Και πάλι, την αρπάξαμε την ψαριά

Και η επίσημη ανακοίνωση , με βίντεο του παίκτη

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Michale Kyser. Ο Αμερικανός παίκτης γεννήθηκε στις 26 Νοεμβρίου του 1991 στη Victoria του Texas, έχει ύψος 2,08 μ. και αγωνίζεται και στις δυο θέσεις των ψηλών. Ο Kyser έκανε τα πρώτα του βήματα στο μπάσκετ στο High School με τις ομάδες του Lancaster και του Christian Life Center Academy, που έχουν έδρα το Texas.

Σε κολεγιακό επίπεδο, επέλεξε το 2011 το Louisiana Tech από το οποίο αποφοίτησε το 2015, όντας ο κορυφαίος μπλοκέρ στην ιστορία του πανεπιστημίου, με μέσο όρο την τετραετία αυτή 2,6 τάπες. Την τελευταία του χρονιά στο κολέγιο σημείωνε 8,6 πόντους, έπαιρνε 6,6 ριμπάουντ κι έκανε 2,8 κοψίματα. Με το Louisiana Tech αναδείχθηκε τρεις συνεχόμενες σεζόν (2013, 2014, 2015) Πρωταθλητής Περιφέρειας και ήταν μέλος της καλύτερης αμυντικής πεντάδας την τριετία αυτή.

Πήρε μέρος το καλοκαίρι του 2015 στο Summer League του Las Vegas με τους Toronto Raptors. Η ομάδα του Καναδά του προσέφερε συμβόλαιο, όμως τον αποδέσμευσε τον Οκτώβριο, πριν προλάβει να παίξει σε επίσημο αγώνα. Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με τη θυγατρική των «Πτερόσαυρων» στη G-League, τους Raptors 905, στους οποίους έμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν, έχοντας 3,9 πόντους και 3,5 ριμπάουντ σε 43 παιχνίδια, με 67,6% στις ελεύθερες βολές και 46,8% στα δίποντα.

Την επόμενη χρονιά (2016-2017) συνέχισε την καριέρα του στη G-League με τους Salt Lake City Stars, παρότι νωρίτερα είχε έρθει σε συμφωνία με τη λιβανέζικη Tadamon Zouk, με την οποία δεν συμμετείχε σε επίσημο αγώνα. Σε 29 ματς, στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ, συνεισέφερε 3,3 πόντους και 3,8 ριμπάουντ, με 47,4% στις βολές και 44,7% στα δίποντα.

Η Κυπριακή Ένωσης Νέων Παραλιμνίου ήταν η ομάδα που τον έφερε στην Ευρώπη τον Σεπτέμβριο του 2017. Με τη φανέλα της αγωνίστηκε σε πέντε αναμετρήσεις του Κυπριακού πρωταθλήματος, προσφέροντας 13,4 πόντους, 13 ριμπάουντ, 2,6 κοψίματα, 1,2 ασίστ και 1,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο, αποτελώντας σημείο αναφοράς στη ρακέτα της ομάδας.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του στη Μεγαλόνησο προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Κύμης, η οποία συμφώνησε μαζί του στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη. Αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια (20 στην κανονική περίοδο και 2 στα πλέι οφ) στην ελληνική Α1, μετρώντας 6,7 πόντους, 5 ριμπάουντ, 1,8 κοψίματα, με 77% στις βολές και 62,6% στα σουτ δυο πόντων. Ήταν μάλιστα ο κορυφαίος «μπλοκέρ» του πρωταθλήματος.

70 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ChrisSiak

Δηλαδή αν κλείσουμε Μποχω θα δείξει βίντεο με εργολαβίες οικοδόμων κ να τελειώνει με εμεινε σπίτι του;

Καλή μεταγραφή πάντως ο Καιζερ. Λίγη αθλητικοτητα επιτέλους!

ammonas

Κι αν δεν μείνει, Πάριο και “το πουλάω το σπίτι”…:-p

ChrisSiak

Χαχχαχα. Σωστό

Sam Vincent

Αν δεν μείνει https://youtu.be/NHvDrXp0s74

kaptsik

Ένας επιπλέον λειτουργίες λόγος που θέλω Μποχωριδη είναι ότι αγωνιώ για το σχετικό βίντεο.
Συγχαρητήρια! Μου αρέσει ο τρόπος που ενισχύεται η ομάδα!

