Ο Γιάννης Καστρίτης πριν από λίγο συναντήθηκε με μερίδα οργανωμένων στο ”Αλεξάνδρειο” με σκοπό την συσπείρωση.

Ο προπονητής του Άρη τόνισε πως πρέπει να συσπειρωθούν όλες οι δυνάμεις και να υποστηρίξουν τους παίκτες του. Το πρόγραμμα που ακολουθεί για τον ”Αυτοκράτορα” μόνο εύκολο δεν είναι, αρχής γενομένης από την Κυριακή 6/1 απέναντι στον Ήφαιστο και γι αυτό τον λόγο πρέπει να επικρατήσει η ηρεμία. Το ίδιο βέβαια συνέστησαν και οι οργανωμένοι οπαδοί.

Πηγή: Basketblog.gr | Συνάντηση Καστρίτη με τους οργανωμένους

Καλή συνάντηση. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως δεν τελειώνει η χρονιά την επόμενη αγωνιστική.

Αν χάσουμε δε θα αρχίσουμε να δερνουμε τους παίκτες ή να τιμωρηθουμε.

Έχουμε 9 εντος έδρας παιχνίδια ακόμα..

Ολα πρέπει να είναι με κόσμο

15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sotiris

8 εντός δεν έχουν μείνει Night;

Subaris

Ξεχασες να αναφερεις οτι ο Καστριτης τους ειπε οτι με αυτους τους παιχτες θα συνεχισουμε κ θα τελειωσουμε μαλλον την χρονια..Και ρωταω εγω τωρα.Τι γινεται ρε γουιλι με τα μπαν που θα τελειωναν στο τελος του 18?Συ ειπες ουκο λιγες φορες δημοσια.Ηδη πιστευω πως με ολες αυτες τις ηττες στα αποδυτηρια γινεται της εκδιδομενης γυναικος το σιδηρουν κιγκλιδωμα,αυτοι δεν στρωνουν ουτε με πρεσσα ατμου,ο Καστριτης εχει χασει την μπαλα με δαυτους πριν καν αναλαβει τον παγκο,ο κοσμος δεν θα ερχεται κ αυτοι που θα ερχονται οι περισσοτεροι θα ριχνουν μπινελικια πλεον κ απο την αρχη του ματς διοτι ξερουν τι θα δουν,δεν θα υπαρχει καμια αισθηση ηρεμιας ουτε καν με 20 ποντους διαφορα στο 4ο 10λεπτο,τα νευρα θα υπερτερουν της ηρεμιας και προβλεπω απο τωρα οτι αν χασουμε στο επομενο “ευκολο” ματς,θα ανοιξει η μαυρη τρυπα κ δεν θα γλυτωσει κανεις απο αυτην…Αν δεν μπορει ο γουιλι κ οι αλλες γλαστρες διπλα του,να καταλαβουν οτι σε οποιανου τα χερια πεσει ο μπασκετικος Αρης δεν θα υπαρχει λαγουμι να κρυφτουν,οτι κ ανακοινωσεις κ να βγαζουν σαν αποποιηση ευθυνων, γιατι η χθεσινη για εμενα τετοιου ειδος ηταν,δεν γελανε κανεναν.Ισως γελουσαν οπαδους της κυμης,του φαρου,του περιστεριου,του του του,αλλα εδω μιλαμε για τον κοσμο του Αρη.Του ΑΡΗ καρναβαλια ακουτε???

Subaris

Συν οτι αν επαληθευτουν καποιες ειδησεις,αρχισαν οι πρωτες σκεψεις για την εγκαταλειψη του πλοιου πριν το βουλιαγμα ή
την λιθοβολιση,βλεποντας πως πιθανη σωτηρια δεν υπαρχει..(βλ. Τζοουνς)

Sam Vincent

Καλή χρονιά με υγεία και πολλές χαρές σε όλους.Να χαιρόμαστε τις οικογένειες μας και όλους όσους αγαπάμε . Μεσα στις χαρές του νεου έτους να συμπεριλαμβάνεται μια καλύτερη μερα για την ομάδα μας με έναν μεγαλοεπενδυτή που για πλάκα θα καθαρίσει την μπουγάδα και θα μας οδηγήσει εκεί που ονειρευόμαστε .Αμήν !!!

Αμήν,Σαμ!
Απ’το στόμα σου και στου Θεού το αυτί.
Ότι καλύτερο για σένα και την οικογένειά σου!
Τα καλύτερα και σ’όλο τον κόσμο,κλισεδια,αλλά το εννοώ.

