Εντάξει , τα εύκολα δύσκολα κάναμε , αλλά ευτυχώς νικήσαμε.

Οι 4 παράγοντες

Team OffEff DefEff PACE eFG% TOV% OREB% FT%
Panionios 108.1 116.1 75.1 58.2 20.0 13.8 47.3
Aris 115.8 107.8 75.1 56.8 14.6 13.3 42.4

Ο Πανιώνιος έμεινε μέσα στο παιχνίδι από μεγάλα σουτ , δικές μας @@κίες και με κάποια σφυρίγματα.

Μεγάλος Μποχωρίδης , με  27 πόντους ( 10/15 σουτ παρακαλώ ) , πολύ καλός ο Φλιώνης ( κι ας έπρεπε να κρατήσει την μπάλα στο τέλος , το καλάθι όμως μετρούσε ) και ο Προύιτ , που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έπαιξε μόνο 14 λεπτά.

Και θα πω αυτό. Τα 11 λεπτά του Χρηστίδη , με το -6 και τα όποια λάθη του , τα προτιμώ σε κάθε παιχνίδι , από τα 30 λεπτά του Βασιλόπουλου και το -9…Αν καταλαβαίνετε , 10 λεπτά που έπαιξε ο Άρης χωρίς Βασιλό είχε σκορ +15!!!

Καλός ο Μάρας , μου άρεσε , να μην έκανε και 3 φάουλ σε 5 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο , τι καλά που θα ήταν…

Το παιχνίδι ξεκίνησε με 4 τρίποντα του Πανιωνίου και 14-2 , έφτασε στο 34-44 πριν τη λήξη του ημιχρόνου , 53-49 στα μισά της τρίτης , 55-59 προς το τέλος του τρίτου , μετά πήγαινε πόντο πόντο , μέχρι που το 73-73 έγινε 73-81 σε 2,5 λεπτά και – ουσιαστικά – πήραμε το παιχνίδι.

164 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Darth_heisen

Μια χαρα,μια χαρα ας μην ειμαστε σκληροι με την ομαδα! Σκορ για 2ο συνεχομενο ματς 70+ κ καλο μπασκετ κατα διαστηματα κ εκτος εδρας. Με τα προβλήματα μας πολυ καλα

Darth_heisen

Το ταβανι μας εννοουσα ως τωρα

emperor1

Μεγας νικητης ο δρακος μη κοροιδευομαστε. Ρεσιταλ μετα το 1 πενταλεπτο. Εξω ο αθηναιος ολο το ματς σχεδον. Αντε ριχτε πλην τωρα

O_Betatzis

Τραυματίας ο Γιαννης στη μέση.

Darth_heisen

Δυστυχως νομιζω εχεις δικιο

Yannis

Παίζουμε καλύτερα χωρίς τον Αθηναίου. Δεν τον διώχνουμε να ελαφρύνουμε το μπατζετ και να πάρουμε έναν ακόμα ξένο; όσο για τον Λευτέρη: υπογράψτε τον χθες (λέω τώρα, γιατί δεν ξέρουμε που θα είμαστε τον μαιο! Ακούς εξαφανισμενε Λάσκαρη;)

Yannis

Σχήμα λόγου ήταν night! ?

Yannis

Με πιάνεις χαχαχα

experience

Ωραίοι είμαστε, ένα μήνα πριν που βάζαμε 50 πόντους με το ζόρι παρακαλούσαμε μη φύγει και τώρα θέλουμε να τον διώξουμε. Αν έφευγε όμως ο ίδιος νωρίτερα θα κοιτούσε την πάρτη του και θα μας άφηνε κλπ

Pontios-Superas

Αντιο εκει στην α2 και μακαρι να μην ξαναγυρισετε. Παρτε μαζι σας και το 80% των ελληνων διαιτητων αυτη την στιγμη στο ελλαδισταν και ειμαστε καλα. Δεν μας φτανει ο λασκαρης και η τζορτια πρεπει να ανεχομαστε και εναν που λεγεται σακελλαριου τωρα. ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΟΛΟΙ ΣΑΣ

U_nick

Λες να ´ναι κανας τριτοξαδερφος του Νωντα;;

Pontios-Superas

μαλλον του μαυροειδη, γιατι με τον ιδιο τροπο κερδιζουν τα φαουλ

Ziozio

Καλό τον Μάρα από αυτό το ματς δεν τον λες…. Ας μην τον κρίνουμε ακόμα! τον ΑΒ τον αδικειτε που τον κραζετε μερικοί, το παλικάρι προσπαθεί με όλη τη ψυχή, σε όλα τα ριμπάουντ μαχητης.

Lindodil

Συμφωνω με ziozio, μπορει να εχασε καλαθια που φαινονταν ευκολα αλλα κανει πολλες δουλειες μεσα στο γηπεδο. Ισως θα επρεπε να παιζει λιγοτερο.

timemaster

και δε κάνει πολλές άλλες που θα έπρεπε να κάνει.
Προσπαθεί συμφωνώ αλλά χάνεται πολλές φορές στην άμυνα (ατομική-ομαδική) , κολλάει την επίθεση όταν παίρνει την μπάλα και η κίνησή του χωρίς την μπάλα στην επίθεση είναι μηδενική. Ενώ το χειρότερο από όλα είναι πως μεταδίδει εκνευρισμό και νεύρα σε συμπαίχτες. Φέτος τον θέλαμε σε ρόλο αρχηγού (ΑντιΣιμτσακ) και σε αυτό έχει καταστρέψει την ομάδα.

Sam Vincent

Εντάξει !!! Αλλά όχι και προτιμάς να παίζει ο Χρηστίδης !!!

Sam Vincent

Μαζί σου για την συμμετοχή των μικρών αλλά να εξασφαλίσουμε την παραμονή πρώτα .Σήμερα το ματς ήταν mast win και κρίθηκε στο τέλος (να σημειωθεί από μερικούς πως παίρνω το μέρος του δράκου).

PANARISTOS

Σημειώθηκεεεεεε..
Ο επόμενοςςς….

Sam Vincent

Πάντως Πανάριστε ,δεν μου πάει να δώσω συγχαρητήρια που κερδίσαμε τον Πανιώνιο . Η αυστηρή μου κριτική είναι για τον δράκο – ηγέτη -παράγοντα ,όχι για τον κουτς Γιαννάκη.

Sam Vincent

Έτσι πιστεύω κι εγώ , αγωνιστικά η σημερινή ομάδα δεν έχει κανένα πρόβλημα …Η σημερινή όμως ομάδα και μην με ξαναπείς Κασσάνδρα .

Jose

Θεωρω οτι αγωνιστικα η υποθεση παραμονη εχεο κριθει για τον Αρη, ακομα και κε καποιες αποχωρησεις θα αποφυγουμε τις αναγουλες. Για ολα τα υπολοιπα δε συζηταω βαριεμαι!

gerorge

Ρε συ δεν τον κραζω για την επιθεση του.Για την αμυνα του τον κραζω που εδω και καιρο δεν σηκωνεται καν να μαρκαρει στα σουτ των αντιπαλων.Και δεν εννοω να πηδαει,εννοω να σηκωνει κανα χερι

Sam Vincent

Οχι να συγκρίνουμε τον ΑΒ με τον Χρηστίδη …Ο ΑΒ σε 30 είχε 10 ριμπς και ο Βασίλης σε 11 μόνο 1 ριμπ.

Sam Vincent

Σωστά ,αλλά είπες πως προτιμάς σήμερα τον Βασίλη . Δεν διαφωνώ στο διάβασμα του ΑΒ .Βλέπω κι εγώ που πηγαίνει την ομάδα πίσω .Σίγουρα παίρνει περισσότερα λεπτά απ όσα μπορεί και πρέπει . Γενικά όμως δεν εκβιάζει προσπάθειες και απουσία του Αθηναίου ,παίρνει τις σκοτωμένες τελευταίες .Έχει και στη άμυνα πολλά θέματα αλλά και δυνατά σημεία .Στην ποστ άμυνα είναι πολύ καλός ,όπως και στα ριμπς και τα κοψίματα . Τον αδικείς λίγο . Σήμερα πήρε όσα ριμπς πήραν οι ψηλοί του Πανιωνίου (Κράβιτς Ζήσης) ,Αν έπαιζε ο Βασιλάκης 30 λεπτά το ματς το χαναμε .

Sam Vincent

Τώρα είμαστε πάρα πολύ κοντά . Φυσικά και δεν τους κρίνω κι εγώ το ίδιο . Απλά λεω πως σήμερα ο ΑΒ ,όπως εμφανίζεται προσφέρει περισσότερα από τον μικρό . Κι εγώ θέλω ποιοτικά λεπτά στον Χρηστίδη σε βάρος του ΑΒ ,αν όμως εξασφαλίσω πως δεν θα έχω περιπέτειες και δεν κυνηγώ σοβαρό στόχο .

ChrisSiak

Ουφ που κρατήσαμε την κατηγορία; Επειδή για κανα μήνα το μπάσκετ που παίζαμε ήταν από κάκιστο έως τραγικό. Κανα τριάρι τελευταία παιχνίδια κάτι κάνουμε. Βγαίνουν κάποια σουτ κ συνεργασίες. Αν δεν ήταν οι διαιτητές σήμερα θα είχαν μείνει στους 70 κ θα τους είχαμε ρίξει 15 τουλάχιστον. Ο Σακελλαριου στο πάνθεον των αντιπαθητικων μαζί με Νωντα και Γλυνιαδακη. Άξιος.

Pippo

Μη ξεχνάς και Μαυροειδή.

