Το κυνηγητό σε Άρη και Γιαννάκη συνεχίζεται!

Συγκεκριμένα, σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή κλήθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης μετά τα όσα έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον ΓΣΛ Φάρο, όπου και αποβλήθηκε από τον πάγκο. Για μια ακόμη φορά σ’ ένα παιχνίδι, όπου ο Άρης είχε διαιτητικές τρικλοποδιές, σ’ ένα ακόμη παιχνίδι όπου αποβλήθηκε ο προπονητής του!

Ο «δράκος» στο παιχνίδι του Άρη στη Λάρισα, αποβλήθηκε μετά από δύο τεχνικές ποινές που του υπέδειξαν οι διαιτητές, όταν και απευθυνόμενος προς τον Τάσο Πηλοϊδη, είπε τη φράση: «ντροπή σου».

Η απολογία του τεχνικού των κιτρίνων είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 15:30.

Πηγή: Το κυνηγητό σε Άρη και Γιαννάκη συνεχίζεται! Σε απολογία ο

Τη στιγμή που οι παίκτες και οι προπονητές του Άρη , βγάζουν ανακοίνωση , ώστε να ηρεμήσουν τον κόσμο και να μην τον κάνουν να αντιδράσει σε προκλήσεις , ο τίτλος του άρθρου είναι το ακριβώς αντίθετο.

Μια φυσιολογική κλήση ( από τη στιγμή που ο διαιτητής έγραψε φραστική επίθεση σε φύλλο αγώνα , πρέπει να κληθεί σε απολογία ) γράφεται ως

Το κυνηγητό σε Άρη και Γιαννάκη συνεχίζεται!

Το διαβάζει αυτό ο καθένας , ακούει και λίγο ραδιόφωνο να φορτώσει λίγο ακόμα και τσουπ , λάθος σφύριγμα την Τετάρτη , πετάει κι έναν καφέ μέσα και τελείωσε ο Άρης κύριοι!

1 στους 5,5 χιλιάδες αρκεί! Μια λαλακία και θα μας τιμωρήσουν 5 αγωνιστικές , ένα χαρτάκι να πέσει σε παίκτη του ΠΑΟΚ και ξαπλώσει κάτω , ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ , θα μας θάψουν και δε θα μας λυπηθεί κανείς.

Σκεφτείτε όλοι τι κάνετε και κυρίως εσείς που γράφετε στα σάιτ.

 

28 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

“Θα σου κάνω μήνυση!” ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!!!!!
https://goo.gl/images/CoegpM

Subotic7

Δεν έπρεπε να του πει “θα σου κάνω μήνυση”… Έπρεπε να του πει “θα σου πάρω τον αριθμο πινακίδας!!”

Sam Vincent

Αν του έλεγε “είσαι τελειωμένος ” με την λαβή του περίστροφου να προεξέχει του σακακιού ,είναι βέβαιο πως ο γίγαντας ρεφ θα το σκέφτονταν καλύτερα και ίσως μετέτρεπε την τ.π. του Γιαννάκη σε ισόβιο αποκλεισμό του …Σκουρτόπουλου ,με τον Νωντα το κουτσαβάκι να βρέχει το βρακάκι του!!!

Τώρα σοβαρά, υπάρχει περίπτωση ο Βασιλακόπουλος να ρίξει την ομάδα του τωρινού ομοσπονδιακού προπονητή;

Φυσικά !!! Εδω΄ο Κομίνης μόλις ειδε το Glock , μετα από μια ωρα ,το ακυρωμένο γκολ το …ξεακύρωσε . Μέχρι και το ΠΑΣΟΚ μπορεί να απαρνηθεί ο σωλήνας .

Κατι για το ματς:Επειδή συμβαίνει,αυτή την φορά μη φέρει κανείς φιλαράκια παοκτσηδες μέσα!..Όχι ότι είναι βλάκες να κανουν τπτ για να φάνε ξυλο, αλλά ας φυλάμε τα ρούχα μας για το παραμικρό…

Bilias6

Συμφωνω με το σχολιο σου, απτην αλλη ειναι ξεκαθαρο οτι κανουν τα παντα για να μας τελειωσουν. Που ειναι λοιπον και οι μεγαλοδημοσιογραφοι τυπου Σκουντη-Παπαδογιαννη να βαλουν φρενο σ’αυτην την προκληση? Δεν το χρωστανε στον Αρη και στον Γιαννακη? Για μια ακομα φορα κανουν την παπια. Μονο για λαικιστικα αρθρα ειναι ικανοι, ουσια μηδεν.

Bilias6

Και σ’αυτο εχεις δικιο. Εμεις δεν σεβομαστε τον Γιαννακη, θα τον σεβαστουν οι αλλοι.
Εμεις φταιμε για τα χαλια της ομαδας μας. Αλλα αυτοι μαζι με αλλους φταινε για τα χαλια του μπασκετ. Οτι πρεπει δηλαδη να φιλησεις δαχτυλιδι, να παρεις προπονητη της κλικας τους για να σε σφυριζουν καλα οι διαιτητες.
experience, ο Αρης δεν ηταν με το συστημα οταν ηταν αυτοκρατορας, ποσο μαλλον τωρα. Υπηρχε παιχνιδι που το ξεκινησες με το εφηβικο επειδη δεν αλλαξαν την ωρα διεξαγωγης. Πες μου τωρα εσυ οτι ο βασιλακοπουλος θελει να σωσει εσενα και οχι τον πανιωνιο.

