Πρίφτης στο Goal: «Kαλό ο Αρης να επιστρέψει στην Ευρώπη» | μπάσκετ, basket league σκρατσ, αρης | SentraGoal.

Σχετικά µε το µέλλον του στον Αρη ο Δ. Πρίφτης λέει: «Εχω συµβόλαιο και για την επόµενη χρονιά, υπάρχει βέβαια ένας όρος που θα µας φέρει σε συζήτηση το καλοκαίρι. Έτσι κι αλλιώς δεν είµαι από τους ανθρώπους που θα καθίσουν πάνω σε ένα συµβόλαιο, αν είµαστε ευχαριστηµένοι και οι δυο θα συνεχίσουµε»

Είναι ένας αντικειμενικός στόχος για τον σύλλογο η επιστροφή του στην Ευρώπη μέσω Γιούροκαπ;

«Μπορεί να είναι στόχος η Ευρώπη. Αυτό που θέσαμε ως στόχο στην αρχή της σεζόν ήταν να έχουμε μια αξιοπρεπή, καλύτερη από την περσινή, πορεία. Παράλληλα θέλαμε η ομάδα να είναι και οικονομική, να ανταποκρίνεται στις οικονομικές δυνατότητες που είχαμε. Θα κυνηγήσουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Θα είναι καλό, θα πρέπει η ομάδα να επιστρέψει στην Ευρώπη. Θα πρέπει όμως αυτό να συνδυαστεί με τις δυνατότητες της ομάδας, θα πρέπει να μπορεί το υποστηρίξει ο σύλλογος. Αυτό έχει να κάνει με τις οικονομικές δυνατότητες του Αρη. Αν μπει σε αυτήν τη διαδικασία χωρίς να υπάρχουν τα εχέγγυα, θα είναι πισωγύρισμα».

 

Να και η ρήτρα το καλοκαίρι… 😛

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
seindt

τι ρήτρα; για να φύγει;

The_Emperor_Is_Dead

Πιθανόν ρήτρα για ΝΒΑ,φοριέται πολύ τελευταία….χαχα

nikos

Η λογική λέει θα γίνει ότι και το 13 με Αγγέλου-Βέζε…Πρίφτης-Βέζε πάνε πακέτο νομίζω και νομίζω επίσης ότι το μέλλον τους για την επόμενη χρονιά είναι στο Παλέ..