Για το μπάσκετ:

Οι άνθρωποι που διοικείται πρέπει να καταλάβετε και εσείς κάποια στιγμή ότι στο χέρι σας είναι να σταματήσετε την εσωστρέφεια και να αρχίσετε να πληρώνεται, γιατί από την στιγμή που αγοράζετε μια ομάδα αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βάζετε χρήμα. Το ότι κατηγορήθηκε ο κόσμος ήταν μεγάλο φάουλ.

Για τον Αρβανίτη:

Το να παραιτείσαι και να μην έχεις να προτείνεις μια λύση είναι φάουλ, από την στιγμή που κατηγορείς κάποιον για κάτι και δεν έχεις να προτείνεις κάτι είναι τραγικό. Με κάτι τέτοια είναι παράλογο να μην περιμένετε τον κόσμο να αντιδράσει.

Σοβαρό ζήτημα είναι ότι όλος ο κόσμος του Άρη πρέπει να κάνει εγγραφή στον ερασιτέχνη, ώστε να δυναμώσει και να μπορεί να ελέγχει τις εκάστοτε διοικήσεις.

Πηγή: Ο Super 3 για ΠΑΕ, ΚΑΕ, Μπόκα και κόσμο – PRESSARIS

 

65 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kostaris

Ψιλοαδειασμα σε Αρβανίτη κ λοιπούς παραιτηθέντες….κ γενικά για την κίνηση του να πάει στο συνέδριο κ να πει το απόλυτο τπτ, ίσως περιμένοντας ότι έτσι θα έβαζε μπροστά τον σύνδεσμο….
Βέβαια είχε προηγηθεί το άδειασμα των παραιτηθέντων από τον Δράκο….
Κάπου εδώ νομίζω ότι πρέπει να σταματήσει αυτό με την καρέκλα κ τους Αρειαναρχες….
Όλα τριγύρω αλλάζουν, αλλά αυτοί πάντα εκεί γύρω, μέσα, δίπλα στα του Άρη….
Τέλος η εσωστρέφεια!!!!
Βρείτε έναν επιτέλους πραγματικό επενδυτή κ κάντε τον Άρη κ πάλι μεγάλο!!!
Να φύγει χθες ο Λάσκαρης, αλλά να υπάρξει διαδοχή κατάσταση!!!

ChrisSiak

Αυτό με την εσωστρέφεια δεν το είπα για σενα! Με έφαγε στην στροφή το ποστ σου! ?

ChrisSiak

Του έκαναν τη μούρη κρέας του Λάσκαρη. Ώπα παλικάρια με ρέγουλα μην είστε όλο αγριάδα.

Και για να εξηγούμαι δε λέω επουδενί να καταφύγει οποιοσδήποτε σε βία. Υποτίθεται ότι του είχαν ζητήσει το λόγο πριν από κανα μήνα. Τελικά ποιος είναι ο ρόλος των συνδέσμων στις δύσκολες ώρες που περνάει η ομάδα. Έχουμε κάνει την λέξη εσωστρέφεια καραμέλα

stp

Υπάρχει διάδοχη κατάσταση? Εκτός αν θεωρείς διάδοχη κατάσταση τον Αρβανίτη να το παίζει προεδρος χωρίς φράγκο.

Kostaris

Stp, εμένα ρωτάς;
Αν απευθύνεσαι σε μένα, σαφώς κ δεν εννοώ Αρβανίτη πρόεδρο χωρίς Φράγκο, ως διαδοχή κατάσταση, ούτε καν!
Το χω γράψει εδώ κ πάρα πολύ καιρό…Διαδοχή κατάσταση εννοώ εννοώ νέο επενδυτή, μεγαλομέτοχο….

stp

Kostaris συμφωνώ μαζί σου, πηρες και like μου…το θεμα είναι να παει η καε σε καποιον καλύτερο απο τον Λάσκαρη. Ζήσαμε ενα χρόνο με επενδυτή και είδαμε πόσο ωραία ηταν.

Jose

Το αστειο ειναι οτι εχετε απαξιωσει τοσο πολυ το συλλογο που ο Λασκαρης θεωρειται επενδυτης! Και για να σε προλαβω μολις δημοσιευσει ισοσλογιμους της ΚΑΕ που δειχνουν οτι εβαλε προσωπικα χρηματα θα τον πιστεψω!

ChrisSiak

Σε σχέση με τον Λάσκαρη τον θεωρώ ανώτερο τον Αρβανιτη. Και δε νομίζω ο τελευταίος να το έπαιξε ποτε πρόεδρος. Διαχειριστής δήλωνε παντα.

Ενώ τώρα έχουμε διαχειριστή-πολύ κακο κιολας- ο οποίος το παίζει πρόεδρος, μάνατζερ, πολυεκατομμυριούχος.

Ναι αν φυγει ο Λασκαρης πιστεύω πως ο Αρβανίτης θα κινηθεί μαζί με τον Δράκο για να ξελασπώσουν

Vamos_G1

Βρε τα σουπέρια! Τσα-τσα-τσα για τον λάσκο! Μπράβο παιδιά…

Ξέχασα να αναφερω κάτι πολύ βασικό στο άλλο αρθρο:Ε’ιπαν πως η ΑΜΚ είναι πολύ μεγάλο ρίσκο αν γίνει,μπορεί να μας κάνει Αεκ(αλλιώς την είπαν,Night,κακά παιδιά!)κ το αιτιολόγησαν πως κ καλά τους το είπε ο ίδιος ο Αρβανίτης αυτό.Δεν ξέρω απ’αυτά,όποιος γνωρίζει,ας σχολιάσει.