Bilias6

Και εγω ναιτ δεν προσπαθω να σε πεισω για τιποτα, την γνωμη μου λεω.
Αν συγκρινουμε φετος με την χρονια του Πριφτη που ειχαμε την απαγορευση μεταγραφων, η διαιτησια ειναι μερα με την νυχτα. Κερδισαμε και στο κρατικο, ετσι δεν ειναι?
Το οτι βλεπουμε φαντασματα σαν οπαδοι, οντως βλεπουμε. Ο Γιαννακης ομως δεν ειναι οπαδος. Ο ανθρωπος βλεπει οτι αυτοι που θα επρεπε να του φιλουν τα ποδια, δεν τον σεβονται και βγαινει απτα ρουχα του. Εμεις απτην αλλη αντι να τον στηριξουμε παμε να τον βγαλουμε και τρελο απο πανω.

gerorge

Οι περισσοτεροι προπονητες παντως λενε “Αφηστε εμενα να ασχοληθω με τον διαιτητη και κοιταξτε εσεις τα υπολοιπα”.Μεσα στον αγωνα βοηθαει να εχεις τον προπονητη σου να κραζει(οποτε χρειαζεται οχι συνεχεια) και για να πω την αληθεια νομιζω κατι τετοιο τους βοηθαει περισσοτερο στο να μεινουν συγκεντρωμενοι.Η συνεχης γκρινια βεβαια λογικα εχει αναποδα αποτελεσματα

Bilias6

Με το δικο σου το σκεπτικο. Με το δικο μου θα ηταν υπνος. Ο γκαστονε που ειναι απτους μεγαλυτερους προπονητες αν τον φεροντουσαν ετσι θα κοκκινιζε σαν παντζαρι.

Kostaris

Φιλε bilia, θα συμφωνησω με τα γραφομενα σου περι Γιαννακη, αλλα μαλλον μπερδευτηκες…χρονιά Πριφτη με απαγορευση μεταγραφων δεν υπηρξε ποτε!…αλλωστε αυτο το ειχε θεσει κ ως ορο για να αναλαβει τοτε την ομαδα.. Την αρση του μπαν…

Subotic7

Ο Γιαννακης και πολλοί άλλοι άξιοι στον τομέα τους άνθρωποι δεν έχουν αντιληφθεί ότι ζουν σε μία χώρα όπου βασιλεύει η ανυπαρξία κράτους. Σε χρησιμοποιούν όσο τους ξελασπωνεις και τους βουλωνεις τρυπες, όσο τους βοηθάς να συνεχίζουν να είναι στην καρέκλα, κι όταν τους χρειαστείς και περιμένεις μία συνδρομή… σε πετάνε σαν ξελιγωμενη μπαταρία. Καλά σοβαρά, ήρθε ο δράκος στον Αρη προσμένοντας αξιοκρατία? Ρε κάνε το Μπεκα εκεί και βάλε τους ξένους μέσα να πάρουμε κάνα αποτέλεσμα. Διαφορετικά την Τετάρτη η προπονητική σου καρριέρα εληξε…

experience

Καλά, κοίταξε, ας κανονίσουμε να πάει κανένας Σαμολαδάς ή παρόμοιος και να κάνει κανένα σκηνικό ενώ νικάμε και να φάμε καμιά τιμωρία και μετά να λέμε ότι μας κυνηγάνε.

Bilias6

αυριο δεν θα γινει τιποτα. Οποιος κανει κατι, κακο του κεφαλιου του.

experience

Ποιος κάνει τα πάντα για να σε τελειώσει; Με το φάρο έπαιζες που του λείπανε βασικοί και έπαιζε με τον 40χρονο Παπαμακάριο και δεν μπορούμε να κερδίσουμε και μας κυνηγάει το σύστημα;

Sam Vincent

Να μην ξεχνάμε τον Βαβάτσικο που μας έβαλε στα καλάθια ,παρακαλώ. Εγκάθετος κι αυτός. Όπως και ο Air King Bart Jr. βέβαια .

Μπαμπατσικα καλάθια!Πως και δεν σχολίασε ο subaris εκείνο με το ταμπλό (αυτός δεν το’βαλε;)που γουστάρει κάτι τέτοια, απορώ!…

vaggelaris

Τιποτα. Να κλεισουμε τα αυτια κ τα ματια στις γελοιοτητες που γραφει ο καθε δημοσιογραφος κ να βοηθησουμε την ομαδα να παρει τα ματς που πρεπει!!

AreianosAthinaios

Πάρα πολύ εύστοχο το σχόλιο σου στην ανάρτηση, Night. Ελπίζω να σε εισακούσουν όσο το δυνατόν περισσότεροι.

Subotic7

Ποιος θα καθήσει να κάνει φασαρίες ορε παιδιά? Οι περισσότεροι είμαστε αδιάφοροι και αποδεχόμασταν μέχρι προσφάτως τον mr.Penguin στο παιχνιδακι “από αύριο–>μεθαύριο” και παθαμε βουβωνοκήλη απ’το περίμενε, βγαλαμε παραμαγουλες και αμυγδαλές ελπίζοντας να κερδίσουμε κάποιο ματς χωρίς να βγάλουμε τον καρκίνο, και τώρα που έχουμε αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει διοίκηση, δεν αλλάζουμε κόουτς ούτε με τανκς, δεν πρόκειται να παίξουν Ντουβιε-Προυιτ, δεν πρόκειται ο Αθηναίου να μάθει μπάσκετ, έχουμε συμβιβαστεί μέχρι και με τον υποβιβασμο (και ότι κάποιοι έχουν ιστορικά ενοχληθεί απ’την περίοδο ’84-’91) και θα κατσουμε να χαλαστουμε εμείς για ήδη ειλημμενες αποφάσεις? Πατατακια και στο σπίτι λοιπον