Στα σκαριά η τριάδα των πόιντ γκαρντ.

Η τριάδα αυτή, λοιπόν, αποτελείται από τον Γιάννη Αθηναίου, τον Σπύρο Μούρτο και τον Νίκο Γκίκα. Ο Αθηναίου έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο και είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, με σημαντικό, μάλιστα, ρόλο, κάτι που αποτελεί έξτρα κίνητρο γι’ αυτόν. Ο Μούρτος “ξεπετάχτηκε” φέτος και την επόμενη χρονιά θα έχει πιο αναβαθμισμένο ρόλο, όντας ιδιαίτερα αθλητικός και καλός αμυντικός. Ο Γκίκας ήταν ο πρώτος παίκτης που πλησίασε ο Άρης και το δικό του θέμα είναι επίσης σε καλό δρόμο.

 

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Καλή η τριάδα, νεανική και ελπιδοφόρα.
Το Νίκο τον είδαμε φέτος και όταν του δόθηκε χρόνος πρόσφερε στην ομάδα ιδιαίτερα σε ενέργεια και
άμυνα. Πλέον έχει την εμπειρία μιάς χρονιάς και πολλά περιθώρια για βελτίωση…
Ο Αθηναίου νομίζω μπορεί να σηκώσει το βάρος του βασικού πλέι μέικερ, είναι καλός στην οργάνωση, βλέπει γήπεδο και αξιοπρεπής στην επίθεση.
Για το Γκίκα δεν έχω καθόλου εικόνα αλλά ακούγονται πολύ καλά λόγια και ότι θέλει πολύ να έρθει στην ομάδα.

Με αυτές τις επιλογές μπορεί ο Μποχωρίδης να παίξει αποκλειστικά στο δύο και να πάρει περισσότερες προσπάθειες επιθετικά, όπως επίσης και ο Πάσαλιτς σε περίπτωση που τελικά μείνει.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ!!

nikos

https://www.youtube.com/watch?v=RxzndQm3RU8

Εδω ένα βιντεάκι για τον Γκίκα(τα χαιλαιτς ειναι φετινα)

nikos

ναι το εχω παρατηρησει αυτο με τον μανατζερ αλλα δεν παυει να ειναι μια πολυ αξιολογη περιπτωση παικτη που για τριτος γκαρντ μπορει να δωσει καποιες λυσεις και κυριως να αποκτησει εμπειριες ωστε να βελτιωνεται απο παιχνιδι σε παιχνιδι.
Εφόσον έρθει, ας του κάνουμε ένα μεγάλο( σε διάρκεια) συμβόλαιο μιας που το κασέ του πρέπει να είναι πολύ χαμηλό