ChrisSiak

Σωστά.

aris6emperor

Αντίο, Αντίο, Εκεί στην Α2! Αχώνευτη ομάδα ο Πανιώνιος. Αρχηγάρα Σπύρος Μούρτος όταν έκαιγε η μπάλα «μάτωσε» το διχτάκι με το δίποντο από τη γωνία.

Kostaris16

Καλό αποτέλεσμα και κατι κινείται… Βρε λες να φτιάξουμε υποφερτη ομάδα;

Subaris

Οπως ειπα κ πριν…στα μουτρα σου αντιπαθητικοτατε σακελαριου.Ουστ απο δω!

O_Betatzis

Πολύ καλή νίκη για πολλούς λόγους και πλέον κοιτάμε με αισιοδοξία το μέλλον. Η διαιτησία έκανε το παν να το χαλάσει αλλά η εντυπωσιακή ψυχραιμία των παικτών στα φάλτσα, η ζεστή κερκίδα και το πάθος κράτησαν το ενδιαφέρον. Δε στενοχωριέμαι καθόλου που σπρώχνουμε τον Πανιώνιο στην Α2.
Μποχωρίδης ρεσιτάλ, μπάσκετ one-man’s-show από τα 80’s. Τσαιρέλης πολύ καλός και σταθερά ουσιαστικός (αυτό το χουκ το έχει τελειοποιήσει), Μούρτος ανεβασμένος. Μπελ σε πολύ καλή μέρα. Ο ΑΒ έγινε Λίντλ, συμπαθητικοί και οι νέοι ξένοι. υ.γ. θέλουμε σέντερ.

Zeus_thunder

Για το Γιαννάκη τιποτα;Μόνο στις ήττες τον θυμαστε;

Zeus_thunder

Δεν πάει ετσι όμως.Όπως δικαίως τον κριτικαραν κάποιοι στις ήττες τώρα δεν πρέπει να πουν εναν καλο λογο; Καλα γι’αυτούς που τον απαξιωναν και τον χλεύαζαν δεν χρειάζεται σχολιασμός ειναι αξιοι της εμπαθειας τους…

Zeus_thunder

Γκντοινγκ!

Jose

Δηλαδη για πες ποιες ηταν οι φοβερες εμπνευσεις του Γιαννακη και καταφεφε να κερδισει με το ζορι τον τελευταιο των τλευταιων;

gerorge

Το τωρινο ροστερ του Πανιωνιου ειναι αρκετα καλυτερο αποσο δειχνει το ρεκορ του.Με την Αεκ στο Οακα εχασε με καποαι υποπτα σφυριγματα ενω στην εδρ του εχασε δυσκολα και απο προμηθεα.Επισης αν το θεωρεις κατορθωμα για ενα ημιχρονο πηγαινε ποντο ποντο στο ΣΕΦ.Η νικη ειναι νικη ανεξαρτητως θεσης αντιπαλους και ειδικα εκτος εδρας

Jose

Ομαδαρα ο Πανιωνιος, ομαδαρα και εμεις απο συγκυριες χανουμε , παμε για πρωταθλημα!!! Λασκαρη μεινε!

gerorge

Χοσε οταν θες να περασεις ενα ποιντ και σε απαντανε με επιχειρηματα χανεσαι λιγο,ε;

Jim Patras

Να θυμίσω ότι στην προηγούμενη(2014)αναμέτρηση στη Ν.Σμύρνη με coach Πρίφτη είχαμε ηττηθεί.Και δεν ήταν καλύτερος τότε ο αντίπαλος καθώς είχε τερματίσει τελευταίος με ρεκόρ 3-23 έχοντας εντός έδρας 2-11(η άλλη νίκη με Κόροιβο).

Zeus_thunder

Χαχα ρε Τζιμ τι είπες τώρα και εξαφανίστηκαν οι εμπαθεις.

Jose

Δηλαδη πιο ακριβως ειναι το επιχειρημα σου; Γιατι το μονο που καταλαβα μςε τη επριορισμενη νοημοσυνη μου ειναι οτι ειπες ο Πανιωνιος ειναι πολυ καλη ομαδα γιατι εχει κανει δεκα ηττες σε 11 αγωνες!

gerorge

Εντελως strawman argument και δεν καταλαβαινω το γιατι.Αυτο που ειπα ειναι αυτο που ειπα και τιποτα παραπανω.Οτι καθε εκτος εδρας νικη ειναι σημαντικη ανεξαρτητως αντιπαλου και οτι δεν πρεπει να υποτιμαται γιατι αντιπαλοι αντιστοιχης δυναμικης με εμας δυσκολευτηκαν το ιδιο.

Jose

Και πως αυτο που γραφεις τωρα , και ισα που πλησιαζει με αυτο που γραφεις πριν, ειναι επιχειρημα που δειχνει οτι ο Γιαννακης ηταν καλος προπονητικα σε σχεση με τους προηγουμενους αγωνες;

experience

Τον ίδιο βαθμό δυσκολίας έχει να νικήσεις τον ολυμπιακό εκτός έδρας και το ίδιο τον Πανιώνιο; Αυτές τις νίκες και πέρσι ακόμα θα τις θεωρούσαμε δεδομένες

gerorge

Δε νομιζω οτι περσι θεωρουσαμε δεδομενες τετοιες νικες.Ποσο καιρο καναμε να παρουμε διπλο αφου αρχισαν τα πιστολια και οι φυγες και το πηραμε στη παραταση με την Κυμη.Προφανως αλλο το διπλο σε ΣΕΦ ΟΑΚΑ,αλλα ολα τα αλλα για μενα εχουν την ιδια δυσκολια αν λαβουμε υποψη το ποσο κακοι ειμαστε εκτος εδρας.

experience

Η φετινή ομάδα είναι ως τώρα επιεικώς απαράδεκτη, αυτή είναι η γνώμη μου, από τις χειρότερες που έχω δει και η ευθύνη είναι της διοίκησης πρώτιστα

gerorge

Φυσικα συμφωνω με αυτο και δεν αλλαζει με ενα διπλο στον τελευταιο Πανιωνιο.Ακριβως γι αυτο ενα τετοιο διπλο δεν ειναι αυτονοητο

emperor1

Αφησε εξω αθηναιου και πουλιανιτη ολο το β. Ειδε οτι ρολαρε καλυτερα με φλιωνη. Ενταξει, μην περιμενεις να βαζει αυτος τα ποσταρισματα του αβ. Μονο μειον η μη χρησιμοποιηση του προυιτ περισσότερο. Ειναι ο νεος Μπονι αλλα ειναι χαλαρος στην αμυνα

Jose

Τον Αθηναιου τον αφησε εξω λογω τραυματισμου. Οσον αφορα το Πουλιανιτη δε νομιζω οτι ειναι θετικο η μη χρησιμοποιηση του πιο θετικου παικτη των τελευταιων αγωνων.Αν ειχε αμερικανικο διαβατηριο θα σκουζατε γιατι τον αφηνει στο παγκο!

aka Θεούλης

Άραγε Πως μπορώ να σκούξω στο γραπτό σχόλιο και να το κατανοούν οι αλλοι; Ακουγεται ενδιαφερον παντωσ

Jose

Κι ομως τα καταφερες!?

emperor1

Δεν σχολιασα τους παικτες αλλα την ευελιξια του δρακου που δεν μας ειχε συνηθισει. Με ψιλοκαλο φλιωνη και διαστημικο μποχω ο πουλιανιτης δεν χωραγε. Εμενα μ αρεσει περισσοτερο απ τον φλιωνη που δεν εχει αξιοπιστο σουτ ουτε μπασιμο.χτες εβγαλε καποιες αμυνες και βελτιωσε καπως την εικονα του. Τραυματιας ή οχι ο αθηναιου νομιζω δεν εχει πια ρολο στην ομαδα

Jose

Πως χαρακτηριζεις ευελιξια το οτι αφησε εκτος το πουλιανιτη με τις πολυ καλες εμφανισεις στα προηγουμενα ματς και αφησε μεσα το Φλίωνη που επιεθτικα εχασε 2 παντελως ελευθερα σουτ σε πολυ κρισιμο σημειο!! Μερικοι νομιζω οτι φορατε αλλα γυαλια αναλογα με το αποτελεσμα! Βαζω στοιχημε οτι αν χανοταν το ματς θα εκραζες για τον ιδιο λογο που επικροτεις! Το ματς κατα 90% το πηρε ο Μποχωριδης.Ολη τη χρονια ψαχναμε το παικτη που θα κανει το κατι παραπανω, ε λοιπον αυτος ειναι!! Για μενα ο γιαννακης δεν ηταν ουτε καλυτερος ουτε χειροτερος απο τα προηγουμενα ματς!

gerorge

Με τον Φλιωνη παντως παιξαμε πολυ καλυτερα αποτι παιξαμε με τον Πουλιανιτη,εστω στο μικρο διαστημα που επαιξε.Μια χαρα επαιξε ο Φλιωνης,τον παρουσιαζεις λες και ηταν αρνητικος και παραλιγο να χασουμε εξαιτιας του.Btw το ματς δεν θα εφτανε καν στον ποντο αν μετρουσε το καλαθι που εβαλε,και τοτε θα του λεγες κι εσυ κι εγω μπραβο για το λει απ

Jose

Δε λεω οτι ηταν αρνητικος λεω οτι αν χαναμε θα συζητουσαμε για τα λαθη των παικτων αντι για τα καλα που εκαναν. Λεω οτι επειδη φαινεται οτι θα βολοδερνουμε καπου μεταξυ 10ης και 7ης θεσης δε σημαινει οτι λυθηκαν τα προβληματα μας. Λεω οτι δυστυχως ο Γιαννακης δεν ειναι ο προπονητικος μαγος που θα λυσει τα αγωνιστικα μας προβληματα μονος του. Λεω οτι εχουμε καταντησει να τρεμουμε τη καθε αποχωρηση ακομα και παικτων που δε προσφερουν τιποτα(πχ Γουιβερ) γιατι μπορει να μην εχουμε δωδεκαδα!

gerorge

Ωραια,και αυτα πως καταρριπτουν αυτο που εγραψα πιο πανω οτι η νικη προχτες δεν ηταν αυτονοητη και οτι το να χαρουμε με αυτη δεν ειναι παραλογο;Ισα-ισα πιστευω οτι το υποστηριζουν

O_Betatzis

Εισαι αδικος γιατι προσωπικα τον Παναωτη τον παινευω παντα. Γενικα βρισκω πιο δυσκολο να αξιολογηθει ενας προπονητης σε ενα παιχνιδι, ειδικα απο κάποιον που δεν εχει παιξει ποτε μπασκετ σε σοβαρο επιπεδο.

