Για την απόκτηση παίκτη είπε: “Είναι καθαρά θέμα διοίκησης να αποφασίσει αν θα το κάνει και πότε…”.

Για το αν θα μπορέσει να δώσει χρόνο στον Βασίλη Χρηστίδη είπε: “Αυτή τη στιγμή η δομή της ομάδας δεν βολεύει, έχουμε έξι ψηλούς. Η κρισιμότητα των αγώνων δεν δημιουργεί χώρο. Ο Φλιώνης έχει ένα προβάδισμα σε αυτό το κομμάτι, μας έχει βοηθήσει σε πολλά παιχνίδια. Ο Βασίλης δουλεύει, έχει βάλει πολλή προπόνηση τα δύο χρόνια, έχει γίνει καλός αθλητής και θα πάρει χρόνο συμμετοχής, θα έχει ευκαιρίες”.

Πηγή: Πρίφτης: “Ειλικρινής, έντιμη και σοβαρή προσπάθεια από τη διοίκηση, από αυτή εξαρτάται η απόκτηση παίκτη” – PRESSARIS

18 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Πριφτη κι εσυ δεν βολευεις στη δομη της ομαδας, αλλα σου δινουμε χρονο…..Ακους εκει εχουμε 6 ψηλους και δεν χωραει ο Χρηστιδης!!!!! Εχουμε κανει μια επενδυση με τον ψηλο της εθνικης εφηβων και παιζει ο αλλος απο το πανερι που εχει ημερομηνια ληξης!!!!! Μη σου πω οτι ειναι ηδη ληγμενος…Συνελθε γιατι δεν φταιει η διοικηση και οι ατυχιες για ολα…

ChrisSiak

Τίμιος._

Jim Patras

Μίζερος.

stepap

Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε η συνέντευξη τύπου.
Για την τραγική εικόνα στο τέλος της κανονικής διάρκειας ποια είναι η εξήγηση;
Αυτο με τον Χριστίδη είναι το ανέκδοτο της χρονιάς.
Θα πάρει τις ευκαιρίες τού είπε…Χαχαχα. Ποτέ; Οταν έρθει ο επόμενος προπονητής;

Jim Patras

Θυμάμαι το μάτς με τον πλέον αδύναμο αντίπαλο που τεθήκαμε αντιμέτωποι στην Ευρώπη,τις αρκουδίτσες στη Δανία..Τότε ο Just.Jackson δεν είχε ενταχθεί στην ομάδα,o Er.Ras.Buckner ήταν τραυματίας,το ίδιο και ο Καββαδάς.Άρα οι ψηλοί ήταν 3.Λογικά ο Χρηστίδης θα έπαιρνε 10΄-15΄.Εν τέλει 22΄ το ψυχοπαίδι,17΄ ο Τσά΄ι΄ & 1΄ ο μικρός..

“Θα πάρει χρόνο συμμετοχής, θα έχει ευκαιρίες..”.Αυτό ακριβώς που πρόσεξες!Μόνο που διαβάζεται και “Καλά,εδώ θά’μαστε την επόμενη δεκαετία,που θα πάει θα τον βάλω μέσα τον μικρό που φαγωθήκατε…”
Ο κοουτς μας έχει την άνεση του Βουτσά στο “Στην Υγειά μας”:Κάθε τρία επεισόδια είναι εκεί,επίτιμος καλεσμένος του Παπαδόπουλου(=Λάσκαρη!)

Κατι δηλαδη σαν…..Ετος 2028 ο Πριφτης αναχωρει απο τον Αρη για την Αεκ κ μαζι του ο Βασιλης Χρηστιδης που πιστευει πολυ ο κοουτς σε αυτον( αρθρο του pressaris!!!)

Με αποκλειστικές δηλώσεις του έμπειρου(πια τότε) Χρηστίδη: “Θέλω να κρεμάσω τα παπούτσια μου στην Ένωση!” και “Οφείλω την πορεία της καριέρας μου στον κοουτς Πρίφτη.Αν δεν ήταν αυτός να πιστέψει σε μένα,εγώ δεν θα ήμουν αυτός που έγινα”

Χαχαχα!! Μονο στο Star Trek κ στο basketballaris τετοια σεναρια!!!

Έχω την εντύπωση ότι οι δηλώσεις του θα είναι: “εργάζομαι σκληρά και δίνω το 100% στις προπονήσεις, ώστε να είμαι ανά πάσα στιγμή έτοιμος για όποτε με χρειαστεί ο κόουτς Πρίφτης”

skoraris

Η ποια των αγώνων; Κρισιμοτητα;

Subaris

Ναι γιατι τον φλιωνη ξεχνας να τον βγαζεις απο το παρκε…

Apostolos

δεν γινεται μεχρι την Τεταρτη να παρουμε προπονητη αντι για παικτη? Τι να τον κανουμε τον παικτη? Εξι ολοκληρους ψηλους εχουμε….

Subaris

Το επομενο τρενο ειναι τον ιουνιο…, το προηγουμενο το χασαμε τον γεναρη..Τωρα προσλαμβανουμε εισπρακτορες!!!

Jose

Παντως το οτι η διοικηση δεν εχει λεφτα να φερει παικτη να γλιτωσει το προστιμο δεν ανυσηχει και πολλους; Το θεμα ειναι ο Πριφτης γιατι δε μπορει να κανει απληρωτους αμερικανους να παιξουν!

kaptsik

Μετά τα λόγια του Καββαδα έρχεται και ο προπονητής και δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη διοίκηση. Είναι αρκετές οι φορές που αναζητούσαμε τις ευθύνες ανάμεσα σε προπονητή και διοίκηση. Η δήλωση αυτή από ένα άνθρωπο που βρίσκεται μέσα στα πράγματα επαναφέρει την εμπιστοσύνη μου (σε ένα βαθμό) απέναντι στη διοίκηση.
Κακα τα ψέματα θα μπορούσε να μη λέει τίποτα ή να τους αδειάσει όπως πριν από λίγες μέρες ο Ζντοβτς τους δικούς του.
Εκτός αν το κάνει για να εξασφαλίσει ένα ειρηνικό διαζύγιο. Τι να πω;

Jose

Εσενα αν το αφεντικο σου χρωστουσε λεφτα θα εβγαινες ποτε δημοσια να τον κραξεις; Μονο αν ειχες ηδη κανονισει να τη κανεις!

kaptsik

Βασικά δε θα μιλούσα καθόλου.
Εσένα αν το αφεντικό σου σου χρωστούσε λεφτά θα έβγαινες να φωνάζεις πως είναι τίμιος και ειλικρινής και σοβαρός;