pao-po1.jpg

Δε μου αρέσουν τα κλισέ, αλλά το ” με ψηλά το κεφάλι” μου φαίνεται πολύ ταιριαστό!

44 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gerorge

Τρελαίνομαι με κάτι λάθη που κάναμε όταν έπεφτε η διαφορά και με κάτι κορόμηλαδες που απλα εχουν τον ρόλο του ρυθμιστή του σκορ για να μείνει σε συγκεκριμένα επίπεδα. Ο Μούρτος και ο τσουπκο κατα τα αλλα έπαιξαν αρκετά καλα και ο γουαιτ παρά τους 17 δεν με ξετρέλανε αφού έκανε χαζά λάθη. Ο Γουότερς μέτριος και αυτός όπως και ο μακνιλ που ηταν άστοχος. Κοεν τραγικότατος θεωρω πως με το σημερινό έχασε την ευκαιρία για νέο συμβόλαιο του χρονου. Ο Σίμτσακ πάλεψε δεν μπορώ να πω. Ο Ξανθόπουλος φανερά ανέτοιμος. Παμε τωρα πιο χαλαρά με ΑΕΚ μην εχουμε κανα τραυματισμό με τόσα 35 λεπτά που έπαιξαν όλοι.

Σωστός.Ναι,έτσι είναι.

Kyriakouleas

το θέμα με κοέν το εχουμε ξαναπεί…ψιλοδανεικός ειναι…για του χρόνου έχει ήδη συμβόλαιο με χαποελ

gerorge

Αυτά πιο πολύ φήμες ειναι δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Πάντως για τον κοεν πριν δυο βδομάδες έλεγα τα καλύτερα αλλα η έλλειψη σταθερότητας με απογοητεύει ειδικά τωρα που παίρνει τις ευκαιρίες του ελλείψει Χαγκινς.

aris6emperor

Είμαι περήφανος για το πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα στα 5 παιχνίδια με τον ΠΑΟ. Άραγε ποιος Αρειανός πίστευε ότι η σειρά θα οδηγείτο σε πέμπτο αγώνα;

Το ότι η «αυτοκρατορία αντεπιτείθεται» κλπ τα ακούω βερεσέ. Η ομάδα όμως κάνει βήματα προόδου και αυτό είναι άκρως ενθαρρυντικό. Χαίρομαι που τόσο ο Λάσκαρης, όσο και ο Πρίφτης λένε μετρημένες κουβέντες ακολουθώντας συγκεκριμένο πλάνο.

Ελπίζω η ομάδα να έχει αποθέματα ενέργειας για τις αναμετρήσεις με την ΑΕΚ. Ο Χάγκινς θα επιστρέψει;

Οι συζητήσεις με τον Μακ Νιλ πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα (ο Οκάρο δύσκολα θα παραμείνει). Ο Γουότερς θα μου άρεσε του χρόνου, αλλά στη θέση «2» και μόνο εκεί. Ο Τσούπκοβιτς πέτυχε 9 πόντους σήμερα. Ε το θηρίο!!!

Όχι να το παινευτώ…αλλά ΕΓΩ!Για την ερώτησή σου λέω,το είχα φράψει κιόλας.Αλλά σήμερα κατάλαβα όσο προχωρούσε το ματς πως δεν…Δεν πειράζει,για φέτος ήταν υπεραρκετό αν κ μια βολτούλα στον Λευκό Πύργο δεν θα με χάλαγε να την έκανα τώρα…Bittersweat taste…Είμαι ευχαριστημένος με την ομάδα μου έστω κ έτσι κ αν δεν έχουμε τίποτα ξενερωτικά αποτελέσματα με την αεκ(εννοώ 40αρες στυλ αρμανι) πράμα απίθανο,γιατί την έχουμε για πρωινό,πάμε γι’άλλα…πιο ψηλά!!!Ο ΑΡΗΣ ΕΒΓΑΛΕ ΣΠΑΘΙ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΩΜΕΝΟ!!!ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ!…

*γράψει
*bittersweet

Toby B

Κακό πρώτο δεκάλεπτο, με 2-3 αυστηρά και περίεργα σφυρίγματα. Μετά η ομάδα ισορόπησε με αποκορύφωμα το τρίτο δεκάλεπτο που είχε ευκαιρίες να πλησιάσει επικίνδυνα στο σκόρ. Αλλά δεν είχαμε ψυχραιμία και ήμασταν και άτυχοι σε κάποιες στιγμές. Στο τέλος φάνηκε και η κούραση των 5 παιχνιδιών σε 10 μέρες. Σταθήκε όμως στο ύψος μας, νομίζω πως δεν πρέπει να είμαστε απογοητευμένοι, οι περισσότεροι παίκτες τα έδωσαν όλα. Μέχρι εκεί έιμαστε. Τώρα από άυριο έχουμε στο μυαλό μας τη σειρά με την Αεκ. Ελπίζω η κούραση να μην μας στοιχίσει.