Captain,σε κάποιο σημείο στην μέση κόλλησε οπότε μάλλον έχασα το σημείο που ανέφερες σε άλλο άρθρο &υποθέτω είναι το παραπάνω.

Αυτό έγραψα Jim στο αρθρο για τονΠετρατο=
Στην εκπομπή του Σ-3 του ‘δωσαν αν μη τί άλλο,πλάτη.Είπαν εν ολίγοις οτι αφού δεν υπάρχει άλλος,να μείνουμε με αυτόν.Επιτέθηκαν με ειρωνεία μάλιστα στον Αρβανίτη που παραιτήθηκε χωρίς να έχει λύση.Για το αν έχουν να κάνουν κάτι περισσότερο οι ίδιοι(να ξαναπάνε στον Λάσκαρη,κτλ),είπαν πως οχι,περιμένουν και «δεν τραβάνε αυτάκια».Για άρθρα 99,προσφυγές,κ άλλα ωραία ούτε κουβέντα.Πιό πολύς χρόνος φαγώθηκε για το φιλικό με τη Μπόκα που αναβλήθηκε!Σοβαρά.

Να σου πω κάτι,δεν μου προκαλεί εντύπωση..Ο νέος S3 έχει στραμμένους τους προβολείς του στο ποδόσφαιρο οπότε πιστεύω ότι θα αντιδράσουν στο και πέντε…

Θυμάμαι τί έλεγες,ναι.Και σιχάθηκα το “αδερφέ”,το χρησιμοποιούσαν τόσο ψεύτικα…
Αρχίζω να πιστευω οτι οσοι είναι στα πραγματα με τον ενα ή τον άλλο τρόπο θελουν τη χειροτερη λύση για τον Αρη.Αυτή που εμείς ανατριχιάζουμε κ μόνο να τη σκεφτούμε.Δεν θα κρυψω λόγια,Τζιμ,θα το πω καθαρά=Είτε γιατί κουράστηκαν κ δεν αντέχουν άλλο(Αρβανίτης;)είτε γιατί έτσι θα τους έρθει πιό φτηνά(όρνια επενδυτές που περιμένουν στη γωνία)είτε έχουν συμφέρον-τα που δεν γνωρίζω ποια είναι ακριβώς.Αλλιώς δεν εξηγείται αυτή κατάσταση που ζούμε.Δεν ζούμε!Τα άλλα σενάρια είναι να περιμένουν το μήλο να πέσει στο στόμα τους με προσευχές ή οτι ξέρουν απ’τον Μάνο οτι ο Λάσκαρης έχει συμφωνήσει στα κρυφά με τον Αμπράμοβιτς κ σε… 10 μέρες το ανακοινώνει!Μ’ενδιαφέρει η αποψή σου πάντως.

Πιθανό να ισχύει το 1ο περί κόπωσης..Τώρα για το 2ο δεν το πιστεύω.Αφ΄ενός ο όρος επενδυτής στο basketball δεν υπάρχει,αφ΄έτέρου αν κάποιος ήθελε να μπει δε θα περίμενε η Κ.Α.Ε.να καθαρίσει από το χρεος..Άλλωστε δεν μιλάμε για κάποιο ιλιγγιώδες ποσό.Μην λησμονούμε ότι και για την Π.Α.Ε. ακουγόταν κάτι τέτοιο και τελικά ποιοι ήρθαν..Ο εστιάτορας από τις Η.Π.Α,ο πρώην ιδιοκτήτης καταστημάτων υπεραγορών από την Ημαθ.& ο νυν ιδιοκτήτης χρεωμένων καταστημάτων υπεραγορών πάλι από την Ημαθ. Και μιλάμε για ένα σπορ που έχει έσοδα,τουλάχιστον σε σχέση με αυτό..
Δεν ζούμε,φυτοζωούμε..
Αυτό περί αδελφών,μου θύμισε το επεισόδιο teotsex vs ποιητής πειρατής!!

Το “αδελφέ” όποτε το χρησιμοποιώ κι αυτό σπάνια,δεν το σκέφτομαι πριν,μου βγαίνει.Και στον προφορικό λόγο.Και το εννοώ.Δεν το έμαθα απ’ο αυτούς αλλά η αλήθεια είναι οτι σήμερα θυμήθηκα οτι το έχουν σαν χαιρετισμό,ένα πράγμα.Κούφιο όμως ακουγόταν όπως το έλεγαν.

Bilias6

Ο συνδεσμος ειπε στον Αρβανιτη για ΑΜΚ και αυτος τους απαντησε οτι απ’τη στιγμη που δεν υπαρχει υποψηφιος επενδυτης δεν συμφερει να γινει επειδη δεν θα καλυφθει.
Τι αλλο να κανει ο σουπερ3? Να ξαναγινει στρατος για τον καθε Αρειαναρχη οπως παλιοτερα?
Ας μαθουμε επιτελους απ’τα λαθη μας.
Μπραβο στα παιδια και προσωπικα στον Λευτερη που μιλησε. Το μονο που δεν μου αρεσε ηταν που κλεισανε τον Αρειανο απ’την Αμερικη.