ChrisSiak

Ναι εννοείται. Μόνο για αυτό θέλω παραμονή Μποχω 😛

Sam Vincent

https://youtu.be/OqnsA8prTv0 Αν κλείσει ο Λευτεράκης ,υπάρχει μόνο ένα βιντεο …

ChrisSiak

Και στο τέλος οι τυφλοί είδαν, οι κουλοι περπάτησαν κ το Τζελα Δέλτα βρήκε τα φουγάρα του 🙂

ammonas

Καλορίζικο, το σαΐνι! Καλές πτήσεις. Ομολογώ πως ήταν κορυφαία επιλογή, με βάση τους διαθέσιμους ψηλούς. Mobile forward που εύκολα στέκεται στα “μοδάτα” χαμηλά σχήματα…

Jim Patras

Kαλύτερα αποκλειστικά ως center.

ammonas

Σχετικά με το video πολλά μπορούν να ειπωθούν. Κυριακή 22 Ιουλίου με 38 βαθμούς. Αφού δεν δημοσίευσαν φρέντα από μπιτσόμπαρα, είμαστε ικανοποιημένοι… 😀

incas_3

Καλώς τον!χρονικη διάρκεια ξέρουμε;

chief

Πολυεργαλείο ο Lucky Jones, εκτός από τριάρι που μπορεί να τον κάνουμε και λίγο τεσσάρι, είναι και ψήστης με προοπτική team manager.

Toby B

Καλώς ήρθες στον Αυτοκράτορα, Καίσαρα μου. Δεν Με νοιάζουν οι πόντοι θέλω από σένα 2 τάπες και 8 ριμπάουντ στο 20λεπτο που θα παίζεις.

Sam Vincent

Εγώ θέλω και 5,9 πόντους .

Toby B

Ας βάλει και 15.9 το θέμα είναι να κανει σταθερά τα άλλα. Οι πόντοι είναι έξτρα.

Dr Nimbelugen

Κανείς δεν έπιασε το “νόημα”όμως!Αμερικάνικος αετός,έτσι?το τονίζω Αμερικάνικος αετός?Τι σημαίνει αυτό(ύφος ΛιακοΒελόπουλου),σκεφτείτε ανοίξτε το μυαλό σας!!
ΥΓ-Αυτό το epic tone στα videos τείνει να δημιουργήσει σχολή.Ακροβατεί ανάμεσα στο trash και στο cult.

kaptsik

Νεοταξικα πράγματα κι έτσι! Χαχαχαχα!

Sam Vincent

Το πρώτο βίντεο ήταν trash το δευτερο epic …Δεδομένης την μαθηματικής προόδου μπορεί μετά από τον Λευτέρη να δούμε “Το μετέωρο βήμα του πελαργού”

stepap

Πολύ σημαντική κίνηση γιατί δεν είχαμε εναλλακτική λύση στα αθλητικά σέντερ. Μπράβο στη διοίκηση και στον Κόουτς.
Τωρα μένουν 4 θέσεις κενές 2 Ελλήνων και 2 ξένων.

Προτείνω λόγω έλλειψης Ελλήνων ψηλών να Πάρουμε :
1. Τον Σταμάτη για το τρανσισιον.

2. Τον Μποχω για το Σουτ τα ριμπάουντ και γενικά για όλη του την παρουσία.

3. Τον Σαφτεναρ για το μακρινό σουτ αφού αθλητικότητα πλέον έχουμε μπόλικη.

4. Ένα Αμερικανο καθαρό τεσσάρι με σουτ για να υπάρχει ισορροπία στο ροστερ.

