Ο άνθρωπος που έσωσε τον φίλο του ΑΡΗ σήμερα το απόγευμα (14/11) στο Παλέ έχει ονοματεπώνυμο. Ο κόσμος και το παιχνίδι πάγωσαν για μερικά λεπτά νωρίτερα στο “Nick Gallis Hall” όταν φίλαθλος των κιτρινόμαυρων έχασε τις αισθήσεις του στην εξέδρα.

Η έγκαιρη συμβολή όμως του Χριστόφορου Μουρατίδη ήταν καθοριστική. Ο Χριστόφορος κινήθηκε άμεσα προς το μέρος του άτυχου φίλου και παρέχοντας τις πρώτες βοήθειες, τον επανέφερε πριν του γυρίσει η γλώσσα. Αυτή η εξέλιξη έφερε ανακούφιση σε άπαντες στο γήπεδο. Φυσικά στην συνέχεια την κατάσταση χειρίστηκαν οι γιατροί του αγώνα και του ΑΡΗ αλλά η κίνηση του Χριστόφορου τα κρίσιμα δευτερόλεπτα ήταν καθοριστική!

Ο Χριστόφορος είναι φυσικοθεραπευτής και γνωστός για τα συναισθήματά του για τον ΑΡΗ. Όλα αυτά τα χρόνια βρισκόταν στην Σουηδία αλλά φέτος επέστρεψε στην Ελλάδα και το Κιλκίς. Από τότε φυσικά δεν χάνει κανένα παιχνίδι της ομάδας!

Πηγή: Ο Χριστόφορος Μουρατίδης έσωσε τον φίλο του ΑΡΗ! – AllAboutARIS.gr

Να ναι καλά ο άνθρωπος!

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
O_Betatzis

Να πούμε εδώ ότι το “γύρισε η γλώσσα” δεν υφίσταται ιατρικά είναι μια δημοσιογραφική αρλούμπα τουλάχιστον σύμφωνα με τους γιατρούς που ρώτησα.

badgrandpa

Ακριβώς. Η γλώσσα είναι μυς και όταν χάνεις τις αισθήσεις χαλαρώνουν όλοι οι μυες…έτσι και η γλώσσα χαλαρώνει και πεφτει προς τα πισω και φρακάρει την οδό της αναπνοής. Όσοι πανε πρωτοι για βοήθεια και προσπαθούν να βοηθήσουν με ότι γνώσεις έχουν είναι πολυ σημαντική αντιμετώπιση γιατί πολυ απλά το να κάνεις κάτι είναι καλυτερο απο το να μην κάνεις τίποτα! Στην συνέχεια, ήρθε ο γιατρός του ΕΚΑΒ και με τις ενέργειες που έκανε ( δεν θα μπω σε λεπτομέρειες) είχαμε σαν αποτέλεσμα το παιδί να μπει στα επείγοντα περπατωντας…