Με δεδομένο ότι είναι θέμα χρόνου η απόκτηση του διαβατηρίου, ο παίκτης έχει προτάσεις από ομάδες που θα παίξουν στην Ευρώπη. Ο Λονγκ θέλει να μείνει και λόγω Καστρίτη, αλλά και από το περιβάλλον που συνάντησε. Σύντομα θα κληθεί να πάρει μία απόφαση. Στον Άρη είναι αισιόδοξοι, αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και το θέμα της Ευρώπης.

Εν συνεχεία θα είναι ο Τολιοπουλος, που όμως έχει πολύ καλύτερη οικονομική πρόταση από την Αθήνα και το Περιστέρι σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Μέσα στον Ιούνιο πάντως θα υπάρχουν εξελίξεις και με τους δύο παίκτες.

Πηγή: Πιέζει για απάντηση του Λονγκ, μετά ο Τολιόπουλος – pressaris.gr

22 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sotiris

Δεν θέλω και δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να θέλουμε και τους δύο.
Είναι αρκετά ίδιοι παίκτες και πιστεύω ότι ένας (αν μείνει) θα είναι αρκετός.

vaggelaris

Χρειαζεσαι ελληνες που ν εχουν ρολο στην ομαδα. Δε μπορεις ν φτιαξεις ομαδα μονο με αμερικανους. Κ μη ξεχνας οτι εφυγε κ ο νετζηπογλου. Καλα ο τολιοπουλος λογικα θ παει στον φιλο του τον σπανουλη. Τωρα ο μητρου για κανα προμηθεα τον κοβω . Χωρις το δελεαρ της ευρωπης κ χωρις χρημα δε μπορεις ν κερδισεις παικτες. Οι φανελες πλεον δε μετρανε κ τοσο πολυ….

Dom

Προτιμώ χίλιες φορές λονγκ, είναι πολύ πιο οικονομικός, αγωνιστικά εννοώ, από τολιοπουλο.

Toby B

Παρε 6 καλούς ξένους συν Φιλιο, Χρηστιδη, Ζάρα, κανένα Γκιουζελη και δύο ακόμα εξελιξιμους σχετικά φθηνούς και ολα καλα. Μήπως ο Τολιοπουλος και ο Νετζηπογλου αξίζουν πάνω από 35 40χιλ? Αν ο Νετζηπογλου ήταν Αμερικανός πόσα θα του πρόσφεραν οι ομάδες? Εγώ λέω ταβάνι 20χιλ Οπότε δώσε το 70% του μπάτζετ σε ξένους και ότι μείνει ας πάει σε τέτοιες κινήσεις των μαξ 30χιλ.

kaptsik

Στην περίπτωση του Νετζηπογλου η διοίκηση φαίνεται πως σκέφτηκε κάπως έτσι

vaggelaris

Ας μη το ανοιξουμε παλι αυτο το θεμα. Μονοι βγαλαμε τα ματια μας. Δεν ηταν μονο οικονομικο εκει. Τελος παντων ας το ξεχασουμε. Παντα χρειαζονται ελληνες παικτες στις ομαδες. Αυτοι κρατανε πολλες φορες τα αποδυτηρια γιατι οι αμερικανοι τις περισσοτερες φορες ειναι οτι ναναι….

kp79

Ναι μεν οι Έλληνες κρατάνε τα αποδυτήρια, αλλά όχι όλοι. Δηλαδή δεν νομίζω να είχε αυτό το ρόλο πέρσι ο Καβαδδας, ο Νετζηπογλου ή Τολιοπουλος. Είναι θέμα χαρακτήρα περισσότερο και όχι εθνικότητας

dammys

Θα ρθουν οι αμερικανοί οι “καλοί” δηλ. των 40.000 και θα παίζουν σε κάθε ματς , ααα και στα κρίσιμα ματς για την φανέλα κτλ κτλ ή μόλις κάνουν 3 παιχνίδια καλά και έρθει η χ ομάδα από ένα λίγο καλύτερο πρωτάθλημα και του δώσει 5.000 παραπάνω ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΟΥΗΣ ή θα σουτάρουν στον γάμο του Καραγκιόζη ή θα πάθουν Καββαδά και θα τους πονάει η φτέρνα..
Με αμερικανάκια ΔΕΝ ΧΤΙΖΕΙΣ ΟΜΑΔΑ…
Φίλλιος Ναι ,Χρηστίδης ΟΧΙ εκτός αν πάρει πολύ λίγα λεφτά…Ζάρας ΟΧΙ,,,Γκιουζέλης ΟΧΙ…ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΛΕΜΕ…

vaggelaris

Παντως με 600, 700 χιλ μπατζετ κ χωρις δελεαρ ευρωπης δε μπορεις ν προσελκυσεις κ καλυτερα ονοματα. Ποιοι νομιζεις οτι θ ερθουν? Εχουμε γινει η επομενη επιλογη απο περιστερι,προμηθεα,παοκ κ κολοσσο . Αν το εχουμε καταλαβει….

dammys

Τα είπε ο ΚΑΠΤΕΝ …είμαστε κατηγορία ΛΑΥΡΙΟΥ…
Πάρε 6 αμερικανάκια (2 έμπειροι από ευρωπαικό μπάσκετ) πάρε 2-3 έμπειρους Έλληνες και ΦΤΙΑΞΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 3 ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ με 3ετη συμβόλαια…

Sotiris

Σωστά τα λες, αλλά με αυτά τα λεφτά που έχουμε αναγκαστικά πρέπει να συμβιβαστούμε κάπου.
Και καλύτερα να πάρεις ένα καλό παίκτη που μπορεί να σου φύγει παρά ένα μέτριο που θα μείνει.
Άλλωστε φέτος δεν είδα να φεύγει κάποιος ξένος αν και σίγουρα κάποιος θα είχε πρόταση.

