Δεν έχω κουράγιο να πω τίποτα…

108 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vayio

Η μεγαλύτερη ΞΕΦΤΙΛΑ στην ιστορία του Άρη !!! Ντρέπομαι που το έζησα αυτό. Και σ’ ανώτερα…

Subaris

40 ποντοι.Δεν χρειαζεται πιστευω παραπανω σχολιασμο.Δεν ξερω για σας, αλλα εγω ντραπηκα κ μονο που τους εβλεπα.

ammonas

Από την 40άρα στο Μιλάνο νομίζω…

experience

Εντάξει για λύπηση η εικόνα της ομάδας, τι να σχολιάσουμε τώρα. Και δυστυχώς δεν είναι μια μεμονωμένη εμφάνιση

Kostaris16

Τεραστια ξεφτιλα κατα τα αλλά ο βον ηταν το βαρίδι. Απόψε πρεπει να λυθούν τα συμβόλαια πετγουει, μπελ, μοραντ,μουρτου και Γουίβερ. Μετα ξανά μιλάμε για ομάδα.

Kostaris16

Δες τα στατιστικά τους μέχρι τώρα και κρίνε φιλέ night.

Blas

Λες και τους ειπε να μην σουταρουν και να γυρναν τη μπαλα μεχρι να τη χασουν! Ελεος!

Sam Vincent

‘Ήταν εμφάνιση ομάδας ,με τεράστια οικονομικά προβλήματα ,γελοία διοίκηση ,αβεβαιότητα, γραφικούς παράγοντες που πηγαινοέρχονται και αυτοπροσδιορίζονται , παίκτες απλήρωτους ,μαζέματα της τελευταίας στιγμής και προπονητή απολύτως ανήμπορο να επιδράσει στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας. Δεν έχω κι εγώ κουράγιο για περισσότερα.

Kostaris16

Επιτέλους εναν πλέι μέικερ και δυο καλούς σουτέρ απλα πραγματα, η ομάδα αυτή κινδυνεύει με υποβιβασμό.

aris6emperor

Πλησιάζουμε στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά οι δικοί μας μπερδεύθηκαν και είπαν να γιορτάσουν νωρίτερα το Καρναβάλι. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Αλί Σαχίν κλείσε ντηλ με τη GAZ PROM να πάρουμε το πρωτάθλημα. Τι ζούμε ρε παιδιά…

Δεν έχω μούτρα να βγώ έξω.
Το “κοιτάξτε το ταβάνι” το κάνανε “κοιτάξτε το καντραν”.
“Υπομονή κι επιμονή”…κι @ρχίδι@ καλαβρέζικα.

gerorge

Night,θα αποδοκιμαζες παρουσια στο γηπεδο στο επομενο ματς μονο για κραξιμο Λάσκαρη ή εστω των γυρω του;Γιατι μεχρι τωρα ουτε η αποχη δειχνει να βοηθαει ουτε τιποτα αλλο,και αυτος ανετος και ωραιος εφερε αντιστοιχους απατεωνες απο το εξωτερικο για να επιβιωσει κι αλλο.Με σοβαρη διοικηση μετα το σημερινο θα ειχαμε κατι για να ελπιζουμε,με αυτο το μπου….δεν εχουμε τιποτα

Για σημερα παντως οι ανυπαρκτοι οι παικτες δεν εχουν ουτε μιση δικαιολογια.Δεν μπορω να δικαιολογησω ουτε τις πασες στα χερια του αντιπαλου ουτε τα απειρα χαμενα λει απ ουτε την βαρεμαρα που βγαζατε στο -20 επειδη τελειωσε θεωρητικα ο αγωνας.Ντρεπομαι που οι περισσοτεροι απο εσας φορατε τη φανελα του Αρη,αλλα δεν μπορω να κανω κατι αλλο γιατι σας εχουμε αναγκη περισσοτερο απο,τι εσεις εμας.Δεν θα βγαλω διασωθεντες απο αυτην την κωμωδια,ουτε καν τον Γιαννακη που καταφερε τουλαχιστον να μαζεψει μια ομαδα.Ως προπονητης αποτυγχανει με τον χειροτερο δυνατο τροπο,αλλα και αυτον τον εχουμε αναγκη το ιδιο πολυ.

Δυστυχως δεν λπιζω σε τιποτα οποτε θα πω απλα πως ο,τι ειναι να γινει ας γινει.Αν καποιος παντως αρχιζει να γιουχαρει παικτες διοικηση κτλ αυτην την φορα δεν θα του πω απολυτως τιποτα

gerorge

Εν τω μεταξυ respect στον Jim(υποθετω θα ταν εκει) και στα υπολοιπα παιδια στο πεταλο που αντεξαν ολο τον αγωνα απο κοντα βλεποντας και μια αδιαφορια στα βλεμματα των παικτων

Περιμένω-περιμένουμε από τον Jim ,αν μπορεί βέβαια,να μας πεί ότι μπορεί να μας πει…

stockholmer

Ναι θα θελα και εγω τα παρελκόμενα. Αν άντεξε μέχρι το τέλος ο φίλος μας.

Jim Patras

Ήπια και την τελευταία γουλιά από το κώνειο,τετέλεσται.

ChrisSiak

Ευτυχώς που πριν από 38 χρονια είχαμε έναν παίχτη που έβαζε 40 μόνος του.