ΥΓ: Ωραίο το τρίκ του Πρίφτη με τον Οκάρο πάνω στον Καλάθη. Λειτούργησε μέχρι ένα σημείο.

experience

Παλέψαμε όσο μπορούσαμε αλλά δεν είχαμε τις λύσεις. Παρά την πίεση που υπήρχε κάποια τελειώς χαζά λάθη θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί. Όταν περιμένεις σκορ από συγκεκριμένους παίκτες μόνο είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Φτάναμε μέχρι τους 8 τη διαφορά και μετά πάλι κυνηγούσαμε. Απογοήτευση για μένα της σειράς ο Κοέν, επιθετικά δε βοήθησε καθόλου ενώ έχασε και αρκετά ελεύθερα τρίποντα. Και ο Τσουπκοβιτς αρκετά άστοχος σε σουτ με καλές προϋποθέσεις, για να χτυπήσεις αυτό το ματς πρέπει αυτά να μπουν. Μεγάλη ζημιά και από Γκιστ και Φελντειν ο οποίος με μας έκανε τα καλύτερά του παίχνίδια φέτος. Έχω την αίσθηση ότι ο παο πήρε και τα σφυρίγματα σε κάποια σημεία που τον βοήθησαν να κρατήσει τη διαφορά. Ο Σίμτσακ πολλές φορές μόνος και έδινε τη μπάλα, σούταρε ρε Βασίλη, όλοι οι άλλοι κλεισμένοι είναι.

the god of war

Συγχαρητήρια στην ομάδα για την προσπάθεια.Είναι μεγάλη απόδειξη ότι έχει αρχήσει η αντεπίθεση και ότι οι μέρες της κυριαρχίας τους είναι μετρημένες το ότι επιστράτευσαν πάλι διαιτητές και ότι πήγε αρκετός κόσμος στο γήπεδο που σημαίνει ότι φοβηθήκανε το παιχνίδι …
Στα αγωνιστικά πάλι η πίεση σε όλο το γήπεδο μας τελείωσε και η ανυπαρξία στους ψηλούς …Εδώ παίζαμε μεγάλο διάστημα με Τσούπκο πεντάρι αν το πήρατε χαμπάρι…
Ο Κοέν έπαιζε με την αδιαφορία και τη χαλαρότητα του παίχτη που πολύ απλά δεν θα είναι του χρόνου και βιάζεται να πάει για διακοπές και μπάνια.

skoraris

Θα το ονόμαζα Game 5 for a reason… Μπράβο στην ομάδα!

emperor1914

Μπράβο στην Αρειανάρα μας. Είμαι 100% ευχαριστημένος με την ομάδα.
Για τον σημερινό αγώνα πιστεύω πως δεν υπήρχε ελπίδα ιδιαίτερα και φρόντισαν να το αποδείξουν και οι γκρι.
Όλοι την τετάρτη Παλέ για ακόμα ένα sold out γιατί το αξίζει η ομάδα.

Dimitraris

Παιδια ημουν στο γηπεδο 40 λεπτα πριν το τζαμπολ. Βαρουσαν σουτ κοεν κ μακνιλ. Ο κοεν δεν εχανε σουτ. Τα εβαζε όλα. Λεω απο μεσα μου λες; δυστυχώς πολυ κατω του μετριου. Ανοιξε πολυ η διαφορα κ δεν μαζευονταν με τιποτα. Για τους διαιτητες δεν μπορω να πω κατι. Αυτη η σειρα με αφηνει ενα ΜΠΡΑΒΟ και ενα ΚΡΙΜΑ.Γι’αυτο που χαιρομαι παντως ειναι που δεν φανηκε η απουσι του χαγκινκς. Ψηλε δεν εισαι κ κατι φοβερο που μας εκανες το βαρυ πεπονι. Κατσε δουλεψε. Το παλεψε παντως κ ο πριφτης αρκετα. Δεν ξερω αν φανηκε απτην τηλεοραση. Παμε δυνατα κ με την αεκ.

