Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΚ

Μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ, με συμμετοχή της διοίκησης της Ομοσπονδίας , των διοικήσεων των φιναλίστ του κυπέλλου Παναθηναϊκού και Άρη και εκπροσώπων τoυ Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αποφασίστηκαν τα εξής: Έγινε αποδεκτή η πρόταση των δύο σωματείων για διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου της 19/2 στη Λάρισα.

Οι εκπρόσωποι της Αστυνομίας ενημέρωσαν ότι μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα (30/1) θα απαντήσουν επίσημα για το αν το συγκεκριμένο γήπεδο πληροί όλες τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας, για την ασφάλεια σε αθλητικούς χώρους και τις δυνατότητες διεξαγωγής αγώνων. Σε περίπτωση που αυτό δεν ισχύει, η εισήγηση της Αστυνομίας ήταν η διεξαγωγή του αγώνα στο ΟΑΚΑ και αυτή έγινε αποδεκτή.

2017 και πρέπει να αποφασίσει η αστυνομία αν μπορεί να γίνει ένα παιχνίδι , μια αστυνομία που δε θα κάνει τίποτα και δε θα έπρεπε να είναι παράγοντας στην απόφαση αυτή , αλλά απλά να εκτελεί αυτό που έχει αποφασιστεί . Θυμίζω , δεν το κάνουν εθελοντικά , πληρώνονται για αυτό .

Τα τουρνικέ είναι το κλειδί: 

Στην επεισοδιακή (όπως ξεκίνησε σύσκεψη) η ΕΟΚ απέρριψε το κλειστό γήπεδο της Ξάνθης. Μετά από αυτό και με δεδομένο ότι ο Άρης ήταν ξεκάθαρος για τελικό κυπέλλου στη Βόρεια Ελλάδα, έριξε στο τραπέζι την πρόταση της Λάρισας και το κλειστό γήπεδο της Νεάπολης. Με την πρόταση αυτή συμφώνησε ο Παναθηναϊκός, οπότε η ΕΟΚ έριξε το… μπαλάκι στην αστυνομία.

Σημείο «κλειδί» και απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκριση είναι η τοποθέτηση τουρνικέ για να υπάρχει ηλεκτρονικό εισιτήριο, οπότε εφόσον τοποθετηθούν τότε η αστυνομία ξεκαθάρισε ότι θα ανάψει το πράσινο φως.

Ήδη, ο Άρης αναλαμβάνει… δράση κι ασχολείται ενεργά με το θέμα προκειμένου να εξασφαλιστεί η τοποθέτηση των τουρνικέ μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου, ημέρα διεξαγωγής του τελικού.

Αυτό με κάνει αισιόδοξο. Με τουρνικέ η αστυνομία θα ανάψει το πράσινο φως.

Την είδηση την έβγαλε πρώτο το  sportdog ( όχι έμπιστο αλλά.. ) ο τελικός πάει προς Λάρισα!

 

 

Επιβεβαίωση και από το Gazzetta , που προσθέτει πως αν δεν γίνει εκεί , θα πάει ΟΑΚΑ:

Ο κύβος σχεδόν… ερρίφθη! Η Λάρισα είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει τον φετινό τελικό κυπέλλου αλλά στην περίπτωση που δεν πληρεί τις προϋποθέσεις θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ!

 

28 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
GOUNAS1914

αχ αυτα τα αν….. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΡΙΣΑ… τους χρωσταμε και κατι εκει….

gerorge

Εγω παλι ΟΑΚΑ το βλεπω.Βγαζουν αυτο για να λενε μετα οτι ηθελαν Λαρισα,αλλα θα αποφασιστει οτι δεν πληρει τις προυποθεσεις

gerorge

Ναι θυμαμαι.Αυτο που με κανει καχυποπτο ειναι που εβγαλαν ανακοινωση για τις 2 επιλογες.Περιμενε την αποφαση της Αστυνομιας ρε ανθρωπε και βγαλε τοτε ανακοινωση για το που θα γινει.Πιστευω οτι απλα την εβγαλαν για τα ματια του κοσμου ξεροντας οτι η αστυνομια θα αρνηθει

aka Θεούλης

ο ρεπορτερ του λιμπερου που ηταν στα γραφεία ελεγε οτι υπηρξαν λεκτικα επισοδεια και εκνευρισμός με λασκαρη βασιλακοπουλο και διακόπηκε και η σύσκεψη για λίγο. κατεληξαν στην λάρισα αν το εγκρίνει η αστυνομία και περιμένουν απάντηση.