Zeus_thunder

Συμφωνώ μαζί σου Μπετατζη. Συγγνώμη αν σε αδικησα απλα περιμενα και ένα καλο σχόλιο για τον προπονητή.

timemaster

και ποιος δε θα ήθελε τον Χριστίδη αντί του Βασιλόπουλου;
Εγώ σκέφτομαι πόσο διαφορετική θα ήταν η ομάδα αν αντί για τον τελευταίο είχαμε τον Σιμτσακ.

Είχα να δω την ομάδα κανένα μήνα και τα σχόλια μου είναι:

Για εμένα και ο Μπελ και ο Προυιτ θα έπρεπε να παίξουν λίγο παραπάνω για να ξεκούραζαν περισσότερο τον Φλιώνη αλλά και μην έβλεπα στο τέλος τον Μούρτο.
Ο Προύιτ αν δεν είχα διαβάσει για αυτόν θα έλεγα ότι είναι Λιθουανός. Έξυπνο μπάσκετ με ή χωρίς την μπάλα. Καλές κινήσεις. Χέρι αλφάδι. Βλέπει γήπεδο και κάνει βρώμικη δουλειά σε άμυνα και επίθεση βάζοντας το κορμί του.

Θετικές εντυπώσεις και για τον Μάρας όμως ο παίχτης δε μπορεί να αντικαταστήσει σέντερ. Ουσιαστικά είναι το τεσσάρι που αντικαθιστά τον Τσαιρέλη για να παίζει ο τελευταίος σέντερ.
Κάτι που μας κάνει να πρέπει οπωσδήποτε έναν σέντερ. Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ούτε το αθλητικό τεσσαροπεντάρι που θα παίξει πάνω από το στεφάνι ούτε και τον δεινόσαυρο που θα προσπαθήσεις να τον ταΐσεις.

Ο Φλιώνης με τον Πουλιανίτη είναι ένα δίδυμο που μου αρέσει όταν αντικαθιστά ο ένας τον άλλο. Διαφορετικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους και για αυτό δύσκολα θα δούμε και τους δύο μαζί να κάνουν καλό παιχνίδι. Σήμερα ο Πουλιανίτης ήταν αλλού. Ο Φλιώνης έμεινε από δυνάμεις στο τέλος και η μπασκέτα (ταμπλό, στεφάνι) του έφτυσε την μπάλα σε μερικές περιπτώσεις.

Ο Μούρτος δεν ήταν αρνητικός.

Ο Βασιλόπουλος κάνει τον Μούρτο αν φαίνεται επαγγελματίας παίχτης. Παρόλο που είχε 2/4 τρίποντα και 10 ριμπάουντ.

Ενώ για τον Μποχωρίδη δεν έχω λόγια. Το παιδί με τέτοιες εμφανίσεις θα ξαναγυρίσει στην Ευρωλίγκα. Δεν είναι μόνο οι πόντοι και τα ποσοστά του αλλά όσα κάνει μέσα στον αγώνα. Κάποτε λέγαμε πως μπορεί να γίνει ο νέος Διαμαντίδης και στα παιχνίδια που τον είδα με εμάς είναι μια μικρογραφία του.

Zeus_thunder

Δεν ακούω σχόλια για Δράκο και ανησυχώ…

Arion3

Πιστευα οτι μπορουσαμε να παρουμε την νικη σημερα παρολο την δυσκολη παραδοση και την κατασταση της ομαδας μονο με εναν τροπο αν βγαζαμε παθος στο παρκε,και σημερα η ομαδα ηταν ψυχωμενη με σωστες επιλογες με τα καλα της και τα λαθη της προσπαθησε για το καλυτερο,ολοι βοηθησαν ακομη και ο χρηστιδης και ας βαραει τριποντο αψυχολογητο παρολο π ξερει οτι δεν το εχει,μεσα απο το κραξιμο του γιαννακη σ τετοιες χαζομαρες θα σφυρηλατηθουν αυτοι οι παιχτες,η θα βγουν η οχι..

Η καλυτερη εμφανιση μποχωριδη π πηρε πανω του την ομαδα,αν προσεξουμε ενα βιντεακι πριν λιγες μερες π ειχε βγει για τν βελτιωση τ πραγματικα εχει πεσει μεσα σ ολα,εχει βελτιωσει το σουτ και καποια αλλα κομματια τ παιχνιδιου του κ φαινετε,μακαρι ν συνεχισει ετσι,ο φλιωνης σημερα ηταν αρκετα καλος μεστος,πρεπει να μαθει ν οργανωνει ακομη καλυτερα γ αυτο θα θελε καποιον εμπειρο οργανωτη διπλα του ακομη να τον βοηθησει,ηταν και ατυχος 2 τριποντα στο τελος,και το καλαθι εκεινο π μπαινει μεσα μπορουσε να το τελειωσει..

Επισης και ο μπελ βοηθησε π εχει καλο σουτ,αλλα ειναι εκτος ρυθμου πρεπει ν δουλεψει κ αλλο,ο Μαρας ξερει μπασκετ αυτο φαινετε απο της κινησεις του,ειδικα εκεινο το γκολ φαουλ π εβαλε στο τελος,οι διατητες μας χρεωσαν ολους τους ψηλους μας αρκετα φαουλ στο πρωτο ημιχρονο,η ομαδα εβγαλε αντιδραση,μακαρι ν ανεβει η ψυχολογια,ο προυιτ μπαινει απο τον παγκο κ βοηθαει πρεπει ν παρει παρπανω χρονο αλλα εκει δν ηθελε ν φαει χρονο ο κοουτς απο φλιωνη-μποχω αλλα μπορει και 3 αυτος,διαβαζει καλα τ παιχνιδι μας λειπει ενας αθλητικος ψηλος αλλα δυσκολα ειμαστε για μια ακομη μεταγραφη…

Πρεπει να βρεθει διοικητικη λυση γιατι ειμαστε απροστατευτοι,κ εμεις σαν κοσμος πρεπει να στηριξουμε την ΟΜΑΔΑ ουτε τον λασκαρη ουτε τον καθε λασκαρη π θα ερθει μελλοντικα,ας παμε να τους βοηθησουμε να βελτιωθουν κ αλλο..

gkanton

ιστορική ομάδα ο Πανιώνιος, αλλά όχι να σφαχτούμε εμείς για να σωθεί!!! Τα κονέ τους με την διαιτησία παλιά. Κάποτε χαρακτηρίζονταν η ΤΣΕΣΕΚΑ της Ελλάδας. Το παιχνίδι από πολλές απόψεις δεν ήταν εύκολο και όλα και κυρίως τα εξωαγωνιστικά επηρεάζουν την ομάδα. ( Οι παίχτες σίγουρα διαβάζουν εφημερίδες) Το θετικό δεν ήταν ότι κερδίσαμε, αλλά ο τσαμπουκάς που βγάλαμε και εδώ παίζει ο Μποχωρίδης που δεν καταλάβαινε από ξύλο, όπως και ο Φλιώνης που φαίνεται να έχει μια θετική “αταραξία” . Πολύ καλή η κίνηση του Προύιτ προς την κερκίδα μετά το τρίποντο, πράγμα που λέει ότι το λέει η καρδούλα του. Ας μην κάνουμε αρνητική κριτική για κανέναν παίχτη ή προπονητή κι ας δούμε τη θετική πλευρά των πραγμάτων, γιατί τώρα θα αρχίσουν τα δύσκολα και απαιτείται συσπείρωση. Απαιτείται λύση στο ιδιοκτησιακό γιατί από εκεί εξαρτάται και η αγωνιστική εικόνα της ομάδας..

Vamos_G1

ΟΥΦ!!!

keoma

Blues Wire χτες το βραδι, νικη σημερα, εσπασα και την κακη παραδοση πιυ ειχα στη νεα σμυρνη.. ολα σουπερ οπως κι ο Μποχω σημερα.. Ο Προυιτ πιλυ επιθετικος παιχτης κι εκτελει ταχυτατα.. λογω αμυνας μαλλον επαιξε λιγο.. αυτο το γηπεδο της νεας σμυρνης θυμιζει δεκαετια 80..

vayio

Ετσι… Το γουσταρω αυτο το γηπεδο. Εδω μεγαλουργησε ο μεγαλος Φανης Χριστοδουλου!

