Ο 23χρονος γκαρντ δεν έχει ρόλο στους “πράσινους” φέτος, βρίσκεται διαρκώς εκτός αποστολής και όπως αναφέρει η εφημερίδα ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ, ζήτησε ν’ αποχωρήσει και να πάει σε ομάδα όπου θα έχει ρόλο και θα παίζει.

Ο ΑΡΗΣ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα αναζητεί γκαρντ, παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και αν ο παίκτης αποδεσμευτεί από τον Παναθηναϊκό, δεν αποκλείεται να κινηθεί για την απόκτησή του.

Source: Σκέψεις για Μποχωρίδη

Πρόσφατα αναφέρθηκα σε αυτό σε ιδιωτικές συζητήσεις…ειδικά αν τον πάρουμε κι ελεύθερο θα είναι ταμαμ!

58 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
stepap

Αγαπημένος παίκτης απο τις ακαδημίες της ομάδας.
Πουλεναρα μαζί με τους υπόλοιπους εργάτες της ομάδας. Μακάρι να έρθει να κάνει δίδυμο με τον Εταίρο αγαπημένο Φλιωνη.
Θα μπορούμε να παίζουμε και τρεις κοντούς πιο πολύ ώρα λόγω του ύψους του και της σωματικής του δύναμης που είναι πιο ανεπτυγμένη απο του Δημητράκη.
Υγ. Έχει πολύ μεγάλο συμβόλαιο, ελπίζω να είναι διατεθειμένος να κατέβει στα στάνταρτ του Άρη και να κλισει με κανένα 80αρι τον χρόνο, δηλαδή με 60 για φέτος.

Toby B

Το θέμα είναι πως λογικά με το που μείνει ελεύθερος θα πέσει πάνω του και η ΑΕΚ. Μπορεί ο Δράκος να τον πείσει να γυρίσει την πλάτη στα λεφτά για να εξελιχθεί?

stepap

Και γω αυτό πιστεύω, ότι θα έρθει σε εμάς λόγω Παρελθόντος και Γιαννάκη.
Ξέρεις τι σκέφτονται στον Παναθηναϊκό;
Μήπως θέλουν να τον δώσουν δανεικό;

stepap

Ήξερα ότι ο Πασκουαλ ζήτησε να μείνει το καλοκαίρι, ρωτάω για τώρα μήπως έχουν αλλάξει γνώμη;

Αυτό θυμάμαι κι εγώ.+1 από μένα.

Παναγιώτης

Μπορεί να παίξει σε δύο διαφορετικές ομάδες μέσα στην ίδια χρόνια ή μιλάμε για το καλοκαίρι;

Μακάρι να γυρίσει το παιδί.

stepap

Διαθέτει τρία πράγματα που μας λείπουν. Σκορ λόγω καλού σουτ, ηρεμία στην οργάνωση και αμυνα σε υψηλοτέρους παίκτες όταν είναι έξω ο Γουιβερ και παίζουμε με κοντά σχήματα ώστε να μην παίζουμε πολύ ώρα με τον Μουρτο για τους γνωστούς λόγους.

Μιλάμε για πλήρη περιφέρεια με…
1.Φλιωνη Μποχω Στελαρα.
2.Αθηναίου Βον.
3. Γουιβρερ Μπελ Μουρτο.

Guardiola3

Δεν είναι play maker, δεν είναι οργανωτής, δεν είναι αυτό που μας λείπει στον άσσο, είναι 2αρι.Δεν είναι σκόρερ οπότε δεν νομίζω ότι θα κάνει καριέρα. Μπορώ να πω ότι είναι looser αν κ ήταν το πουλέν μου μέχρι να πάει στην Αθήνα. Δεν κάνω σύγκριση, αλλά ο Φλιώνης αν κ δεν έχει το ταλέντο ή τα σωματικά προσόντα του Μποχωρίδη εξελίσετε στο βασικό μας άσσο.Δεν νομίζω ότι ο ΑΡΗΣ πρέπει να κάνει κίνηση για τον Μποχωρίδη.

rio2016

και ο Σάσα είναι εκτός αποστολής τώρα τελευταία. λέτε να έρθουν πακέτο ??

a man can dream..

stepap

Το απόλυτο όνειρο με καλούς παίκτες απο τα σπλάχνα του Άρη , με κόουτς Γιαννάκη και επιστροφή Γκάλη στην Διοικηση.
Μετά θα μας γλυκοκοιταει και ο Μπερτομεου.