Tarpley-3

sportdog λεει χαχαχαχα.Αυτο ελεγε περσι πως περνουμε Μπουρουση ρε.χαχααχ

aka Θεούλης

αν περάσουν τα κράνη και από τα τουρνικέ τότε κάτι δεν πάει καλά σε αυτήν την χώρα ε?

aka Θεούλης

ρατσισμός

alexgrammy

Παντως απο αυτα που ψιλο ακουσα απο πηγες μου ειναι οτι 1) η η πρωτη προταση της εοκ ηταν το Ηρακλειο και καταφεραμε να το αποριψουμε με χαρτι απο γγα
2) Η ανακοινωση ειναι παραπλανητικη διοτι λεει συμφωνησαν για ΟΑΚΑ (ποιοι?) ο Αρης δεν συμφωνησε ποτε
3) ακουγεται οτι αν δεν μπορουν να καλυψουν τα εξοδα στην Λαρισσα (γγα) θα τα καλυψει ο Αρης

Αρα πιστευω οτι ηταν καλη δουλεια απο εμας σαν Αρη αντε να δουμε τι θα γινει τωρα..

Tarpley-3

Θα τα καλυψουμε εμεις σαν Αρης γιατι στον Παο πεινανε τα παιδια ε?

Arion3

Πρεπει να κανουμε οτι περναει απο το χερι μας να παει ο τελικος στην λαρισα και με τα τουρνικες και με τα υπολοιπα,πιστευω οτι θα ψαξουν δικαιολογια σε αυτα κλπ οτι δεν θα περαστουν για να το παμε στ οακα,πρεπει να μαθουμε ακριβως και την θεση της καε,διοτι ειχαμε βγαλει ποσες ανακοινωσεις για βορρα και βγαινει οτι παλι ειπαμε για οακα,ξανθη-κοζανη δεν μας ειπαν γιατι τα απεκλεισαν οι αρμοδιοι η αστυνομια..

aris6emperor

Αν τελικά παρθεί απόφαση για ΟΑΚΑ, ας κατεβάσουμε το εφηβικό να ξεβρακώσουμε το δίδυμο της συμφοράς Βασιλακόπουλο – Τσαγκρώνη.

Subaris

Να πω μια παλαβομαρα κ οτι γινει?Παιζει να καθηστερουμε εμεις την οποια μεταγραφη για να δουμε πρωτα που θα παιχτει ο τελικος?Ενοωντας οτι αν ηταν για κρητη ή Οακα ας πουμε ας γινει κ β’διαλογης ασσος αφου εκει η πιθανοτητες θα ειναι πολυ λιγοτερες αν γινει καπου στην βορεια ελλαδα.Ετσι μια σκεψη κ ας ειναι λιγο τραβηγμενη.

Tarpley-3

Δεν παιζει το σεναριο για μενα.

Subaris

Μου κανει εντυπωση πως η καθυστερηση συναδει με την αποφαση για γηπεδο.Χερι χερι πανε!!Οπως ειπα,μια σκεψη.

thanasis

Είμαι σίγουρος ότι μεθοδεύεται με πλάγιο (άλλη λέξη θα έλεγα, αλλά δεν γίνεται) τρόπο να γίνει τελικός στο ΟΑΚΑ! Θα πούνε ότι δεν πληροί τις προδιαγραφές η Λάρισα και τα τουρνικέ να μπούνε θα ψήσουν την αστυνομία της Λάρισας να μην δεχτεί και να μας φέρουν προ τετελεσμένου! Ο “σωλήνας” και τα άλλα γερόντια της ομοσπονδίας είναι αδίστακτοι! Ειδικά τώρα που από το ρεπορτάζ βγαίνει και εντονο φραστικό επεισόδιο σήμερα διοίκησης του ΑΡΗ με “σωλήνα’, θα σκυλιάσουν ακόμα περισσότερο! Να μην γίνει η προδοσία και κατέβουμε οακα! Όλα τα μέσα της Αθήνας το θεωρούν σίγουρο και τώρα ότι θα γίνει οακα! Να μην κάνουμε πίσω και κατεβούμε στο οακα! Δεν θα ΄σπάνε πλάκα με τον ΑΡΗ, αστείοι παράγοντες! Να μην κατεβούμε παρά μόνο Λάρισα ή σε άλλη έδρα της βόρειας Ελλάδας! Και ας στερηθούν την εκδρομούλα τους κάποιοι στην Αθήνα! Δεν θα πάθουν τίποτα! Πάνω από όλα ο ΑΡΗΣ!

