Ο Μπένσον είναι ενήμερος για την πρόταση του Άρη, απαντάει τις επόμενες μέρες

Η ομάδα του ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι και η σειρά ολοκληρώνεται στις τρεις νίκες. Εφόσον δεν προκριθεί, τότε θα είναι διαθέσιμος τις πρώτες ημέρες του Σεπτεμβρίου.

Ο Μπένσον έχει δεχθεί πρόταση από τον Άρη, είναι ενήμερος και ο ίδιος και ο ατζέντης του και μέσα στις επόμενες μέρες θα αποφασίσει.

Ελπίζω να δεχτεί και να γυρίσει από εκεί νωρίς και με καλό χαρτζιλίκι , να αρχίσει να γκρινιάζει από Γενάρη

45 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Toby B

Ενήμερος μπορεί να είναι, τα λεφτά που δίνουμε τα ξέρει? Εκτός και αν πάμε για μεγάλη υπέρβαση.

gerorge

Υπερβαση σε τι;Αφου δεν ξερουμε το μπατζετ,δεν ξερουμε και τι ποσο καθιστα υπερβαση.Επισης ειναι σημαντικο να πληρωθει το ποσο και οχι να του το υποσχεθουμε

Toby B

Δεδομένου ότι στον Καββαδα προσφέραμε περίπου 90χιλ, οτιδήποτε πάνω από αυτό το ποσό θα είναι υπέρβαση για μένα.

gerorge

Στον Καββαδα βεβαια θα επρεπε να πληρωσουν και τα χρωστουμενα μαζι με αυτα τα 90 για να μεινει,γι αυτο δεν τον κρατησαν.Αν και πολυ λιγα με φαινονται τα 90 για Μπενσον

Toby B

Με τον Καββαδα τα βρήκαν στον διακανονισμό για τα παλιά και για επέκταση κατά ένα χρόνο. Το πρόβλημα ήταν πως του είπαμε 90 και τα χαλάσαμε για 20 30 χιλ. Για μένα δεν έπρεπε.

I hate mornings

Αλήθεια; Αν είναι όντως έτσι, είναι πολύ κρίμα!

Toby B

Σεπτέμβριος μπαίνει, οι περισσότερες ομάδες έχουν κλείσει τα ρόστερ τους, ο Καββαδάς δεν καταλαβαίνω πως νομίζει ότι θα βρει ομάδα να του δώσει 150χιλ. Μακάρι να τα βρει το παλικάρι αλλά δεν το βλέπω εύκολο. Πάντως αν περάσει αυτή η βδομάδα και δεν έχει συμφωνήσει με καμία ομάδα, ας τον πάρουν από την ΚΑΕ ένα τηλέφωνο, ποιος ξέρει ίσως τελικά το δει διαφορετικά

ChrisSiak

Θα πληρωθεί από την ΕΡΤ να υποθέσω.
Αν είναι να μας πληρώσουν όλες τις μεταγραφές με το τηλεοπτικό βλέπω την ΕΡΤ να ξαναριχνει μαύρο.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων με τους φίλους που συζητάμε εδώ μέσα δεν είναι ότι δε γουστάρω τον Μπενσον ή τον Μεινορ ή οποιονδήποτε καλό παίχτη που θα έρθει να μας βοηθήσει αλλά κάθε δυο άρθρα υπάρχει ένα που υποδεικνύει ότι χάσαμε μια προθεσμία πληρωμής και ότι μας κυνηγάνε επειδή χρωστάμε κλπ. Αλλά εμείς ας πούμε κλείνουμε Τζοναθαν Χολμς και Κουκ κ Οκαρο Γουαιτ και Σέντερ από Ευρωλίγκα. Αλλά προετοιμασία κάνουμε με Σαρικόπουλο κ Φρεντς.

Οκ.

stepap

Θα παρουμε και τον Μπενσον και πλευ μεικερ ή μόνο Ένα από τους 2;
Ρωτάω γιατί ο Γιαννάκης είχε πει ότι ψαχνουμε μόνο για ένα ξένο.

Toby B

Από ότι φαίνεται με ουν δύο κινήσεις, συν ακόμα μια μπόνους στην περιφέρεια. Επίσης μάλλον ο c και ο pg θα είναι από τους ακριβούς του ροστερ.

dimisthessaloniki

Πραγματικα αυτη η παιχτουρα δεν θα επρεπε να περνει κατω απο 300 εμεις πως γινεται να ενδιαφερομαστε δεν ξερω.Πρεπει να υποτιμα πολυ τον εαυτο του αν εχει τοσο χαμηλο κασε

J.Massey

το γεγονος οτι εχει μεινει δυο χρονιες dleague και παιρνει 30χιλ. καθως και το γεγονος οτι ακομα δεν εχει βρει ομαδα και υπαρχει ο κινδυνος να μεινει αλλη μια χρονια σιγουρα τον εχει κανει να ριξει το κασε του

Jose

Ο Μπενσομ πως εμαθε τη προταση του Αρη; Τον πηραν απο την ΕΡΤ;

καπετάν Κανένας

Ψέμμα είναι αυτό.Προτάθηκε από μόνος του ,αφού είδε τα βιντεάκια για τα διαρκείας.