Kostas Aris

ειμαι ικανοποιημενος για την ομαδα σημερα με εξαιρεση καποια παιδαριωδη λαθη στην πιεση απο τον απαραδεκτο παο σημερα που θα μπορουσε να εχει κατεβασει την διαφορα ακομα και στους 4 με 5 ποντους οταν για πολυ ωρα κυμαινοταν απο τους 8 μεχρι τους 11.Μειναμε απο δυναμεις αν και καποια χειρουργικα σφυριγματα(φαουλ μουρτου)εδειξαν οτι δεν θα αφηναν οι γκρι να συμβει κατι τετοιο συν το τυχερο καλαθι και φαουλ κ μετα τριποντο του γουιλιαμς.απο κει και περα ειμαστε ακομα πολυ μακρια απο τα μπατζετ αυτων των ομαδων ειμαστε μακρια στο να μας σεβονται οι διαιτητες τουλαχιστον στο παλε βλεπε παιχνιδι με οσφπ και φυσικα του χρονου θα εχουμε μια διαφορετικη ομαδα που δεν ξερουμε πως θα αποδωσει και ποιοι παικτες θα μεινουν και θα ερθουν οποτε ειναι νωρις να θριαμβολογουμε.ενα απλο παραδειγμα ειναι οτι ενας μπουρουσης ας πουμε θα κοστιζει οσο ο μισος Αρης ακομα και αν παμε στα 2.000.000 μπατζετ.Δε μας ελειπε ο χαγκινς αλλα ενας σοβαρος ψηλος ολη τη χρονια που ο χαγκινς θα επαιζε για να τον ξεκουραζει.

experience

Συμφωνώ, και για Χάγκινς, θέλουμε καλύτερο.

Toby B

Μία απορια. Είναι δυνατόν ο 1ος και ο 3ος που έχουν πλεονέκτημα έδρας να παίζουν εντός Τετάρτες και οι άλλοι δύο Σάββατα?

gerorge

Πραγματικά άθλιος προγραμματισμός για αλλη μια φορα απο εσακε. Επίσης με το να βάζεις το παιχνίδι των μικρών τελικών μια μέρα πριν τους τελικούς ουσιαστικά τιμωρείς την ομαδα που πάλεψε περισσότερο τη σειρά και το έφτασε μέχρι τέλους. Απο την αλλη δεν καταλαβαίνω γιατι ο ΠΑΟ να έχει μια μέρα παραπανω ξεκούραση αφού απέτυχε ουσιαστικά να αποκλείσει τον Άρη πιο νωρίς για να έχει μεγαλύτερα περιθώρια ξεκούρασης.

Toby B

Όλα αυτά γίνονται επειδή δεν νοιάζονται για την 3η θέση καθώς δεν οδηγεί πουθενά. Επίσης, από τη στιγμή που κανένα μέλος της διοίκησης δεν διαμαρτύρεται επίσημα και δεν στέλνει κάποιο έγγραφο, δεν θα αλλάξει τίποτα ποτέ. Η ομάδα πρέπει να δυναμώσει και άλλο εξωαγωνιστικά, πρέπει να μπεί κάποιος στην διοίκηση που να έχει την δύναμη να επηρεάσει αποφάσεις. Εγώ από πλευράς μου θα στείλω μηνύματα σε όποιο μέλος της διοίκησης του Άρη γνωρίζω μήπως και τους ξυπνήσω και μπορέσουμε τουλάχιστον να κερδίσουμε καμία μέρα ξεκούρασης.