Subaris

Ενω το πας μια χαρα σε ολο το σχολιο πετας στο τελος μια κακια κ στελνεις ολο το υπολοιπο σχολιο στα σκουπιδια….Μετα αναρωτιεσαι γιατι σου την λενε..Ασε ενα σχολιο στρωμενο ρε thanasi!

thanasis

Έχεις δίκιο, δεν το θέτω σωστά, είναι αχρείαστο το τελευταίο σχόλιο. Αλλά πρέπει να μην κάνουμε πίσω σε αυτή την επικίνδυνη εοκ! Φτάνει πια να μας κοροϊδεύουν! Και αν τελικά γίνει ο τελικός Λάρισα θα πω ένα μεγάλο μπράβο στη διοίκηση του ΑΡΗ, για το γεγονός ότι τους μπήκαμε λίγο στο μάτι! Ότι δεν αφησε έστω μια φορά να περάσει η εοκ το δικό της! Πρέπει αν μας πάνε κόντρα και ορίσουν τον τελικό οακα τελικά να αντιδράσουμε δυναμικά! Να δείξουμε ότι ο ΑΡΗΣ επέστρεψε δυναμικά σε όλα τα επίπεδα!

Subaris

Αν κ δεν ειμαι των ακρων,αυτη την φορα εχω ξαναδηλωσει οτι ισως θα επρεπε να κρατησουν παγια θεση να γινει ο τελικος μονο στην β.ελλαδα.Αλλα χασαμε την ευκαιρια οταν δηλωσαμε απλα οτι δεν κατεβαινουμε στην κρητη.Τωρα να μην κατεβουμε στο ΟΑΚΑ…δεν ξερω τις συνεπειες αλλα σιγουρα θα ειναι βαρβατες.Και αν ελπιζουμε για σωσιμο της χρονιας με οποιονδηποτε τροπο,το να μην κατεβουμε θα ειναι απλα ταφοπλακα.Σε πιο δυνατες χρονιες απο υγεια συλλογου θα εστελνα κ την υπογραφη μου για το ακυρο στο ΟΑΚΑ.Αλλα πιστευω πως ακομα κ αυτοι εκει στειριζονται κ μας πουλανε τρελα μεσα στα μουτρα μας.

Subaris

Kαι το ενα κ το αλλο την παρουσα στιγμη ειναι φαπα μεσα στα μουτρα..
Οακα λοιπον στην χειροτερη και την εκδρομουλα δεν βλεπω να την γλiτωνουμε φιλε thanasis!!!(βλεπεις ποσο πιο ωραιο ακουγεται ετσι??!!)Περα απο τα αστεια τωρα,τα γεγονοτα δειχνουν οτι δεν περπαταμε στα γραφεια της ΕΟΚ κ τριζουν τα πλακακια,οποτε οποια δυναμικη κινηση κ να καναμε θα την γυρνουσαν μπουμερανγκ κ θα μας καναν να φαινομαστε σαν τσιρκο.

thanasis

Πάντως αξίζει και -2 και προστιμο να φαμε και να μην κατέβουμε καθόλου! Μια φορά να αντισταθούμε μέχρι τέλους! Φτάνει πια με τη δικτατορία του “σωλήνα” και των γερόντιων της εοκ και του πονηρού γιαννακόπουλου (που και αυτός κάνει ό,τι μπορεί για να γίνει τελικός στο ΟΑΚΑ)! ΟΑΚΑ με τίποτα! Ας ελπίσουμε οτι θα γίνει Λάρισα, αν και πιστεύω ότι τη Δευτέρα θα μας τη φέρουν! Ωραίος φίλε subari με το σχόλιό σου περί εκδρομούλας! Όντως, καλύτερα ακούγεται!