Ξεκινούσα να σ’απαντήσω,αλλα κολλησε το μηχανημα.Ο ΝΥ εννόησαν οτι δεν ήταν αρειανός,ανέφεραν(η 2η φωνή) φωτό με Σαββιδη που θ’ανέβαζαν στα σχόλια (;)μετά.Αλήθεια ,ψέμματ δεν ξέρω,αν κ έψαξα αυτά τα σχόλια,δεν βρηκα τπτ(έχουν ιστοσελίδα αυτοί;).Η κλήση από Αμερική δεν έχει μια κάποια επιστοφή;Αυτή πάντως δεν είχε…
Λευτέρη τον Αρβανίτη ,εννοείς;Αν ναι,πού μίλησε(αυτοί είπαν οτι στο συνεδριο,δεν…) και γιατί μπράβο;

Λευτερη λενε τον σουπερα που μιλουσε στο ραδιοφωνο. Βλεπω εχεις αρνητικη αποψη για τον συνδεσμο. Εχεις δικιο, εχουν κανει παρα πολλα λαθη στο παρελθον. Το χθεσινο ομως μου εκανε να ελπιζω οτι εχουν καταλαβει πως η θεση τους ειναι στην κερκιδα και οχι στο να ανεβοκατεβαζουν διοικησεις.
Θυμασαι καπιταν που μιλουσαμε για τον Σαμολαδα? Οσο δεν βρισκουμε σοβαρο επενδυτη θα ζουμε σε φαυλο κυκλο (επενδυτακος-χρεη-σωτηρες). Αναρωτιεμαι για ποιο λογο εδω και τοσα χρονια δεν μπορουμε να βρουμε εναν. Ειναι μικρος ο συλλογος η’ τον θελουν μικρο για να τον εχουν του χεριου τους?

Αρνητική άποψη έχω για τη χτεσινή εκπομπή,όχι για το σύνολο του συνδέσμου-ων.Δεν ξέρω τί κάνουν αλλού σ’άλλα πεδία τώρα πιά.Παλιά,πριν κάνεις εγγραφή στο σαιτ ,είχα αναφέρει κατα καιρούς συγκεκριμένα “ωραία” περιστατικά από τον παλιό Σ-3 ,Καναρίνια,κ.α. που ήξερα από προσωπική εμπειρία.Το χτεσινό είναι κάτι άλλο όμως.Δεν αναφέρθηκε ούτε σαν λέξη το 99 παραδειγματος χάριν ,ενώ για το οτι αναβλήθηκε η Μπόκα βγήκαν απ’τα ρούχα τους.Αυτό σχολίασα.

Sam Vincent

Υπάρχει μια μικρή αλλά εμφανέστατη τάση στο ΒΑ που εκφράζετε και από τον S3. Όσον αφορά τους δημοσιογράφους ,δικηγόρους , μάνατζερς ,Αρειανους παράγοντες ,Αρειανούς σκέτο και ομιλούντες Ελληνικά “,διυλίζουν τον κώνωπα “. Όσον αφορά τον ΝΛ καταπίνουν την κάμηλο . Για πολλοστή φορά οι συνδεσμίτες ,οι πάλαι ποτέ πιο agressive φίλαθλοι της ομάδας μας , “λειαίνουν” τις γωνίες μπροστά στον ΝΛ αλλά δεν χαρίζονται σε κανέναν άλλο , άσχετα εν τω μεταξύ με το ποιος είναι στο κουμάντο ποιος τους δουλεύει ψιλό γαζί ,και ποιος έχει φτάσει την ομάδα στην απόλυτη απαξίωση και ξεφτίλα. Μέγα λάθος αδέρφια ,πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη . Φταίνε όσοι παραιτήθηκαν χωρίς να έχουν να προτείνουν λύση και όχι αυτοί που έφτασαν την ομάδα πριν τις επίσημες υποχρεώσεις με 10 προσφυγές ,με 3-4 εκ χρεη , χωρίς παίκτες ,λίγο πριν χαθεί η ρύθμιση του 99,και περίγελος.

O_Betatzis

Ολοκληρος συνδεσμος δε βρεθηκε καποιος να ξαναδιαβασει το κειμενο; Η Τζωρτζια πληρωνεται στην Ελβετια (με -αι), Νικο και Μανο Λασκαρη αρχιστε να πληρωνετε (με -ε).
Στο ποδι το γραψανε

Kyriakouleas

το οτι οι συνδεσμίτες συναντήθηκαν με το λασκαρη για τσάι και συμπάθεια ήταν γνωστό…άντε και λίγα κουλουράκια..οπότε δε με ξενίζει η ανακοίνωσή τους. Από κει και πέρα όμως, ότι ειπώθηκε για την αποχώρηση αρβανίτη είναι καραγκιοζιλίκια… Ο αρβανίτης, έπραξε αριστα, δεδομένου ότι ήταν η τρεντυ γλάστρα του ΔΣ. Θα είχαν νόημα αν είχε ουσιαστικό ρόλο, και την έκανε…απ΄τη στιγμή που ήταν παρών-απών, ορθώς και έπραξε…λιγη αξιοπρέπεια δε βλάπτει…και λίγι φιλότιμο από τους φιλαθλοπατέρες, θα ήταν λίγο πιο χρήσιμο απ΄το ανάθεμα σ΄ αυτόν ή σ΄αυτούς πους με τα λίγα και το ρεφενέ έφεραν την ομάδα ως εδώ…

Jose

Ειναι φοβερο ομως οτι τη τελευταια δεκαετια οποιον στηριζει ο σουπερ 3 καταληγει να ειναι αυτος που θα μας διαλυσει!

