Ο Ομάρ Προύιτ παίζει από ελάχιστα έως καθόλου τα τελευταία παιχνίδια, έμοιαζε εκτός ομάδας, αλλά αυτό θα αλλάξει άμεσα, ίσως και από τον επόμενο αγώνα, με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Αμερικανός γκαρντ ξεκίνησε πολύ θετικά την καριέρα του στη Stoiximan.gr Basket League με τη φανέλα του Άρη. Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του είχε 11 πόντους μέσο όρο, παίζοντας κατά μέσο όρο 17-18 λεπτά.

Ξαφνικά… χάθηκε. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν τον χρησιμοποίησε καθόλου στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ενώ στο παιχνίδι με τον Φάρο στη Λάρισα έπαιξε λιγότερο από 7 λεπτά.

Ο παίκτης βίωσε άσχημες στιγμές λόγω της ανυπαρξίας της διοίκησης Λάσκαρη με το σπίτι που διαμένει, έχασε κάπως το μυαλό του από το μπάσκετ – δεν το λες και μη λογικό για ένα παιδί 23 ετών που ήρθε μεσούσης της χρονιάς σε μια προβληματική κατάσταση – όμως είχε συνομιλία με τον Βαγγέλη Αγγέλου και λογικά στα επόμενα παιχνίδια αναμένεται να μπει και πάλι στο ροτέισον της ομάδας.

https://www.pressaris.gr/%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8D%CE%B9%CF%84-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%AD%CE%B9%CF%83%CE%BF%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85/

16 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
aka Θεούλης

Ελπιζω να μην μπηκαν με κανενα εξωδικο μεσα και τον πετάξαν εκτος σπιτιού , όπως ελπιζω να μην το γυρισε στο αλκοολ και τα ξενυχτια αφού «δεν ειχε να χασει και τιποτα» . Μακαρι να συνελθει το παιδί.

Dr Nimbelugen

Μπα,βαριά καμία Bud άντε Coors στο τσακίρ κέφι…πιο πολύ για μελέτη εδαφίων της Βίβλου τον είδα να ξενυχτάει…ταρακούνημα που πρέπει να υπέστη ο άνθρωπος…πολιτισμικό σοκ…

aka Θεούλης

Αυτό που εμείς το λέμε… καθημερινότητα!

Dr Nimbelugen

Ντρέπομαι πολύ αν πραγματικά το παιδί μπήκε σε αυτή τη διαδικασία.Για εμένα αυτές οι καταστάσεις εντάσσονται επίσης και καταγράφονται στις μαύρες σελίδες της Ιστορίας του Συλλόγου και με πονούν περισσότερο και από διαφορές και συντριβές σε παιχνίδια.Αν κάποιος σκεφτεί και το υπόβαθρο αυτού του αθλητή,την οικογένεια και την κουλτούρα που μεγάλωσε δεν είναι δύσκολο να ερμηνεύσει και να δικαιολογήσει την κατάστασή του.Κρίμα….για να (ξανα)γίνεις μεγάλος από την καθημερινότητα των εργαζομένων και συνεργατών ξεκινάς.Ας όψεται ο γεμιστάνας και διάφοροι άλλοι χουβαρντάδες κατά περιόδους στο όχι πολύ μακρινό παρελθόν την τελευταία 20ετία…

Sam Vincent

Συχνά-πυκνά αναφερθήκαμε για τις άσχημες συνθήκες στις οποίες ήταν αναγκασμένος να εργάζεται ο Γιαννάκης και πολύ σωστά .Αν όμως οι συνθήκες για τον Γιαννάκη είναι άσχημες ,για ένα νέο παιδί ,σε μια ξένη χώρα που ήλπιζε πως θα καταφέρει να παίξει και να κάνει κάτι καλύτερο ,να αντιμετωπίζεται από διοίκηση και κόουτς σαν να μην υπάρχει είναι 20 φορές πιο άσχημες. Είναι μονόδρομος να μιλήσουν στο παιδί και να του δείξουν πραγματική εμπιστοσύνη .Το ξεκίνημα του ,επιθετικά ,με την ομάδα σε σχέση με την αξία του ήταν εκπληκτικό. Μπορεί εύκολα να έρχεται από τον πάγκο και να βοηθάει την ομάδα να ξεκολλήσει .Άλλωστε, λόγω του μπαν για κάποιο διάστημα (μικρό ελπίζω) ,οι ξένοι μας θα είναι οι υπάρχοντες.

