Συνάντηση με Λώτσο για Βεζένκοφ, Μποχωρίδη και Μήτογλου | PRESSARIS.

Ο Νίκος Λώτσος, εκπρόσωπος των Λευτέρη Μποχωρίδη, Αλέξανδρου Βεζένκοφ και εσχάτως και του Κώστα Μήτογλου, βρέθηκε χθες στην Θεσσαλονίκη και παρακολούθησε τον αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Ο γνωστός ατζέντης αμέσως μετά τον αγώνα ανέβηκε στα γραφεία της ΚΑΕ και είχε συνάντηση με τον Λευτέρη Αρβανίτη και τον Βαγγέλη Αγγέλου και συζήτησαν για την πορεία εξέλιξης των τριών παικτών που εκπροσωπεί.

 

Ρώτησε να μάθει και πόσο είναι οι ρήτρες των παιδιών , έτσι για να ξέρει…

15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
xaris

ελπίζω κάτι αρκετά μεγάλο…ξέρουμε τα νούμερα ?

xaris

αν είναι αλήθεια αυτό είναι πολύ λίγα !!

Jim Patras

Η ρητρα στο συμβολαιο του Σασα ειναι στα 300000euro.

xaris

Μάλιστα , κρίμα ρε , έπρεπε να ήταν κανα 1.000.000. Αλλά λογικό……

Παναγιώτης

Νομίζω ότι ήταν αδύνατο να του κάνουμε και νέο συμβόλαιο και να βάλουμε και μεγάλη ρήτρα.
Η μπάλα ήταν στα χέρια του Βεζένκοφ και όχι στα δικά μας.
Έμεινε στην ομάδα για τουλάχιστον 1 χρόνο και φυσικά θα ήθελε να έχει μικρή ρήτρα έτσι ώστε να μπορεί να φύγει εύκολα σε περίπτωση πρότασης από άλλη Ευρωπαϊκή ομάδα.

Το θέμα είναι να κερδίσουμε σαν ομάδα αγωνιστικά (τουλάχιστον φέτος) από τον Σάσα ότι μπορούμε περισσότερο και να ανοίξουμε το δρόμο έτσι ώστε να έρθουν και άλλοι στο άμμεσο μέλλον.

Jim Patras

Εκανα την παραπανω ερωτηση πριν μια εβδομαδα εδω στην Πατρα.Και ελαβα την απαντηση απο τα πλεον επισημα χειλη…Ειναι απολυτως σωστο αυτο που αναφερει ο Παναγιωτης.Δεν ειχαμε περιθωρια στη διαπραγματευση για κτ παραπανω..Αλλωστε το Μαιο που ο Σασα ηταν στην Πατρα για τη τελικη φαση του Πρωταθληματος Εφηβων,ολοι ελεγαν στο περιβαλλον του αλλα και στον ιδιο οτι το μελλον του ειναι στις Η.Π.Α.Ακομη και λιγες μερες πριν υπογραψει στην ομαδα,ο προπονητης του Κολεγιου που τον ειχε επιλεξει,ταξιδεψε μεχρι τη Βαλτικη οπου βρισκοταν ο Βεζενκοβ για το Ευρωπ.Πρωταθ.Εφηβων.
Συνεπως οτι υπεγραψε 3ετες συμβολαιο εστω &με τοσο χαμηλη ρητρα για την αξια του,συνιστα σπουδαια επιτυχια.Αμφιβαλλω αν αλλοι στη θεση του,θα επρατταν το ιδιο….

Jim Patras

Παρακαλω Night Audit! Εδω κανουμε ρεπορταζ….

xaris

όπως και να το δεις και τα 300.000 € ειναι το μπάτζετ μιας χρονιάς . Πιστεύω όμως ότι ο μποχωρίδης έχει μεγαλύτερο. Ξέρει κάποιος ?

Jim Patras

Οντως η ρητρα στο συμβολαιο του Μποχωριδη ειναι αρκετα μεγαλυτερη..

xaris

αυτά τα συμβόλαια είναι όντως ζωτικής σημασίας !