Jose

Δυστυχως απο τις εποχες που ο συνδεσμος ασκουσε διοικηση περασαμε στο αλλο ακρο της απολυτης απαθειας και απαξιωσης. Αντι να μαθουν απο τα τεραστια λαθη τους απλα παρακολουθουν χωρις διαθεση αντιδρασης και πληρως αποξενωμενοι απο το συλλογο. αποχωρηςα απο το σουπερ 3 οταν αρχισαν καποιοι να παριστανουν τους διοικητικους αλλα ποτε δε περιμενα να φτασουν σε τετοιο σημειο αδιαφοριας για το συλλογο!

gerorge

Ρε τον αλλο,γατονι ειναι.Αναρωτιομασταν γιατι τους εδωσε τοσα εισιτηρια και τα καναν ολα ….,αλλα τελικα οριστε η απαντηση.Μας λενε οτι δεν πειραζει που εχουμε ανικανο διαχειριστη μπροστα γιατι δεν υπαρχει διαθεσιμος επενδυτης να ερθει.Δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν καταλαβαινουν και αυτοι οτι ειναι εξαιρετικα αρνητικος για την ομαδα αυτη τη στιγμη και απιστευτα ανικανος.Οποτε πιστευω οτι ολο και καποιο συμφερον παιζει απο πισω για να του χαιδεουν τα αυτια

Ryan Stack

Εγώ θέλω να πω κάτι σαν έξω εξωτερικός παρατηρητής αφού ποτέ δεν είχα σχέση με συνδέσμους.
Απο το 1992 που ανέλαβε την εξουσία ο φύλαρχος και άρχισε να παρεισφρυει στα διοικητικά, τι αποκόμισε ο Άρης;
-Πτωση αυτοκρατορίας
-Απαξιωση σε Γκαλη, Γιαννάκη, Σούμποτιτς
-Οικονομικη καταστροφή στο μπάσκετ που μας οδήγησε το 2001 να παίζουμε τη σωτηρία μας με τη Δάφνη.
-Στηριξη στον Δαμιανίδη
-Τρεις υποβιβασμοί στο ποδόσφαιρο
-Παντελης διάλυση του ερασιτέχνη.
Ας μου πει κάποιος αν όλα αυτά που λέω δεν ισχύουν.

Jose

Ειναι σαν τις ταινιες με τις ευχες. Τι θες να σου πραγματοποιησω, θελω ενα συνδεσμο που δε θα σχολειται καθολου με τα διοικητικα και θα ενδιαφερεται μονο στο πως θα κανει μια καλη κερκιδα. Ενα συνδεσμο που δε αμφισβητει συνεχως τον μεγαλομετοχο και θα τον στηριζει οτι και να γινεται! Παρτε τωρα.

Sam Vincent

Χαχαχαχαχααχαχααχαα .Μου θύμισες το γνωστό ανέκδοτο με τον πλαστικό χειρούργο που κάποιος του ζήτησε να του κάνει τα …νταλαβέρια του να φτάνουν στο πάτωμα .Ο χειρούργος , (προφανώς πόντιος) ,περιγράφει σε συναδέλφους : κόψε από δω ,κόψε από κει ,του έκανα κάτι ποδαράκια ,τόσα μικρά …. Την καλημέρα μου στην παρέα.

Bilias6

Ισχυουν 100% παικταρα στακ, για αυτο και η θεση τους πρεπει να ειναι στην κερκιδα και μονο στην κερκιδα. Οχι οποτε μας συμφερει να εμπλεκονται στα διοικητικα και οταν δεν μας συμφερει να τους κραζουμε.

Sam Vincent

Εμπλοκή στα διοικητικά με την μορφή κριτικής και ελέγχου όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά ,ναι. Κακά τα ψέματα αλλά οι ομάδες είναι οι φίλαθλοι τους που μπορούν να γίνουν θεματοφύλακες των συμφερόντων της ομάδας τους . Μπορούν π.χ να ζητήσουν ενημέρωση και να τοποθετηθούν δημόσια . Κάθε πελάτης άλλωστε έχει αυτό το δικαίωμα ,πόσο μάλλον που η συγκεκριμένη σχέση είναι και σχέση αγάπης και ενδιαφέροντος. Μέχρι εκεί όμως .Δεν μπορεί η φίλαθλη ιδιότητα να γίνει επάγγελμα και ούτε μπορεί κάποιος να κάνει κουμάντο στα οικονομικά και στην τσέπη του άλλου.

Bilias6

Εμεις δεν ζηταμε ομως να κανουν κριτικη, ζηταμε να γινουν ο στρατος του Αρβανιτη.
Οσο για τον ελεγχο της καε, νομιζω υπηρχε εκπροσωπος του ΑΣ στο δσ για να μην αναφερω και παλι τον Αρβανιτη.

Sam Vincent

Μακριά από μένα τέτοιες απόψεις Μπίλια. Δεν ξέρω ποιος το ζητά αυτό.