O_Betatzis

Δεν είναι αυτή η πραγματική εικόνα μας. Είμαστε μέτριοι αλλά όχι ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ. H ομάδα πραγματικά παράπαιε και ξεφτιλίστηκε. Γουιβερ/Μπελ ακόμα αστοχούν. Ο Τσαιρέλης/Βασιλόπουλος παλινδρόμησαν στις χειρότερες εμφανίσεις τους, ο Μούρτος έπαιξε πραγματικά πολύ άσχημα τόσο άσχημα που με σόκαρε.
Ο Αθηναίου ξενέρωσε που δε δέχτηκε κάποια από τις προτάσεις και έχει και δίκιο.
Ο Πετγουει έχει θέματα πιο σημαντικά ίσως και από τους τραυματισμούς του.
Και το χειρότερο: θα εκπλαγώ αν δεν υποβάλει παραίτηση ο Γιαννάκης και ξεμείνουμε με τους απατεώνες…

stockholmer

Εχω κουραγιο και θα τα πω τωρα που βραζω, δεν θα περιμενω να ηρεμησω. Νομιζω απο τις μεγαλυτερες ξεφτιλες απο τοτε που βλεπω την ομαδα. Να σε κοροιδευουν οι φιλαθλοι καποιου Προμηθεα που οπως τόσες άλλες ομάδες πυροτεχνηματα θα την ψαχνουμε σε κανα δυο χρονια.
1. Πετγουει μη γυρισεις μεινε εκει, αντε στο καλο. Καλυτερα να βλεπω Χρηστιδη να κανει το ενα λαθος μετα το αλλο.
2. Η ομαδα δουλεψε στην διακοπη ? Εκαναν καποια προετοιμασια για τον αγωνα ? Ο προμηθεας τρεχει. Τι κανουμε ενω το παιχνιδι ειναι ακομα κοντα αρχες τριτου δεκαλεπτου? Ε τρεχουμε και εμεις. Αφου ειμαστε τοσο αποδοτικοι να κανουμε επιθεσεις στα 5 δευτερολεπτα.
3. Μπενσον μεινε και συ στην Πατρα αλλα ετσι για αντιδραση ρε φιλε φυγε να βρεις την υγεια σου
4. Σπυρε αφου εχεις ψυχολογικα στο τριποντο παρε τα βηματα και φαε ταπα βρε αγορι μου
5. Ο σουτερ ειπαμε φετος ειναι ο μπελ ?
6. Τσαιρελη αφου δεν θα το σουταρεις το ρημαδι μην καθεσαι εκει. 1-2-3. τρεις φορές μόνος σου είσαι στο τριποντο
7. Να μην παρεξηγηθω, για ολους εχω να πω αρνητικα αλλα κουραστηκα τωρα
7. Διαιτησια αθλια μην το ξεχασω

Α και το παιχνιδι έγινε ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΗ. Οχι δεν θα πεσουμε κατηγορια απο μια εμφανιση, αλλα το μονο που περιμεναμε απο με προπονητη Γιαννακη δεν είναι ουτε επιθετικη λειτουργια, ουτε συστηματα. Άμυνα και πάθος για κάθε μπάλα. Η ομάδα περιφερόταν μετα τα μισά του τριτου δεκαλέπτου.

Pippo

Οχι οτι ο Γιαννάκης δεν φταίει, ειδικά αυτό με τον Μπένσον δεν εξηγείται, αλλά οι παίκτες ήταν σήμερα ΤΡΑΓΙΚΟΊ. Τόσα και τέτοια λάθη απλά δεν γίνεται.

Dimitraris

Σημερα έπαιξαν μια ομαδα που βγαζει υγεια απεναντι σε μια ομαδα κοροϊδία. Ολα ξεκινουν απτην διοικηση .οι παιχτες αυτοι ειναι αυτα δινουν .οσο ανεχομαστε την υπαρχουσα διοικηση τετοιες σφαλιαρες θα τρωμε απεναντι σε σοβαρες ομαδες .απλα τα πραγματα

O_Betatzis

Αυτο._

stockholmer

Συμφωνώ φίλε μου. Πες μου όμως την διοικηση πως θα την διώξουμε ? Δεν το λεω ειρωνικά σοβαρά ρωτάω ρε παιδιά. Εδώ με το ζόρι τους βρίσκουν οι αρχές. Εδω μας έφεραν τουρκους και σαουδαραβες και δεν ξερω και εγω τι, παραμύθια κοινώς γιατί ο Αρης είναι το μόνο που έχουν για να ξαναβγουν στην πιάτσα να κάνουν τις ‘δουλειές του’. Μακάρι αυτή η αγωνιστική ξεφτίλα να είναι η αρχή του τέλους για την διοικηση…

vayio

Σήμερα δεν ήταν η διοίκηση. Ήταν οι παίκτες που ξεφτιλησαν τον εαυτό τους. 30 πόντους στο κεφάλι από κάποιον Προμηθεα και 40 στην επίθεση εμείς εδώ μέσα αν κάναμε ομάδα δε θα τρώγαμε. Όταν έχεις αξιοπρέπεια ο,τι και αν συμβαίνει δε ξεφτιλιζεις έτσι τον εαυτό σου και τη φανέλα… ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΕΣ!

vayio

Όποιος και να προπονούσε… Σε μπάσκετ αλάνας χωρίς προπονητή καλύτερα παίζουν…

Μη μιλάμε για τη διαιτησία,ναι ήταν κακή,αλλά μη το συζητάμε τώρα θα εκτεθούμε.Το πρεσάρις έκανε και άρθρο για εγχείριση στο α΄20λεπτο.Έλεος…Τσίπα δεν υπάρχει;;;