Vamos_G1

Ο Μποχώ (δυστυχώς) είναι κομβικό κομμάτι του φετινού παζλ. Σε περίπτωση που δεν παραμείνει, μπλέκει το πράγμα, όσον αφορά τον αντικαταστάτη του. Με Μποχώ στην ομάδα, όλα γίνονται ευκολότερα κ νομίζω ότι περίπου όπως λες θα κινηθούμε φίλε stepap. Σταμάτης για να κλείσει η τριάδα στον άσο, Αμερικάνος τεσσάρι (Ραμόν Χάρις/Σακίλ Χάινς) κ ένας ακόμα ξένος στο 5. Σάφτενααρ είναι πουλέν, αλλά δε θα με χαλούσε ιδιαίτερα κ η παραμονή Μάρας.

stepap

Για Μάρας δεν είμαι αρνητικός επειδή έχει σουτακι από μέση απόσταση αλλά στα τρίποντα πέρυσι τα πήγε χάλια αν και ο ίδιος παρουσιάστηκε σε δήλωση του ως παίκτης που βάζει αρκετά τριποντα.

Όσος αφορά τον πιθανό αντίΜποχωριδη έχει γραφτεί για Καμερον Τζόουνς που θα μας κάνει πιο ευστοχους αλλά θα χάσουμε σε ύψος με ότι συνεπάγεται σε αυτό.

Vamos_G1

Αλλού είναι το πρόβλημα για μένα. Με τέταρτο Αμερικάνο στις θέσεις των κοντών, συν Κάιζερ, μένει μόνο μια θέση ξένου κενή. Το να μην πάρουμε τεσσάρι ξένο για μένα μοιάζει ψιλοαυτοκτονικό, άρα σε συνδυασμό με την άρνηση Σαρικό, μένουμε στο 5 αναγκαστικά με Κάιζερ, Χρηστίδη κ Βουλγαρόπουλο. Problem…

kaptsik

Όσο θυμάμαι ότι πέρσι τέτοιο καιρό είχαμε κλείσει μόνο τον Γουίβερ. Κι ότι προπερσι κλείσαμε τους περισσότερους κάπως βιαστικά και καθυστερημένα.

Επιτέλους … αθλητικότητα φέτος!! Αρχίζει και μου αρέσει αυτή η παράξενη στρατηγική του Τρέλαρχου!!

Guardiola3

Αν δεν έρθει ο Μποχωρίδης, αυτός ο Brazelton του Πανιωνίου δεν κάνει για άσσος σ´ εμάς;

vaggelaris

Πηγαίνει Λήμνο ο μπραζελτον…

xav

και να θελαμε δεν θα μπορουσαμε λογω μπαν

sykies39

Φετος η πρωτη πενταδα θα τρεχει και θα παιζει σκυλισια αμυνα

vaggelaris

Τουλάχιστον δε θα είναι όπως το τσουκου τσουκου που είχαμε περισυ. Θα δούμε κ κανένα αιφνιδιασμό κ κανένα κάρφωμα. Ένα καλό σκόρερ να χαμε…

Ian 73

Έχω τη αίσθηση ότι θα έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρυσι. Ίσως ελκυστικοτερη από την πολύ ακριβότερη προπερσινη.

Mario Mponi

Αν εχεις χειροτερη ομαδα απο περυσι πεφτεις κιολας…Σιγουρα θα ειμαστε καλυτεροι ας ελπισουμε κ η κληρωση τη Δευτερα να μας κατσει καλα γιατι η αρχη ειναι το ημιση του παντος.

Jim Patras

Θυμάμαι σωστά ότι μένεις στο νησί των ιπποτών?Αν ναι,μόλις σε ανέφερα.Δες το άρθρο ”επικοινωνία…για τον ΑΡΗ”.
Συμφωνώ πλήρως με αυτό που γράφεις στην αρχή του σχολίου σου.

Sam Vincent

Το ζήτημα δεν είναι μόνο αν έχεις καλύτερη ομάδα από περσι .Είναι και εαν φέτος θα υπάρχουν Τρίκαλα ,Κοροιβος Πανιώνιος κτλ για να μπορέσεις να τους ξεπεράσεις . Εγώ ακόμα δεν μπορώ να δηλώσω σίγουρος …

Sam Vincent

Η αεκ ανανέωσε τον Χαντερ . Ο Καιζερ στα ιδια λεπτά ,βάζει δυο πόντους λιγότερους ,παίρνει 2,2 ριμπς περισσότερα , δίνει και μια τάπα παραπάνω και κοστίζει και …μερικές φορές λιγότερο .