Ian 73

Και μετά ξυπνήσαμε και είμασταν στο ίδιο κρεβάτι με τον νικο(ς) και την τζωρτζια(Δεν τα εχω μαζί σου Stepap).

kaptsik

Βασικά, χωρίς τη Τζώρτζια (επειδή κρύβεται αφού…)

Ody

Ε, αφού επιστρέφουν οι πρώην ας φέρουμε πίσω και το Σλούκα.

Ody

Και Παπανικολάου, Οκάρο και Ντάνστον παρακαλώ.

kaptsik

Και Τάκερ για να τους τρελάνουμε

Ody

Πλάκα-πλάκα αν στήναμε μια ομάδα με ελεύθερη επιλογή από τους πρώην θα χτυπούσαμε πρωτάθλημα.

MrT

Αμα αλλαξουν τα οικονομικα μας δεδομενα συντομα και ξελασκαρει από την θεση του ο ιδιοκτητης, γιατι όχι ,θα είναι και πολυ καλο για την εξελιγη των παιδιων να ερθουν στον Αρη γιατι θα εχουν πρωταγωνιστικο ρολο .Eιδικα αμα ερθουν και αρχισει να πεταει η ομαδα ανεβαζουν τις μετοχες τους σημαντικα. Ωραια θα είναι να ερθουν , θα είναι ωραια και για τον Γιαννακη να δουλεψει μαζι τους.Μακαρι!

Jose

Φοβαμαι οτι μετα το τραυματισμο του και τοσο καιρο αγωνιστικης απραξιας θα κανει καιρο να αποδωσει!

ChrisSiak

Και στο επίπεδο του Φλιωνη να είναι εγώ θα είμαι ευχαριστημένος. Θα έχεις άλλον έναν οργανωτή που κάνει απλά τα βασικά, παίζει την βασική άμυνα, δεν χάνει την μπάλα κ βάζει σε σειρά τους συμπαίκτες του. Επίσης απελευθερώνει τον Βον στο 2 που χρειάζεσαι σκορ

Την ψυχολογία του που την βάζεις;Θα είναι ανεβασμένη ψηλά, γύρω στα 20.000 πόδια(καλλίγραμα,ουκρανικά!)-THIS IS YOUR CAPTAIN SPEAKING!!!
comment image

Jose

Εχουμε;

ChrisSiak

Θα τον ήθελα στον Άρη με την προϋπόθεση να μην πάρει αγωνιστικά λεπτά από τον Φλιωνη κ να μην ξαναπαιξουν στον ασσο Βον-Αθηναίου. Ζητάω πολλά;

kaptsik

Αν κατάλαβα καλά ο Night ξέρει πράγματα σχετικά με το θέμα. Πολύ καλό νέο!

SAKLEFORD

Αγαπημένος παίκτης Και ταιριάζει πολύ στην ομαδα μας Και Αρειανος Και ουσιαστικά δεν έχει παίξει παρα μονο μια χρονιά σε μας.Τον πετυχαινω συχνα βορεια προαστια Αττικής με τον αδερφό του Χαλανδρι Κηφισιά Fridays..του λεω εχω βαρεθει να σε βλεπω στα πρασινα κ στην Αθηνα ..ανεβα επιτέλους να μη σε βλεπω. Να ξερετε θα εχω επηρεασει θετικα τυχον μεταγραφή!