Ετσι ειναι. Η “ομαδα” δυστυχως μας εκανε να μην μπορουμε να πουμε κουβεντα. Ωστοσο επαιξε μεγαλο ρολο καπιταν. Η ομαδα ειναι απροστατευτη και οι παικτες δεν εχουν την ψυχολογια να αντιδρασουν σωστα. Το παιχνιδι το παρατησα οταν δεν δωσανε το φαουλ στον Μπενσον στο 3ο δεκαλεπτο, απο οτι φανηκε το ιδιο κανανε και οι παικτες μας.

experience

Ελα ρε συ τώρα που φταίει η διαιτησία, όλο η διαιτησία μας φταίει εμάς, 70-40 με Προμηθέα και πάλι για τη διαιτησία λέμε

Bilias6

Και ομως εμπειρε, χανεις την συγκεντρωση σου και βγαινεις απ’το παιχνιδι σου. Μαζι με ολα τα αλλα προβληματα, συν αυτο, ερχεται ο διασυρμος και δεν το παιρνεις χαμπαρι. Γενικα παντως το μεγαλο προβλημα ειναι το διοικητικο, απο εκει ξεκινανε ολα.

experience

Η διαιτησία δεν ήταν καλή, μέχρι ένα σημείο τουλάχιστον, μετά το ισορρόπησε αλλά επ ουδενί δεν δικαιολογεί αυτό που είδαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είναι η πρώτη φορά που είμαστε χάλια επιθετικά και εννοώ πολύ χάλια, δεν γίνεται να φταίει συνέχεια η διαιτησία. Εχουμε κάνει τους 49 πόντους με ολυμπιακό να φαίνεται μουντιαλική εμφάνιση

Bilias6

Δεν ειναι δικαιολογια, ειναι ομως μια απο τις αιτιες του διασυρμου. Μας εχει γινει συνηθεια να μας αδικουν μου φαινεται και το θεωρουμε φυσιολογικο. Εγω αυτο δεν το δεχομαι.
Επιθετικα ειμαστε χαλια γιατι ειμαστε αστοχοι. Επειδη καταλαβαινω που το πας, πες μου οτι αυτοι οι παικτες με αλλον προπονητη θα κανουν θαυματα. Εγω δεν το πιστευω.

Sam Vincent

Μπίλια ,είδες αιτία του διασυρμού στην διαιτησία ,αλλά όχι στον κόουτς. Καλά κατάλαβα?

Bilias6

Φταιει ο Γιαννακης που δεν ειναι μαγος? Φερε τον Γιατρα αυριο, που παιζει επιθετικα. Θα κανει τους παικτες να πετανε? Αν υπαρχει σημερα ομαδα οφειλεται σ’αυτον και μονο.
Φετος δεν θα τον κρινω προπονητκα καθολου, να το ξερεις σαμ. Οταν οι συνθηκες θα ειναι φυσιολογικες , τοτε ναι.

Τώρα που το λέ,έβαλε μαζί Μπένσον και Μοραντ στο τελος!!!!Χαχαχα!!!

Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Sam Vincent

Εγώ θα τον κρίνω . Ακόμα και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες ,όταν έχεις στην ομάδα τρεις Έλληνες διεθνής , και Μπένσον ,πρέπει να παίζεις κάτι στην επίθεση και να παρουσιάσεις έστω και κάποια βελτίωση .(βλέπω Πανιώνιο αυτήν την στιγμή και στην επίθεση παίζουν κανονικό μπάσκετ). Τους παίκτες που χρειάζονται μάγο ,τους διάλεξε αυτός (κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες). Τέλος , την διοίκηση που θα γίνει και ταφόπλακα μας ,την στηρίζει με νύχια και με δόντια. Τέλος ,ο Άρης ,κάτω από χειρότερες συνθήκες έχει σηκώσει μεγάλους τίτλους .Και χωρίς προπονητή. Δεν έχω τέτοιες απαιτήσεις .Μόνο να μην ξεφτιλίζομαι και χειροκροτούν ειρωνικά (και με το δίκιο τους) οι φίλαθλοι του Προμηθέα.

Bilias6

Eχει παιξει καλα ο πανιωνιος με 2 στα 21 τριποντα? Δηλαδη τι να κανει ο Δρακος, να μπει μεσα και να σουταρει?
Τελος, δεν στηριζει την διοικηση, τον Αρη στηριζει.
Να φυγει ο Λασκος για να μην καταστραφει η ομαδα, οχι να καταστρεψουμε την ομαδα για να φυγει ο Λασκος.

Sam Vincent

Εσύ δλδ βλέπεις μια ομάδα που δεν είναι κατεστραμμένη. Εγώ την βλέπω έτσι εδώ και μήνες . Πριν λίγο είπες πως χρειάζεται μάγο . Είναι κατεστραμένη μόνο αγωνιστικά αλλά οικονομικά είναι ευρωστη? Σε ποιόν τομέα δεν είναι κατεστραμένη η ομάδα? Αν είναι κατεστραμένη ποιός την κατέστρεψε ? Κανείς??? Τέλος ο Πανιώνιος σήμερα έβαλε 80 στην κανονική διάρκεια .