giannisaris81

Αν δε μπαιναμε στο πρωτο δεκαλεπτο τοσο ψαρωμενοι…αν ειχε μπει ενα απο τα 2 τριποντα εκει στους 7…αν ο γουοτερς δεν εκανε εκει το 4ο φαουλ…αν ο μακνιλ εβαζε και τα ευκολα(τα δυσκολα τα εβαλε)…αν ο κοεν εβαζε μερικα μακρινα σουτ θα μπορουσαμε να χτυπησουμε ξανα αυτον τον για αλλη μια φορα κακιστο παο.
Τα “αν” ειναι πολλα κατι που δειχνει οτι δεν μπορουσαμε αντικειμενικα κατι παραπανω.
Ειμαι ευχαριστημενος απο την ομαδα.Πηγαν τον παο σε 5ο ματς και αυτο βγαζει τεραστιο θετικο προσημο στη φετινη χρονια.Ο παο χθες στοχευσε τον γουοτερς να τον κουρασει να τον τρεξει σε ολο το γηπεδο να παιξει με το μυαλο του ξερωντας οτι δεν εχουμε αλλο οργανωτη ουσιαστικα και δικαιωθηκε.
Η ομαδα του χρονου πρεπει να εχει μερικους πιο ποιοτικους παικτες που ισως θα δωσουν και καλυτερη ψυχολογια ειδικα στα εκτος εδρας ματς.
Επισης οπωσδηποτε πρεπει να βρεθει παιχνιδι στο ζωγραφιστο…το μπασκετ που παιζουμε δε μπορει να σταθει….δεν εχουμε σεντερ….και με χαγκινς μεσα τα ιδια…αλλα τωρα ακομα χειροτερα….στριμοχνωνται ολοι στη κορυφη της ρακετας για σκριν και πικ εντ ποπ και αγιος ο θεος.Αντε κανα μικρο μπασιμο και πασα στην αδυνατη πλευρα.Χαρακτηριστικες φασεις ο Σιμτσακ 1-2 φορες παιρνει τη μπαλα με πλατη με κοντο πισω του και δεν κανει καν προσπαθεια να γυρισει αλλα βγαζει εξω….επισης στο δευτερο ο οκαρο κατω απο καλαθι με τον καλαθη νομιζω βγαζει στο τριποντο και παιρνει φαουλ (δεν βαρεσε καν βολες γιατι εδωσε πασα ενω απλα αν σηκωνοταν θα ηταν 99% καλαθι και φαουλ).
Μακαρι να κρατησουμε τους 3 αμερικανους να εχουμε ενα κορμο μαζι με 1-2 ελληνες για του χρονου ναι να μπολιαστουμε με εξτρα ποιοτητα..κριμα ειναι να διαλυθει αυτη η ομαδα η να κρατησει μονο τα μη τοσο ποιοτικα στοιχεια της.
Τελος για τη διαιτησια θελω να πω αν και δεν μαρεσει ασχολουμαι νομιζω πραγματικα μας εσφαξαν με το βαμβακι…οταν η διαφορα ηταν κατω απο 10 ο παο μπορουσε στην αμυνα να παιξει κατς…10 με 15 σφυραγαν κανονικα….πανω απο 15 διναν στον αρη σφυριγμα για ξεκαρφωμα….επαγγελματικη σφαγη νομιζω!!!

spire

Νομίζω τα είπες όλα.. Και με 50αρίσια διαιτησία θα ήταν πολλά τα αν για να τους κοντράρουμε στην Αθήνα.
Δε ξέρω πέρσι ήταν μάλλον χειρότερος ο ΠΑΟ αλλά από του χρόνου αν ελευθερωθούν 2 μύρια στο budget του από Διαμαντίδη / Φώτση δεν ξέρω πως μπορεί να συνεχίσει την καθοδική πορεία, εκτός αν πραγματικά κάνει τραγικές επιλογές.
Χάθηκε να κάτσει ένα εξάμηνο ακόμα ο Τζόρτζεβιτς να τσιμπήσουμε κανένα Χαραλαμπόπουλο..

experience

Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα στο μπάσκετ είναι δύσκολο να σπάσεις το κατεστημένο. Μιλάμε για ομάδες που όπως και να’χει έχουν ένα πολύ υψηλό μπάτζετ κατοχυρωμένο κάθε χρόνο γύρω στα 10 εκατομμύρια και συμβόλαιο με την Ευρωλίγκα που αποτελεί παράγοντα έλξης για κάθε καλό παίκτη. Δεν ξέρω, μακάρι να τους χτυπήσουμε του χρόνου αλλά τι θα πεις σε κάποιον, έλα και πρωτάθλημα να πάρουμε δεν θα παίξεις ευρωλίγκα, απαράδεκτο. Τι συζητάμε τώρα; Τι όραμα θα δώσεις; Γι’αυτό για μένα όλοι που δεν ανήκουν στην κλίκα έπρεπε να δώσουν άκυρο στο Γιουροκαπ με τη μία και να μη δουν κοντόφθαλμα μόνο το συμφέρον τους τώρα και στηρίζω την απόφαση Λάσκαρη.

