Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Jerel McNeal. Ο 28χρονος (γεννημένος την 1η Ιουνίου του 1987), ύψους 1.91μ, Αμερικανός γκαρντ θα φορά τη φανέλα του ΑΡΗ για την επόμενη σεζόν.

Το παζλ τελειώνει. Ντιλ νταν!

 

arisbc.gr

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
GOUNAS1914

Όλα στο γήπεδο φαίνονται αλλά πιστεύω ότι φεραμε παιχτουρα. Μπορεί να βάζει την μπάλα στο καλάθι με πολλούς τρόπους. Είναι αρκετά δυνατός και αθλητικός. Εννοειτε καμία σχέση με τον ριντ. Νομίζω κλείσαμε στην περιφέρεια ?

gerorge

Εξαιρετικα τελειωματα καλη τριπλα καλη δημιουργια.Με φοβιζει λιγο το γεγονος οτι δεν μπορει να δημιουργησει μονος του το σουτ αλλα δεν νομιζω να αντιμετωπισει προβληματα

Guardiola3

Συγχαρητηρια για την διοικηση που με υπομονη ξεκινησε την καθαρση και εφερε και επενδυτη με δυναμικη ανταξιας της ιστοριας του ΑΡΗ. Ο Λασκαρης – αν προστατευτει απο τις νεοπλουτες διαθεσεις μας που καποιες στιγμες θα βγουν απο τους φιλαθλους στο Nick Galis Hall- με το σωστο χρονιο προγραμματισμο, την αναπτυξη ακαδημιας-σχολειου στα προτυπα της ΜΑΣΙΑΣ της FCBarcelonas, και με στηριξη απο τους φιλαθλους μας με την αγορα διαρκειας τουλαχιστον 4000 τη σεζον, θα φερει τον ΑΡΗ στην ελιτ του Ευρωπαικου χαρτη. Τοτε και με την συνεχη στηριξη απο τους φιλαθλους, μπορουμε να ελπιζουμε οτι ο Λασκαρης θα τολμησει την κατασκευη γηπεδου. Το συγχρονο γηπεδο θα φερει στον επενδυτη μερικη αποσβεση των κεφαλαιων του αλλα και στο διψασμενο κοσμο τιτλους εγχωριους, και συμμετοχες στα Final Four της Euroleague.

Στηριζουμε ολοι λοιπον με την αγορα διαρκειας, για να μας χτισει ο επενδυτης γηπεδο αναλογο της ιστοριας της ομαδας μας και να μας χαρισει τιτλους και περηφανεια.

Τοτε και παλι θα λεμε … ΑΡΗΣ εισαι…!

Pippo

Φαίνεται πως είμαστε πολύ καλύτεροι στην περιφέρεια σε σχέση με πέρυσι. Τώρα βέβαια πρέπει να δούμε στο 4 και στο 5. Στο 4 σαφώς ο Τσούπκοβιτς σαν δεύτερος pf είναι πολύ καλός, αλλά να δούμε ποιοι θα είναι αντίστοιχα οι εφετινοί Βεζένκοφ και Νέιμικ όπου θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να έχουμε τουλάχιστον το ίδιο επίπεδο στη θέση του Βεζέ (μπορεί να καλυφθεί συνολικά με τους δύο pf). Όπως και να’χει πάμε καλά και περιμένουμε τα διαρκείας!!!

I hate mornings

Το είπα και το ξαναλέω: Μου αρέσει ότι παίρνουμε τους παίκτες που θέλουμε. Τους παίκτες που είναι οι πρώτες επιλογές μας.

Μπράβο στον προπονητή, μπράβο στη διοίκηση, μπράβο στον Λάσκαρη!

Night Audit

Πρώτες κι ελπίζω και καλές ?

giannisaris81

Αν για ΜακΝιλ και Ουοτερς η διοικηση εκανε υπερβασεις ελπιζω να φυλαει ακομα μια υπερβαση για τους ψηλους αλλιως εχει κανει μεγαλο λαθος…χρειαζομαστε δυναμη στους ψηλους…δεν γινεται οπως περσυ στο τελος ενας παιχτης μετριος σαν τον λανγκφορντ να κανει οτι θελει και να φενεται θηριο ασταματητο ενω δεν ειναι καν σεντερ (και μην ακουσω οτι ελειπε ο νειμικ γιατι απο τους αλλους ελειπε ο βον). Χρειαζομαστε ενα θηριο πισω να κυριαρχησει στη ρακετα.Παντως γενικα η διοικηση κανει συνετες προσπαθειες και ελπιζω αυτα που βγηκαν για παλια χρεη να μην ισχυουν (και αν ισχυουν να μην αποθαρυνουν τον κ Λασκαρη).

gerorge

Για τον Waters δεν νομιζω οτι εγινε καμια υπερβαση στα λεφτα που ειχε προκαθορισει ο Πριφτης εκλεισε.Με τα ονοματα που ακουγονται ακομα και να μην τους παρουμε φαινονται απο το πανω ραφι οι ψηλοι.Αν και η παραμονη ενος υγιους Νειμικ θα ηταν το ιδανικοτερο