Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είναι το νέο πρόσωπο στο ρόστερ της ΑΕΚ, καθώς συμφώνησε να την ενισχύσει στη συνέχεια των υποχρεώσεών της εντός κι εκτός συνόρων. Η ανακοίνωση: «Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι συνήψε συμφωνία με τον αθλητή Βλαδίμηρο (Βλάντο) Γιάνκοβιτς (29 χρ., 2μ.02). Ο διεθνής φόργουορντ υπέγραψε σήμερα (11/11) με τη «Βασίλισσα» συμβόλαιο διαρκείας δύο (2) μηνών, με προοπτική ανανέωσης για άλλους πέντε (5) μήνες.

Πηγή: Συμφώνησε με Γιάνκoβιτς η AEK | | Basketa.gr

2 μήνες συμβόλαιο . Είναι που ήθελε και Θεσσαλονίκη να μείνει , ότι να ναι κι αυτός ο Γιάνκοβιτς. Τουλάχιστον τώρα θα φύγει κανάς Γιαννόπουλος , μπας και;

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
spire

Αμην βασικα

loukmosh

Ένα μεγάλο ουφ..

ChrisSiak

Φτωχοντατομε έλα

vaggelaris

Δε νομίζω να φύγει ο Γιαννόπουλος. Κ αυτή η ΑΕΚ φοβερό πλάνο παίρνει κάτι παίκτες κάθε χρόνο. Ειδικά φέτος φτιάχνει ομάδα με μελλον(σλοτερ, ματσιουλις, τσαλμερς, λαγκφορντ). Μ αρέσει που λέγανε για παιδομαζωμα πριν κάτι χρόνια….

Jim Patras

Πήρε όμως 3 τρόπαια και σε 4 μήνες πιθανότατα θα κατακτήσει και 4ο.

vaggelaris

Άστα να πάνε κ παίζει μπροστά σε 500 κ 1000 άτομα. Φοβερό μπασκετικό κοινο. Βέβαια μη ξεγραψουμε προμηθεα

Jim Patras

Όχι,δεν το ξεγράφουμε,του δίνω 25%.Στο Περιστέρι δίνω μόνο 10% λόγω κακού προπονητή.Θα παίξει ρόλο και η κλήρωση για τους ημιτελ.

JamesForrest

Μια χαρά γαργάρα το έκανε και αυτός το 2μηνο συμβόλαιο…

Sam Vincent

Και τώρα τι θα γενούμε χωρίς βαρβάρους.
Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις.

Pippo

Ούτε αθλητικό 4άρι με σουτ είναι, ούτε γκαρντ, ούτε μας νοιάζει λοιπόν. Καλό 2μηνο.

Dr Nimbelugen

Εντάξει μπαλαλάικα.Τελικα αυτουνου που χάθηκε μπασκετικά το μυαλό του φταίει…

Aris

Ο άνθρωπος νομίζω ήθελε να μείνει Θεσσαλονίκη για οικογενειακούς λόγους και ψαχνόταν με όλους μπας και του κάτσει. Λογικά όλα τα δημοσιεύματα για Άρη, ΠΑΟΚ και Ηρακλή που βγήκαν πρέπει να ξεκινούσαν από τον ίδιο και το μάνατζερ του. Οπότε τώρα που είδε πως δεν υπάρχει πιθανότητα για Θεσσαλονίκη, καθώς στον Άρη και τον ΠΑΟΚ παίζει μόνο αν πληρώνει ο ίδιος, δέχτηκε την πρώτη ουσιαστικά πρόταση που πήρε για να μην μείνει ανενεργός όλη τη χρονιά.