Sam Vincent

+1 για την μεγαλύτερη blues band ,της Ευρώπης !!!

keoma

Ετσι…!!! Τα εχωσε για αλλη μια φορα ο Ζαικος..!!!

experience

Δες και Νίκο Ντουνούση αν δεν έχεις δει, πιο πολύ μ’αρέσει από τον Ζάικο (θέμα γούστου, και ο Ζάικος είναι πολύ καλός)

stepap

experience

Τι σημαίνει αυτό;

stepap

Τίποτα. Έγραψα κάτι άκυρο και το έσβησα μετά. Αμα σου πω θα γελάς πολλή ώρα.

Sam Vincent

Exp ,μαζί έφτιαξαν τους Wire …Τους έχω δει και μαζί.

experience

Παλιά ήταν μαζί, μετά ο Ντουνούσης έκανε τους Nick and the Backbone αλλά καμιά φορά εμφανίζονται ακόμα μαζί. Απλώς κάποιος μπορεί να μην τον έχει δει, λέμε τώρα. Τέλος πάντων, άσχετο με το θέμα

MrT

Eιχε χρονο συμμετοχης Κeith Benson στο τελος όταν επαιζε με τους Wire o Ντουνούσης και αποφασισε να κανει άλλη μπαντα οπου σχεδόν αποκλειστικα επαιζε Stevie Ray Vaughan ,καμια φορα νομιζες ότι ηταν η μετενσαρκωση του Stevie όταν επεζε σολα . Παντως όταν παιζανε στον Μυλο τελη 90 ολοι μαζι ,τα live τους ητανε μυητικη εμπειρια στα Blues , Ζω εξωτερικο και εχω να τους δω πανω από 20 χρονια.

Sam Vincent

Βαριά κουβέντα είπες .Που μένεις αν επιτρέπεται? East coast ???

MrT

Στο Θατσερονησι.Λονδινο

Ένα είναι το γκρουπ:BrightSide!Κάνουν τους The Killers σκόνη…O vocalist ειδικά,τα σπάει(είναι κι αρειανάκι!)…

Κρύβε λόγια, Ulysses.
Κοκκινίζω εύκολα… :-p

Sam Vincent

Θέλουμε να το ακούσουμε το group … Θέλουμε ενημέρωση .

MrT

You push it a little bit Sam αλλα όλα κι όλα .Η Θεσαλλονικη είναι μεγαλη Bluesoμανα και Μπασκετομανα.Period.

Subaris

Νight αν επαιζε ο Μπιλι 30 λεπτα ομως θα ειμασταν στο -40…Και μην ξεχναμε καποια ματς που μας εβγαζε απο τον λακο.Εχει πολλα στραβα,ναι συμφωνω αλλα οχι κ να τον καταριομαστε.Υπαρχει κ η αμυνα εκτος της επιθεσης,κ τα ριμπαουντ.Ατυχες παραδειγμα αυτο που εγραψες θεωρω.Ισως αν ελεγες να επαιζε λιγοτερο θα συμφωνουσα 100%.Αλλα να προτιμας το 0 συνεχως απο το κατι κανω που κ που,ε δεν το λεω κ σωστη προτιμηση.

Zeus_thunder

Μεγάλο διπλο το σημερινο τηρουμενων των συνθηκων…Μπράβο σε όλους προπονητή και παίκτες!
Αυτός ο Αθηναιου έχει βαλθεί να με δικαιώσει για το ότι κάνει περισσότερο κακό παρά καλό.Κρίμα γιατί δεν περισσεύει κανεις σε αυτόν Τον Αρη.

vayio

Πολυ ωραιο ματς, απο τα ωραιοτερα παινχιδια που ειδα φετος, γρηγορο μπασκετ, ενταση και παθος απο τις 2 ομαδες, ζωηρη ατμοσφαιρα απο τους γηπεδουχους που μου θυμισε τους μεταξυ μας αγωνες απο τα παλια δοξασμενα χρονια και των δυο μας. Παρεπιπτοντως, τον Πανιωνιο τον συμπαθω απο την εποχη του τεραστιου Φάνη (μεγαλο πουλεν, αν τον ειχαμε εμεις θα ειχαμε παρει το πρωταθλητριων) και τον θελω δυνατο στην κατηγορια. Στα δικα μας: Μεγαλη εκτος εδρας νικη για τα δεδομενα μας. Καποιες επισημανσεις:
1. Ο Μποχωριδης ηταν το κολπο grosso του χειμωνα. Εφυγε παιδακι και γυρισε παικτης ηγετης που πρεπει να χτισουμε γυρω του (αντε και ο Βεζε…)
2. Η ομαδα εχει σταθερη επιθετικη βελτιωση και πλεον βλεπουμε μπασκετ. Αλλα ταυτοχρονα δειχνει και αμυντικη ασταθεια. Ειμασταν χαλια επιθετικα και φτυναμε αιμα αμυντικα, τωρα ανεβαινουμε επιθετικα και σαν να χαλαρωνουμε λιγο αμυντικα. Παντως προτιμω το δευτερο…
3. Ο Προυιτ επιθετικα το εχει. Το εδειξε και σημερα και με λιγο αναλογικα χρονο συμμετοχης. Ελπιζω ο Γιαννακης να του δωσει το χρονο που αξιζει
4. Ο Τσαιρελης δειχνει απελευθερωμενος και αποδιδει καλα και στο 5.
5. Αντε παμε και για εξαδα και ονειρα τρελα! Ενταξει μη βαρατε…

Yannis

Δεν καταλαβαίνω γιατί ο γιαννακης αρχίζει κάθε αγώνα με τους παγκιτες. Έτσι θα κυνηγάς το σκορ, ειδικά στα εκτός. Νομίζω ότι ο Αθηναίου πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι Σπανούλης. Ειναι μια κάκιστη απομίμηση. Ο Λευτέρης σε μερικές στιγμές που θυμίζει Διαμαντίδη. Κοινώς ο Αθηναίου η πρέπει να αλλάξει λίγο στυλ και να μην πιπιλαει την μπάλα τόσο πολύ η να βρει μια ομάδα και να φύγει.

vayio

Ο Πρίφτης αν θυμαστε ξεκινουσε τους αγώνες με την καλη πεντάδα, ξεκινουσαμε δυνατά και μετα ξαφνικα τους έβγαζε ολους, έβαζε μέσα Μουρτο και Σια και πηγαίναμε κατα διαολου. Και εμείς φωναζαμε. Ο Γιαννάκης κανει το αντίθετο. Προσωπικά δε μπορω να καταλαβω αυτου του ειδους ακραία rotation. Δηλαδή ή θα χάνεις διαφορές ή θα κυνηγας σκορ? Χάθηκε ένα ενδιάμεσο τυπου rotation?

emperor1

Εχει εξορθολιγιστει το ροτεισον του δρακου απο τρικαλα και δωθε. Βοηθαει οτι δεν εχει πολλες επιλογες πια με τις αποχωρησεις. Μεγαλο λαθος το μη ξεκινημα προυιτ. Πετσξε γρηγορα εξω αθηναιο, δεν νομίζω οτι φταιει η μεση του και πουλιανιτη. Εδειξε οτι εχει σφυγμο και διαβασμα του παιχνιδιου. Λαθος να μαρκαρει ο μαρας στο 3ποντο παντως

Zeus_thunder

Έχουμε φτιαξει καλο ελληνικο κορμο.Ειναι κριμα να διαλυθει αυτη η ομαδα.Με την προσθήκη του χρόνου των κατάλληλων αμερικανών θα εχουμε χτίσει ένα αξιοπρεπεστατο συνολο.Λάσκαρη μαζέψτε τα μπογαλακια σας όσο είναι καιρός! (Μ’ακουσε τώρα…)

pvg

Night για κάτι τέτοια σχόλια σου (Χριστίδης – ΑΒ) σε παραδέχομαι για το μπασκετικό σου IQ και όχι μόνον.

stepap

Ρε παιδιά τι κακό έκανε ο Αθηναίου σήμερα στην επίθεση και τον κατηγορείτε;

ChrisSiak

Σήμερα που δεν έπαιξε τίποτα. Πρόλαβε να να σουτάρει ένα σκοτωμένο σουτ. Αλλά σε όλους τους φετινούς αγώνες οι προσπάθειες που παίρνει είναι σα να θέλει να κάνει προσωπικά στατιστικά να πάρει χορηγία. Δεν γυρνάει την μπάλα ούτε από το δεξί στο αριστερό κ από άμυνα χλωμος.

stepap

Κοιτα, εγώ δεν είμαι φαν του αλλά σήμερα όσο έπαιξε έδινε την μπάλα , κάτι που κάνει σε όλα τα τελευταία παιχνίδια απο τότε που ήρθε ο Μποχωριδης. Έχει γίνει πιο ομαδικός. Στην άμυνα βέβαια δεν είναι και ο καλύτερος.

Υγ. Το σουτ σήμερα δεν ήταν σκοτωμένο, ήταν βγαλμένο μέσα απο σύστημα που εκτελέστηκε πολύ καλά.

ChrisSiak

Λογικό να είναι μέσα από σύστημα. Απλά αν θυμάμαι καλά ο αμυνόμενος ήταν κρεμασμένος από πάνω του. Εξ ου κ το σκοτωμένο. Αυτό που λες ισχύει. Ότι σχετικά με πριν έχει γίνει πιο ομαδικός. Αλλά νομίζω πως θέλει αρκετά για να γίνει πραγματικό γρανάζι με θετικό πρόσημο και όχι να τρέμει το φυλλοκάρδι σου μην του γυρίσει το μυαλό όταν έχει την μπάλα κ το μπουμπουνισει από τα 9 μέτρα.

stepap

Δεν ήταν κρεμασμένος ο αντίπαλος, είχε ξεμαρκαριστει αρκετα.
Καταλαβαίνω αυτο που λες ότι λόγω του παρελθόντος του τρέμει το φυλλοκάρδι σου αλλα του αναγνωρίζουμε τη βελτίωση του τον τελευταίο μήνα.