giannisaris81

Τα 2εκ ειναι λιγα για να αγορασουν τη πειρα τη προσωπικοτητα και το know how αυτων των 2…στο παλε οι αλλοι τρεμαν οι 2 αυτοι βαλαν καποια κρισημα τριποντα στο τελος και βοηθησαν τον τραγικο παο..ερχεται η πτωση του παο νομιζω….ειδικα νεος διαμαντιδης δεν υπαρχει…χωρις αυτους και με μπατζετ το ιδιο με φετος και τον καλαθη να τους τρωει και 2εκ θα φτιαξουν μια ομαδα αναμεσα στη μπανβιτ και την ουνιξ…θνητη…

spire

Δεν διαφωνώ ότι είναι παικταράδες και οι δύο, αλλά στα μεταξύ μας όσο έπαιζε ο Φώτσης αντί του Χαραλαμπόπουλου ήταν πραγματικά μια μεγάλη τρύπα στην άμυνα και άστοχος στην επίθεση. Δε νομίζω να κλάψουν ιδιαίτερα αν πάει του χρόνου στην Τουρκιά για τελευταία κονόμα.

Ο δε Διαμαντίδης σαφώς και δεν υπάρχει αντικαταστάτης αλλά σε ομάδα με budget στα 10 εκ δεν νοείται 35αρής που μπορεί να παίξει 12-14 λεπτά max να παίρνει 1 μύριο.

Ο καλός Καλάθης κάνει τον ΠΑΟ ομάδα για F4, αλλά ευτυχώς εμφανίζεται σπάνια.

Toby B

Η φάση με τα δύο ελεύθερα άστοχα τρίποντα πόνεσε πολύ γιατί στη συνέχεια της βγήκε αιθνιδιασμός που κατέληξε σε καλάθι και φάουλ. Αντί να μειώσουμε στους 4, το παιχνίδι πήγε στους 10. Αλλά και πάλι η ομάδα δεν το έβαλε κάτω προσπάθησε μέχρι το τέλος. Τώρα για τον Γουότερς, με δεδομένο πως είναι ο μοναδικός play maker και παίζει πάνω από 30 λεπτά ανα 2 μέρες δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για τον Μακνηλ. Για την διαιτησία συμφωνώ 100%. Έπαιξαν σαν να έπρεπε να προσαρμόσουν τα σφυρίγματα ώστε η διαφορά να κυμανθεί από 12-13 μέχρι 18.

experience

Ένα του Γουότερς μπήκε και βγήκε, είχαμε κι άλλες ευκαιρίες αλλά μειώναμε μέχρι τους 8 ας πούμε και μετά κάτι γινόταν και πάλι κυνηγούσαμε. Θέλουμε μια αναβάθμιση σε μερικούς παίκτες για να κάνουμε το κάτι παραπάνω.

Lindodil

Χιλια μπραβο στην ομαδα. Τους κοιταξαμε στα ματια και πραγματικα πιστευω πως ενα κλικ χρειαζομασταν για την ανατροπη. Οπως λεει και ο γιαννης εκει με τα δυο αστοχα τριποντα θα μπορουσε να γυρισει το ματς αν εμπαινε το ενα. Η ψυχολογια και των δυο ομαδων θα αλλαζε και ολα θα μπορουσαν να συμβουν. Η διαφορα στο τελος ηταν πλασματικη. Δεν πειραζει ειμαι περηφανος για την ομαδα! Παμε γερα για την τριτη θεση τωρα, εστω και για το γοητρο. Αν παιξουμε οπως με παο θα την παρουμε ανετα την σειρα.

