Προχωράει για τη διατήρηση του "κορμού"

Σ’ αυτό το πλαίσιο, έγιναν νέες συζητήσεις με τον Δημήτρη Φλιώνη και πλέον το πιο πιθανό είναι ο Έλληνας γκαρντ να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα στην οποία αγωνίζεται από επτά ετών. Ο Καμπερίδης υπολογίζει πολύ στις υπηρεσίες του 23χρονου άσου και σε συνδυασμό με την… ες αεί παρουσία του στην ομάδα, αλλά και τον εξαιρετικό χαρακτήρα του, η παραμονή του είναι “πρέπει” για τον ΑΡΗ.

Προς παραμονή είναι και ο Μίλαν Μιλόσεβιτς. Οι συζητήσεις με τον Βόσνιο φόργουορντ έχουν επίσης προχωρήσει. Είναι γεγονός ότι ο έμπειρος ψηλός ξεκίνησε άσχημα την περσινή σεζόν, όμως σταδιακά ανέβαζε την απόδοσή του και ειδικά με τον Καμπερίδη στον πάγκο, είχε πολύ καλή εικόνα. Είναι μαχητής, κάτι βασικό για τον προπονητή του ΑΡΗ, το κασέ του είναι προσιτό και όλα δείχνουν παραμονή.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι συζητήσεις με τον Βλάντιμιρ Ντραγκίτσεβιτς. Σήμερα (15/7) λήγει η διορία του ΑΡΗ για να καταβάλει τα 20.000 ευρώ του μπάι άουτ ώστε να μην ενεργοποιηθεί ο δεύτερος χρόνος του συμβολαίου του, όμως η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν παίζει κανένα ρόλο στις διαπραγματεύσεις. Ήτοι, από τη στιγμή που η συζήτηση είναι σε εξέλιξη και οι δύο πλευρές έχουν βρει σημείο επαφής, η 15η Ιουλίου δε θα αποτελέσει “εμπόδιο”. Υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες να γεφυρωθεί η διαφορά που παρουσιάστηκε στο οικονομικό και στον ΑΡΗ ελπίζουν ότι κι αυτή η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος.

Συμβόλαιο με τον ΑΡΗ έχουν οι Διαμαντής Σλαφτσάκης, Γιάννης Σιδηροηλίας, Κώστας Βλάσιος, Στράτος Βουλγαρόπουλος, ενώ στην ανδρική ομάδα αναμένεται να προωθηθεί και ο πολύ καλός σκόρερ των Εφήβων, Όμηρος Νετζήπογλου.

Πηγή: Προχωράει για τη διατήρηση του “κορμού” | AllAboutARIS.com

9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Είμαι αισιόδοξος για τον Σιδηροηλια που βέβαια τον είδα πολύ λίγο. Τα περάσματα του από την πεντάδα ήταν σχεδόν πάντα θετικά (+-) και έδειχνε ικανότητά στο τρανζισιον, στην άμυνα, με ενέργεια και αθλητικοτητα. Έχει κάποιος καλή εικονα ; Έχει σουτ ; Μπορεί να παίζει φέτος 15 -20 λεπτα; Παίζει περισσότερο 2 ή 3; Νέος Μπο ή νέος Μιχάλης Πελεκάνος; Μήπως έφαγα πολύ και ναρυστομαχιασα;

Μπορεί,για αυτό βάλε κ φτιάξε εναν ΚΟΡΜΟ by Akis Petretzikis,είναι κι Αρειανό το παλικάρι,να το στηρίξουμε,να γλυκαθεις κι εσύ.
(Αν και πιστεύω πως σε τσάκισε το άλλο με τον Μίλαν τον Ιουρασιο που διάβασες ,προσπεράσες αλλά φώλιασε στο υποσυνείδητό σου….😭🤣)

maxresdefault.jpg

Άστα κάπτεν και ξεκίνησα…διατροφη γιατί σε λίγο καιρό θα γίνω σαν τον Ντραγκυ του Οκτωβρίου και δεν θα χωράω στην τιμονιερα.

vaggelaris

Άρα προφανώς πάνε κ για Μπραουν γιατί δε μπορείς να τη βγάλεις με φλιωνη κ βλασιο. Σύμφωνα με ότι λένε αν κατάλαβα καλά κρατάμε αυτούς που μπορούμε κ αν ξεκαθαρίσει το μπάν κάνουμε κ καμία προσθήκη. Αν είναι χρονιά χωρίς υποβιβασμό οκ. Γιατί αλλιώς…

JamesForrest

Αυτός ο Φλιώνης, λογικά θα μετράει 1 προς 1 τα μαθήματα για να πάρει το πτυχίο του και να φύγει…

vaggelaris

Θα είναι τεράστια έκπληξη να φύγει ο φλιωνης. Εμένα δε μου δίνει την εντύπωση ότι τρελαίνεται κ πολύ να κάνει καριερα. Αλλιώς θα είχε ήδη φύγει. Εκτός αν μας διαψεύσει…

Sam Vincent

Θα πράξει το καλύτερο για όλους.

vaggelaris

Πάντως εδώ που φτάσαμε δε μας παίρνει να τον χασουμε

Sam Vincent

Νομίζω πως αν τυχαία διαλέξουμε βασικό pg ομαδας Α2 , δεν θα πάρουμε λιγότερα από 4π και 2 ασ στα 20 περίπου λεπτά που έπαιζε ο Φλιωνης.