dragon_aris

Ρε φίλε τι εμπάθεια είναι αυτή με τον Γιαννάκη?Που κολλάει ο Γιαννάκης εδώ?Πουθενά απλά είπες έτσι για το καλό να ρίξεις λίγη “αθώα” λάσπη και πάλι….
Η περίπτωση προυιτ και τα 0 λεπτά συμμετοχής του με τη πάτρα δείχνει καθαρά οτι ο Γιαννάκης δεν είχε καμία ευθύνη για αυτόν όπως πολλοί καλοθελητές λέγανε…το πρόβλημα όπως πάντα είναι τα χρήματα….
Το πρόβλημα ήταν πάντα διοικητικό..ο δράκος είχε τις λιγότερες ευθύνες για τη φετινή χρονιά…

Subaris

Ρε φιλε κ η δικια σου λατρεια προς το προσωπο του ειναι σαν να τον εχεις για θεο!Παραδειγμα εδωσε στο οτι εδω ο Γιαννακης ειναι αυτο που ειναι κ ζοριστηκε,φαντασου ενα παιδι που ειναι αγνωστος μεταξυ αγνωστων.Και δεν τον μειωσε πουθενα τον Γιαννακη.Πλαθεις συνωμοσιες μονος σου.Καταλαβαινω πως νιωθεις “υποχρεωμενος” να τον υπερασπιστεις για οσα εχει προσφερει κ καλα κανεις αλλα σε σχολια που πρεπει κ οχι οπου απλα αναφερθει το ονομα του.

Sam Vincent

Ευχαριστώ Sub και Θεούλη . Δεν χρειάζεται εγώ να πω κάτι άλλο.

Prophet

Eimai me Sub, Sam kai Theouli
Kai fysika Dr.!!!!!

aka Θεούλης

Dragon aris σοβαρολογείς τώρα? Περίμενες πως και πως να γίνει αναφορά στο Γιαννάκη για να κράξεις?Διάβασες σωστά το σχόλιο? Παρατηρείς κάποια εμπάθεια? κάποια λάσπη? Κάποια προπαγάνδα? Είσαι σίγουρος ρε φίλε οτι απαντάς για το παραπάνω σχόλιο συγκεκριμένα?
Και δεν χρειαζόταν να μας πεις εσύ οτι ο Γιαννάκης δεν έχει καμία ευθύνη με όλα αυτά, μας το υπενθύμιζε ο ίδιος ο κόουτς Γιαννάκης με τις δηλώσεις του, έπειτα από κάθε ήττα μας με 30+ πόντους!
Άσε τα φτυάρια και έλα στην πραγματικότητα.. εμείς θα σε περιμένουμε πάντως, χίλιοι καλοί χωράνε

Και φυσικά το -1 ΔΕΝ είναι καν από εμένα

xanthoskyli4

Από εμένα ήταν (το πρώτο μάλιστα) για τους ευνόητους λόγους…

dragon_aris

“να αντιμετωπίζεται από διοίκηση και κόουτς σαν να μην υπάρχει είναι 20 φορές πιο άσχημες.”
Εγώ δεν διάβασα σωστά?Απλά εξηγώ το προφανές μαργαριτάρι οτι ο κοουτς τον αντιμετώπιζε σαν να μην υπάρχει….προφανώς όπως δείξανε και τα 0 λεπτά συμμετοχής του με πάτρα το ίδιο το παιδί (και με τα δίκια του λόγω απληρωσιών και δυσκολιών διαβίωσης) δεν ήθελε να παίξει….
Ελα μωρέ θα πεις σιγά πως κάνεις έτσι εδώ έχουν γραφτεί τέρατα για τον δράκο…..όπως ότι και καλά πληρωνόταν….
Η τακτική είναι πες πες κάτι θα μείνει και εδώ έχει δουλέψει καλά…..μια βόλτα εκτός basketballaris θα σε έκανε να καταλάβεις πιο σφαιρικά την όλη κατάσταση και το ποιος βρίσκεται εντός και ποιος εκτός πραγματικότητας….ποιος είναι εγκλωβισμένος σε ένα μικρόκοσμο και ποιος όχι….