gerorge

2αρι ειναι ο Μποχωριδης.Σε καμια περιπτωση ασος και φανηκε και στον ΠΑΟ που ζοριζοταν και στην Α1 να κατεβασει.Φυσικα ειμαι θετικος στο ενδεχομενο λογω του potential του και του παρελθοντος του,αλλα θα εχουμε μαζεψει 4 δυαρια αν ερθει,οποτε μαλλον θα πρεπει να υπαρξει και μια αποχωρηση πραγμα που δεν ξερω αν ειναι δυνατο με τα οικονομικα της ομαδας

stepap

Εγώ θα έλεγα ότι σαν άσσος είναι μέτριος οργανωτής που στην παρούσα φάση θα μας βοηθήσει λόγω των εγωιστικων τάσεων που έχουν οι Βον και Αθηναίου όταν οργανώνουν.
Δεν είναι σαν τον Ξανθόπουλο στην οργάνωση αλλά κάνει τα βασικά και θεωρώ ότι μπορεί να παίξει πικ εν ρολ αξιοπρεπώς

ChrisSiak

Ρε συ Gerorge με κάποιον το έχω συζητήσει πάλι εδώ πέρα αλλά δε θυμάμαι με ποιον. Το θέμα ότι είναι δυάρι εννοώ. Εγώ τον θυμάμαι στον ασσο που λες. Όταν έπαιξε σε μας ποιον άλλον είχαμε στον ασσο;

gerorge

Οταν επαιζε με Αθηναιου,ασος επαιζε συνηθως ο Αθηναιου.Κι επισης ειχαμε και τον Γκικα αν και τραυματιας για ενα μερος της σεζον.Γενικα θυμαμαι και τοτε αρκετη συζητηση για το αν ειναι ασσος ή οχι.Θα μπορουσε να γινει αλλα απο τη στιγμη που δεν επαιζε στον ΠΑΟ οσο και να προσπαθουσε δεν θα μπορουσε να βελτιωθει σε αυτα που χρειαζεται για ασσος.

stepap

Θυμάμαι όταν έφυγε ο Αθηναίου στο τέλος της σεζόν να παίρνει προταγωνιστικο ρόλο στην επίθεση μας και να ανεβάζει το μ.ο. Πόντων του απο 6 σε 12. Οπότε ακόμα και αν δεν πολυπασαρει σαν καθαρός πλευμεικερ θα μπορεί να δίνει σκορ χωρίς να κάνει κατάχρηση τριπλας και σουτ.

ChrisSiak

Ναι αλλά εμείς θελουμε καθαρό πλει μέικερ αυτό είναι το θέμα.

ChrisSiak

Ελπιδοφόρος και Έλληνας είναι και ο Χρηστιδης Ναιτ αλλά μέχρι τώρα δεν έχει προσφέρει όσα περιμέναμε. Ένα δεκαλεπτακι με τέταρτο δηλαδή το οποίο να μπορεί να σταθεί όπως στέκεται πχ στην εθνική νέων.

Εννοείται πως δε θα με χαλάσει ο Μποχωριδης αν τελικά έρθει-τον ήθελα από το καλοκαίρι-αλλά τον είχα στο μυαλό μου(λανθασμένα προφανώς) ως ασσο. Όποτε δεν πιστεύεις πως θα μπερδευτούν ακόμα περισσότερο οι ρολοι αν έχεις 3 δυάρια και έναν μόνο καθαρό πλει; Τον Μπελ με την έλευση Μποχω τον βάζω κατευθείαν στο 3.

aka Θεούλης

ώπα κάτσε.. τί μέχρι τώρα.. μην βιάζεστε παιδιά. Χρηστίδης Φλιώνης έχουν πολλά ακόμα. Φέτος ειδικά θα μάθουν πολλά περισσότερα από όσα τα τελευταία 3 χρόνια

ChrisSiak

Προφανώς θεουλη. Αλλά αυτό το δεκαλεπτακι που λέω νομίζω είναι εφικτό. Και δεν το έχουμε δει. Μακάρι να γίνει μετά την διακοπή τι να πω

stepap

Καλο καθαρό πλευμεικερ με αξιοπρεπές σουτ δεν βρίσκεις ευκολα αυτόν τον καιρό χωρίς να δώσεις αρκετά χρήματα οπότε ο μποχω είναι ταμαμ

