Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Yellownews» φιλοξενήθηκε ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης.

Πρώτος στόχος είναι να εξυγιανθεί η ομάδα οικονομικά και μετά να κάνει το βήμα παραπάνω. Νομίζω όμως ότι θα γίνει πολύ πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε. Η βοήθεια του κόσμου είναι επίσης πολύ σημαντική, πιστεύω ότι η επόμενη χρονιά θα είναι η χρονιά που θα προσπαθήσουμε να μηδενίσουμε τα υπόλοιπα προς τρίτους και να μείνει μόνο το δημόσιο.

Πηγή: Ρουσιαμάνης: «Ο Άρης θα φέρει την αναγέννηση του Ελληνικού μπάσκετ» | Yellow Radio

Ξέρω ότι οι περισσότεροι είστε απασχολημένοι με το να βρείτε ξένο για τη ρακέτα, αλλά τα σημαντικά είναι εδώ.

Ο – ουσιαστικά-μεγαλομετοχος της ομάδας, αναφέρει πως την επομένη χρόνια πάμε να μηδενισουμε τα χρέη προς τρίτους, κοντά στο 1εκ όπως έχει αναφερθεί παλιότερα.

Πολύ σημαντική δήλωση

 

32 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bilias6

Παντως ναιτ σημαντικη δηλωση εκανε και στις 17-9-21 που ελεγε οτι σε 15 μηνες θα εξοφληθουν ολοι. Αντε να δουμε.
Φετος γιορτασε τα 10 χρονια εξυγιανσης, μαζι με τους φιλους με τα μειον, ο αιωνιος παραγοντας. Ελπιζω να μην ακουμε τα ιδια και απαυτον για αλλα 10 χρονια.

Bilias6

Και ο αρβανιτης λεει οτι εβαλε λεφτα.
Αυτα τα λεφτα που βαζουν ειναι γραμενα πουθενα?
Πως θα πουλησουν κατι που δεν εχουν?
Αν βρεθει επενδυτης θα ζητησουν τα λεφτα τους πισω? Και που ξερω εγω αν εβαλαν 10 και ζητησουν 20? Εκει μεσα ολοι φιλοι ειναι…
Δεν απευθυνομαι σε σενα ναιτ γιατι και συ δεν νομιζω οτι μπορει να μου απαντησεις με σιγουρια σαυτα.
Δεν ξερω, αυτα δεν τα σκεφτεστε? Εκτος αν τρωτε το παπα οτι αγαπανε τον ΑΡΗ τοσο πολυ. Ε τοτε καλα μας κανουν.

dragon_aris

Καλα σου λεει Ναιτ ο Μπιλιας. Καθε χρονο λενε οτι του χρονου ξεχρεωνουμε οποτε ας κρατησουμε μικρο καλαθι.
Η αίσθηση μου είναι οτι οντως φέτος και περσυ πανε πιο καλα τα πραγματα λογω Ρουσιομανη.Εχει βαλει χρημα και εχει τον απολυτο σεβασμό μου.
Το ερωτημα μου ειναι γιατι αφου ολα πανε καλα δεν παιρνει κανονικα την καε;
Γιατι να έχουμε διοίκηση πρωτοδικείου;

dragon_aris

Αφου οι καε ουσιαστικά ειναι ανώνυμες εταιρίες πως θα φορτωθεί τα χρεη; Αν ειναι να τα φορτώνονται τοτε γιατι δεν θα φορτώθηκε ο λασκαρης η ο γουλιελμος;
Επισης τωρα που ειναι κοντα στο να ξεχρεωσει οπως δηλωνει, τωρα θα ηταν καλη στιγμη να κανει τη κίνηση φαντάζομαι.

dragon_aris

Οχι δεν συμφωνώ, τοτε μπορει να πλακώσουν διαφορα λαμογια που θα δουν καθαρο φιλέτο!

dragon_aris

Μα πως θα,πουλήσει αν δεν την εχει πρωτα την ομαδα; Για αυτο λεω να την παρει τωρα . Αλλιως οταν την δουν καθαρη ισως πλακωσουν διαφοροι υποψηφιοι.

giorgio80

Λέγοντας αυτό ο Ρουσιαμάνης, αναφερόταν στα ban και πιο συγκεκριμένα στους Τζένκινς, Σανικίτζε.Αυτοί θα πληρώνονταν σε 15 μηνιαίες δόσεις και τα υπόλοιπα ban σε 8.Αυτό προς αποφυγή παρερμηνειών.Οι φίλοι με τα μείον ποιοι είναι;

Babis cool

Εμένα αυτό το αόριστο με χαλάει… Δηλαδή ούτε νούμερα λένε ούτε ποιο το αρχικό χρονοδιάγραμμα για εξόφληση και φυσικά ούτε πόσα θα μείνουν προς το δημόσιο…
Επίσης δεν έχουμε εικόνα για την αγωνιστική εξέλιξη που πρέπει να αναμένουμε.