ARISUNITED

η ομαδα οσο μπορουσε έπαιξε, ενώ σε μερικα σημεία αδίκησε τον εαυτό της π.χ. Ζάρας σε μπάσιμο με αιφνιδιασμό κάνει βήματα, ο Ουαιτ κατεβάζει μπάλα και λει απ στου καραγκιοζη το γαμο.
Θελω με αεκ να δω πιο πολύ φλίωνη παρα Ξανθόπουλο, Ζάρα.
Αφήστε το μικρό να παίξει, να παίξει στα δύσκολα γιατι μπορεί να παρει ρίσκο και να πετύχει. Τον πιστευω ελπίζω και ο Πρίφτης, οχι δανεισμο, να μεινει να προπονηθει το καλοκαιρι να κανει προετοιμασία και φιλικα και να παίζει του χρόνου.
Ο Κοέν όσο μπάσκετ ξέρει τόσο θάρρος του λείπει, αψυχος και χάνει την τεχνική του που έχει, κρίμα στο μπασκετ που ξέρει και στην εργασια που εχει κάνει τόσα χρόνια.
Αντίθετα ο Τσούπκο παίζει πιο πολύ απο ότι μπορεί.
Συγχαρητηρια στην ομαδα, για εμενα με πιο δυνατό αντίπαλο τη χάρηκα την ομαδαρα και τον Πρίφταρο.
Παμε απο νεα χρονιά για καλύτερα.

Kyriakouleas

για ριξτε μια ματιά σ αυτό….μια πιο ψύχραιμη άποψη…..https://basketballguru.gr/articles/item/115-peftontas-ap-ta-synnefa

Kyriakouleas

πόσο παλιό δηλαδή;;; το θεμα ούτε μια βδομάδα δεν έχει που προέκυψε…

experience

Έβλεπα τον τελικό χτες και τόσο λάθος παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο είχα να δω από το Νεπτούνας-Άρης. Είχαμε θέσει πού ψηλά τον πήχυ αλλά η ΤΣΣΚΑ νομίζω μας ξεπέρασε. Βέβαια αυτή τελικά νίκησε και εμείς χάσαμε.

giannisaris81

Εβλεπες το ντε κολο και τον τεοντοσιτς να τρεκλιζουν στο τελος της κανονικης διαρκειας….και μετα περιμεναμε ψυχραιμια απο τον γουοτερς….παντως εξισου εντυπωσιακο ηταν και το πως βρηκαν τα ψυχικα αποθεματα αυτοι οι 2 να ανεβουν ξανα στη παραταση ενω μεχρι πριν 5 λεπτα μοιαζαν ετοιμοι να λιποθυμισουν…ειναι το ατιμο το μπασκετ φοβερα και θεμα ψυχολογιας….

experience

Το θέμα είναι πόσο εντυπωσιακά άσχημα έπαιξε η ΤΣΣΚΑ για να φτάσει εκεί, από ένα σημείο και μετά δεν γινόταν να κάνεις τόσα λάθη μαζεμένα σε άμυνα και επίθεση. Ο Ομπράντοβιτς πάντως πολύ λίγος, αντί να συγχαρεί τους αντιπάλους γκρίνιαζε για τη διαιτησία, εγώ δεν νομίζω ότι η διαιτησία το έκρινε αλλά λες και αυτός δεν έχει πάρει σφυρίγματα στην καριέρα του. Υποθέτω ότι κάτι πρέπει να πει και αυτός για την αποτυχία του με τη Φενέρ. Εννοώ ότι τρία χρόνια δεν το έχει πάρει παρά τα τεράστια μπάτζετ.

gerorge

Η Φενερ παντως το παιχνιδι το γυρισε ξεκαθαρα με την ανοχη των διαιτητων.Επεσε τρελο ξυλο στην πιεση και θυμαμαι σε καποια φαση τα φαουλ ηταν 5 για τσσκα και 0 για φενερ.Αν θελει να πιαστει απο μια φαση ο Ομπραντοβιτς ας ειναι το καλαθι του Ουντο το εκπροθεσμο με τη Λαμποραλ.Δυστυχως εχει τον τροπο του να δημιουργει κλιμα και του χρονου δεν υπαρχει περιπτωση να μην γινουν οργια για να παρει την Ευρωλιγκα μεσα στην Κων/πολη

giannisaris81

Ακριβως αυτο σκεφτηκα και εγω gerorge οτι στη πιεση για να γυρισει το ματς ο διαιτητες σπρωξαν φουλ….παντως και αυτο να μη γινοτανε πολυ χαιρομαι να χανει απο διαιτησια ο ζοτς…απορω πως οι του παο τον αγαπανε ακομα χωρις δευτερες σκεψεις ενω τους παρατησε στη πρωτη δυσκολια….επειδη το μπατζετ επεσε απο τα 20 στα 8-10….απαραδεκτος για εμενα και αχαριστος…
Παντως η νουμερα ενα σκεψη βλεποντας χθες το τελικο ηταν…”ποτε θα ζησουμε τον ΑΡΗ μας σε ενα τετοιο ματς??”