stepap

Τα 4 αμερικανάκια μας, έχουν αυτό που έλλειψε πέρυσι. Ταχύτητα,άλμα και γενικά αθλητικότητα. Η περυσινή ομάδα είχε κουράσει επειδή δεν μπορούσε να αλλάξει ταχύτητα και τρόπο παιχνιδιού. Φέτος τουλάχιστον θα δούμε και γρήγορο και σετ Μπάσκετ.
Ανυπομονώ να δω τρελή πίεση στους αντιπάλους περιφεριακους από Μπελ Νταλο
Τζόουνς . Κρίμα πάντως που δεν κρατήσαμε Στελαρα και Τσαι για ακόμα πιο αποτελεσματική άμυνα.

vaggelaris

Ο Κάιζερ στην επίθεση πάντως για να σκοράρει πρέπει κάποιος να του φτιάξει φάσεις. Δημιουργία φέτος από αυτούς που έχουμε μόνο ο νταλο το έχει…

Sam Vincent

Παρακολουθώντας βίντεο τα του Κάιζερ ,ο παίκτης ως σωματοδομή ,αθλητικότητα , αλτικότητα ,τρόπο παιχνιδιού , ύψος , κτλ είναι ολόιδιος με τον ……….

.………..

……….

……….
comment image

Sam Vincent

Ναι ,μπορεί να είναι και καλύτερος … Αμυντικά , ψηλά (ριμπς και ταπες) είναι σίγουρα καλύτερος . Επιθετικά έχουν το ίδιο ρεπερτόριο (λέμε τώρα) . Ο Μπακ ήταν καλύτερος στα χεντς αουτ και στο κυνήγι έξω από την ρακέτα .Επίσης ο Κάιζερ έχει μεγάλη δυσκολία με τα φάουλ Ένας έξυπνος ψηλός ,τον πετάει έξω εύκολα ..Δεν έχει όμως εκείνο βλέμμα του Γκούφυ – ειρωνεία -μειδίαμα – τι παικταράς που είμαι …κτλ του Ερρίκου . Αν πάντως συγκριθούν …οικονομοτεχνικά ,ο Κάιζερ είναι κατά πολύ καλύτερος . Απάντησε μου όμως τώρα κάτι δυσκολότερο : Κάιζερ ( Μπάκνερ των φτωχών) ή Χάγκινς ?

dragon_aris

Sam όσα κόλπα και να κάνουν οι μανατζερ οι παίκτες έχουν κάποιο κασέ που δείχνει το επίπεδο τους συνήθως.Δε γίνεται να συγκρινεις έναν παίκτη 250χιλ οσο κωμικός και να ήταν ο μπακνερ με έναν παίκτη 30χιλ που είναι ο καιζερ. Φυσικά και ο Χαγκινς είναι πολυ καλύτερος του καιζερ. Αυτό που περιμένω απο τον καιζερ είναι να μπορεί να σταθεί απλά και να είναι λίγο καλύτερος του Μοραντ.

Λίγο καλύτερος του Μοραντ;

dragon_aris

Εσύ κάπτεν πιστεύεις οτι πήραμε τον νέο Ουντοχ;Την αλλαγή του αμπαλου Μαγκι της κύμης πήραμε.

Την αλλαγη του αμπαλου Μαγκι; Οκ.Άρα δεν είσαι ευχαριστημένος από την μεταγραφή…

dragon_aris

Ναι αλλαγή του Μαγκι τι σου μοιάζει περίεργο;15 λεπτά μέσο όρο συμμετοχής είχε ανα αγώνα.
Στα χάλια μας οκ δεν έχουμε φοβερές απαιτήσεις.θα δείξει αλλά μη περιμένεις πολλά πράγματα.