Lindodil

Με την αβεβαιότητα στα διοικητικα πιστευετε πως θα ηταν θετικος στην επιστροφη του στον Αρη; θα υπαρξουν αρκετες ομαδες που θα του προσφερουν χρονο αλλα και την σιγουρια πως θα παρει τα χρηματα του και δεν θα χρειαστει να τρεχει με προσφυγες για να τα παρει καποτε. Μονο αν του εγγυηθει ο Γιαννακης για τον ρολο του στην ομαδα υπαρχει πιθανοτητα να ερθει. Και αν γινει κανενα θαυμα με τους χορηγους επισης, αν και βλεπω να σαμποταρει την συμφωνια ο λασκαρης τελικα και να μας πουν αι σιχτιρ στο τελος. Μακαρι να συμβει παντως.

Lindodil

Ναι αλλα εκει δεν παιζει. Ισως ψαξει κατι οπου και θα παιζει και θα πληρωνεται σιγουρα. Μακαρι να υπερτερησουν τα αρειανα του αισθηματα απο το οικονομικο.

Sam Vincent

Θα ερθει μονο εαν μας δει ως διακομιστικο σταθμό .Καλως να ερθει ,ακομα κι ετσι.

ChrisSiak

Με τα τωρινά δεδομένα δεν μπορούμε να είμαστε κάτι παραπάνω από σκαλοπάτι. Δυστυχώς. Μπορεί όμως όταν κ αν έρθει να έχουν αλλάξει τα πράγματα και να γλυκαθεί. Μεγάλες προσδοκίες λέγεται αυτό που έχω

experience

Εδώ και κάποια χρόνια δεν έχει ρόλο, όχι μόνο φέτος

xanthoskyli4

Γνωρίζετε ότι εδώ και πάνω από 1,5 μήνα μιλάω επιτακτικά για απόκτηση καθαρού PG, όμως όταν σου ‘κάθεται’ Μπόχω, παραμερίζεις αν είναι 1 ή 2 και ορμάς…Εδώ συμφωνώ με Night ότι πρώτιστα θέλουμε ελληνικό κορμό. Μετά σκέφτεσαι ποιον θα αποδεσμεύσεις (Βον ή Αθηναίου), αν μπορείς βέβαια…
* Κάποιοι λέτε ότι θα επιλέξει εμάς λόγω παρελθόντος και Γιαννάκη. Μαζί σας με το πρώτο, αλλά το δεύτερο έχει και άλλη μία ανάγνωση: Επί Γιαννάκη ο Άρης έχει πρόβλημα ρόλων και παρουσιάζει κάκιστη επιθετική εικόνα. Με άλλα λόγια ο πιθανός υποδοχέας οργανισμός μπορεί να προβληματίσει σοβαρά έναν παίκτη που θέλει να δηλώσει ξανά ‘παρών’

Kostaris

Μεγαλη κινηση κ επικροτω!!!
Με χιλια!!
Συμφωνω με το σκεπτικο του Νight…
Αλλαζεις βον με κανονικο pg, συν μποχω στα γκαρντ…
Δυναμωνεις κ κυριως φτιαχνεις αξιολογο ελληνικο κορμο!
Μακαρι!

Χαχαχα!Όντως αυτό με το νοίκι,Night;

Kostaris

Συμφωνουμε!
Ποιοτικη προσθηκη με χαμηλοτερο δυνατο κοστος…
Δεν ειπα να αλλαξουμε βον με μποχωριδη…
Ειπα να αλλαξουμε βον με κανονικο pg κ να ερθει κ ο μποχω..

