Ο πρώτος που είναι έτοιμος να συμφωνήσει στην πρόταση εξόφλησης των φετινών οφειλομένων και όχι καταβολή του «kick out», είναι ο Μάικλ Κάιζερ ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει από τον Άρη και… θυσιάζει το ποσό που έπρεπε κανονικά να πληρωθεί για να μείνει ελεύθερος. Ο Αμερικανός σέντερ έχει δεχθεί την πρόταση του Άρη και απομένει να ρυθμιστούν οι ημερομηνίες καταβολής των δύο μισθών ώστε να «κλείσει» η συμφωνία. Ανάλογες προτάσεις έχουν γίνει και στους άλλους τέσσερις Αμερικανούς και αναμένονται σήμερα οι απαντήσεις τους.

Πηγή: Προς συμφωνία… ελευθερίας Κάιζερ και Άρης | SDNA

Να τον πληρώσουμε όμως τον άνθρωπο , μη μας έρθει πάλι καμιά σβουριχτή σε κανά χρόνο…

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dom

Άλλη μια φορά λοιπόν που στηριζόμαστε στην καλή διάθεση των παικτών. Ας ελπίσουμε να βρουν γρήγορα ομάδες για να μην βασιστούν στο συμβόλαιο τους με μας.

dragon_aris

Δεν κατάλαβες,μπορούν να κάνουν και τα 2 αν θέλουν.
Και να κάτσουν στο συμβόλαιο τους και να πληρωθούν όλη τη χρονιά χωρίς να παίξουν ούτε λεπτό και να βρουν άλλη ομάδα. Αφού τους χρωστάμε μπορούν να μας πάνε στη φίμπα να τους επιδικαστεί και το νέο τους συμβόλαιο ολόκληρο ,να φάμε νέα μπαν και να παίξουν αλλού.

Dom

Το ξέρω αυτό, αλλά πιστεύω ότι αν βρουν και οι υπόλοιποι ομάδες όπως ο Κάιζερ και μεις τους ξοφλησουμε τα φετινά, δεν θα καθήσουν πάνω στο συμβόλαιο τους. Δεν είμαι και στο μυαλό τους βέβαια, προσωπικη εκτίμηση κάνω.

vaggelaris

Έχει φτάσει Ιούλιος προπονητή δεν έχουμε, έχουμε 5 ξένους που μας κρατάνε κ μας κάνουν ότι θέλουν από παίκτες χάσαμε έναν παίκτη(τολιοπουλο) που δεν έπρεπε, σε λίγο καιρό θα φύγει κ ο μποχω. Εντάξει όλα καλά πάνε…