Όμως, όσο υπάρχουν μόλις 8 παίκτες στην ομάδα και σίγουρα δεν μπορεί να βγει η χρονιά έτσι πάντα υπάρχει η επιλογή και η δυνατότητα ενίσχυσης για την ομάδα της Θεσσαλονίκης υπό συνθήκες.

Όλα αυτά μπορούν να γίνουν μόνο αν η ΚΑΕ καταβάλλει περί των 60.000 ευρώ για την εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητα και περίπου άλλα τόσα για να ανταποκριθεί στις δόσεις που οφείλει και να πετύχει την άρση της ποινής απαγόρευσης που της επιβλήθηκε λόγω οφειλής στον Ντέβιν Μαρμπλ.

Το σίγουρο είναι πως αυτό που έχει σημασία είναι βρεθούν πόροι μετά την απώλεια του ποσού των 250.000 ευρώ από στοίχημα, αλλά είναι σίγουρο πως οι κιτρινόμαυροι δεν μπορούν να συνεχίσουν με τόσο μικρό κορμό παικτών και μάλιστα εν αναμονή στης απόφασης για την απώλεια ή όχι βαθμών.

Όλα αυτά θα συζητηθούν και στο μέλλον ανάμεσα στη διοίκηση και το τεχνικό τιμ. Αλλιώς, ο Γιάννης Καστρίτης θα χρειαστεί να καταφεύγει στους εφήβους, για να συμπληρώσει αποστολή ανάγκης!

Πηγή: Πιθανό, αλλά δύσκολο το σενάριο ενίσχυσης του μπασκετικού Άρη, αναζητούνται χρήματα! – pressaris.gr

Εγώ εδώ σκέφτομαι πως θα τη φάμε την τιμωρία, γιατί αν θέλουμε ενίσχυση τώρα, που ουσιαστικά έχει τελειώσει η υπόθεση παραμονής, μάλλον φοβούνται την αφαίρεση βαθμών και θέλουν να είναι σίγουροι.

Αλλιώς, για ποιο λόγο να μην έχεις εφήβους μέσα και να ξοδέψεις χρήματα για μια αδιάφορη – πλέον – χρονιά;

18 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Αυτό που σκέφτεσαι…. Ουσιαστικά,αν φαμε την τιμωρία ,γινόμαστε εμείς Ηρακλής στην θέση του Ηρακλή,σωστά;

vaggelaris

Ναι αλλα ο Ηρακλης κ ο ιωνικος ακομη κ στην κατασταση που ειναι φερνουν παικτες. Εμεις ειμαστε παλι μπλοκαρισμενοι. Πως καταφεραμε παλι κ ξαναμπηκαμε στον ιδιο κυκλο συζητησεων. Α ρε κελι σε τι μπελαδες μας εβαλες…

vaggelaris

Αν οντως η παραμονη εχει(??) τελειωσει πραγματικα κ εγω θεωρω οτι δεν εχει ουσια καμια μεταγραφη. Κ ειμαι 100% υπερ του να δωσει χρονο σε τσαχτσιρα, νετζηπογλου, σιδηροηλια κ γεροκωστα. Κερδισμενοι θα βγουμε. Αλλα εχει πολλους αγωνες το πρωταθλημα κ ας κραταμε μια πισινη…

simon says

Νιώθω πως είναι ένα κλασσικό άρθρο, να ‘χαμε, να λέγαμε!!!! Η προϋπόθεση συγκέντρωσης 120.000€, νομίζω καθιστά την μεταγραφή απαγορευτική. Αλλά…
Ερώτηση 1: Εάν τα είχαμε, δεν θα έπρεπε να τα κρατήσουμε για καμία ανανέωση???
Ερώτηση 2: Το ΙΚΑ ποτέ σκοπεύουν να το πληρώσουν?? Δεν γνωρίζω το μισθολογικό κόστος της ΚΑΕ, αλλά πρέπει να είναι minimum 2-3 μήνες απλήρωτο!
Ερώτηση 3: Θα προτείνουμε στον Μαρμπλ νέο διακανονισμό στο τέλος της χρονιάς?? Και, πόσο μ……. θα είναι εάν το δεχτεί??
Ερώτηση 4: Δηλαδή ο Κέλι δεν θα ξαναγυρίσει??
Ερώτηση 5: Εάν δεν γυρίσει ο Κέλι και δεν κάνουμε μεταγραφή, θα φάμε στο κεφάλι πρόστιμο, επειδή θα τελειώσουμε το πρωτάθλημα με λιγότερους ξένους?? Και εάν ναι, πόσο είναι αυτό??
ΥΓ: Το θέμα της παραμονής μετά την απόφαση για τον Ηρακλή, μοιάζει εξαιρετικά περίπλοκο και όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους… Ελπίζω ο Γρολιος να είναι μπροστά από τις εξελίξεις!!