Dr Nimbelugen

Σε άλλο τόπικ είχα θέσει το ερώτημα στον φίλο Τάιμ, Μποχωρίδης ή Βον .Συμφώνησα στο ότι με τον Λευτέρη κερδίζεις πιθανά μακροπρόθεσμα ενώ με τον Κουάμε που είναι λεγεωνάριος,το κέρδος σου είναι σε βάθος χρόνου μηδαμινό.Πάμε τώρα στις επιμέρους παραμέτρους,γιατί όλοι μας επηρεαζόμαστε από τους συναισθηματισμούς μας καθότι ο Λευτέρης είναι δικό μας παιδί και του έχουμε δικαιολογημένα αδυναμία-
1.Ο Λευτέρης δεν είναι “άσσος”.
2.Είναι σε αγωνιστική απραξία μια 3ετία,λόγω και του τραυματισμού.
3.Μπορεί να συνυπάρξει με Φλιώνη-Πουλιανίτη?(ειδικά αν παραμείνει ο Βον)
4.Αν ναι ρισκάρεις με την ομάδα ακόμη σε αστάθεια να προσπαθήσεις να τον μπολιάσεις στον υπάρχον ρόστερ?Μήπως είναι προτιμότερο να αφήσουμε την περίπτωσή του για το καλοκαίρι με περισσότερο ψυχρό μάτι και μυαλό και έχοντας κατά νου και τα τότε οικονομικά δεδομένα όπως θα είναι διαμορφωμένα?

Υποκειμενικά,το παιδί το θέλω πίσω δεν γνωρίζω όμως στην παρούσα ένας μάλλον ανέτοιμος παίκτης αν μπορεί να συνεισφέρει άμεσα και ουσιαστικά.Πρεσβεύω αντικατάσταση Βον με άσσο καθαρόαιμο αλλά θα επέλεγα στην παρούσα έναν ψημένο αξιοπρεπή κοινοτικό ή Αμερικανό.Φως φανάρι και η ανάγκη να ψωνίσουμε φόργουωρντ που μπορεί να παίζει και στο 3 και στο 4 (δεν ξέρω αν υπάρχουν τέτοιοι στην πιάτσα,διαφορετικά θα ψώνιζα καθαρόαιμο 4αρι).Δείτε λίγο και θυμηθείτε τους MVP που αναδείξαμε με εξαίρεση πέρυσι στο πρωτάθλημα-Οκάρο και Βεζένκοφ.Δεν είναι τυχαίο πως στο σύγχρονο μπάσκετμπολ η συγκεκριμένη θέση είναι κομβικότατη.

Sam Vincent

Ο Λευτερης δεν ειναι αυτο που χρειαζόμαστε φετος…Αν ομως προκειτε ν αποδεσμευτεί τωρα ή να δωθει δανεικος ,τοτε πρεπει να κινηθουμε αμεσως και ν αποδεσμευτει ο Βον ή ο Αθηναιος ,μαζι παντα με εναν pg.Που να τα πεις ομως αυτα με τους ιδιοκτήτες σου ,καταζητούμενους απο τους πάντες?

simon says

Συμφωνώ 1000% μαζί σου!!!!!! Όμως:1. Μία αρκετά αξιόλογη πηγή στον ΠΑΟ (μπάσκετ) , μου είχε πει από εποχή Πεδουλάκη πως προόριζαν τον Μποχωρίδη για 1. Το καλοκαίρι, πάλι μου είπε πως ο Πασκουάλ τον υπολόγιζε για τρίτο 1 (βασικά πως πίστευε ότι έχει τα στοιχεία να γίνει pg και μέσα από την προπόνηση θα τον βοηθούσαν να τα αναδείξει), οπότε δεν έπαιζε δανεισμός σε εμάς!!!
Για να βλέπουν δύο αξιόλογοι προπονητές τον Λευτέρη σαν εν δυνάμει pg, μήπως κάτι τέτοιο βλέπει και ο Γιαννάκης????????
2. Βλέπεις ο Βόν να μένει μέχρι το τέλος???? Νομίζω πως ήρθε μόνο και μόνο για να φτιάξει τα νούμερα του και να πάρει μία καλύτερη μεταγραφή του χρόνου (όπως και ο Αθηναίου, μη γελιόμαστε). Μέχρι στιγμής δεν του βγαίνει οπότε βλέπω να κουνάει μαντίλι!!!
3. Από τα χρήματα του Πετγουει και του Βόν (ακριβά συμβόλαια), θεωρώ πως μπορούμε μετά τα Χριστούγεννα να πάρουμε 3 παίκτες. Κλασσικό pg, ένα 4 και τον Μποχωρίδη!!