Η περίπτωση του Στέφενς βρίσκεται στο προσκήνιο εδώ και τουλάχιστον μία εβδομάδα. Στις πρώτες συζητήσεις διαπιστώθηκε σημαντική οικονομική διαφορά, ωστόσο, μέσα από τις επαφές που ακολούθησαν ο Αμερικανός μείωσε τις απαιτήσεις του (σχεδόν) στο επίπεδο της πρότασης που του έχει καταθέσει ο Άρης. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αυτή τη στιγμή και για τουλάχιστον (ακόμη) 48 ώρες, όλα βρίσκονται στη διακριτική ευχέρεια των «κίτρινων».

Η διστακτικότητα του Άρη μπορεί να εξηγηθεί μόνο λόγω της εκκρεμότητας που υπάρχει με την παρουσία ενός ακόμη Έλληνα παίκτη (σ. σ. καθώς βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το ζήτημα του Λευτέρη Μποχωρίδη) καθώς το μέλλον αυτής της ιστορίας θα διαμορφώσει τον οικονομικό προϋπολογισμό αλλά και το αγωνιστικό σχέδιο.

Πηγή: Στο χέρι του Άρη η απόκτηση του Στέφενς | Basket League & Άρης | gazzetta.gr

Ενημερωτικά , το άρθρο δεν το γράφει ο Βλαχόπουλος , αλλά το gazzetta team , οπότε το ” βρίσκονται σε συζητήσεις με Γιάνκοβιτς ” μπορεί να είναι σάλτσα.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stepap

Άμα έρθει και αυτός θα έχουμε σούπερ βασική πενταδα

dimisthessaloniki

Ποιοτικός παιχτης. Θυμαμαι οταν ειχε προτοακουστει νόμιζα οτι ηταν ο παλιος απιστευρος παιχταρας του ηλυσιακου και μου αρεσε πολυ, αλλα τελικα εκεινος ειναι dj