Toby B

Δυστυχώς υπάρχουν 2 3 ομάδες (εκτός των δύο “μεγαλων” της πρωτεύουσας) που καλώς ή κακώς μπορούν να δώσουν υπεραξίες σε Έλληνες παίκτες με συμπαθητική καριέρα. Δηλαδή ο Τολιοπουλος μετά από τον καλό πρώτο γύρο και το 38αρι κόντρα στο Περιστέρι, λογικά θα ζητήσει συμβόλαιο πάνω από 60 70. Ο Λονγκ, όχι κάτι το ιδιαίτερο για μενα, με ελληνικό διαβατήριο θα ζητήσει και αυτός 70 80. Το να δώσουμε 150χιλ για να κρατήσουμε αυτούς τους δύο, όταν το μπάτζετ δεν θα παει πάνω απο 600, ειναι αυτοκτονία. Αυτά που γράφω πάνω περί Χρηστιδη και Ζάρα είναι με τη λογική ότι όλοι αυτοί θα πάρουν 25αρια 30αρια συμβόλαια και θα δώσουν ποιοτικά λεπτά. Έτσι θα μείνει χώρος και χρήμα για 6 Αμερικανούς. Αν μπορείς να έχεις 6 Έλληνες με μαξ 200 και 400 να δώσεις σε 6 ξένους, μπορούν να γίνουν καλές επιλογές.

Sotiris

Συμφωνώ αλλά για μένα είναι εξίσου σημαντικό να έχουμε ισορροπημένη ομάδα χωρίς να έχουμε όπως φέτος κάποιες φορτωμένες θέσεις και κάποιες άδειες.
Για να δούμε

Toby B

Ουσιαστικά φέτος το κακό έγινε γιατί δεν μπορέσαμε να βρούμε ένα κλασικό 3αρι και είχαμε παραπάνω γκαρντ οπότε θυσιάστηκε στο 3 ο Όμηρος. Του χρόνου, ξεκινώντας από σχεδόν μηδενικη βάση, πρέπει να γίνει σωστός προγραμματισμός και να μην δοθούν υπεραξίες σε παίκτες που δεν κάνουν τη διαφορά.

vaggelaris

Τη διαφορα θ στην κανουν παλι οι ξενοι. Παρολο αυτα ομως χρειαζονται ελληνες ποιοτικοι που ν συμπληρωνουν σωστα το ροστερ.ο μητρου κ ο τολιοπουλος ηταν τετοιοι. Αυτοι απ οτι φαινεται πανε για αλλου. Το κακο με εμας ειναι οτι το ονομα μας στη πιατσα σε συνδυασμο με τα χρηματα που δινουμε δε βοηθανε κ πολυ….

Last edited 10 months ago by vaggelaris
J J Anderson

Πάντως σημερινό δημοσίευμα αναφέρει ότι το Περιστέρι μπήκε σφήνα για τον Μητρουλονγκ με καλύτερη οικονομική προσφορά και την δυνατότητα της Ευρώπης .Στο τέλος βλέπω σε κανένα πουλιανίτη και ότι απομείνει απο Έλληνες αν απομείνει και κανένας!!

ellis 1982

Με λίγα λόγια το σχέδιο για ελληνικό κορμό πάει περίπατο… όσον αφορά τον πουλιανιτη θα είναι ευχής έργον να επιστρέψει, φέτος ήταν πολύ βελτιωμένος στο Περιστέρι και με έναν καλό ξένο στον άσσο θα είμαστε καλυμμένοι έχοντας και τον φιλλιο ως μπαλαντέρ

kp79

Δυστυχώς για εμάς, ο Πουλιανιτης έχει διετές συμβόλαιο με Περιστέρι, έκανε καλή χρονιά και δεν νομίζω να τον αποδεσμεύσουν. Ο Φίλιος είναι ο νέος αντί/Πουλιανιτης και αντί/Νετζηπογλου

vaggelaris

Το περιστερι εχει ξαναγινει ελκυστικο για τους παικτες. Χρημα ,ευρωπη ,σπανουλης η ολη ατμοσφαιρα αλλα κ η 3η θεση κανει εναν παικτη ν θελει ν παει. Φυσικα δε μπορει ν τους παρει ολους. Αλλα θ μαζεψει κ παλι οτι καλυτερο περισσεψει απο ολυμπιακο, παναθηναικο. Εμας παλι το μεγαλυτερο αρνητικο δεν ειναι τοσο το οικονομικο οσο η μεγαλη αβεβαιοτητα περι ευρωπης. Κ αν οπως δειχνουν τα πραγματα τελος ιουνη φαμε πατατα παλι τοτε θ χασουμε κ ενα “υποτιθεμενο” οπλο διαοραγματευσης με τους παικτες….

Babis cool

Ο Βλαχόπουλος γράφει ότι η συμφωνία με τον Άρη είναι δεδομένη υπό την προϋπόθεση συμμετοχής σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Και ότι ο Άρης τον θέλει είτε με είτε χωρίς ελληνικό διαβατήριο.

J J Anderson

Μακάρι να είναι έτσι απλά δεν είναι μόνο το θέμα ότι έμεινε ο καστριτης και θέλει να συνεργαστεί μαζί του είναι και οι χρηματικές απολαβές που θα θελήσει να πάρει και αν υπάρχει η δυνατότητα από πλευράς δκσης να τα δώσει.

vaggelaris

Για ν το γραφει ετσι το ρεπορταζ σημαινει οτι το θεμα μαλλον δε θ κολλησει στο οικονομικο. Δυστυχως το θεμα ευρωπη ειναι πολυ περιπλοκο φετος….