Δεν προχώρησε η περίπτωση του Θοδωρή Ζάρα στον Άρη, καθώς δεν υπήρξε αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών, και έτσι οι διοικούντες στον Άρη στρέφονται στην περίπτωση του Άγγελου Τσάμη, ο οποίος μετά από δυο εξαιρετικά χρόνια στην Ρόδο, αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Κολοσσό.

Πηγή: Στροφή σε Τσάμη… | BasketBlog.gr

 

Βρίσκεται σε εκκρεμότητα μια νέα επαφή ανάμεσα στους κίτρινους και τον Θόδωρο Ζάρα…

Ο παίκτης έχει πρόταση και από τον ΠΑΟΚ, αλλά προτιμάει τον Άρη, κυρίως για αγωνιστικούς λόγους που απορρέουν από την παρουσία του Δημήτρη Πρίφτη, με τον οποίο έχει ανοικτή επικοινωνία.

Πηγή: Αναμονή για να καλυφθεί η μικρή οικονομική διαφορά με Ζάρα, ο παίκτης προτιμάει Άρη! | PressAris.gr

 

Δεν μπορώ να πω ότι χαίρομαι που μαθαίνω ότι δεν προχώρησε η υπόθεση Ζάρα. Ιδίως αν καταλήξει στον Πάοκ. Δεν είναι κακός παίκτης ο Τσάμης (τον ήθελα και πριν πάει στο εξωτερικό), αλλά σίγουρα λόγω ηλικίας έχει περισσότερες προοπτικές ο Ζάρας. Και για να βελτιωθεί και για να μείνει περισσότερα χρόνια. Ελπίζω όλη αυτή η ιστορία να είναι ένα μέσο πίεσης προς τον Ζάρα…

 

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
GOUNAS1914

Ρε συ ζαρρα σε θέλει ο ΑΡΗΣ και το παίζεις τρελιτσα? Δεν ξέρω πια είναι ή διάφορα που μας χωρίζει αλλά θα είναι κριμα να χαθεί ο παίχτης. Το κακό είναι ότι αν δεν ξεκαθαρίσει το θέμα βεζενκοφ είναι λίγο θολά τα πράγματα.

Jim Patras

Εντάξει αν δεν μπορούμε να κλείσουμε ούτε τον Ζαρα ας μην ελπίζουμε για Sasha..Πρόεδρε,κόψε 50 μπομπονιέρες &φέρε Ζάρα..
Ο Tσαμης είναι βετεράνος πλέον..2χρόνια ακόμη στην α2 και μετά στην ομάδα του στην Κάτω Αχαϊα.

The_Emperor_Is_Dead

Ξενέρωσα πολύ με τον Ζαρρα,για ποιόν μιλάμε,για τον Ζάρρα,μιας χρονιάς παίκτης και θέλει να το τριτοτεταρτοσκεφτεί!Αντε ρε απ δώ,έξω απ το παλέ,παλτά,παρακαλάμε τον Ζάρρα του Καοδ και της Καβάλας!Βρήκαμε τώρα τον Λάσκαρη να βγάλουμε κανα φράφκο!Επιβιώσαμε και με χειρότερους σου Ζάρρα και άν θές 10 χιλιαρικά παραπάνω πάνε να τα πάρεις στον παοκ

GOUNAS1914

Σάκη ο βεζενκοφ κολαει με το μπάτζετ της ομάδας. Δεν έχει σχέση με την θέση.

Night Audit

Παιδιά μην παίρνετε τοις μετρητοίς όσα λέγονται. Διαπραγματεύσεις γίνονται, η κάθε πλευρά παίζει τα χαρτιά της. Αυτός κ καλά βλέπει κι άλλες ομάδες κι εμείς άλλους παίκτες. Δε σημαίνουν κ πολλά αυτά. Αν δεν υπογράψει ούτε αποτυχία είναι, ούτε αυτός μας κορόιδευε. Η κάθε πλευρά ψάχνει το καλύτερο για αυτήν. Ούτε αυτός πρέπει να ζητάει λιγότερα, ούτε εμείς να του δώσουμε παραπάνω.