Arisaloskanis

ανίκητος είσαι φίλε μου!μόλις έφαγα. πάρε ένα μείον γιατί μόλις άνοιξα την σελίδα έπεσα κατευθείαν μπροστά στο αβαταρ

Sam Vincent

Δεκτόν !!!

Dr Nimbelugen

Προσωπικά περίμενα κάτι παραπάνω.Μια πίεση κάτιτις.Είναι σα να οδηγεί κάποιος σουρωμένος ένα αυτοκίνητο στον γκρεμό και ο συνοδηγός δεν τραβάει χειρόφρενο γιατί αν σταματήσει το αυτοκίνητο δεν ξέρει ο ίδιος να οδηγεί.Αυτή η λογική του το μη χείρον βέλτιστον,είναι καταστροφικότατη στην παρούσα.Συμφωνώ απόλυτα πως δεν ξέρουμε αν υπάρχει πραγματικό επενδυτικό αξιόλογο ενδιαφέρον και δεν περιμένουμε να μας κουβαληθεί ο μπαρμπα-Γιώργης με την ταβέρνα απο τις Κάτω Βολίμες αλλά και αυτό το πέσε πίτα να σε φάω παρατράβηξε….
Για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους.Η ιδιοκτησία θα αποχωρήσει εφόσον βρεθεί κάποιος που θα πει καλύπτω τα 3,4,5 εκατομμύρια φέσι που δημιούργησε η περίοδος διοίκησης και πάρει νταβατζιλίκι και έξτρα λεφτα για πάρτη της γιατί (με τη λογική τους) παραχωρούν μαγαζί γωνία…
Ε σόρρυ κιόλας παιδιά και περιουσία 1 δις να είχα και Αρειανός που είμαι δε θα τα έχωνα….Αυτοί δεν ψάχνουν επενδυτή να αναλάβει..κάτι άλλο ψάχνουν.Σοβαρός άνθρωπος που έχει στοιχειώδη αυτοσεβασμό δεν παίρνει την ΚΑΕ,έτσι πως είναι πληρώνοντας έξτρα και τα νυν αφεντικά….

dorian gray

Ένα θέμα για το οποίο πρέπει να παλέψει ο Σύνδεσμος είναι η σύμβαση της ΚΑΕ με το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.
Δεν είναι εύλογο εμείς να δίνουμε 200.000 ευρώ ετησίως και ο ΑΣ παωκ και η ΚΑΕ παωκ να έχουν όλα τα έξοδα πληρωμένα μέσω της ΠΚΜ για το γήπεδο που χρησιμοποιούν, το οποίο για να υπάρξει επίσης δεν ξόδεψαν ούτε δραχμή.
Από το 2000 που περατώθηκε έχουν να παρουσιάσουν επιτυχίες σε πολλά τμήματα, ενώ πριν απλά δεν υπήρχαν.

experience

Καλά, καλό Πάσχα, ρε παιδιά, δεν υπάρχουν λεφτά, δεν υπάρχει τίποτα, το έχει πει και ο ίδιος ο Λάσκαρης, με τι θα πληρώσει; Αντε ο καθένας ό,τι ναναι γράφει.

Kostaris

Η πλακα ειναι οτι τους Αρειαναρχες, Αρειανους παραγοντες, Αρειανους σκετο, παραιτηθεντες του δς, κ.λ.π.τους αδειασαν πριν τους σουπεραδες εχθες, οι Ιωαννιδης πριν απο μερες κ ο Γιαννακης πριν 2-3 μερες!!!

gerorge

Δηλαδη εδω εσυ βλεπεις αδειασμα στους αλλους και οχι τυφλη εμπιστοσυνη στον Λασκαρη για ανεξηγητους λογους;Ο Γιαννακης σταση ουδετεροτητας κρατησε για να μην επηρεασει το αγωνιστικο.Για Ιωαννιδη να μη μιλησω που μια ζωη οσο ηταν υποψηφιος ελεγε οτι ψαχνει για το καλυτερο,αλλα τελικα το καλυτερο ηταν σε καμια συνεντευξη να μιλαει για Αρη,ο οποιος στην τελικη δεν ειπε και τιποτα ιδιαιτερο.Το οποιος θελει να βοηθησει ας παρει μετοχες ειναι η αληθεια,αλλα απο τη στιγμη που δεν υπαρχει τετοιος δεν θα πρεπει να υπαρξει καποιος διαχειριστης για να βρεθουν χρηματα χωρις μεγαλομετοχο;Ο Λασκαρης φερεται σαν μεγαλομετοχος χωρις να εχει λεφτα.Αυτο που χρειαζομαστε ειναι καποιος που εχει την αυτογνωσια οτι ειναι διαχειριστης για να φερει εστω και καποια λιγα εσοδα στην ομαδα

Kostaris

Εσυ που βλεπεις τυφλη εμπιστοσυνη στον Λασκαρη;
Καμια εμπιστοσυνη στον Λασκαρη ουτε απο σουπεραδες, ουτε απο Γιαννακη ουτε απο Ιωαννιδη ουτε απο μας εδω…
Ο ανθρωπος ειναι πολυ λιγος!!!!!
Αλλα ειναι ακομα μεγαλομετοχος, ιδιοκτητης…
Κ δλδ τα 5 φιλαρακια του Αρβανιτη θα βαλουνε τα 100αρικα αμα φυγει ο Λασκος κ αναλαβει ο Αρβανιτης;
10 μηνες κατα παραδοχην του εκανε τη γλαστρα, ξερει το προβλημα εδω κ μηνες, κ η λυση ηταν η παραιτηση;
Προφανως δεν εχει λυση, γι αυτο κ λεει ο κοσμος θα κανει την ανατροπη στο 95…
Προεδρος χωρις φραγκα κ με μπροσταρη τον κοσμο, ε βρισκουμε ενα σωρο τετοιους…
Μεγαλομετοχο θελουμε να βαζει λεφτα…
Να ψαξουν οι Αρειαναρχες να τον βρουν κ να αφησουν την καρεκλα!!!

