Ο 30χρονος πλέιμεϊκερ θα είναι στη Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες για να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα τα οποία άφησε φεύγοντας λόγω κορωνοϊού. Με αφορμή την παρουσία του στην πόλη έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» για να κλείσουν οι εκκρεμότητες από την χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε αλλά και για να μπουν οι βάσεις για επέκταση συνεργασίας μαζί του.

Πηγή: Συνάντηση με Μπράουν με στόχο την παραμονή του στον Άρη – PRESSARIS

Αν του πούμε πως ο Μποχώ δε θα παίζει εδώ του χρόνου , μπορεί και να κάτσει 😛

15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mario Mponi

Και αφου συναντηθει με Σαββα κ Χαρη και του αναλυσουν τα οικονομικα δεδομενα θα τους απαντησει ο Κεν “i cant breath”…

vaggelaris

Πάντως πιο πολύ εμείς καιγομαστε. Μη ξεχνάμε ότι μας βαραίνει το μπάν οπότε δεν έχουμε επιλογές…

ChrisSiak

Και με μπαν και χωρίς μπαν εγώ τον ήθελα . Τόσα χρονια μιλάμε ότι χρειαζόμαστε παίχτη άσσο που να σκοράρει και τώρα που είναι δοκιμασμένος κιολας να φυγει; Αν δε ζητήσει τα μαλλιοκεφαλα του οικονομικά και από τη στιγμή που θα μας λείψει ο Μποχω, ο Μπραουν πρέπει να μείνει.

vaggelaris

Σεβαστό κ κατανοητο

Μακάρι να μείνει.Παικτακος είναι.

Jim Patras

Προφανώς είναι καλός,ειδικά στο εκτελεστικό κομμάτι,όμως εφ΄όσον φύγει ο Μπο,χάνουμε πολύ στη δημιουργία οπότε θα ήθελα Αμερικ.p.g.που να σκοράρει αλλά &να μοιράζει αρκετές assist.Κάτι ακόμη,είναι επιρρεπής στο foul κάτι που του αφαιρεί χρόνο συμμετοχής.

ChrisSiak

Δε νομίζω ότι υστερεί στο κομμάτι ασσιστ απλά δεν είναι pass first. Ωστόσο στα δυο πρώτα παιχνίδια-ειδικά στο πρώτο-μοίρασε πολύ την μπαλα. Τώρα αυτό που λες για τα φάουλ συμφωνώ.

Jim Patras

Ήθελα ν΄αξιοποιεί περισσότερο τον Dragicevic.
Κάτι που του καταλογίζω είναι άφησε την ομάδα την παραμονή ενός αγώνα ενώ είχαν προηγηθεί 19 ημέρες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Τέλος ότι από το 2016 εως σήμερα έχει βρεθεί σε 11 ομάδες φανερώνει κάποια στοιχεία για το χαρακτήρα του..

ChrisSiak

Ο Ντράγκι επειδή είναι καλός δεν είναι ανάγκη να αξιοποιείται αποκλειστικά από έναν παίχτη. Πέρυσι για παράδειγμα συνήθως με τον Μποχω έκανε παιχνίδι. Θέλω να πω πως προτιμώ να στήνει σωστά την ομάδα κ αν δεν βγει το σύστημα να πάρει σκριν κ να μπει αλλιώς θα μοιράσει ασίστ. Έτσι το σκεφτομαι. Ιδεατό, ιδανικό όπως θες πες το.

Από την άλλη πέρυσι ναι μεν είχαμε Ντράγκι αλλά όταν κουραζόταν δεν είχαμε άλλη εναλλακτική μέχρι να ερθει ο Μπραουν. Ήμασταν τρομακτικά προβλέψιμοι μετά.

Επειδή ψιλοκουρασα καλός ο Μπραουν, καλός ο Ντραγκι αλλά αν δεν υπάρξει κανα συστημα κ βαρανε πιστόλια όπως πέρυσι θα χαλάσει πάλι το γλυκό.

Για τον χαρακτήρα του, επαγγελματίας είναι, η συμπεριφορά της ομάδας οικονομικά είναι χάλια όποτε είπε έτσι είστε; Ευχαριστώ γεια σας. Απλό νομίζω.

Jim Patras

Γιατί να κουράσεις,συζήτηση με επιχειρήματα γίνεται..
Είναι πολλές όμως 11 ομάδες από το 2016..Επιπροσθέτως κάθε χρόνο πήγαινε σε διαφορετικό κολέγιο,κάτι εξαιρετικά σπάνιο.Συν κάποια περιστατικά με τον ίδιο πρωταγωνιστή που έχουν συμβεί κατά το παρελθόν..Πάντως δεν είμαι αρνητικός σε πιθανή παραμονή του μολονότι προκρίνω τον Hickey.

ChrisSiak

Συμφωνώ ότι είναι πολλες οι αλλαγές. Όσον αφορά όμως αυτό με τον χαρακτήρα του οποιουδήποτε παίχτη απλά ελπίζω να είμαστε συνεπείς οικονομικά. Νομίζω πως ο Σάββας και ο Σανι-υπάρχει ακόμα έτσι δεν είναι-είναι τύποι που θα μπουν στα αποδυτήρια για να πάρουν την μεριά του παίχτη. Σε συνάρτηση λοιπόν με την συνέπεια ελπίζω να μην σκάσει κάποια στιγμή ρεπορτάζ ότι σηκώθηκε κ έφυγε με τον θερμοσίφωνα ανοιχτό.

Πιάνομαι κ από τον Ντράγκι επίσης κ λέω. Πέρα από αυτον που θέλω να μείνει και να είναι εξαίρεση ας φτιάξουμε επιτέλους αθλητική ομάδα. Δεν μπορώ άλλο.

Sam Vincent

Νομίζω πως παρολες τις αδυναμίες του (άμυνα, φαουλ) θα καθαρίσει μερικά ματσάκια για να σωθούμε γιατί αυτός φαίνετε να είναι ο στόχος την νέα χρονιά. Αν πάλι πάμε για εξάδα, Ευρώπη, τίτλους κτλ ,να φύγει, να πάει αλλού.

NAOS 80-0

θα ήθελα να μείνει ο Μπράουν, σαν φίλαθλο με ικανοποιούσε αυτό που έβλεπα, πιστεύω στην αξία του…η εναλλακτική επιλογή (Χάτσερ) είναι και 30% ακριβότερη, αλλά και χαμηλότερης αξίας ως παίκτης…βέβαια οι προπονητές ξέρουν καλύτερα…