Παναθηναϊκός – Άρης Preview

Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Ο ξεκούραστος Παναθηναϊκός, ξεκινάει την προσπάθεια να υπερασπιστεί τον τίτλο του με εμάς σαν το πρώτο εμπόδιο.

Ξέρουμε πως σαν ομάδα μας ταιριάζει αρκετά και γενικά δείχνει να είναι μια ομάδα κορεσμένη, κουρασμένη αν θέλετε, με τα μεγάλα της συμβόλαια να μην ανταποκρίνονται των προσδοκιών και το χαμηλό (σε σχέση με τους “στόχους” της ομάδας) μπάτζετ να φαίνεται.

Ειλικρινά πιστεύω πως είναι στη θέση που βρεθήκαμε εμείς με την πτώση της Αυτοκρατορίας, ο κόσμος αρνείται να το πιστέψει και η διοίκηση τάζει πράγματα που δεν μπορεί να παραδόσει, δημιουργώντας αυτόν τον φαύλο κύκλο της μόνιμης γκρίνιας και των ομάδων χωρίς κανένα σχέδιο και όραμα.

ΕΜΕΙΣ


Στα πλέι οφ μετά το 2017 και τα 5 χρόνια είναι πραγματικά πολλά.

Θα μου πείτε, στη θέση που μπήκαμε δεν έχεις και πολλές πιθανότητες, αλλά για εμένα, μεγαλύτερη σημασία έχει το γεγονός ότι ξεπεράσαμε κάθε προσδοκία που είχαμε στην αρχή της χρονιάς κι αυτό δεν μπορεί να αλλάξει.

Ουσιαστικά, αυτή η χρονιά μπορεί να είναι η βάση για ένα καλύτερο μέλλον, αγωνιστικά τουλάχιστον, δυστυχώς όμως όλοι ξέρουμε πως αυτό δεν εξαρτάται από αυτά που συμβαίνουν εντός των 4 γραμμών του παρκέ.

Στο παιχνίδι τώρα, είμαι σίγουρος πως η ομάδα θα παλέψει, όπως κάνει όλα τα παιχνίδια και ότι ήθελε προκύψει.

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Άρης

Παναθηναϊκός

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Άρης


Παναθηναϊκός

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ

2-11 (στα πλέι οφ)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Κυριακή 22/05, 19:30 / ERT 3

19 ΣΧΟΛΙΑ

19 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kp79

Θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα…. αλλά μερικές Κυριακές μπορεί να συμβούν!!!!

vaggelaris

Ολοι θ θελαμε να εχουν ενδιαφερον τα πλει οφ κ για εμας αλλα τελοσπαντων. Παντως η φετινη παιζει να ειναι η πιο αντιαισθητικη ομαδα που εχει παρουσιασει ο παο εδω κ αρκετα χρονια. Ευτυχως που δε θα μπορεσω να το δω γιατι επισης δεν αντεχεται ο πιο γελοιος σχολιαστης της ΕΡΤ. Που προσπαθει να μας πεισει εδω κ χρονια οτι ξερει κ μπασκετ…

Jim Patras

Έκανε στοχευμένες επιλογές ο coach το θέρος..

dragon_aris

Ο κοουτς ταμειο ανεργιας η πηγε καπου μετα Τζιμ; Πως θα σου φαινόταν για βοηθός του Καστρίτη του χρονου;

nikos3118

Χαχαχα. Είσαι ιντριγκαδορος. Εγώ πάντως θα ήθελα επιστροφή Σάββα ως βοηθού. Καθαρά για συναισθηματικούς λόγους.

dragon_aris

Χαβαλε κάνω Νίκο. Εντάξει εγω τον Πριφτη τον βλεπω καπως ουδέτερα, ουτε αποθέωση ούτε ανάθεμα. Το μονο που με εκνευρίζε τοτε ηταν η αποθέωση και οτι τον λεγανε ηρωα με τις απληρωσιες του Λασκαρη ενω αν το σκεφτεις στο τελος της ημερας ηταν ο μονος κερδισμενος απο τη τοτε ομαδα παρολο που και ο ιδιος ειχε τεράστιες ευθυνες για τις κακες επιλογες του με μαρμπλ μπακνερ κτλ. Πηρε τη μεταγραφή του στην ουνιξ μια χαρα του πηγαν ολα.

nikos3118

Δε διαφωνούμε. Κατάλαβα οτι κάνεις χαβαλέ, παρομοίως. Ο Πριφτης πάντως, ακόμα έχει να παίρνει αν δεν κάνω λάθος και είναι από τους λίγους που δεν κυνήγησαν την ομάδα, αν αυτό λέει κάτι.

nikos3118

Τζιμαρα, δε θέλω να υπερασπιστώ τον Πριφτη, τον οποίο υπερεκτιμω ως προσωπικότητα αλλά τον θεωρώ μετριοκαλό προπονητή, αλλά είσαι εμπαθής. Είσαι τόσο σίγουρος ότι τις επιλογές τις έκανε αυτός; Και το λέω αυτό γιατί ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια κάνει πάρα πολλά λάθη στην στελέχωση του ροστερ του, είτε σε επιλογές Ελλήνων και ξένων, είτε σε ποιους διαλέγει να δώσει τα μεγάλα συμβόλαια. Και είναι κουλες οι επιλογές του όποιος και να είναι προπονητής. Προσωπικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι υπάρχει προπονητής που θα επέλεγε ο ίδιος να ξεκινήσει χρονιά χωρίς ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ point guard. Ούτε έναν. Είναι σα να λέμε για εμάς ότι το να βγάλουμε χρονιά με δεύτερο point τον Στελάρα (Όσο καλά κι αν πήγε αυτό εν τέλει) ήταν επιλογή Καστριτη κι όχι απότοκο της οικονομικής μας στενότητας. Από εκεί και πέρα, στο ότι έστω και με αυτό το ροστερ είχε κακή χρονιά ο Πριφτης, συμφωνώ.

