Ο Αμερικανός σέντερ προπονήθηκε χθες με την υπόλοιπη ομάδα, δεν παρουσίασε καμία ενόχληση στο σημείο που “έδειξε” η μαγνητική ότι έχει πρόβλημα – και για το οποίο είχε υποβληθεί σε επέμβαση προ διετίας – και εφόσον συνεχίσει έτσι, θα κερδίσει την θέση του στο ρόστερ.

Ο λόγος που δεν αγωνίστηκε στα δύο φιλικά του σαββατοκύριακου δεν έχει να κάνει με το πρόβλημα στο γόνατό του όπως αποδεικνύεται, αλλά γιατί θα ήταν εντελώς λάθος να μπει και να παίξει σε ένα φιλικό δίχως να έχει κάνει πριν έστω μία προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα.

Πηγή: Προπονήθηκε κανονικά ο Λι, όλα δείχνουν παραμονή – PRESSARIS

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Ωραία . Θα παίξουν την παραμονή στην ομάδα στην βραδινή προπόνηση ο Γκάγκα και ο Ντραγκι ΙΙ σε μονό αλλά Adetokoumbros. Καρφώματα μόνο !!!

MrT

Ο τιτλος του επομενου αρθρου θα ειναι. “Τραγωδια στον Αυτοκρατορα.Ο προδομενος Γκαγκιτς μαχαιρωσε τον Λη για μια θεση στο ροστερ.”

NAOS 80-0

χμχμχμχμ…σαφώς προτιμούσα τον Ντραγκίσεβιτς…θυμάται κανείς πόσες ημέρες πριν το παιχνίδι με τον συμπολίτη ΠΑΟΚ είχαν έρθει οι Μπένσον και Μπέλ ?

Jerel Mcneal

αν θυμαμαι καλα ειχαν λιγοτερο απο 2 μερες

gallistis237

Θυμάμαι παλιά ( το 91 ; ) που είχε παίξει μονό ο πατέρας Πετσάρσκι με κάποιον Λάζαρντ για μία θέση στο ευρωπαικό ρόστερ( ένας ξένος τότε στην ελλάδα -2 στην ευρώπη)

MrT

Τελικά θα μείνει ο Γκαγκιτς και θα έρθει ι Νταγκ ΙΙ η απλά έδωσαν τα χέρια και θα τα ξεδωσουνε.Νομιζω η λαϊκή ετυμηγορία στηρίζει Ντραγκι δαγκωτο.

Sam Vincent

Δεν θέλουμε και έναν αθλητικό σέντερ με παιχνίδι επάνω από της στεφάνη? Δεν είναι ο Γκαγκα και ο Ντράγκι παρομοιότυποι?

MrT

Σαφώς και θέλουμε αλλά έχουμε μπερδευτεί γιατί απ’ ότι φαίνεται θα ξεδωσουνε τα χέρια με τον Ντραγκι .Θα είχε έρθει μέχρι τώρα .