Πολλά πράγματα δεν περιμένω ειναι η αλήθεια,αλλά σίγουρα δεν τον συγκρίνω με τον… Μοραντ (!)λέγοντας πως θέλω να ειναι “λίγο καλύτερός του”.Τον πρωτο μπλοκερ της Α1 πήρες και αυτό ζητάμε να κάνει όπως και τα ριμπάουντ,την άμυνα και την αθλητικοτητα που άμα τον ειχες δει τον Κάιζερ περσι,ήταν το χαρακτηριστικό του,να ΤΡΕΧΕΙ δηλαδή σε όλο το γήπεδο,μαρκάρουντας κ πιέζοντας τους παίκτες ,να κλεβει μπαλιές και να καρφώνει.Εγω πιστεύω ότι έχει και επιθετικό ταλέντο,που το έδειξε λιγο στην προηγουμενη του ομάδα επειδή… τόσο χρειαζόταν εκει.Εσυ το λες “αλλαγή του αμπαλου Μαγκι” και όσο κι αν θες να το μαζέψεις τώρα,το’γραψες για να υποτιμήσεις την μεταγραφή.Γιατι,αφού ομολογουμένως πρόκειται για πολύ καλή κίνηση,εσυ ξέρεις.Και ο Μαγκι πουβεχει και υψηλό σχετικά κασέ (κριτηριο οπως βλέπω για σένα)δεν είναι “αμπαλος”!

dragon_aris

Δεν έχω κάτι να μαζέψω,ότι θέλω το γράφω.Παίκτες με 30-40 χιλιάρικα είναι της πλάκας συνήθως.Μια χαρά θα είναι αν είναι λίγο καλύτερος του Μοραντ ο οποίος και αυτός μια χαρά ΕΤΡΕΧΕ το γήπεδο.Για τον ΑΡΗ γενικά αυτές οι μεταγραφές είναι της πλάκας.Για την κατάσταση μας είναι απλά οκ. Σιγά μην ενθουσιαστώ που πήραμε τον Καιζερ.

Μην απομονώνεις το “τρέξιμο”,σου ανέφερα τόσα άλλα που κάνει καλά ο ΚάιζερΘα μπορουσες απλως να πεις για αφυναμιεε 0υ οντως εχει,,πχ τα φάουλ που κάνει.Αλλα επιμένεις να τον συγκρινεις με τον Μοραντ που ηταν-δεν ηταν μπασκετμπολιστας.Δικαιωμα σου βεβαια,όπως και το να μην ενθουσιαζεσαι για τον Κάιζερ που λες.Αυτο δεν σημαινει ομως πως μιλας σωστα επι του παροντος.Μια αλλη ερωτηση:Για “τον Άρη γενικά” τι εννοείς;Σαν brand name;

Εντάξει εγώ νομίζω πως ο δράκος θέλει να πει αυτό που κατά βάση σκεφτόμαστε όλοι .Υπό νορμάλ συνθήκες δε θα κοιτούσαμε καν σε αυτό το ράφι παικτών.Για τα δεδομένα μας ( μπανιστηρτζήδες και άφραγκοι ) από το να κατέβω με σέντερ τον Σαμ και τεσσάρι τον Προφήτη σαφώς και διαλέγεις(?) ότι μπορείς.Πιστεύω πως ψωνίσαμε ένα παιδί που έχει κίνητρο να ανεβείσε παραπάνω ράφια,θα δουλέψει,έχει σαφώς μεγαλύτερο μπάσκετμπολ τάτς απο τον Μητσάρα τον Μοράντ αλλά δεν είναι δα και κανένα κελεπούρι.Από την άλλη μην τα ξαναλέμε ,μην κάνουμε σαν κάτι ψωριάρηδες λιμοκοντο΄ρους ξυπόλητους πρίγκηπες και βασιλείς χωρίς βασίλειο..

Δόκτορα,για βασιλιάδες χωρίς βασίλεια δεν ξέρω,εγώ είμαι πειρατής χωρίς καράβι(ο corto maltese θα με νοιώσει ).
Κι ο Σαμ έπαιζε στα γκαρντ μικρός,όχι σέντερ ?.

Έτσι …

ChrisSiak

Καλή σου ώρα Τζερι Μασεϊ.
Επίσης. Αφού υπάρχει γενικότερη υποτίμηση παίχτη-παιχτών καλό θα ήταν να θυμηθούμε τα καλύτερα παιχνίδια του Μπακνερ εν τω προκειμενω. Το φιλικό με την τσσκα κ το τελευταίο παιχνίδι του με την ΑΕΚ στο κύπελλο. Ας μη βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα ρε παιδιά χωρίς να τους έχουμε δει τους παιχτες. Κάποια στιγμή λησμονουσαμε Τομας κ Νειμικ. Δεν κάνουμε μεταγραφες κραζουμε. Κάνουμε μεταγραφες, πάλι κραζουμε χωρίς να τους έχουμε δει ούτε σε ανθυποφιλικο. Ψυχραιμία λίγο.

dragon_aris

“Υπό νορμάλ συνθήκες δε θα κοιτούσαμε καν σε αυτό το ράφι παικτών.Για τα δεδομένα μας ( μπανιστηρτζήδες και άφραγκοι ) από το να κατέβω με σέντερ τον Σαμ και τεσσάρι τον Προφήτη σαφώς και διαλέγεις(?) ότι μπορείς”.
Τα είπες όλα φίλε.