stepap

Ρε Γιάννη, τον αγαπάνε γατί τους έδωσε 5 ευρωλιγκες κ 11 πρωτάθληματα. Τι απορία είναι αυτη που έχεις; Ειναι σαν τον Ιωαννίδη για μας. Έχτισε την αυτοκρατορία τους. Κ νομίζω ότι έφυγε κυρίως λόγω του Δημητράκη κ δευτερευόντως λόγω μείωσης μπατζετ, οπότε καταλαββαν ότι δεν μπορούσε να συνεργαστεί με έναν κυκλοθυμικό παιδαρέλι

giannisaris81

Ειπα χωρις δευτερες σκεψεις….εμεις τους δικους μας τους ψιλοσταυρωσαμε οταν φυγαν ασε μη τα θυμηθουμε καλυτερα…
Επισης οσον αφορα τις επιτυχιες ας ειναι καλα τα λεφτα των γιαννακοπουλεων….δεν απεχει και πολυ απο την αληθεια αυτο που ειπε ο τιτανας στηβ γιατζογλου θες!
Γενικα οκ αξιζει σεβασμου απλα για εμενα δεν ηταν σωστο να φυγει στα δυσκολα του παο.

experience

Εν τω μεταξύ τα δύσκολα του παο είναι αυτά που οι περισσότερες ομάδες δε βλεπουν ούτε στα ονειρά τους.

stepap

Αυτα που λέει ο Γιατζόγλου,τα λέει κ ο Αλεξανδρής κ κατά τη γνωμη μου είναι μπούρδες. Ο Ομπράντοβιτς ειναι μίλια μακριά απο αυτούς κ πολλούς άλλους προπονητές γιαυτο έκανε επιτυχίες που αλλοι με παρόμοια μπατζετ δεν θα κάνουν ποτέ. Και αλλοι διαχειρίστηκαν πολλά λεφτά αλλα δεν κατέκτησαν 8 ευρωλιγκες.
Σαφως βοηθησαν τα τεράστια μπατζετς των Γιαννακοπουλων αλλα Μη λένε ότι θέλουν.

stepap

Εμείς κακώς τους σταυρώσαμε και οι παναθηναϊκοί καλώς τον υπεραγαπουν ακομα και αν έφυγε. Αυτα που έδωσαν Ιωαννίδης στον Άρη και Ομπράντοβιτς στον ΠΑΟ ειναι πολύ περισσότερα απο την πικρία των αποχωρήσεων τους.

giannisaris81

Stepap επι της ουσιας δε διαφωνουμε οκ δικιο εχεις και εγω ειμαι κατα του σταυρωματος…προσφερε τα μεγιστα και δικαιως τον τιμουν…απλα εγω αν ημουν παο θα ειχα ενα παραπονο οτι εφυγε στη πρωτη δυσκολια(και σιγα τη δυσκολια κιολας οπως σωστα λεει ο experience).
Και μιλαγε τοτε αν θυμαμαι για σεβασμο κτλ ακυρα που πραγματικα τετοιο σεβασμο και καθολικη αποδοχη σε ενα προσωπο σχεδον κανεις αλλος δεν ειχε…
Τεσπα γενικα αναγνωριζω οσα εχει πετυχει αλλα τον αντιπαθω…
Σε 3 χρονια θα χασει τελικο ευρωλιγκας απο τον αρη και τον πριφτη!!!!

experience

Τη συγκεκριμένη φάση δεν την είχα προσέξει τότε αλλά δεν νομίζω ότι ο Ομπράντοβιτς δεν έχει πάρει σφυρίγματα και αυτός, εντάξει. Ακόμα θυμάμαι κάτι βήματα του Γιασικεβίτσιους με τον παο που ήταν πολύ πιο ξεκάθαρα. Στον ημιτελικό μέτρησε εκπρόθεσμο καλάθι στην παράταση όταν το ματς παιζόταν ακόμα. Και ο Σλούκας λένε ότι είπε στον Ιτούδη όταν ο δεύτερος πήγε να τον συγχαρεί να πάει να συγχαρεί τους διαιτητές, αν είναι συμπεριφορά αυτή τώρα τι να πω, λες και φταίει ο Ιτούδης τώρα.