Bilias6

Η ομαδα εχει προβλημα λογω Λασκαρη και ο Γιαννακης ειναι ο μονος που την κραταει ζωντανη. Εσυ θελεις να παραιτηθει μηπως και φυγει ο Λασκος. Ειναι λογικη αυτη?
Τελος ο πανιωνιος σημερα εχει 55% διποντα, 40% τριποντα και διαιτησια που τον παει τρενο(26 βολες, 12 η κυμη)

Sam Vincent

Όλα όσα ζούμε τα περιγράφεις ως “πρόβλημα”. Εγώ ταφόπλακα. Δεν είπα να παραιτηθεί ο Γιαννάκης. Έχω περιγράψει σειρά ενεργειών που θα ωθήσουν τον Λάσκο (την ταφόπλακα) στην φυγή και δεν θα τα ξαναπώ. Τέλος κάνεις την στρουθοκάμηλο όταν αναφέρεις την διαιτησία . Εμείς βάλαμε 40 και ο Πανιώνιος 80 .Κάποιοι παίζουν μπάσκετ και κάποιοι κάνουν υπομονή και …σκάβουν χωράφια με τον κασμά ,τα γιουρούσια και τα γιούργια . Αυτό το καταλαβαίνει όποιος πέρασε έξω από γήπεδο του μπάσκετ.

Bilias6

Δηλαδη καταλαβαινεις εσυ ποιο ειναι το σωστο μπασκετ και οχι ο Γιαννακης. Βλεπεις πραματα που αυτος δεν μπορει να τα δει. Ξερεις τι γινεται στα αποδυτηρια και στις προπονησεις και για αυτο εχεις ολοκληρωμενη αποψη.

Sam Vincent

Εγώ σχολιάζω ότι γνωρίζω και ότι βλέπω. Πριν λίγο Προμηθέας – Άρης / 70-40 . Επίσης σκοράρουμε με 50 πόντους μ.ο στο πρωτάθλημα που μετέχουν η Κυμη ,ο Φαρος ,ο Πανιώνιος το Πέθυμνο ,ο Κολοσσός ,τα Τρίκαλα και άλλοι. Σε αυτό το πρωτάθλημα είμαστε μακράν η χειρότερη ομάδα επιθετικά. Επίσης κάναμε και αρνητικό ρεκόρ .Πιστεύω πως το σωστό μπάσκετ είναι αυτό που στο τέλος του ματς η ομάδα μου δεν ξεφτιλίζεται και δεν διασύρεται στις μπασκετικές γειτονιές της χώρας .Τέλος την ομάδα μου την έχει ένας υπόδικος που χρωστά σε όσους μιλούν Ελληνικά ,είναι εξαφανισμένος και παραχωρεί κομμάτια της ομάδας μου σε κάποιους που διοικούν μέσω φεισμπουκ.. Εγώ αυτά ξέρω και γιαυτά έχω ολοκληρωμένη άποψη που την μοιράζομαι με τα φιλαράκια .Και ,Ω ,τι σύμπτωση ,σήμερα πρέπει να συμφωνούν μαζί μου σχεδόν όλοι στο ΒΑ ,εκτός από σένα. Αν διαφωνείς σε κάτι απ αυτά που ξέρω να μου το σημειώσεις.

Bilias6

Eνταξει ,συμφωνουν οοοοοοοοοολοι στο ΒΑ μαζι σου, αρα εχεις δικιο. Παω πασο.

Sam Vincent

Δεν λεω αυτό Μπίλια και ευτυχώς τα ελληνικά μου δεν είναι τόσο άσχημα. Ανέφερα τέσσερα -πέντε πραγματικά γεγονότα και γιαυτό αναφέρω πως συμφωνούν όλοι . Όταν μιλάς για γεγονότα δεν υπάρχει δίκιο και άδικο . Τα γεγονότα ή τα βλέπεις ή κάνεις πως δεν τα βλέπεις. Παρέθεσε και τα δικά σου γεγονότα και αν κάπου σφάλω ,θα το παραδεχθώ . Με το να προσπαθεί κάποιος να αποφύγει την πραγματικότητα ,δεν προσφέρει υπηρεσίες στην ομάδα .Το χαλάκι αρχίζει να αναδύει μεγάλη μπόχα από κάτω .

experience

Δεν το πάω πουθενά, λέω για τη διαιτησία και για το ότι η ομάδα δε βλέπεται. Μιας και το ανέφερες δεν γίνεται να μην έχει ευθύνη και ο Γιαννάκης για την εικόνα της ομάδας, εννοείται ότι έχει. Φυσικά είναι και τα διοικητικά και όλα τα άλλα αλλά έχει και ο Γιαννάκης ευθύνη, ναι. Δε συζητάμε για θαύματα τώρα, για κάποια βασικά. Δεν γίνεται να τα ακούν όλοι, παίκτες-διοίκηση (δικαίως) και ο Γιαννάκης να είναι ο μόνος άμοιρος ευθυνών.

Blas

Παιδες,πρεπει να ειναι μακραν αρνητικο ρεκορ αφου το χαμηλοτερο σκορ που ειχαμε ποτε πρεπει να ηταν οι 52 ποντοι απεναντι στον Ολυμπιακό το 1994. Ευτυχως που η αεκ εχει το ρεκορ με 39 ποντους το 1998

καπετάν Κανένας

Με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τις προάλλες βάλαμε 49 δεν το θυμάσαι;

Blas

Θα το απωθησα απο τη μνημη μου

Για μας ,σαν Άρης τί ίσχύει;;;Με τον Ολυμπιακό το 49 ήταν απ’τα μικρότερά μας,έ;

vayio

Ωραία κουβέντα… Ποιος έχει το αρνητικό ρεκόρ πόντων. Το χάπι δε χρυσώνει μετά από τέτοιο ρεζίλι…
Χρόνια θα το θυμόμαστε…

vayio

Τουλάχιστον τότε νικήσαμε… Μόνο που φέτος ΧΑΝΘ δε θα υπάρχει… οπότε σκοινί κορδόνι θα το πάμε…

Blas

Ενταξει λαθος εκανα

Μόνο να μην γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος ο Πετ(ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ!…)κι όλα καλά μετά….