gerorge

Αυτο ειναι που δεν καταλαβαινεις.Δεν ειναι η κατασταση ασπρο ή μαυρο.Υπαρχει και το ενδιαμεσο το οποιο ειναι καποιος που τουλαχιστον προσπαθει να σωσει την ομαδα.Δεν ειναι 2 οι επιλογες μας,δηλαδη ειτε μεγαλομετοχος που χωνει λεφτα ή ο ανικανος αφραγκος Λασκαρης.Και το ξαναλεω για πολλοστη φορα.Δεν εννοω λυση τα 5 φιλαρακια του Αρβανιτη,αλλα τουλαχιστον το να μην απορριπτει χορηγιες το θεωρω κατι προσωρινο που μπορει να βοηθησει.Ακομα και τον Ντιμη και τους λοιπους παρομοιους που κοροιδευεις,ακομα και αυτους τους εκτιμω ως βοηθεια αυτη τη στιγμη.Απ’ο,τι δεν καταλαβαινεις δεν εχουμε την πολυτελεια να ειμαστε επιλεκτικοι με το απο που βρισκονται χρηματα.Το μονο σιγουρο ειναι οτι με την παρουσα διοικηση δεν προκειται να ερθουν απο πουθενα.Οσο για την στηριξη.Πλεον θεωρω οτι οποιοσδηποτε δεν ειναι καταφορα εναντιον του ειναι υπερ του και τον στηριζει.Μας λεει ψεματα εδω και πανω απο μισο χρονο,χωρις να κανει τιποτα,εχουμε λιγο καιρο που το καταλαβαμε,αλλα φοβομαστε να τον διωξουμε,επειδη μετα δεν θα εχουμε μεγαλομετοχο;Τουλαχιστον στα χαρτια γιατι ουσιαστικα δεν εχουμε εδω και μισο χρονο+

Sam Vincent

Ο πρόεδρος με τα φράγκα ,ο ιδιοκτήτης , ο μεγαλοεπενδυτής ,ή όπως αλλιώς τον λένε ,αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει .Ίσως να βρεθεί σε έναν μήνα ,ίσως σε έναν χρόνο ,ίσως ποτέ. Προτείνεις λοιπόν να συνεχίσει ο ΝΛ μέχρι να βρεθεί ένας τέτοιος Κώστα?

Kostaris

Sam, ισως να μν υπαρχει…αυτο δεν το ξερουμε..δεν υπαρχει γιατι δεν θελουν να υπαρξει…αυτο λεω
Περσι το καλοκαιρι υπηρχε παντως(αλλα ο μεγιστανας Λασκος τον απερριψε), πριν απο 2 χρονια ξαναυπηρχε(ο Λασκος)…τωρα γιατι να μν υπαρχει;;;
Να τον διωξουμε Sam, το φωναζω εδω κ καιρο, αλλα γιατι δεν βρηκαν τοσον καιρο αυτοι οι Αρειαναρχες τον επομενο;
Κ ολως τυχαιως θα τον βρουν Αφου πρωτα στρογγυλοκαθησουν στην καρεκλιτσα τους παλι…
Η μονη λυση π επρεπε να ειχαν ηδη βρει, ειναι ο επομενος ιδιοκτητης!

Sam Vincent

Φίλε ,δεν απαντάς .Λες σωστά πράγματα αλλά νομίζω πως δεν θελεις ν αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα. Θέλω και εγώ επενδυτή τώρα ,όσο και εσύ. Αν υπάρχει ,θα εμφανιστεί .Δεν εμφανίζεται όμως .Όσο δεν εμφανίζεται ,τι κάνουμε? Συνεχίζει ο Λάσκος? Απλό πράγμα δεν ρωτάω?

gerorge

Ο Λασκαρης ειναι αποτρεπτικος παραγοντας.Οχι για μεγαλοσκυλο τυπου φιλ,αλλα τουλαχιστον για καποιον που μπορει να διαθεσει χρηματα για ενα μπατζετ 2+ μυρια.Οταν υπαρχει και η πιθανοτητα να ζητησει κατι και για τον εαυτο του τοτε δυσκολα να πλησιασουν τετοιου τυπου επενδυτες

Sam Vincent

Αυτό είναι δεδομένο .Δεν το βάζω στην κουβέντα για ν απλοποιήσω την ερώτηση στον Κώστα.