ChrisSiak

Αν το θυμάσαι έχει καλώς! Μπορεί να κάνω κ λάθος δεν είμαι απόλυτος. Συμφωνώ στο τελευταίο που λες για τη βελτίωση. Απέχει αρκετά ώστε να γίνει ο go to guy που τον πήραμε. Αν όμως αρχίσει κ κάνει ορθολογικές αποφάσεις στα επόμενα παιχνίδια, μοιράζει τη μπάλα λίγο παραπάνω και την υποτυπώδη άμυνα ε τότε θα φανεί αμέσως το αποτέλεσμα στην ομάδα. Μακάρι!

emperor1

Τιποτα θετικο. Το ρολσρισμα χωρις αυτον ειναι πασιφανες

stepap

Επίσης ο Βασιλο δεν φταίει που έπαιξε 30 λεπτά σήμερα αλλά το ότι φορτώθηκαν με φάουλ οι ψηλοί μας.
Παικτικα μια χαρά είναι ο ΑΒ, το πρόβλημα είναι στην συμπεριφορά του.

stockholmer

Για σημερα συμφωνω και εγω. Γενικα αν πεσει στο εικοσιλεπτο θα εχει και πιο καθαρο μυαλο πιστευω. Μην ξεχναμε την ηλικια του και το βεβαρημενο του ιστορικο. Πολλες φορες θολωνει και θελει να αποδειξει πραγματα επιθετικα ενω πρεπει να αφησει το παιχνιδι να ερθει αυτον

the god of war

Άρτι αφιχθής από το γήπεδο ….3 θέματα…
1.Μπράβο στους φιλάθλους του Πανιωνίου,πολύ ευρηματικοί στα συνθήματα…Θα τους απαντούσα τώρα ομοίως αλλά ο NIGHT θα με κόψει και θα έχει δίκιο….Ακούσαμε για Προοδευτική, για Δόξα που παίζουμε κλπ.,δεν μας είπε μόνο ποιός θα παίζει του χρόνου με τον Μίλωνα και τον Ίκαρο αντίπαλος…
2.Επιτέλους ο Τσούπκο έβγαλε τα λεφτά που του δώσαμε πρίν δυο χρόνια…Τρελός MVP για εμάς..Είχε 6 επαφές και οι 6 ήταν λάθοι…Τρομερό παιχνίδι,δεν φαντάζεστε μιλάμε…
3. Ο Λευτέρης με συγκίνησε σήμερα…Σε ένα γήπεδο καμίνι έκανε ότι ήθελε όποτε ήθελε…Μακάρι να είμαστε σοβαροί να τον κρατήσουμε και να χτίσουμε πάνω του…Είναι που είναι και Αρειανάκι,είναι που είναι και συμπαθέστατος φυσιογνωμικά,αυτό το παιδί ας το χαρούμε φέτος και ας μείνει σπίτι του για πολλά χρόνια….
Υ.Γ :Ωραίος ο Προύιτ,ξέρει μπάσκετ.Ειδικά μία φάση που πόσταρε και κάρφωσε έδειξε ότι το λέει και η καρδιά του..Τρομερό κάρφωμα..
Επιτέλους σταματάμε να λέμε για υποβιβασμούς, και πάμε πιο αισιόδοξα αγωνιστικά…Για να δούμε..

timemaster

εως τώρα μιλούσαμε για υποβιβασμό κ.λ.π.
βλέποντας την βαθμολογία όμως ομάδες με τους ίδιους στόχους με εμάς ( τετράδα; ) δε τα πάνε καλύτερα από εμάς.
Η ΑΕΚ έκανε άλλη μία ήττα και απέχει από εμάς μόλις μία νίκη. Ενώ και ο ο ΠΑΟΚ λογικά είναι στην μία νίκη διαφορά.
Φαίνεται πως η διαφορά δυναμικότητας από τον τρίτο μέχρι τον δωδέκατο, μιας και Τρίκαλα και Πανιώνιος έχουν πέσει αν δε γίνει καμιά μεταγραφή ορόσημο, είναι πολύ μικρή και εκεί που συζητάμε για σωτηρία μπορεί η ομάδα να φτάσει στην τετράδα.

Φέτος καμία ομάδα δε μου γεμίζει το μάτι και βλέποντας το ρόστερ μας τώρα συν την έδρα δε θεωρώ απίθανο να κάνουμε καλό δεύτερο γύρο.

Υ.Γ. Ξεκινήσαμε με 6 μαύρους την σεζόν και μας έμεινε μονάχα αυτός που έπαιζε άμυνα. Τυχαίο;

stockholmer

Συμφωνω, ολες οι ομαδες ειναι πολυ κοντα ψιλοωραιο το πρωταθλημα. Εγω καμια φορα οταν δειχνει η ερτ χαζευω λαυριο, προμηθεα, κοροιβο, παοκ σε ακυρα παιχνιδια, βλεπονται ευχαριστα. Ειδικη μνεια για την αεκ που ενταξει ο προεδρος πεταει λεφτα τρια χρονια και δεν ασχολειται και κανεις.

Οσο για τον μπελ, δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο στην καθαρα αμυντικη προσεγγιση του Γιαννακη εχεις δικιο. Να δουμε αν θα μεινει και αυτος μεχρι τελους με τα χαλια μας.

Kostaris

Timemaster συμφωνω με το σχολιο σου, ετσι ειναι…
Για το υ.γ. σου ομως, σ χω αντιλογο…απο τη μερα π φυγανε οι αλλοι 5 μαυροι κ εμεινε ο Μπελ π παιζει αμυνα, η ομαδα στην επιθεση πεταει φωτιες!…Χαχαχα

timemaster

Με την άμυνα ανεβαίνουμε στην επίθεση.

Χωρίς πλάκα για εμένα το θέμα στης επίθεσης έχει φτιάξει επειδή έφυγε ο Βον.
Έχει χάσει χρόνο συμμετοχής αλλά κυρίως αρμοδιοτήτων ο Αθηναίου.
Παράλληλα ανέβηκαν οι Φλιώνης-Πουλιανίτης που είναι πιο οργανωτικοί από Αθηναίου-Βον
Και ήρθε ο Μποχωρίδης που κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο ξεκινώντας από το κατέβασμα, συνεχίζοντας στο διάβασμα των μις ματς και καταλήγοντας στο να μοιράζει ασίστ (η πάσα πίσω από την πλάτη στον Φλιώνη που αστόχησε ήταν μεγάλης κλάσης) και να σκοράρει.

Arion3

αν μαθουμε να ταιζουμε και γρηγοροτερα τους ψηλους,ο μποχω εχει ενα αρνητικο καμια φορα κραταει παρπαανω την μπαλα απο οσο πρεπει,το ιδιο το κανει σε ακομη μεγαλυτερο βαθμο ο αθηναιου,βεβαια τωρα τελευταια πασαρουν περισσοτερο στον τσαιρελη π μεσα στην ρακετα παιζει καλα,αλλα θεωρω οτι πρεπει ν βαλουμε στην εξισωση και το πικ εν ρολ με τον μαρας π ξερει να κινειται απο οσο εδειξε..χρειαζομαστε νμζω εναν ακομη ψηλο παντως,ενα 4-5 να δινει ανασες στον βασιλοπουλο,και να σ δωσει αλτικοτητα και επιλογες στην επιθεση με σουτ,η αν παρεις 5 και κατεβασεις τσαιρελη 4 αλλα ν παιζει σαν 4 μεσα στην ρακετα παλι π του ταιριαζει παραπανω.

stockholmer

Καλη χρονια να χουμε. Πηραμε τα δυο απαραιτητα παιχνιδια να μπορουμε να ανασανουμε και ξεκιναει καλα μια δυσκολη χρονια με πολλα εκτος. Αν το παιχνιδι ηταν στο παλε θα ημασταν +15. Πολυ κακη αμυνα ο Πανιωνιος και καταλαβαινεις ποσο τρυπα ειναι ο σαρικο. Κριμα να πεσει εγω την συμπαθω σαν ομαδα και εχει ωραια εδρα, ασχετα με το τι εγινε σημερα που ηθελαν να μας το χαλασουν οι διαιτητες.
1.Ο μποχωριδης εχει μεγαλωσει πολυ στον ΠΑΟ. Στην ασχημη βραδια του μπορει να βαλει 10 ποντους σβηστα. Η επιθεση δουλευει πολυ καλα με αυτον γιατι διαβαζει πολυ καλα το παιχνιδι. Αν βελτιωσει και την πικ εν ρολ του επιθεση μιλαμε για φοβερο παικτη. Αυτο το σουτακι απο τα 8 φαινεται να το εχει δουλεψεικαι του παει.
2. Για μενα το ματς το κλειδωσε με την αμυνα ο σπυρος σημερα.
3. Πολυ καλο παιχνιδι και απο τον Φλιωνη ειδικα αμυντικα. Τα δυο πουλεν εσκισαν σημερα.
4. Ο Τσουπκοβιτς επαιξε και για μας σημερα!

Εγω γενικα χασει κερδισει αυτη την ομαδα θελω να βλεπω φετος. Πιτσιρικαδες να παιρνουν χρονο με τα καλα τους και τα στραβα τους, τιμιους ξενους και λιγο μπασκετ.

Λευτερια στον Αρη.