Ευχαριστώ.

Sam Vincent

Το πέντε δεν το χω .Στον άσσο όμως μπορώ να προσφέρω ευκολα λίγα δευτερόλεπτα στην προπόνηση σαν κώνος , η ακόμα και αντίβαρο για να σμπρώχνει ο Βουλγαρόπουλος .Ως εκ τούτου ,ατυχές το πράδειγμα σου γιατί μπορώ να προσφέρω .

Sam Vincent

Δράκε νομίζω πως αδικείς κατάφωρα τον Καιζερ και εξηγούμαι : Μπορούμε να μιλάμε με τις ώρες για το τι αρέσει ή δεν αρέσει . Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά στο μπάσκετ υπάρχουν αριθμοί που πολύ σπάνια λενε ψέματα .Ο Καιζερ ,στα ίδια λεπτά με τον Μπακ ,δεν είναι χειρότερος … Αν μάλιστα το δεις ως σχέση αξία -τιμής ,εκεί ο Μπακ τρώει εύκολα την σκόνη του Καιζερ . Είναι πολύ καλύτερος παίκτης από τον Μοραντ και σίγουρα δεν έχει μεγάλη διαφορά (θετική και αρνητική ) με τον Μπάκ . Το ζήτημα για μένα ,αφού σίγουρα δεν είναι ο Ουντο ,είναι πως θα τα παει με τους σεντερ του Πανιωνίου ,του Ρεθλυμνου της Κυμης ,του Χολαργού ,του Κολοσσού κτλ αφού αυτοί είναι οι ανταγωνιστές μας .Αν είναι ελαφρώς καλύτερος απ αυτούς (μαζί με τον έτερο σέντερ που ελπίζω ν αποκτηθεί) το στοίχημα έχει κερδηθεί .Αν καταφέρει να μείνει στο παρκέ 20λεπτά (και όχι 15 ) μπορεί να κάνει θραύση στην άμυνα … Δεν στήνουμε λοιπόν πανηγύρι (διαφωνώ με τα βιντεάκια της ΚΑΕ) αλλά πήραμε έναν παίκτη που μπορεί να κάνει την δουλειά και τον γνωρίζουμε .

Σαμ, παίκτη σαν τον Ριρη δύσκολα συναντάς.Γενικα το τι έγινε με τις επιλογές των ξένων εκείνο το καλοκαίρι , πρέπει να γεμίζει βιβλίο… Παίκτες που εξαιτίας τους μας μπαναραν,έτσι;Θα έχεις ακουστα τον Ρενάτο Γκαουτσο,τον “ποδοσφαιριστή” που δεν έπαιξε ποτέ κι ας υπέγραφε ακριβοτατα συμβόλαια…Ο Ριρικος είναι το μπασκετικό αντίστοιχο του (εντάξει,υπερβαλλω λίγο,το ξέρω!)Θελω να πω το γιατί είναι πιο ακριβός ο ένας από τον άλλο,έχει πολύ ψωμί.Αυτό που είχε ο Ρικοκος ήταν κορμί και τπτ άλλο,εκτός ίσως από κακό (γιατί υπάρχει και καλός) εγωισμό-θυμασαι που δεν έδωσε το χέρι στον Καββαδά σε αλλαγή (!)σε φιλικό (!!) κι εδώ στο σάιτ τοτε γράφτηκε σαν δικαιολογία πως το κανε γιατί…”ήταν αφηρημένος” (!!!)…
Καλή του ώρα όπου είναι.