Last edited 1 year ago by Babis cool
nikos3118

Δε θα έπρεπε να τα πει όμως; Κάπου; Κάπως; Κάποτε; Αοριστολογίες για ακόμα μια φορά, και δεν ξέρεις πόσο εύχομαι να κάνω λάθος και του χρόνου να με κράζει όλο το basketballaris.

nikos3118

Σε μια συνέντευξη Τύπου ίσως; Σίγουρα όχι στο Ραδιόφωνο, συμφωνούμε.

kp79

Οκ θετικό νέο.. αλλά και πάλι εμείς οι φίλαθλοι είμαστε στα τυφλά. Πόσα είναι τα συνολικά χρέη, πόσο μειώθηκαν, που και πόσα χρωστάμε. Βασικά πράγματα ζητάμε όχι λεπτομέρειες
Αναφορικά με τον νέο υποτίθεται ξένο ψηλό, μην ξεχνάμε την φορολογική ενημερότητα

Jim Patras

Άκουσα χθες τη συνέντευξη και είπε χαρακτηριστικά ότι το καλοκαίρι του 2024 θα έχουμε μηδενίσει οριστικά το χρέος προς τρίτους και θα απομένει το Δημόσιο.

vaggelaris

Εχουμε ακουσει παρα πολλα εδω κ χρονια. Μακαρι ν ειναι ετσι. Δεν ακυρωνει την προσπαθεια που γινεται περισυ κ φετος. Ειδικα φετος φαινεται η διαφορα κ στις χορηγιες. Αλλα ο χρονος θ δειξει…

Kostaris16

Κανένας δεν βάζει τα λεφτά του για να τα χάσει ακόμα περισσότερο όταν δεν λέγεται Αγγελόπουλος η Γιαννακοπουλος, που και αυτοί δεν τα βάζουν για να τα χάσουν. Θεωρώ ότι ο Ρουσιαμανης θα λειτουργήσει στο μέλλον ως παράγοντας προσέλκυσης επενδυτή και όχι ως επενδυτής ο ίδιος.

higgins

Για μένα το έρωτημα είναι το γίνεται μετά.
Άντε και ξεχρεωνουμε, είναι ελκυστικό το προϊόν για να έρθει ο μεγάλος και τρανός επενδυτής;
Αν τα βάλουμε χοντρά κάτω: 1 εκ. που σβήνουμε κάθε χρόνο + 0.5-0.6 εκ. έξοδα χρήσης= 1.5εκ. Βγάλτε τα λεφτά που βάζουν αυτοί οι 2-3, τι μας μένει; 1.2εκ περίπου. Ένα τέτοιο budget (συνολικό) για τη εταιρεία κάθε χρόνο με διαχείριση.
Θεωρώ ότι τα έσοδα είναι κοντά στο max (γιατί τα περισσότερα είναι τα εισητηρια).
Άρα μένουμε σε ένα επίπεδο ΑΕΚ, Προμηθέα, Περιστερίου. Γιατί ποιος και γιατί χωσαδας να έρθει στο μπάσκετ;
Όλα αυτά τα λέω σε συνάρτηση με το “ο Άρης θα φέρει την αναγέννηση του μπάσκετ”.
Ασφαλώς και είναι upgrade ένα budget 1.5εκ αλλά τίποτα δεν θα αναγεννηθεί

higgins

Το ξέρεις πολύ καλά ότι μια ομάδα 1.5 εκ δεν είναι 3 φορές καλύτερη από μια του 0.5. Και δεν πιστεύω ότι θα ειμασταν ανταγωνιστικοί του παο.
Βέβαια συμφωνώ πω αν είναι να παίξεις τελικούς όλα είναι τέλεια. Δεν χρειάζεται να παίρνεις πρωτάθλημα κάθε χρόνο για να αξίζει τον οποίο κόπο.
Την αρχική σκέψη την έκανα με βάση την “αναγέννηση του μπάσκετ”.
Και ξέρεις, εδώ και 2 χρόνια σκέφτομαι ” όταν ξεχρεωνουμε θα είναι ωραία!” αλλά ακριβώς είναι αυτό το “ωραία”;

nikos3118

Αυτά τα μεγάλα λόγια ρε παιδί μου τι τα λένε, πραγματικά. Δλδ αν το πάρουμε στα σοβαρά, ακόμα κι ένας Άρης με δέκα εκατομμύρια μπάτζετ, την αναγέννηση του Άρη θα φέρει, όχι του μπάσκετ. Τους βαρέθηκα, πραγματικά, σαν πολιτικοί μιλάνε.