Pippo

Θα πω εγώ για τον Γιαννάκη. Γενικά τον υποστηρίζω και δεν κρίνω αυστηρά λόγω των συνθηκών. Αλλά δεν γίνεται να έχεις τέτοιες απαράδεκτες αντιδράσεις ειδικά σε νέους αθλητές. Ο Χρηστιδης ήταν ολομόναχος και γενικά είναι παίκτης με σουτακι (ή φαίνεται να μπορεί να το βάλει στο ρεπερτόριο του). Δεν είναι ο μόνος που έχει κάνει airbal… Ο Φλιώνης ίσως έπρεπε να κρατήσει, και με καλάθι (που μετρούσε) πάλι θα είχαμε καλές πιθανότητες. Με το να τους βγάζεις κατευθείαν και ειδικά την αντίδραση (αν τον ειδατε) τους καταστρέφεις την αυτοπεποίθηση που χτίζεται ακόμη. Ενώ με άλλους παίκτες δεν κάνεις τα ίδια… Μην πω για την πεντάδα που εμφανισαμε όταν θα μας έκαναν σίγουρα φάουλ.

stepap

Συμφωνώ μαζί σου για τον τρόπο που φωνάζει οΔρακος. Κατά ταλλα είμαι μεγάλος θαυμαστής του.
Η πεντάδα ήταν καλή νομίζω εκτός Τσαιρελη που αγχώνεται στις βολές στο τέλος.

keoma

Παντως ο Φλιωνης τα πηρε.. βαρουσε καρεκλες και δεν ηρεμουσε με τιποτα.. δεν ειδα ριπλει αν μετρουσε το καλαθι αν κι ετσι φανηκε γιατι ημουν μεσα.. η 5αδα καλη μου φανηκε για οσους θα εκτελουσαν βολες.. σε εκεινο το σημειο θα ηταν καλο ο Χρηστιδης να εδινε αλλου την μπαλα..

Zeus_thunder

Ρε μάγκα ακόμα και στις νίκες ψάχνετε το αρνητικό για το Γιαννάκη. Νισάφι

Pippo

Δεν έχω πει ποτέ κάτι αρνητικό για τον Γιαννάκη σε καμία ήττα, ούτε των +20 πόντων, κάτι πολύ συγκεκριμένο είπα εδώ.

καπετάν Κανένας

Δεν το είδα το-τα ξέχεσμα-τα των μικρών,αλλά σε πιστεύω.Παρ’όλ’αυτά σε γενική εικόνα ο Γιαννάκης ήταν πιο ήρεμος σε σχέση με άλλα παιχνίδια(δεν βγήκαν γραβάτες,κασκορσέ, κτλ!).Μ’εξαίρεση το σημείο όπου μας ‘φάγαν τη διαφορά και δεν έπαιρνε ταιμαουτ,έκανε καλό κοουτσάρισμα.Ίσως τώρα να ξεκαθαρίζει και το πώς ήθελε την ομάδα,αναφέρομαι στην απουσία του Μπέν ,αν όντως δηλαδή δεν τον ήθελε “για αγωνιστικούς λόγους”,τότε μάλλον οι λόγοι αυτοί έχουν να κάνουν με το ότι πιά η ομάδα είναι πίο “ελαφριά”,απέκτησε ταχύτητα και η άμυνα(παρά τους σημερινούς 81)είναι πιό δυνατή.Θα δείξει…
Happy Zeus_thunder 😉

Zeus_thunder

Εγώ πάλι απορώ με την γενικότερη ψυχραιμία του Γιαννάκη. Συγκριτκα με το ταμπεραμέντο του σπάνια εχει νευρικές αντιδράσεις ακόμα και όταν η διαφορά ξέφευγε στα ματς που χάναμε. Αυτός είναι ο προπονητής που έχει καθημερινή επαφή με τους παικτες , να του υποδείξουμε τώρα εμείς από τον καναπέ πώς θα πρεπει ν’αντιδράει για να τους αφυπνίσει το θεωρώ τουλάχιστον παράλογο.Εμένα αυτό μου δείχνει ότι είναι σαν να λεει στους νεοτερους ότι σας υπολογίζω το ίδιο με τους μεγαλύτερους δεν σας κάνω χάρη που παίζετε.

stepap

Θα ήθελα να σημειώσω κάποια πράγματα που βλέπω τον τελευταίο καιρό και είδα και σήμερα.
1. Ο κόουτς αντιδράει λίγο καλύτερα με τα ταιμ αουτ και κόβει τον ρυθμό του αντιπάλου πιο νωρίς αποτι στην αρχη της σεζόν.
2. Ο Τσάι μόνο όταν του δείχνουν εμπιστοσύνη και πολύ χρόνο βασικού παίκτη, ξεαγχονεται και είναι πολύ καλός επιθετικά.
3. Ο Προυιτ είναι παικταρά στην επίθεση με σκορ και δημιουργία. Στην άμυνα έδειξε να μην προλαβαίνει τους γρήγορους κοντούς.
Υγ. Όσοι δεν γουστάρετε τον Μουρτο στην ομάδα,ξανασκεφτείτε το. Ο τύπος περιορίζει σχεδόν πάντα τους αντιπάλους σκόρερ. Είναι μια λύση που θέλει να την έχει κάθε προπονητής.
Για την επιθετική του αποτελεσματικότητα δυστυχώς είναι φάση Λυπηριδης.

Yannis

Λυπηριδης, τι μας θύμησες τώρα; (εκτός από την ηλικία μας…)

Sam Vincent

1. Συμφωνώ 2. Συμφωνώ αλλά να παίζει και στο 5 που του ταιριάζει καλύτερα στην επίθεση 3. Μπροστά στον Ουίβερ είναι Lary Bird Υ.Γ. Είχε πέσει και η απόδοση του στην άμυνα . Ήταν σαν να είχε ψυχολογικό πρόβλημα . Τον καλό αμυντικό Μούρτο το θέλω κι εγώ και με 0 στην επίθεση.

stepap

Ε αφου συμφωνούμε θα σου πω και αυτο. Αν είχα 30 χιλιάρικα για μεταγραφή τώρα θα έδινα 15 στον Σιμτσακ για τα χρωστουμενα και αλλα 15 για να έρθει φέτος να παίξει αμυνα στους αντιπάλους δυνοσαβρους για 8-9 λεπτά και να βάλει λίγο φρένο στη μουρμούρα του ΑΒ.

Sam Vincent

Θα ήθελα κάτι πιο φρέσκο αλλά τον εκτιμώ πολύ και σίγουρα με στεναχωρεί ιδιαίτερα να χρωστάμε λεφτά σε τέτοια παιδιά που πόνεσαν και τίμησαν την φανέλα.

stepap

Βρίσκεις Φρέσκο καλό ψηλό με 30 χιλιάρικα έως το τέλος της σεζόν; Αν ναι μαζί σου αλλα εγώ ίσως επέλεγα την σιγουριά του Σιμ με ολατα συνοδευτικά καλά που θα έκανε ο ερχομός του στην ομάδα (εξόφληση χρέους του και αρχηγική παρουσία στα αποδυτήρια).

Sam Vincent

Η εξόφληση ,το δίχως άλλο .

MrT

Ο Λυπηριδης ειχε βελτιωθεί παρα πολύ τις τελευταιες του χρονιες στον Αρη και ηταν πολύ θετικος επιθετικα. Από τους καλυτερους αμυντικούς της Ευρώπης,πολυτιμος ρολιστας όπως λες και θυμα bulling του Ιωαννιδη.Δικιο εχεις για τον Μουρτο,ετσι ακριβως.
Παντως η ομαδα φετος θυμιζει τον Αρη του 98. Ειμαστε πολύ τυχεροι με τον Προυιτ δινει λυσεις ,ενσωματωθηκε γρηγορα .Θα ηταν πολύ ομορφα να γινοταν ένα θαυμα και να περναμε ένα δυνατο ,εκρηκτικο 4αρι με ταλεντο στο σκοραρισμα σαν τον czyz αλλα ειμαστε σε πολύ σκοτεινα μονοπατια οικονομικα. Γενικα ελπιζω οι παιχτες να χαλαρωσουν ,να είναι δεμενοι σαν φιλοι και να βγαζουν τον καλυτερο τους εαυτο αγωνιστικα.Γιατον Μποχωριδη και τον Τσαιρελη οι συνθηκες είναι ιδανικες αυτή την στιγμη . Στεναχωρεθηκα λιγο όταν εκανα την σκεψη πως η ΑΕΚ θα παρει ευκολα τον Μποχω αν δεν ορθοποδήσουμε μεχρι του χρονου οικονομικα . Για το παιχνιδι σημερα , η ομαδα φαινεται αισθητα βελτιωμεμη . Ειδα το παιχνιδι του Πανιωνιου με τον Ολυμπιακο και αξιζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακος κυιολεκτικα ιδρωσε για να παρει το παιχνιδι .

vayio

Ο Λυπηρίδης έφτασε και εθνική. Λέτε και ο Μούρτος?

experience

Καλή νίκη βασικά γιατί γλιτώσαμε τα σενάρια υποβιβασμού μάλλον αλλά μην ανοίξουμε και σαμπάνιες που νκήσαμε τον τελευταίο. Για μένα η μεγάλη απογοήτευση της χρονιάς είναι ο χαμένος ημιτελικός με τον οσφπ στο παλέ. Φέτος έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε στα ίσια έναν τίτλο με ρεαλιστικές πιθανότητες. Αν είχαμε ένα τελικό με τη αεκ μπροστά τότε να λέγαμε και για ενισχύσεις κλπ, τώρα στόχοι δε νομίζω ότι υπάρχουν ουσιαστικοί.

stepap

Ο Μόνος ουσιαστικός στόχος είναι η βελτίωση των Φλιωνη ,Μποχωριδη, Πουλιανιτη, Χριστίδη, Καλαιτζακη με την ελπίδα ότι θα μπορέσουμε να τους κρατήσουμε.

