Η νέα προσπάθεια του Δημήτρη Γουλιέλμου για να συγκροτήσει νέο δ.σ. για την ΚΑΕ ξεκίνησε μετά την πρόταση που είχε από συγκεκριμένους Αρειανούς παράγοντες για συνεργασία. Η πρόταση αφορούσε την δημιουργία μίας επιτροπής η οποία θα είχε ως κύριο σκοπό να τρέξει τα θέματα του αγωνιστικού, της επικοινωνίας με τους παίκτες, την αναζήτηση χορηγιών, με τον μεγαλομέτοχο να μην συμμετέχει σε αυτήν και να προσφέρει λύσεις στο οικονομικό κομμάτι. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και επί ημερών Λάσκαρη, όταν είχε δημιουργηθεί μία επιτροπή για να… τρέξει τα θέματα που αφορούσαν τότε την ομάδα.

Κάτι ανάλογο λοιπόν προτάθηκε στον Δημήτρη Γουλιέλμο, ο οποίος δεν απάντησε, αλλά φρόντισε να ξεκινήσει επαφές για την συγκρότηση νέου δ.σ. Οι απαντήσεις που πήρε ήταν αρνητικές, οι περισσότερες προερχόμενες από την «οικογένεια» των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών του Άρη, ενώ και ο μέχρι πρότινος «σίγουρος» Αχιλλέας Ρουσιαμάνης, δεν δείχνει διατεθειμένος να πάρει ρόλο στην διοίκηση.

Πηγή: Πρόταση για συνεργασία σε Γουλιέλμο που ψάχνει για δ.σ. | SDNA

Αν δεν μπαίνει κι ο Ρουσιαμάνης , υποθέτω πως πάμε πλέον στο τέλος του Γουλιέλμου , μιας και όλος ο Άρης τον πιέζει να μείνει μόνος.

Ελπίζω να το καταλάβει όσο πιο γρήγορα γίνεται…

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Που τα χαλασανε,μωρέ…Όχι ότι έχει σημασία,βέβαια.Τι ξέρουν και δε μας λένε;Βαρέθηκα πια αυτή τη μυστικοπάθεια,αυτή τη μασονία…..