Κάπτεν ,να τα παρατήσει θέλει ο άνθρωπος και τον κρατάμε με τα παρακάλια .

Ωραία ,τον διώχνουν(ποιοί;ο αμπάσσαντορ;;) κι όλα οκ μετά;;Μόνο αυτό;

Δεν τον διώχνει κανείς …Μόνος του θέλει να φύγει και δεν μπορεί πλεον να βοηθήσει.. Μόνο αυτό??? Όχι βέβαια .Τόσα πολλά που κατά την γνώμη μου η φετινή ομάδα δεν μαζεύεται με τίποτα .Τόσο άσχημα δομημένη είναι .Να σωθούμε αγωνιστικά .Τίποτα άλλο . Και λευτεριά φυσικά .

Αυτό με νoιάζει Sam,από τη λήξη της περσινής χρονιάς.Ούτε Κύπελλα ,ούτε τσουλου για τα 70.000 της επόμενης φάσης,ούτε τπτ…Το έχω ξαναπεί:Μη πέσουμε! Έχω καταντήσει να παρακολουθώ τί κάνει η Κύμη και ο Πανιώνιος του- πολύ καλού-Τσούπκοβιτς ,του Δίπλαρου και του Ζήση.

Μιας και είπες Ζήσης ,δειτε τι κάνει τελευταία επίθεση και χάνει το ματς.

einai_trellos_o_italos

Φίλε Σαμ θα σωθούμε εύκολα. Μην τρελλαινόμαστε. 4-5 νίκες στο Παλαί θα κάνουμε σίγουρα. Προσωπικά πιστεύω πως εκτός από παο και οσφπ δεν θα περάσει κανείς. Βέβαια εκτός θα χουμε κι άλλες πολλές ξεφτίλες. Τετράδα να μπούμε αδύνατο. Play off δύσκολα αλλά μπορεί. Αλλά να μην μιλάμε και για παραμονή. Ψυχραιμία.

Μαγκάκια,ξέρω πώς τέτοια ώρα τέτοια λόγια…αλλά μη ρίχνουμε το επίπεδο!Διόρθωσε το χαρακτηρισμό για παο-οσφπ,ο Night δεν μπορεί να διορθώνει τη γλώσσα σας κάθε λίγο.Ένας λόγος παραπάνω σήμερα,που είμαστε όλοι χάλια…
Με αγάπη.

Εχεις δικιο καπετάνιε. Μολις το έκανα, σορρυ. Mea culpa. Οπως ειπες, το μυαλό τετοιες ώρες είναι πιο θολό κι από του ποιητή Φανφάρα…

Sam Vincent

Φίλε τρελοιταλέ ,αν αύριο φύγουν δυο τρις παίκτες λόγω οικονομικών και φάμε απαγόρευση μεταγραφών ,θα λες τα ίδια? Μήπως τα σενάρια μου τα βρίσκεις τραβηγμένα? Αν μείνουμε έτσι ,κι εγώ πιστεύω πως δεν θα κυνδινεύσουμε.

einai_trellos_o_italos

Σαφέστατα και μιλάω για το υπάρχον ρόστερ. Αν μείνει η ομάδα γυμνή και συμπληρωθεί με 5-6 εφήβους, όλα γίνονται…
Μια παράκληση Σαμ: Κάπου λες πως εχεις προτείνει τρόπους να φύγει ο Λάσκαρης. Επειδή μάλλον έχασα αυτά τα σχόλια (και επειδή πιστεύω πως είναι αναγκαίο να φύγει), μπορείς να επαναλάβεις τους τρόπους; Thanks in advance!

Sam Vincent

Θα το κάνω φίλε. Εχω υποστηρίξει εδώ και πάρα πολύ καιρό πως ο Γιαννάκης είναι ο μόνος που στηρίζει την σημερινή διοίκηση και πως μπορεί να την εξωθήσει προς τα έξω. Π.Χ μιλώ για ενίσχυση . Μετά από λίγο καιρό μιλά για υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν από πλευράς διοίκησης. … Μετά μιλά για απλήρωτους παίκτες που δεν μπορούν να αποδώσουν ,θέτει μια προθεσμία μεσοπρόθεσμη .Μετά λέει πως έτσι δεν μπορεί να λειτουργήσει η ομάδα και μετά απειλεί πως θα παραιτηθεί. Ετσι θα καταλάβει ο Λάσκος πως το μοναδικό του στήριγμα πάει περίπατο .Ο κόσμος που κοιμάται θα στραφεί επιτέλους κατά της διοίκησης . Δεν υπάρχει παγκοσμίως ομάδα που να ανήκει σε ανθρώπους χωρίς κανένα έρεισμα στον κόσμο τον λαό και τους παράγοντες της ομάδας γιατί έτσι είναι σαφές πως δεν θα υπάρχει ποτέ κέρδος…Σε λίγο καιρό ούτως ή άλλως πιστεύω πως δεν θα υπάρχει ομάδα .Χορηγίες και χρήμα δεν έρχονται και οι διάφοροι Πετράτοι καιροφυλακτούν .Το μπάν των μεταγραφών είναι ζήτημα ημερών ,Αν μπορεί να γίνει κάτι αυτό πρέπει να γίνει τώρα… Για να μην παρεξηγηθώ όλα αυτά αποτελούν προσωπική μου άποψη που την πιστεύω βαθύτατα. Τέλος να πω πως είμαι κι εγώ ένας απλός αρειανός όπως όλοι μας και δεν διεκδικώ κανένα αλάθητο…