Πάντως με βάση τα χρήματα που μπορούσαμε να διαθέσουμε κ τις σχετικά λίγες επιλογές πιστεύω οτι εχουμε κάνει αξιοπρεπείς επιλογές. Βέβαια πάντα παίζει ρόλο κ πόσο ο προπονητής μιας ομάδας μπορεί να εκμεταλλευτεί τα προσόντα ενός παίκτη κ αν θα υπάρξει χημεία μεταξύ των παικτών. Πολλές φορές μπορεί να κάνεις μια φθηνή ομάδα που να κουμπωνουν μεταξύ τους οι παίκτες σωστά κ να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα από παίκτες ονόματα. Περιμενουμε…

Κρίμα…Νόμιζα πως ο συμπαθέστατος Ρενάτο Γκαούτσο ,και ταυτόχρονα Φρανκ Αμπαγκναλ (Πιάσε με αν μπορείς) του μπάσκετ ήταν ο Ντέβωνας μεγάλος παραμυθάς που με μια απίστευτη πλεκτάνη και πλαστογραφίες ,ψεύτικα βίντεο και hoaxes έπεισε κάποιους πως είχε παίξει και στο ΝΒΑ …Ακόμα γελώ ..

Sam Vincent

Κι εγω το πιστεύω .Το κλειδί ειναι τα φαουλ.Για να δούμε.

Toby B

Αμυντικά το κλειδί είναι τα φάουλ και επιθετικά είναι να βρεθεί καλά με 1-2 από τους κοντούς μας ώστε να τον φτιάξουν. Παρεπιπτόντως βασικός pg θα είναι ο Νταλό.

Toby B

Πιστεύω και στις δύο περιπτώσεις απλά με Μποχωρίδη θα μοιράζεται κάπως διαφορετικά το κατέβασμα. Πάντως ακόμα δεν έχω πιστεί πως ο Μπόχω προορίζεται για το 1.

Sam Vincent

Είναι και το μοναδικό σενάριο που στέκει . Μακάρι να τον έχει ο Νταλός τον άσσο .

Toby B

Έχει το πακέτο αλλά δεν είναι project με τίποτα δεν είναι έτοιμος. Run and gun παιχνίδι θα δούμε φέτος και ο Αγγέλου ποντάρει στα αθλητικά προσόντα, στην δυνατή άμυνα και τα πολλά κλεψίματα. Και στις έξτρα κατοχές.

Sam Vincent

Κατάλαβα …Κλασική δημιουργία μάλλον δεν θα δούμε απ αυτόν. Πολύ με προβληματίζει αυτό . Αν μπορούσα θα έδιωχνα κάποιον guard για έναν καθαρόαιμο pg . Πιστευω πως θα τα καταφέρουμε μόνο εαν ο Νταλός με τον Φλιώνη κάνουν αγωνιστικά άλματα .Ο πρώτος σε σουτ και δημιουργία και ο δευτερος σε έκρηξη .Και οι δυο στον χειρισμό της μπάλας . Αν παρθεί pg δεν χρειάζομαι ούτε sg ,ούτε sf , και αν είναι αρκετά καλός ,ούτε Λευτερακη (αφού φεύγει από το κάδρο ).Γιαυτο πρότεινα το κουτσαβάκι (φτου ). Με κουτσαβάκι γεμίζουμε στις τρεις θέσεις των κοντών και πάμε μετά για δυο ψηλούς ,σέντερ και pf . Αν ο σέντερ είναι και αυτός Ελληνας (Ζησης ,Μαυροειδής ) κρατώ και ξένο για τις αναγούλες ή το ξεμπάνιασμα.

Toby B

Από δω και πέρα μας βλέπω να πηγαίνουμε για έναν Έλληνα. Αν είναι ο Μπόχωρίδης τότε φαντάζομαι πως θα πάμε σε δύο σχετικά φθηνές λύσεις στο 4 και 5. Δηλαδή περιμένω πακέτο οι δύο να είναι ένα 80αρι. Αν δεν είναι ο Μπόχω, λογικά μπορείς να πας σε Κάμερον Τζόουνς με μαξ ένα 45αρι και μετά ζόρικα. Μην υπολογίζεις σε Ζήση και Μαυροειδή πάντως. Ίσως Νώντας αλλά μετά δεν ξέρω αν μας βγαίνει καλά το ροτέισον.