Sam Vincent

Άκουσε φίλε .Η βόλτα σου εκτός ΒΑ δεν μ ενδιαφέρει καθόλου .Εδώ απαντάς σε μένα .Όταν λοιπόν επιλέγεις έναν παίκτη που στα πρώτα ματς είναι κελεπούρι και μετά δεν παίζει καθόλου , σε αυτόν τον κόσμο σημαίνει πως τον αντιμετωπίζεις σαν να είναι αόρατος. Δεν είναι μομφή αλλά πραγματικότητα ,Βγες εσύ και πες ότι του συμπεριφέρθηκε με φροντίδα και προδερμ. Στον πρώτο αγώνα του Βαγγέλου ,δεν αποδείχθηκε τίποτα .Ας περιμένουμε να δούμε στα επόμενα .Εδώ θα είμαστε. Στο σχόλιο μου είπα πως σωστά λέμε πως ο Γιαννάκης δούλεψε σε άσχημες συνθήκες .Εσύ λοιπόν είδες εμπάθεια .Για να τελειώνουμε ,το αντίθετο της εμπάθειες θα σου πω τι σημαίνει αν συνεχίσεις να βλέπεις φαντάσματα. Ελπίζω πως θα σταματήσεις.

Dr Nimbelugen

Ειρήνη υμίν αδερφοί!Χρονιάρες ημέρες που έρχονται.Φίλε dragon δε νομίζω να πιστεύεις πως υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που επιθυμούσε διακαώς να αποτύχει ο Παναγιώτης στη θητεία του ως κόουτς στην Άρη μας.Ο Σαμ που έχω την τιμή και τη χαρά να τον γνωρίζω και προσωπικά μέσω του μπλογκ πέραν της προσωπικής μη συμπάθειας ( και το τονίζω όχι αντιπάθειας) προς το Δράκο δε νομίζω να είχε πρόβλημα να πει 1000 μπράβο αν ο προπονητής μας πήγαινε καλά.Από εκεί και πέρα και ο ίδιος νομίζω ο Δράκος έπεσε θύμα των καταστάσεων και των επιλογών που εν μέρει έκανε στο αγωνιστικό κομμάτι.Προσωπικά τον αγαπώ σαν κομμάτι της Ιστορίας μας,τον δικαιολογώ μέχρι κάποιο σημείο αλλά δεν τον αγιοποιώ.Για το θέμα του παίκτη νομίζω πως δεν υπάρχει ειδική ευθύνη του Γιαννάκη πέραν ίσως από αντικειμενική αδυναμία ενίσχυσης ψυχολογίας του αθλητή.

aka Θεούλης

Έχεις τα ίδια ακριβώς συμπτώματα με εναν άλλον φιλο εδώ μεσα, που πάλι ειχε δημιουργηθεί θεμα με τον Γιαννάκη. Τον arismaniac. Το προφανες δεν θελει εξηγηση αλλιως δεν ειναι προφανες. Τακτική δεν υπαρχει εδω μεσα, βγαζεις συμπερασματα που προσβαλλουν αυτούς με τους οποιους συζητας και μοιραζεσαι μια ιστοσελιδα καθημερινά. Δεν εχω πει ποτέ «σιγα πως κανεις ετσι κτλ» .. αερολογία και ωχ αδερφισμό δεν προκειται να μου μεταδωσεις.
Επισης το « εγκλωβισμενος σε μικρόκοσμο» είναι δικά σου λογια, φανταζομαι αλλο ενα προφανες που επεξηγεις. Επειδή αναρωτιέσαι πάλι , τελικά ποιος πιστευεις οτι ειναι εκτος πραγματικότητας; Θα μου πεις;