Bilias6

Σαμ, το κανει αυτο που λες ο Γιαννακης. Και εγω σου λεω μετα τον διωχνει ο Λασκος φερνει εναν νορμαλ προπονητη και μαζι του δυο παικταραδες, χρεωνοντας επιπλεον την ομαδα χωρις να το ξερουμε. Κανουμε 2 καλες νικες. Ξανακοιματε ο κοσμος, ναι η οχι?
Ο μονος τροπος να φυγει για μενα ειναι να βρεθει αλλο επενδυτικο σχημα.
Συγνωμη για την παρεμβαση.

Sam Vincent

Παρακαλώ… Κανείς νορμάλ προπονητής και παικταράδες δεν θα έρθουν σε αυτόν τον Αρη και σε λίγες εβδομάδες έρχεται το μπαν .Τέλος δεν θα υπάρχει ποτέ νεο επενδυτικό σχήμα με τον υπόδικο να ζητά ότι του κατέβει.

einai_trellos_o_italos

Ευχαριστώ για την ενημέρωση Σαμ. Ενδιαφέρουσα η άποψη. Δεν μπορούμε βέβαια να μπούμε στο μυαλό του Δράκου. Προσωπικά, θα ήθελα να χρησιμοποιήσει το τεράστιο του μέγεθος και την γενική αποδοχή που απολαμβάνει για να βρει το επόμενο σοβαρό επενδυτικό σχήμα. Μην ξεχνάμε πως για να φύγει ο Λάσκαρης θα πρέπει (είτε τύποις ειτε κατ’ ουσίαν) να πουλήσει τις μετοχές σε κάποιον. Αυτός ο κάποιος είναι που μας νοιάζει πιο πολύ. Το να φύγει ο Λασκαρης και να μπλέξουμε ξανά μανά με πρωτοδικεία, δεν ξέρω αν το θέλουμε. Πάντως, ο χρόνος πιέζει.

Sam Vincent

Εγώ ,ακόμα και το τελευταίο το προτιμώ από τον Λάσκο .Θυμάσαι τον ισολογισμό που έβγαλε στη φόρα ο Νight? Μας είπε πως τα χρέη ήταν τεράστια και πως τα έξοδα λειτουργίας της ΚΑΕ αυξήθηκαν . Να παρατήσουν τις μετοχές και να φύγουν .Κανείς δεν αγοράζει χρεη .

Sam Vincent

Και ένα Καραισκάκης στην μέση ,με ένα Champions League ,μια Ευρολίγκα … Στον Αρη τα μόνα εγγυημένα έσοδα ,τα έχει φάει ο Λάσκος τρεις φορές.

Sam Vincent

Θα συμφωνούσα μαζί σου εαν πίστευα στον πρίγκιπα πάνω στο άλογο αλλά δεν πιστεύω πως υπάρχει .Περιμένω έναν ψιλικατζή που δεν θελει να πληρώσει 4-5 εκ χρεη στον Λάσκο.

Bilias6

Πανω απο 20 χρονια να μην μπορει να βρεθει σωστος επενδυτης γενικα στον συλλογο, οχι μονο στο μπασκετ, ειναι το λιγοτερο υποπτο.

Jose

Ο ΝΛ ,οπως φανηκε στον ισολογισμο, εχει ομηρο τη ΚΑΕ με τα 2+ εκατομμυρια που φαινεται να του χρωσταει.

Jose

Τωρα εγω που τα λεω απο το καλοκαιρι, τι να πω;

Sam Vincent

Δεν ήσουν μόνος Jose…

Jose

Απο ολοτελα, να στειλω καπου διευθυνση;

CovertNarcissist

ΑΝΥΠΑΡΚΟΙ είμασταν σε όλο το ματς της ΝΤΡΟΠΗΣ….40 πόντους βάλαμε κόντρα στον προμηθέα,δηλαδή με τον Παο τι θα κάνουμε την άλλη βδομάδα ??Άκουσα απο τον σπίκερ να λέει οτι ο ΑΡΗΣ θέλει το παιχνίδι να πάει κάτω από τους 70 για να έχει περισσότερες πιθανότητες για νίκη…Εκει έχουμε φτάσει να βάζουμε στόχο να μην περάσει ο καθε προμηθέας τους 70 ποντους αντι να τους ρίχνουμε 100αρες…Αλήθεια αραγε τι θα γίνει με το επιθετικό κομμάτι ?????ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ άσσο και τέσσερα μαζί με Μποχωρίδη μήπως αλλάξει κάτι…..

experience

Ο Μποχωρίδης φωτιά θα είναι στην επίθεση, τι να σου πω

tnt

Θα προσπαθησω να ειμαι ψυχραιμος γιατι δεν γινεται αλλιως, αν και δεν καταπινεται το σημερινο. Δυστυχως οταν μια ομαδα βαζει μαξιμουμ 70 ποντους τοτε ειναι πιθανο σε μια πολυ ασχημη βραδια να βαλει 50-45. Και φυσικα μια φορα τον χρονο μπορει να βαλει και 40. Δεν λεω οτι πρεπει να συμβιβαστουμε με αυτο, αλλα δεν ειναι και καμια εκπληξη το σκορ αυτο σε μια τραγικη βραδια. Αντιστοιχες θα ειναι και οι βραδιες που θα φτασουμε τους 90. Μια δηλαδη ολο το χρονο και αν. Εκπληξη παντως μου προκαλεσε ο ζηλος του Γιατρα (αν λεγεται ετσι) μεχρι και το τελευταιο λεπτο. Θυμηθηκα και τον Πριφτη τοτε με την κατοσταρα. Μαλλον θα το θυμαται σε ολη του τη ζωη αυτο το ματς. Το θεμα ειναι οτι και εγω δεν ξεχναω ομως. Ελπιζω να μην ξεχασουν και οι παικτες.