Sam Vincent

Ο Γιαννάκης ,όπως πολύ σωστά λεει ο gerorge , προσπάθησε να στηρίξει το σαθρό οικοδόμημα και όχι να στηρίξει τον ΝΛ. Ο Ιωαννίδης ,ο επιφανέστερος των Αρειαναρχών ,είναι ο μοναδικός που πέρασε από αρμόδια υπουργεία και δεν κατάφερε να βρει έναν επενδυτή για την ομάδα της καρδιάς του . Τώρα ξαφνικά κατακρίνει όσους παραιτήθηκαν γιατί δεν έκαναν αυτό που θα μπορούσε πανεύκολα να κάνει αυτός, και μάλιστα για μερικούς από μας ,έχει και δίκιο. Ακόμα και σήμερα κοιτάμε να κρεμαστούμε από άρματα που άγονται και φέρονται από πάθη και ξεπερασμένες καταστάσεις και όχι να προσπαθήσουμε να δούμε τα πράγματα όπως έχουν μπροστά στα ίδια μας τα μάτια. Καθόμαστε και παρακολουθούμε σχολιάζοντας τον θάνατο μας , και μας φταίνε οι ηθοποιοί , οι φροντιστές ,το μοντάζ ,αλλά όχι ο σεναριογράφος -σκηνοθέτης .

Jim Patras

Κώστα ενώ κινούμαστε στο ίδιο μήκος κύματος,σε αυτό το θέμα οι απόψεις μας δε συμπίπτουν.Προτιμώ διαχειριστή(για μικρό χρον.διαστ.)παρά αυτό τον τύπο που ψευδεται ασύστολα..

Kostaris

Κι ομως Jim…κ εδω στο ιδιο μηκος κυματος ειμαστε…
Δεν μ πειραζει για μικρο χρονικο διαστημα, αλλα ξερεις οτι στον Αρη ουδεν μονιμοτερον του προσωρινου..
Βαρεθηκα τους σωτηρες Αρειαναρχες π στρογγυλοκαθονται στην καρεκλα κ η ομαδα στα σκατα!
Γιατι δεν φερνουν τον επενδυτη τωρα;
Περιμενουν να παρουν πρωτα τη καρεκλα κ μετα θα αρχισουν:”θα το παλεψουμε ισως κ αν, ειναι δυσκολο, καντε υπομονη, καποια στιγμη στο μελλον, κ.λ.π.μπουρδες”…
Το προβλημα το ξερετε εδω κ καιρο…
Που ειναι η λυση σας;
Καμια!
Απλα την καρεκλα κ παλι…

Toby B

Κώστα από τη στιγμή που όλοι μας έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη προς τον Λάσκαρη, κάποιοι λίγο κάποιοι πολύ κάποιοι σε σημείο να έχουν υποψίες μήπως βάζει και χοντρό χέρι στα ταμεία της ΚΑΕ, πρέπει να γίνει η ανατροπή. Δεν ξέρω ποιος θα διοικήσει στην επόμενη μέρα, μπορεί ο Αρβανίτης, μπορεί κάποιος άλλος, ωστόσο η κατάσταση δεν μπορεί να πάει άλλο έτσι. Ο Σούπερ 3 κρατάει μια ουδέτερη στάση και σε μπάσκετ και σε ποδόσφαιρο και αυτό είναι κάτι που με προβληματίζει. Ενώ ο κόσμος βλέπει πως φτάσαμε μισό βήμα από το γκρεμό, δεν κάνει τίποτα και απλά περιμένει το τέλος. Πόσο υπομονή ακόμα, άντε σου λέω εγω μέχρι την Παρασκευή. Από εκεί και πέρα όμως πως πρέπει να κινηθούμε? χορηγίες δεν υπάρχουν ούτε θα υπάρξουν. Λεφτά ο Λάσκαρης δεν μπορεί να βάλει για να κλείσει τρύπες. Χίλιες φορές να πάρω τη βοήθεια που πρότεινε ο Αρβανίτης κερδίζοντας χρόνο μέχρι να μπορέσει να γίνει η διοικητική αναδιάρθρωση, παρά να είμαι σε αυτή την κατάσταση. Δηλαδή να διοικούν δύο άνθρωποι εκτός Θεσσαλονίκης και ένα παιδάκι πελαγωμένο που δεν ξέρει καν τι σημαίνει Άρης.

Jim Patras

Γι΄αυτό έκανα λόγο για μικρό χρονικό διάστημα..Τουλάχιστον μ΄εκείνους ξέρεις ότι θα έχεις μια γκαρσονιέρα με καλοριφέρ για να βγάλεις σώος το χειμώνα..Ενω με αυτόν…Κάθε μέρα υπόσχεται ότι το βράδυ θα μας έχει έτοιμο παλάτι με όλες τις ανέσεις όμως όταν πέφτει το σκοτάδι μας λέει ”κάποιες τυπικές λεπτομέρειες απομένουν,κοιμηθείτε πάλι στα παγκάκια”..Και άντε το καλοκαίρι κοιμάσαι,το χειμώνα όμως…

Bilias6

Μπορεις να μου πεις τζιμ απο τοτε που το μπασκετ εγινε επαγγελματικο, ποσα χρονια εχουμε διαχειριστες και ποσα επενδυτες? Καταλαβαινω αυτο που λες και προσωπικα θα στηριξω οποια διοικηση ερθει για το καλο του Αρη, αλλα μηπως μας δουλευουν για να δουλευουν?

Jim Patras

Συντριπτική η αναλογία υπέρ των πρώτων.Βέβαια όπως ανέφερα σε άλλη συζήτηση,επενδυτής &ελληνικό basketball είναι 2 όροι που δεν πάνε πακέτο.