Sam Vincent

Έγκλημα να μην κρατήσουμε τον Λευτεράκη . Το σενάριο την μπασκετικής του καριέρας γράφτηκε για να ριζώσει πλέον σε μας . Γεννήθηκε και ανδρώθηκε σε μας .Έκανε τον κύκλο του και επέστρεψε στο σπίτι του για να βρει τον εαυτό του και το λιμάνι του .Δεν θέλει να φύγει ,τουλάχιστον όχι σύντομα. Θα τα καταφέρει ο Νίκο να τον διώξει γιατι περι κατορθώματος θα πρόκειται.

stepap

Θα κοιμηθούμε χαρούμενοι απόψε και ίσως δούμε κανένα όνειρο με επιστροφή των αγαπημένων Καμιγκς, Σάσα, Μπενσον στην ομάδα για του χρόνου. Δεν είναι και δύσκολο, μια Τασκ φορς επιστροφής πουλεν να φτιάξει ο ΝΛ και το όνειρο θα βγει αληθινο.

Sam Vincent

Σε έμαθα πια .Θες να με φουρκίσεις βραδιάτικα ,Δεν θα πέσω στην παγίδα σου.

experience

-1, βγες και πες πού διαφωνείς, περιμένω

Sam Vincent

Άνοιξε μια σαμπάνια ρε παιδάκι μου…

experience

Εσύ ήσουν; Να ανοίξω ρε συ εντάξει, δεν είναι εκεί το θέμα. Χαίρομαι που κερδίσαμε, δεν ήθελα να χάσουμε φυσικά αλλά η μεγάλη εικόνα είναι το ζήτημα. Σήμερα την περίμενα τη νίκη, θέλω να δω την Τρίτη τι θα κάνουμε, εκεί είμαι περίεργος.

Sam Vincent

Δεν ήμουν εγώ φυσικά ,αλλά επειδή απάντηση δεν θα πάρεις ,είπα να βοηθήσω…

Sam Vincent

Η ομάδα ήταν δομημένη λάθος από την αρχή και όχι γιατί δεν μας πρότειναν παίκτες οι μανατζερς . Τον Προυιτ και τον Μάρας δλδ ,ποιοι μας τους πρότειναν και με ακόμα χειρότερο όνομα . Παρότι σήμερα το μπάτζετ έπεσε και αριθμητικά είμαστε λιγότεροι ,βελτιωνόμαστε . Έφυγε ένας παίκτης που έπαιζε σε λάθος θέση ,και που δεν μπορούσε να την φέρει εις πέρας . Έκανε πολύ κακό ο Βον . Έφυγε όχι επειδή παραδεχτήκαμε το λάθος μας .Έφυγε γιατί κόστιζε πολύ και βρέθηκε ένα λαχείο που το λένε Λευτεράκη . Εφυγε ένας δευτερος παίκτης που ήταν ακριβός και δεν πρόσφερε τίποτα .Ήρθε ένας πιτσιρικάς που αποδεικνύεται ένας εκπληκτικός ρολίστας!!! Μπράβο σε όποιον τον ανακάλυψε τον Προυιτ αλλά και μέμφομαι όποιον δεν τον ανακάλυψε το καλοκαίρι και του γυάλισε ο ..Ουίβερ ,ο Πετ και ο Μοραντ . Έφυγε ένας πρώην μπασκετμπολίστας και ήρθε ένας κανονικός μπασκετμπολίστας που και αυτός θα προσφέρει . Καταλάβαμε πως ο Τσαι είναι καλύτερος στο 5 (το φώναζε και πέρσυ) .Καταλάβαμε πως κάθε πεντάδα πρέπει να ξεκινά από έναν άσσο ,ακόμα και αν αυτός λέγεται Στελάρας ,Φλιώνης κτλ. Όσο πιο γρήγορα καταλάβουμε πως το πουλέν μου ,ο ΑΒ πρέπει να παίζει λιγότερο , πως ο Αθηναίος ,ή θα παίξει πρώτα για την ομάδα ή θα παίζει δέκα λεπτά(καθόλου τυχαίες οι καλές εμφανίσεις εν τη απουσίας του) τόσο καλύτερη αγωνιστική συμπεριφορά θα έχουμε .Αααα και να μην ξεχάσω .Μην βρούμε την επίθεση και χάσουμε την άμυνα γιατί φάγαμε 80 από τον τελευταίο.

Vamos_G1

Συμφωνώ 100%. Για τις καλοκαιρινές μεταγραφές τα έχω πει κ γω. Πολλές φορές.

Jose

Λοιπον σε οσους θαυμαζετε τις τωρινες επιλογες ξενων σε σχεση με το καλοκαιρι, θα σας καλεσω να θυμηθουμε τα σχολια μας στην αρχη της χρονιας για αυτους τους “κακους” ξενους που εφυγαν. Αφηστε να περασει κανας μηνας απληρωσιας και βλεπουμε. Ο Μπελ στους αγωνες προ Πλιακ δε βλεποταν,χθες τουλαχιστον δε πονεσαν τα ματια μας!

Sam Vincent

Μάλλον δεν τους θυμάσαι καλά στην Τουρκία .Υπάρχει ο Προυιτ ν αποδειχθεί κατώτερος του WTF ? Η μήπως ο Μάρας δεν μπορεί να δώσει 10-15 λεπτά με τρόπο καλύτερο του Πετ (μια μεσα ,μια έξω) και του Μοραντ ?

Jose

Βαριεμαι να ψαξω το πεσιμο που εφαγα οταν μετα τη Τουρκια ειχα γραψει οτι ο Γουιβερ ειναι μετριος και θα μας δωσει λιγα ή τα διθυραμβικα σχολια για το Πετγουει και ποσο μας λειπει οταν δε παιζει! Βεβαια το θεμα δεν ειναι η αξια των παικτων αλλα πως θα αντιδρασουν μετα απο κανα μηνα απληρωσιας, Οταν θα ψαχνουν τα ψιλα για να παραγγειλουν κανα χαμπουργκερ!

Sam Vincent

Καθαρά μπασκετικά , Λαυτεράκης +Προυιτ + Μάρας είναι κλάσεις πάνω αλλά και κατά πολυ φθηνότεροι απο Βον WTF και Πετ. Με χάμπουργκερ και χωρίς χαμπουργκερ…

timemaster

Ο Ουίβερ δεν είναι μέτριος παίχτης. Είναι παίχτης πολυτέλεια έχει διαφορά.
Τέτοιον παίχτη τον βάζεις σε μία ομάδα με αρκετούς εργάτες και δεμένη για να σου κάνει το κάτι παραπάνω. Δεν είναι παίχτης ούτε ηγέτης ούτε εργάτης ούτε και παίχτης να στίσεις ομάδα γύρω του.
Όχι τόσο αγωνιστικά αλλά από άποψη προσφοράς θυμίζει τον Κακιούζη σε εμένα.
Όπου σε μία ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα, η Εθνική κ.λ.π. θα βρει ρόλο και θα κάνει μεστές εμφανίσεις αλλά σε ομάδες όπως εμείς όταν ήρθε θα είναι χαμένος.

Και φυσικά δεν είναι η αξία των παιχτών αλλά η αξία με την οποία παίζουν.
Και ως προς αυτήν κανείς από τους ξένους μας δεν έπιασε την αξία των χρημάτων που υπέγραψε.

Υ.Γ. Όταν είσαι Αμερικανός και είσαι απλήρωτος και ξέρεις ότι σου ψάχνουν ομάδα βάζεις και καμιά 30άρα για να πάρεις κανένα καλό συμβόλαιο δε τα παρατάς περπατώντας στο τερέν.

Sam Vincent

Κακός ,μέτριος ή πολυτέλεια ,σίγουρα όμως μια πολύ κακή επιλογή. Σαν να μην έχεις βρακί και να ψάχνεις ραπανάκι για την όρεξη … Δεν είχε τρίποντο ,διείσδυση ,άμυνα ,αθλητικότητα ,κίνητρο αλλά είχε ένα IQ … Ας πάρουμε τον …Καρανίκα ,που είναι και σύμβουλος του πρωθυπουργού μας .

Jose

Κοιτα αν ηξερε τοσο πολυ μπασκετ αλλα δε μπορουσε πια σωματικα καλυτερα να στραφει στη προπονητικη. Εξαλλου η καριερα του τη τελευταια πενταετια δε περιλαμβανει ομαδες του επιπεδου που αναφερεις και δε νομιζω να τον ειδε ο Ομπραντοβιτς στον Αρη και να ειπε “Αυτος μου λειπει για να ξαναπαρω Ευρολιγκα”.

Vamos_G1

Επειδή πολύ κουβέντα γίνεται κ πάλι για τον Αθηναίου (άσχετα αν έπαιξε μόνο για 5′), βάζω σε όλους ένα mini-poll: “Αν με κάποιο τρόπο γινόταν να έρθει ο Μουράτος του ΓΣΛ στη θέση του Αθηναίου, συμφωνείτε ή όχι”? ΝΑΙ-> μου αρέσει, ΟΧΙ-> δεν μου αρέσει. (υγ.: πέρα από την πλάκα μήπως θα πρέπει να κάνουμε καμία κίνηση για του χρόνου για Μουράτο+Σάφτενααρ? Είναι δυνατόν να παίζουν στην Λάρισα κ όχι σε μας?)