Ody

Τώρα περιμένω το Γιαννάκη να πει οτι βγήκαν καλά σουτ, απλά είμασταν άστοχοι.

Ody

“Κλειστόν λόγω ληστείας”

Sam Vincent

Σε τράπεζα σπέρματος για να το συνδέσω με το χτεσινό σου gif

gerorge

Αρκετα του Μπελ δεν ηταν ασχημα αλλα μεχρι εκει.Αυτα και τα λει απ και παλι να μασταν γυρω στους 50-55.Τα λαθη ομως δεν βγαζουν νοημα.Σαν ολη η ομαδα να επαιζε οπως ο Βασιλοπουλος απεναντι στον ΠΑΟΚ,να τους δινουν τη μπαλα στα χερια τους

Ο Μπελ είναι το χλωρό κοντά στα ξερά.Ένας αμερικ.γκαρντ με έφεση στο 3ποντο που τον παίρνεις για να σου έρχεται απ’τον πάγκο,δεν δικαιούσαι να τον σταυρώνεις.
Που κατέβαζε αυτός την μπάλα αντί για τον Φλιώνη,προσέξτε το αν το ξαναδείτε το ματς(αν αντέχετε).
Αλλοι είναι για κράξιμο,κράξιμο με νόημα όμως να βγεί κάτι απ’όλο αυτό…Γίνεται όμως;
Όλα βρωμούν απ’το κεφάλι,σαν το μπαγιάτικο ψάρι…Και μη με ρωτήσετε το αυτονόητο…
Οι παίκτες είναι απαράδεκτοι αλλά είναι ΠΡΩΤΙΣΤΑ το πώς τους αξιοποιείς…Στο α’ δεκάλεπτο πώς και παίζαμε καλά και είμασταν μπροστά με 9;;;
Οι Προπονητές δηλαδή.
Έχεις αλεύρι μόνο,θα φας χυλό.Έχεις από μπακαλιάρο μέχρι πεσκανδρίτσα,μπορείς να φας και κακκαβιά.
Απο κει και πέρα….
Οκ,ο Μουρτος έχει προσωπικά θέματα και το παρκέ είναι πάρεργο γι’αυτόν.Δεν τον νοιάζει,τέλος.
Ψυχολογικά αλλού,είναι κι ο Πετγουει.
Ο Αθηναίου μαζί του δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος κι εντός κι εκτός γηπέδου(φεύγει;μένει;)
Ο Τσαιρέλης τόσο μπορεί κι αυτό που δίνει πάλι,χάρη μας κάνει(τουλάχιστον έτσι φαίνεται πώς το βλέπει,αυτό “βγάζει” προς τα έξω).
Φλιώνης-Γκριτσίνο παίζουν σα παλαίμαχοι.Δυστυχώς έτσι είναι.
Ο ΑΒ φαίνεται πώς αυτό που ήθελε ήταν να τον ξανακαλέσουν στην Εθνική και σκέφτεται τώρα τον Φεβρουάριο.
Ο Γουιβερ κάτι κάνει στην δημιουργία και λίγο στην άμυνα,αλλά από πόντους πιό πολλούς έβαζε ο Πέτροβιτς.
Και μενει ένας Μπένσον,που θα έπρεπε αυτός να τα σπάσει στον πάγκο,του βγάζω το καπέλο.
Αυτό είναι ομάδα;

SAKLEFORD

Απορω γιατι μας κανει εντύπωση . Οσο χρονιζει η κατάσταση με το να είμαστε ΑΣΤΕΙΟΙ ΚΑΙ ΦΑΙΔΡΟΙ ΕΞΩΓΗΠΕΔΙΚΑ ΜΕ ΣΑΧΙΝ ΣΑΛΑΜ ΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΠΑΛΜΟ ΤΟΣΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΜΑΣ ΘΑΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΡΚΕ.