Είδα ξανά όνειρο Καπετάνιε μου αλλά που να το πω .Ξύπνησα τρομαγμένος και μούσκεμα από την αγωνία .Ντρέπομαι να το ξεστομίσω μην παρεξηγηθώ. Μονο σε σένα θα το πω Καπετάνιε μου . Ακουσα θόρυβο έξω από την ΚΑΕ .Ξύπνησε ο Γουιλ απο το hagover .Έπαιζε πόκα όλο το βράδυ και έχασε και την μεθαυριανή δόση στον Πετρατο .Άνοιξε την πόρτα και τι να δει !!! Απ έξω ήταν ο Σαλλας ο Νεουμπάλανς ,ο Αγούδημος ο Αγγελικούσης και ο Λατσης .Όλοι στα κίτρινα σαν την ταινία με την Βλαχοπούλου και τον Γαλανό που έκανε τον Χούλιο .Όλοι με δώρα και έσπρωχναν ο ένας τον άλλον. Ο Γουίλ τα χασε .Να τον δώσω στον Σαλλα είπε .Με μιας ο Αγούδημος βγάζει από την τσέπη τα κλειδιά από τέσσερα πετρελαιάδικα ,σαν και αυτά που ταξιδεύαμε μαζί ,και τα πετάει στο τραπέζι. Ο Λάτσης φέρνει την μακκέτα του Ελληνικού .και ένας που δεν τον θυμάμαι φέρνει έναν αγωγό φυσικού αερίου. Ο Νικουμπάλανς έδειχνε κάτι παπούτσια με το πρόσωπο του Νταλό. που θα έκαναν εκατομμύρια πωλήσεις .Εκει που ο Γουίλ έχει αρχίσει να γράφει τα συμβόλαια χτυπά η πόρτα και ανοι΄γει η Γουίλαιννα . Μπουκάρουν ο Αρβανίτης ,ο Σειρίδης ο Δασκάλου ο Δαμιανίδης και ο Βλαχόπουλος έξαλλοι . Ο Δασκάλου βγαζει ένα σφυρί και αρχίζει και σπάει τα βαπόρια ,ο Σειριδης παίρνει στην άκρη τον Λάτση και του μιλάει έντονα ,και Αρβανίτης βγάζει χαρτί και αρχίζει να διαβάζει λόγο για την Τοξικότητα του πλανήτη Αρη και τις καταστροφές που μπορεί να φέρει .Ένας ένας οι χοσάδες αποχωρούν .Ο Σαλλας τελευταίος παίρνει μαζί του και τα σοκολατάκια που είχε φέρει δώρο . Χτύπησε την πόρτα πίσω του τόσο δυνατά που ξύπνησα με μια πετσέτα στο χέρι …

ChrisSiak

Χαριτωμένα ζαβοι και οι δυο σας! Και εσυ ο καπταιν! Καλές γιορτές με υγεία να χαίρεστε όσους αγαπάτε!

Sam Vincent

Σε ξεχάσαμε στην γιορτή σου Χρίστο …Καλή χρονιά και χρόνια πολλά .

ChrisSiak

Ωωω ευχαριστώ πολύ Σαμ! Αντευχομαι τα καλύτερα!

Dr Nimbelugen

Εγώ θέλω τον Νιούμπάλανς.Οι άλλοι είναι γατίδια, ούτε καν γατάκια μπροστά του.Ω ρε φίλε και με το καλημέρα να σκάσει και να δηλώσει Ι κέημ χίερ του μεηκ Αρης τοπ κλαμπ εγκεήν.Αι εμ γκοινγκ του μπάι Ντάουν στάντιουμ εντ Πυλαία πάμπλικ τζίμ ας α σταρτ το μεικ δεμ μουλτιπλεξ φορ μαι μπιζνες εντ ντιστρακτ ΡΑΟΚ.Και καπάκι ανακοίνωση Ντ Αντόνι ( για να πικάρει ΔΠΓ ) και εξάμηνα συμβόλαια σε Ντελαβεντοβα, Χάρντεν και Νοβίτσκι για να κλείσει την πορεία του στην ομάδα της καρδιάς του ( Αρειανάκι ο Ντιρκ από τα γεννοφάσκια).
ΟΚ δεν θα ξαναπιώ πάνω από 1 μπουκάλι ουίσκυ 😛

Sam Vincent

Στο ξανάπα : δεν κάνει ο Ντελαβεντόβα .Θελω Σπύρο Μουρτο πίσω και παπούτσια captain Spyros ν αγοράζω μια ντουζίνα . Θελω και φανελα Ντίρκαρου στην οροφή (ενα κλικ κάτω από αυτήν με το 6).

Dr Nimbelugen

Θελεις Ντελαβενοβα για να έχεις έναν αλτρουιστή άσσο και να απελευθερώσεις τον Χάρντεν στο 2.Τριάρι για φέτος Λάκι αχωρίς στρες σκορ,στο 4 Ντίρκ ε και στο 5 κάτι θα παλαίψω με Μακ Γκη.Του χρόνου μπορώ να ρωτήσω και για Τεόντοσιτς αν τον θέλει ο Νταντόνι για τα πλέη του,αν δε θέλεις Ντελαβεντόβα.Φέρνεις Γιάννη στο 4,ε στο 3 και στο 5 κάτι θα βρεθεί από το ΝΒΑ 😛

Sotiris

Συμφωνώ αλλά μήπως να κοιτάξουμε και κάπου πιο κοντά μας;;
https://www.insider.gr/epiheiriseis/emporio/103668/mponoys-37-ekat-eyro-moirase-stoys-ergazomenoys-o-karelias?amp

Dr Nimbelugen

Σωτήρη το έγραφα και αλλού.Αυτόν τον άνθρωπο ήδη θα έπρεπε να τον έχουν προσεγγίσει,αν όχι για αγορά για δανειοδότηση με όρους απόλυτης εξασφάλισής των δικαιωμάτων του.