Bilias6

Αν ομως πας σε καποιον και του πεις- οριστε κυριε φιλ σου δινουμε πακετο ποδοσφαιρο/μπασκετ, παρε και το γηπεδο για καποια χρονια για να βγαλεις κερδος,χωρια την διαφημιση και την δοξα- τι λες ερχεται?

Jim Patras

Θεωρητικά έρχεται.

Bilias6

Αυτο με τρωει, γιατι δεν γινεται και στην πραξη.
Να ξερει τζιμαρα οτι στην Θεσ/νικη τα πραματα ειναι πολυ δυσκολα. Μιλαμε για πραγματικη γενοκτονια. Δεν παει αλλο, πρεπει να το καταλαβουν και να κοιταξουν το καλο του συλλογου επειδη στο τελος δεν θα υπαρχουν φιλαθλοι να πουλανε το παπα τους.

Jim Patras

Το μαθαίνω φίλε…Και το διαπιστώνω στα εκτός εδρας.Το 2000 έβλεπες στο εκάστοτε πέταλο από ανήλικους εως 30χρονους..Πριν 6 ήμέρες στο Αίγιο,έψαχνες με το κυάλι για να βρεις U25..Όπω πάει το έργο,δε θα υπάρχει ζωη σε λίγα χρόνια στον πλανήτη ΑΡΗ.

Kostaris

Jim, είσαι σίγουρος ότι μ εκείνους θα βγάλεις τον χειμώνα;
Αυτοί δεν έλεγαν μόνοι τους ότι χωρίς επενδυτή, δεν εβγαινε η χρονιά;
(Κ με πώληση Μποχωριδη μέσα)….
Αυτός ο χειμώνας, φέτος πως θα βγει;
Που θα βρει τα λεφτά για να τρέξει η χρονιά;
Έχουν δλδ τα λεφτά κ περιμένουν να φύγει ο Λάσκαρης για να τα βάλουν;
Γιατί δεν μας λένε το πλάνο τους;
Τους φίλους τους π θα βαζαν από 100 στην αρχή, μετά θα παίρναν τις μετοχές κ θα βαζαν 1εκ κάθε χρόνο στην ομάδα, αλλά ως δια μαγείας μετά, αυτό έγινε ταμειακή διευκόλυνση κ στο τέλος παραμύθι της Χαλιμάς!
Ναι, να ξεκουμπιστει ο Λάσκος, αλλά με πλάνο για την επόμενη μέρα έστω κ προσωρινό, να βγει ένας άνθρωπος κ να μας πει τι γίνεται αύριο…
Μέχρι τότε, να τρέχουν οι Αρειαναρες να βρουν την επόμενη μέρα, καινούργιο ιδιοκτήτη…αυτό π έπρεπε να χάνει κάνει εδώ κ καιρό αφού ήξεραν τα σκατα στα οποία είχαμε πέσει πάλι…αλλά χεστηκανε…σου λέει άστο, θα αναγκαστεί να φύγει από μόνος του ο Λάσκαρης(στα τσακιδια να πάει λέω εγώ) κάποια στιγμή κ τότε θα ναι το δίλημμα:ο Λάσκος η εμείς;
(Για αυτό κ η παραίτηση στο 95′, στις καθυστερήσεις κ όχι στο 50′, στο 60′ η στο 70′)
Τελειώνοντας, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη σε κανέναν τους…
Έχουν κουράσει το κόσμο όλοι αυτοί!
Έστω κ στις καθυστερήσεις, βρείτε τη λύση για τον Άρη!

Κώστα,άσε τον χειμώνα.Μπροστά μας έχουμε λίγες μέρες μόνο διορία για το ’99.Αυτό υπάρχει μόνο.Ιδιοκτήτης παραμένει ο Λάσκαρης,αλλά δεν βλέπω να ανακοινώνεται τπτ,εκτός αν έχασα κάτι.

Kostaris

Καπτεν, το χειμώνα τον ανέφερα ως συνέχεια στο παράδειγμά του Jim…
Διορία για το 99, για τις 27.500€;
Δλδ, αν πληρώσει ο Λάσκος μέχρι να λήξει ή διορία, όλα θα ναι καλά;
Γιατί το 99 μέχρι τώρα το πληρώνει, όπως το πληρώνει…
Το πρόβλημα δεν είναι το 99, αυτό το βάζουμε μπροστά για να τρομάξουμε τον κόσμο κ να αντιδράσει στο 95′
Το πρόβλημα είναι ότι με τον Λάσκαρη, δεν πάμε πουθενά!
Είναι πολύ λίγος!
Δεν έχει να δώσει κάτι!

Jim Patras

Ναι,Captain,ποιητική αδεία,έκανα την γρήγορη μετάβαση στο χειμώνα για να δέσει με τη θέρμανση του σπιτιού ενώ εμάς θα μας περονιάζει. το δριμύ ψύχος..

comment image
Εγώ φοβάμαι και γι’αυτά,ναι.Λίγα φαίνονται,αλλά δεν είναι, τη στιγμή που λένε οτι ξαναρχίζουμε απ’την αρχή με το άρθρο.Οτι θα βγουν άκυρες οι μεταγραφές.Λένε ψέμματα και τα παιδιά που το αναπαράγουν εδώ αυτό;Ο κόσμος δεν πρέπει να τρομάζει;
Εγώ πάντως φοβήθηκα;-)))

tomsou

bulldog του σαλονιου γιναμε..