alan tomidy

Τεράστια ξεφτίλα! Δυστυχώς την περίμενα, αλλά όχι σε αυτή την έκταση! Η λύση συμβολαίου με Βον και η ακόμα μεγαλύτερη αποδυνάμωση του ρόστερ και τα μένω-φεύγω του Πετγουέι (μετά και το σημερινό επεισόδιο με τον κόσμο περιμένω αποχώρηση!) έβγαζε μια εικόνα αποσύνθεσης της ομάδας σε συνδυασμό και με τα περίεργα με τις χορηγίες! Αυτό φάνηκε και στο γήπεδο! Ο Γιαννάκης βέβαια είναι ο πλέον υπεύθυνος! Το εκνευριστικό ροτέισον (γιατί βγάζεις τον Μπένσον που κάνει πάρτι στο πρώτο δεκάλεπτο! έλεος!) και το κάτι σαν μπάσκετ στην επίθεση χωρίς σχέδιο και η επιμονή του σε ανύπαρκτους παίχτες, μας οδήγησε στη σημερινή ξεφτίλα! Άλλωστε παίζαμε με τον δεύτερο του πρωταθλήματος και με πολύ πιο γεμάτο ρόστερ, οπότε έπρεπε να ήταν η ομάδα σοβαρή και προετοιμασμένη! Τι να πω, ντροπή! Για μένα θέλει ξήλωμα η ομάδα, θα πω ότι και να φύγει ο Γιαννάκης είναι λογικό! Δεν έχει για μένα καμία δικαιολογία! Ο Πετγουέι, μην τυχόν και γυρίσει πίσω μετά το σημερινό με τους οπαδούς! Δυστυχώς βλέπω το μέλλον μαύρο σε αγωνιστικό και διοικητικό (φήμες για χορηγίες, αλλά τίποτα δεν κινείται, με άμεσο αντίκτυπο και στο αγωνιστικό!). Κρίμα, φοβάμαι ότι έρχονται πάλι πέτρινα χρόνια! Είμαι σκασμένος! Δεν έχω καθαρό μυαλό και βγάζω τις σκέψεις μου! Κρίμα!

https://goo.gl/images/TuNC7D

Βλέπω αυτή τη φωτο και – δεν μπορώ να το κρατήσω άλλο – φοβάμαι!! Έρχονται πολύ δύσκολες μέρες. Και αγωνιστικά και ψυχολογικά (για μας).

ΥΓ Για το σημερινό τι να πεις; Μόνο ντροπή. Δεν μπορείς να βγεις από το σπίτι.

gerorge

Το αλλο κακο με την μη φυγη του καραφλοκορακα εινα οτι πραγματικα λιγοι εχουν καταλαβει σε ποσο δεινη θεση ειμαστε.Δεν γινεται να διαβαζω για διωξιμο Γιαννακη ολων των Αμερικανων αντικατασταση με καλυτερους παικτες κτλ ενω δεν πληρωνεται τιποτα.Πραγματικα υπαρουν τοσοι πολλοι που πιστευουν οτι ο Λασκαρης θα φερει τη λυση και θα μας κρατησει τελευταια στιγμη απο την πτωση απο τον γκρεμο;Γιατι εγω δεν το πιστευω κατι τετοιο

Kostas Aris

Κανενας λασκαρης δε φταιει οταν με τον προμηθεα βαζεις σαραντα ποντους.αμπαλοι παικτες που τους επελεξε ενας παντελως ασχετος προπονητης που σπαει καθε προηγουμενο αρνητικο ρεκορ των προκατοχων του.τις προαλλες εσπασε το αρνητικο ρεκορ περισσοτερων λαθων απο ποντους σε μια περιοδο.ο λασκαρης εχει αλλες ευθυνες αλλα οχι για το χαλι κ την ανικανοτητα των παικτων και του προπονητη

Arion3

Πραγματικα αμα αρχισεις ν γραφεις δεν σταματας να σχολιασεις αυτο το σημερο χαλι της ομαδας,το προβλημα ειναι διοικητικο-αγωνιστικο,απο την αρχη ξερουμε οι περισσοτεροι οτι η επιλογη γιαννακη μπορει ν ναι καλη σ καποιους τομεις αλλα στον προπονητικο δυστυχως εχει μεινει αρκετα πισω τα τελευταια χρονια,οποτε ευθυνες εχει και ο ιδιος,εγω απλα εχω μια απορια σιγουρα δν μπορουσαμε ν παρουμε παιχτες απο πολλους μανατζερ και συνεργαστηκαμε με συγκεκριμενους,αλλα δν νμζω να μην υπηρχαν επιλογες χαμηλοτερου κοστους γτ λεμε γ χαμηλο μπατζετ αλλα κ παλι πανω απο τ 600 πρεπει ν ναι..

Το πιο προβληματικο ειναι οτι δεν εχει καταφερει τουλαχιστον να τους περασει νοοτροπια μαχητων,εχουμε ενα μπερδεμενο συνολο,π τους αμερικανους ουτε τους ενδιαφερει τ γινετε αν ειναι κ απληρωτοι ειδικα ενα επιπλεον,χωρις κινητρο,και ο καθενας κανει οτι θελει,ο βασιλοπουλος μ κραζει τον πουλιανιτη γ χαζομαρα κ αυτος κανει αλλες τοσες,λογικη δν υπαρχει τ προβλημα ειναι μεγαλο,ο κοσμος ειναι ξενερωμενος γ αυτο και στ παιχνιδιια σιγα σιγα δν παταει και με τν διοικητικη αυτη κατασταση.

sykies39

Το βαρέλι δεν έχει πάτο.Και έρχεται το παιχνίδι με ΠΑΟ.Ελπιζω να σεβαστούν το παρελθόν μας.

einai_trellos_o_italos

Δεν είναι το θέμα σου ο παο φιλε μου. Είναι η Κύμη, Πανιώνιος, ο Παοκ, τα Τρικαλα, η Ρόδος, κλπ, κλπ. Εκεί είναι το θέμα σου.

Subaris

Ο καθε αντιπαλος ειναι το θεμα σου θα προσθετα εγω. Αυτοι ειναι ικανοι να παιζουν μονοι τους κ να χανουν.

Arisaloskanis

Ούτε εγώ δεν εχω κουραγιο να σχολιασω.συμφωνω με αντμιν