Kostaris

Vamps…μαζι σου με Μουρατο…τον ηθελα κ το ελεγα το καλοκαιρι…
Αλλα οχι αντι του Αθηναιου…αντι του πουλιανιτη θα τον ηθελα…δεν τον πιστευω τον πουλιανιτη…
Οσο για σαφτενααρ, συμπαθητικο παικτακι αλλα οχι δεν θα τον ηθελα…
Επισης, Μποχω απιστευτη προοδο στον παο, ειναι αλλο επιπεδο, θα ναι στο πανω ραφι ελληνας!
Τσαιρ κανει απιστευτα παιχνιδια, επιθετικα μοιαζει ασταματητος, καταπληκτικο ποστ, inside game…
Επιτελους σπουδαιο ελληνικο κορμο, για χτισιμο για τα επομενα χρονια!
Θα πω το ονειρο μου, νομιζω πολλων μν πω ολων εδω μεσα…
Μποχω, Βεζε να χτισουμε την επομενη αυτοκρατορια, μαζι φυσικα με 2-3 ξενους παικταραδες…
Φλιωνης, Χρηστιδης, Αθηναιου, Τσαιρ κ ελληνα ντατομε, νομιζω θα ηταν ιδανικος ελληνικος κοσμος!
Με την ελπιδα βεβαια, οτι τα πραγματα θα χουν στρωσει διοικητικα κ θα μπορουμε σιγα σιγα να κοιταμε ψηλα!

Vamos_G1

Ψήνομαι κ γω άσχημα για τον Έλληνα Ντατόμε! Μούσια, έλα μόνος σου στον Αυτοκράτορα, γιατί αν περιμένουμε να σε φέρει το μωράκι, καήκαμε!!! Χοχοχο!

gerorge

Γνωστων οπαδικων πεποιθησεων ο Κρητικος Ντατομε,αλλα ετσι οπως τον εχω κοψει πιστευω οτι ειναι πολυ καλο τυπακι για να τον επηρεασει οτιδηποτε τετοιο στην αποδοση του.Βεβαια μαλλον προτρεχουμε πολυ γιατι πολυ φοβαμαι οτι παικτες το καλοκαιρι δεν παιρνουμε εκτος αν αλλαξει κατι διοικητικα

stepap

Έχουμε Προυιτ στο τρία και απο πίσω έρχεται ο Καλαιτζακης για μπακ απ του χρόνου. Αφου δεν έχουμε λεφτά για μεταγραφές μάλλον θα προοθηθουν οι μικροί αναγκαστικά.
Υγ. Δεν χρειαζόμαστε άλλους Έλληνες έχουμε αρκετούς , εναν Ελληνοβουλγαρο θέλουμε πληρωμένο απο Καταλανική ομάδα.???

Σε μας που δεν είναι γνωστές οι πεποιθήσεις του,θα μας τις μάθεις,gerorge;

Απ’ο,τι ειχα διαβασει σε μια συνεντευξη του στο γκαζζεττα ελεγε μεγαλωμενος στην Τουμπα ενω εχει αναφερθει σε πολλα σημεια(απο αλλους κυριως σε φορουμ) το ποια ομαδα υποστηριζει.Δηλαδη σχετικα φημες,αλλα νομιζω οτι αυτο ειναι το πιο πιθανο.

Δεν το ήξερα.To οτι επαγγελματίες μπασκετμπολίστες είναι Παοκ εμένα με ξεπερνάει!Οκ,ανεκτικότητα κι έτσι πρέπει να είναι.Απλώς δε μπορώ να το πιστέψω να είναι το επάγγελμά σου το μπάσκετ,να ζεις απ’αυτό και να υποστηρίζεις αυτήν την ομάδα…Σα να θες να γίνεις τερματοφύλακας μικρός,ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ Σ ΟΝΤΩΣ,αλλά να είχες από πάντα πρότυπο τον Τοχούρογλου…

alan tomidy

Πολύ καλή εμφάνιση πάλι επιθετικά για την ομάδα μας και με πολλούς πόντους σε αιφνιδιασμό! Αν δεν κάναμε και κάποια πάλι εύκολα λάθη σε άμυνα και επίθεση και δεν χάναμε κάποια εύκολα καλάθια, η νίκη θα ερχόταν πιο εύκολα! Χάρηκα πάρα πολύ που νικήσαμε και τη συγκεκριμένη ομάδα, που προσωπικά την αντιπαθώ διαχρονικά πάρα πολύ (πολύ αντιαρειανοί και τα συνθήματα σήμερα στο γήπεδο ήταν πολύ κομπλεξικά εναντίον της ομάδας μας) και μου την έσπασε και ο Σακελλαρίου, που πανηγύριζε προκλητικά σε κάθε καλάθι, λες και πήρε ευρωπαϊκό! Η διαιτησία επιεικώς αστεία! Τι φάουλ σφύριζαν, έλεος! Μέχρι και σφαλιάρα του Σακελλαρίου στον Φλιώνη στο 1ο μέρος έδωσαν φάουλ εναντίον μας και σπρώξιμο-απώθηση στον Μάρας πάλι φάουλ εναντίον μας! Εξοργιστικοί! Δεν αντέχονται! Ο Μποχωρίδης ήταν σούπερ! Απίστευτα βελτιωμένος (ακόμα και οι προπονήσεις στον παο φαίνεται πόσο τον βελτίωσαν!). Απλά συγκλονιστικός! Πολύ καλός για μένα ο Προύιτ, που και τα πονταλάκια του βάζει και το σουτ του είναι φαρμακερό! Επιτέλους μια πολύ καλή προσθήκη! Ο Μάρας για όσο έπαιξε μου άρεσε πολύ! Και καλές θέσεις παίρνει και στην άμυνα θετικός και τα ριμπάουντ πήρε! Παρότι βγήκε εκτός ρυθμού με τα μαζεμένα 3 φάουλ στο 1ο ημίχρονο! Πιστεύω ότι είναι ψηλός που ταιριάζει πιο πολύ στη φιλοσοφία του Γιαννάκη! Να σημειώσω ότι ο Δράκος έκανε πολύ καλό κοουτσάρισμα, σωστές αλλαγές, χωρίς να βγάζει παίχτες που είχαν ρυθμό (όπως έκανε σε προηγούμενα ματς) και έπαιρνε εγκαίρως τάιμ άουτ όταν κολλούσαμε! Σαν να μην τον μπερδεύει πλέον και τόσο πολύ και το ρόστερ! Ο Φλιώνης καλός, αλλά πάλι στο δεύτερο ημίχρονο έδειξε 2 φορές στον αιφνιδιασμό να κολλάει (τη μια φορά σταμάτησε αναίτια και γύρισε πίσω και την άλλη έκανε πολύ κακό λέι απ!)! Πρέπει να σταματήσει να φοβάται! Επίσης, με τσάντισε λίγο στο τέλος στο 78-83 με 31 δεύτερα πριν το τέλος (τα 16 δικά μας) που πήγε σε γρήγορο λέι απ με ψηλό αντίπαλο με συνέπεια να κοπεί και να φάμε τρίποντο στο καπάκι! Έδειξε έλλειψη καθαρού μυαλού και αυτό πολλές φορές κοστίζει! Βέβαια πιστεύω μέσα από αυτά τα λάθη, να μάθει και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο! Επίσης ώριμο παιχνίδι ο Μπελ χωρίς κατάχρηση προσπαθειών και καλό διάβασμα φάσεων! Τέλος, θα διαφωνήσω με το σχόλιο του άρθρου περί Βασιλόπουλου! Συμφωνώ ότι ήταν άστοχος σήμερα (οι προσπάθειές του δεν ήταν εκβιαστικές οι περισσότερες, απλά δεν μπήκαν), αλλά χρειάζεται η εμπειρία του και αυτό φαίνεται! Δεν κοιτώ αξιολόγηση (π.χ. το σημερινό -6), αλλά ότι σε κάθε ματς είναι ο πρώτος μας ριμπάουντερ (τουλάχιστον 7-8 σε κάθε παιχνίδι) και επίσης, όπως και σήμερα, πετυχαίνει σε καίρια σημεία πολύ κρίσιμα τριποντάκια (το έκανε και σήμερα στην τέταρτη περίοδο στο -1)! Μόνο στο ματς με παοκ ήταν σε όλα αρνητικός! Δείχνει πολύ πάθος και χρειάζονται οι νέοι την εμπειρία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Φυσικά και ο Χρηστίδης έκανε συμπαθητική-θετική εμφάνιση σήμερα και καλό είναι να παίρνει τουλάχιστον κανένα δεκάλεπτο χρόνο συμμετοχής, για να προσφέρει κιόλας, αλλά εγώ τον πάω πού τον Βασιλόπουλο και είναι απαραίτητος σε άμυνα και ριμπάουντ και όταν καίει η μπάλα! Συγχαρητήρια σε όλους και συνεχίζουμε στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια! Εύχομαι και διπλό στη Γαλλία ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ! Πάμε γερά!

Subotic7

Σπουδαία νίκη, γλιτώσαμε τα εμφράγματα, σούπερ ο Λευτεράκης !! 27 πόντοι, καλά είμαστε σοβαροί? 3ετές σήμερα κιόλας ρεεεεεεεε !! Το ματς υπάρχει πουθενά? Πρέπει να δω οπωσδήποτε πάλι το 2ο ημίχρονο…
(Υ.Γ. Καλά ο Σχορτσιανίτης έχει δει τον εαυτό του στον καθρέφτη? Πως μπορεί και μπαίνει στο γήπεδο με αυτή την εικόνα και απαιτεί να παίξει και μπάσκετ? Πω πω πω…)