Jim Patras

Δηλ.ανέλαβε την ομάδα μόνο και μόνο για να βολευτεί(επιστροφή στην πατρίδα), κάνοντας εκπτώσεις στα θέλω του; Αυτό ακούγεται χειρότερο, από αυτό που του αποδίδει κάποιος που χαρακτηρίζεται εμπαθής μαζί του.
Εκεινος έφερε τον K.Perry και μαζί με τον D.Macon θεώρησε ότι θα έβγαιναν τα κουκιά.Βεβαια το χειρότερο ήταν ότι ερχόμενος στο Μαρούσι βρήκε τον Αl.Diallo υπογεγραμμένο, αλλά τον έκοψε.. Κακό δεν του έκανε καθώς εκείνος έκανε σπουδαία πράγματα στο πριγκιπάτο του Μonaco και στα σαλόνια της euroleague.

Jim Patras

Ο Vaggelaris έγραψε ότι αυτή είναι η πιο αντιπαθητική ομάδα που παρουσίασε ο παναθ. Εάν δεν μερίδιο ευθύνης ο προπονητής τότε ποιος έχει…Βέβαια αν ήταν άλλος coach,θα συμφωνούσες μαζί μου καθώς γράφω το προφανές.
Απαντώ σε όσα έθεσες:
1)Στον ΑΡΗ βρήκε συνθήκες εργασίας που δε συνάντησε άλλος προπονητής τα τελευταία χρόνια όποτε όσον αφορά τα αποτελέσματα ήταν ευνόητο ότι θα ήταν καλύτερα.
2)Ναι,προπονητής euroleague σε ομάδα που οδήγησε στον πυθμένα της κατάταξης &σε διασυρμό στο Βελιγράδι(81-48).
3)Άκουγα και άλλες φωνές για Δ.Πρίφτη,όχι μόνο εκφράσεις αγάπης προς το πρόσωπο του,όπως παρουσιάζεις
4)Προσωπικά δεν ξέρω τι νιώθεις για Αρ.Λυκογιάννη και δεν είναι αυτό το θέμα μας

nikos3118

Α να Γεια σου

nikos3118

Πάντως από ομπραντοβιτς και μετά, κανένας προπονητής δε θεωρήθηκε πετυχημένος στον ΠΑΟ. Βασικά αν εξαιρέσεις Πιτίνο, όλοι ως αποτυχημένοι έφυγαν. Και θα συνεχίσει να γίνεται αυτό. Εδώ οι άνθρωποι συμφώνησαν με τον βασικό ποιντ γκαρντ για του χρόνου χωρι ς να ξέρουν ποιος θα προπονει. Κι εσύ μου λες για τις επιλογές του Πριφτη. Δεν είναι τυχαία η πορεία του ΠΑΟ όλα αυτά τα χρόνια, ούτε έχει να κάνει με τους προπονητές που πέρασαν. Απλώς τώρα εσύ βρήκες ευκαιρία.

vaggelaris

Ολοι οι προπονητες μετα τον ζελικο απετυχαν κ ηταν απολυτως φυσιολογικο. Πρωτον γιατι ειναι βαρια η κληρονομια του κ αυτα που πετυχε κ το κυριοτερο το οτι σταδιακα το μπατζετ του παναθηναικου επεφτε συνεχως. Ασε που απο τοτε που ανελαβε ο τρακης τα εκανε ολα μπαχαλο. Καμια σχεση με τους αδελφους γιαννακοπουλου. Εγω θ ριξω ευθυνη στον πριφτη στο οτι διαλεξε τη χειροτερη περιοδο να ερθει στον παο. Μια ομαδα χωρις στιβαρη διοικηση κ απ οτι φανηκε παρατημενους στο ελεος διαμαντιδη κ αλβερτη. Σαφως εχει ευθυνες στο ροστερ αλλα για να λειτουργησει κ ενας προπονητης χρειαζονται κ αλλα. Ο παναθηναικος δεν ειναι η ομαδα του παυλου κ του θαναση. Απο εκει ξεκιναει η παρακμη. Δε φταιει τοσο ο πριφτης. Βασικα δε καταλαβαινω γιατι μας “κοφτει” τοσο πολυ ο παο κ ο πριφτης κ ασχολουμαστε…

nikos3118

Δε μας κόφτει, συζήτηση κάνουμε, και γιατί να μην την κάνουμε δηλαδή. Σε αυτό που λες συμφωνώ. Ήταν λάθος να έρθει στον τωρινό ΠΑΟ.

Jim Patras

Δεν το συνεχίζω διότι αφ’ενός είναι θέμα που αφορά άλλη ομάδα οπότε δεν άπτεται κιτρινόμαυρου ενδιαφέροντος,αφ’ετερου επιμένεις να κατηγορείς.
ΥΓ.κάνε συζήτηση περί προπονητών με φίλους του παναθ.για να διαπιστώσεις ότι το τσουβαλιασμα(όλοι απέτυχαν)δεν ισχύει.

nikos3118

Πώς έφυγαν από τη διοικηση μετραει φίλε μου. Το τι λεει ο καθε δικος σου η δικός μου γνωστός Παναθηναϊκός, μικρή σημασία έχει.

dragon_aris

Ανετο διπλο και μετα χαμος με γκρινια στα σχόλια γιατι νικησαμε μονο με 10 ενω μπορουσαμε με 20!

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com