vaggelaris

Τα ποσα απο μονα τους σιγουρα δε λενε κατι. Γιατι μπορει ν εχεις 1.5 εκ κ να τα εχεις δωσει απο εδω κ απο κει φτιαχνοντας ομαδες τσιρκο. Πρεπει ν ειναι κ σωστες κινησεις. Απο το ποιος θ ειναι ο κοουτς μεχρι κ το ποιοι ξενοι κ ελληνες θ ερθουν. Παντως κ με 1.5 εκ αν γινουν κινησεις εκει που πρεπει κ οχι νεοπλουτιστικες μια χαρα ομαδα γινεται. Κ ειδικα τον φετινο παναθηναικο που ειναι για τα πανηγυρια μια χαρα θ τον ειχες κοντραρει. Παντως αυτη η καψα κ η τρελα που υποβοσκει στο παλε δεν υπαρχει πουθενα αλλου στην Ελλαδα. Κ ας ξερουμε ολοι καταβαθος οτι δυσκολα θ επιστρεψουμε στα παλια μεγαλεια. Ρητορικη ερωτηση. Αν Προμηθεας,Αεκ,περιστερι ειχαν 450 χιλ μπατζετ τι κοσμο θ ειχαν με λαυριο,καρδιτσα κ κολοσσο???

Δεν την άκουσα τη συνέντευξη,διάβασα και τι λέτε εδώ , συμμερίζομαι τους προβληματισμούς σας.Που λέει ο σαν πολιτικοί ….Ε ναι ρε φίλε , πιστεύεις ότι αν χάναμε προχτές θα βγαίνε με τέτοιες μεγαλοστομιες;Θα βγαίνε γενικα;😉Φιλτραρουν όπως οι πολιτικοί το ταιμινκ,”αφουγκραζονται τον λαό”.Και μένα τώρα που διάβασα για το καλοκαίρι του 24(!)με χτύπησε άσχημα.Λες και τον πιεσαμε ,μαζί του είμαστε σε όλο αυτό ,αλλά φίλτατε Αχιλλέα ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ είπες πάλι πριν δύο χρόνια για τον προσεχή Μάιο ,τώρα τι άλλαξε ;Τον ρώτησε κανεις επί τούτου από τους δημοσιογράφους,μπα ε;Για να μάθουμε δηλαδή , ΥΠΟΤΊΘΕΤΑΙ ότι μια συνέντευξη αυτό το νόημα έχει ,να ΜΆΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
-Ποιοι είναι αυτοί οι τρίτοι,ας πούμε ;Τα υπόλοιπα σκληρά Μπαν;Κρυφές οφειλές πχ σε Έλληνες αθλητές σαν τον Βεργινη και τον Αργυρόπουλο;Σε ξένους που δεν μπουμπουνησαν μπαν σαν τον Πετγουει; Χρέη σε διοικητικούς υπαλλήλους;Ποιοι;
Διαφάνεια ρε πστ μου,εφόσον την προπαγανδιζετε/ευαγγελιζεστε ,εφαρμοστε την τη ρημαδα!Έτσι χάνεται η εμπιστοσύνη.Χρονιά εξυγίανσης η αντιπροπερσινη ,η προπερσινή ,η περσινή ,τώρα η φετινή ,άντε και η επόμενη ,κανένα πρόβλημα ,μαζί σου.Πες, δέκα χρόνια θα τρώτε μόνο ρύζι λαπά,θα το κανουμε.Γιατι πια ο κόσμος(κι όχι μόνο ο αρειανος-παντου) έχει βαρεθεί να του λένε ψέματα,θέλει ειλικρίνεια.Μη μας λες για του χρόνου κάθε χρονιά…Τι πολιτική είναι αυτή….

Last edited 1 year ago by καπετάν Κανένας
nikos3118

Α ρε κάπτεν, Α ρε κάπτεν… Λες όλα αυτά που θα έλεγα εγώ αν δε βαριόμουν, γιατί πραγματικά βαρέθηκα… Πλήρης ταύτιση αδερφέ μου. Ελπίδες εμπορεύονται, όπως κι οι πολιτικοί και το δούλεμα πάει σύννεφο. Και ξαναμαναλεω, μακάρι να κάνω λάθος.

timemaster

Σημαντική δεν είναι η δήλωση για το ότι δε θα έχουμε χρέη προς παίχτες γιατί από τέτοιες υπάρχει τουλάχιστον μία κάθε χρόνο.
Σημαντικό είναι ότι μειώθηκαν τα χρέη τα δύο τελευταία χρόνια κατά 1-1.5 εκατομμύριο.
Τουλάχιστον για πρώτη φορά μετά Λάσκαρη εποχή υπάρχει μείωση και όχι απλά πληρώνουμε τους τόκους κ τις προκαταβολές.
Ας ελπίσουμε πως σε δύο χρόνια η ομάδα θα έχει αφήσει πίσω τα Μπαν κ θα έχει ένα καλό μπάτζετ 1-2 εκατομμύρια. Που όμως και αυτό θα πρέπει να δεκαπλασιαστει αν θέλουμε να αλλάξουμε το Ελληνικό μπάσκετ.

nikos3118

Αναγεννησαμε τον Άρη και μιας που δεν έχουμε τίποτα καλύτερο να κάνουμε, Θ αναγεννησουμε και το ελληνικό μπάσκετ. Δηλαδή άλλο τι θ ακούσουμε ρε φίλε.