timemaster

1. Είναι λεφτά που αργά ή γρήγορα θα τα δώσουμε οπότε είναι άσχετα με τις ανανεώσεις.
2. Θα πληρωθεί όταν θα χρειαζόμαστε φορολογική ενημερότητα. Οπότε ή αν πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε παίχτη ή για να καταθέσουμε φάκελο για τη νέα σεζόν.
3. Ο Μαρμαράς ακούστηκε πως δε θα ξανακάνει διακανονισμό κ τα θέλει κας.
4. Κάνεις , ούτε καν ο ίδιος, το ξέρει.
5. Εφόσον έχει συμβόλαιο δεν πληρώνουμε κανένα πρόστιμο.

simon says

Στο 1 και 2 θα διαφωνήσω!! Για να γίνουν μεταγραφές δεν φτάνει να υπάρχουν λεφτά, πρέπει να τα έχουμε την ώρα που πρέπει. Ενώ, για το ΙΚΑ και τον Μαρμπλ έχε υπόψη σου, πως τα ποσά στο τέλος του μήνα θα αυξηθούν. Τώρα είναι διαχειρίσιμα, τέλος Αυγούστου όμως??

simon says

Εάν θέλουν όλα τα μπορούν……. Απλά έχω μια σχετική βεβαιότητα πως δεν θέλουν! Εξυπηρετεί να υπάρχουμε στην κατάσταση που είμαστε!

simon says

Και για αυτό μας θέλουν… ως κομπάρσους όμως…

simon says

Όχι, κάθε άλλο! Το κεφάλι μας τα φταίει! Απλά συμπληρωματικά βολεύει να μην είμαστε σε θέση να διεκδικήσουμε τίποτα ( πρωτάθλημα, έξοδο euroleague, περισσότερα λεφτά από τηλεοπτικά, καλύτερες διαιτησίες, συμμετοχή στον ΕΣΑΚΕ κλπ.)!!

timemaster

Το ότι αν δεν έρθει ο Κέλι χρειαζόμαστε σέντερ είναι φως φανάρι. Αλλά αυτό δεν είναι ακριβώς ενίσχυση. Αναγκαστική αλλαγή είναι.
Παίζουμε με 8 παίχτες γιατί φέτος αποφασίσαμε να μην κάνουμε το λάθος με τα πολλά συμβόλαια κ παίζουμε με τρεις τραυματίες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν επιστρέψουν Σχίζας, Πουλιανιτης, Σιδηροηλιας τότε έχουμε αριθμητικά κανονικό ρόστερ.

Αυτό όμως που μάθαμε είναι ότι ο Μαρμπλ είναι στα 60.000 υπόλοιπο κ χρωστάνε άλλα τόσα στο κράτος.
Οπότε αν όλα πάνε καλά το καλοκαίρι δε θα χρειαστούν τρελά λεφτά για να μην έχουμε Μπαν.

vaggelaris

Το κακο ειναι οτι δε θα παρουμε αλλα λεφτα απο στοιχημα κατι που δυσκολευει τη ρευστοτητα μας. Και για την τωρινη μας ομαδα αλλα κ για τις παλιες υποχρεωσεις. Τα παλια χρεη ειναι το μεγαλο μας προβλημα κ η διαφορα με τις αλλες ομαδες. Απο τη φετινη ομαδα λογικα δε θα εχουμε ανοιγμα. Φανταζομαι κ ελπιζω…