Sam Vincent

Πήρε τηλέφωνο τον Διονύση τον Τσακνή .Benson : Mr president of ERT ,periseption some money from the teleoptick contract for me ? ΤΣΑΚΝΗΣ : ” Κι αντί να ψάχνω το κουκί και το ρεβύθι στο τέλμα αυτό που βυθιζόμαστε, φτιάχνω μαζί σας το δικό μας παραμύθι γιατί χανόμαστε!! “

Bryan Stack

Το έγραψα και σε προηγούμενο post. Μπένσον με τα μάτια κλειστά. Σιγά τον Καββαδά…

Sam Vincent

Σε μια ομάδα που θα υπήρχε μπάτζετ και περισσότερες επιλογές σε κάθε θέση θα ήθελα και τον Καβ. Στην φετινή ομάδα όπου η δεύτερη επιλογή στο πέντε θα είναι ο “άγουρος ” Μοράντ ή ο Ζήσης και ο πιτσιρικάς ο Χρηστίδης ,προτιμώ και εγώ έναν Αμερικανο σέντερ . Ο Καβ ,στις καλύτερες του εμφανίσεις πέρσι έδειξε πως δυσκολεύεται να μείνει στο παρκέ πάνω από είκοσι λεπτά. Χρειάζεται δίπλα του τουλάχιστον έναν ακόμα καλό σέντερ. Αν λοιπόν αποκτηθεί σέντερ ,αυτός προτιμώ να είναι Αμερικάνος (μακάρι να είναι ο Μπένσον) .Τέλος , η καλή μου άποψη για τον Μπένσον οφείλεται πολύ λίγο στα βίντεο και πολύ περισσότερο στην άποψη 3-4 παιδιών του ΒΑ που γνώριζαν τον παίκτη.

Bryan Stack

Ναι συμφώνω Sam….μακάρι να είχαμε την πολυτέλεια να κρατήσουμε τον Καββαδά σαν αλλάγη πίσω από αμερικανό σεντερ. Όσον αφορά τον μπένσον μου άρεσαν πολύ οι κινήσεις το κάτω από το καλάθι. Ξέρει να πέζει με πλάτη, έχει υπομονή, καλές τοποθετήσεις, πολύ κάλο ύψος και είναι καλός rebounder. Επείδη απ’ ότι φαίνεται σκοράρει αρκετά, λογικά θά εχει κάποια θεματάκια στην άμυνα, αλλά θα έχει και βοήθειες από Petway και Morant.

Sam Vincent

Θα την πώ πάλι την αμαρτία μου Bryan …Ο Πετγουευ ανέβασε τσιφτετέλι στο τουίτερ και απειλεί να …ξανανεβεί στις πίστες .Δεν είμαι βέβαιος πως ήρθε για μπάσκετ. Τον βλέπω σε κανένα Survivor μαζί με τον Ογκουνσότο ή σε κανένα άλλο reality .

Sam Vincent

Φυσικά . Δεν έθαψα . Η είδηση είναι αληθινή (gazzetta). Εξέφρασα μια μικρή ανησυχία , με λίγη υπερβολή για να …ευθυμήσουμε .

Bryan Stack

Όντως είναι επίφοβος. Το είχε πει και ο Δράκος στην συνέντευξη τύπου, ότι η Θεσσ/νίκη είναι δύσκολη πόλη και ότι εύκολα παρασύρονται οι παίκτες, όμως είπε ότι είναι και μικρή και πως μαθαίνονται όλα. Αν δεν βρούμε καμιά χορηγία, θα ζήσει το Survivor στον Άρη ο Petway…

emperor1

Ελα ρε μαγκα στο αρις και τον δεκεμβρη θα πας και ΠΑΟ αμα γουσταρεις. Πλακα πλακα θα μπορουσαμε να γινουμε φυτωριο της γουροληγκ αμα θέλαμε. Αρε λασκαρη, ποσο μπροστα(για να μη με πειτε μετα χριστο προφητη,θα σας βεβαιωσω οτι οταν ακουσα για 250 χιλ μπακνερ, σκέφτηκα οτι τα 200 θα πανε στην τσεπη του. Καταλαβατε γιατι ψαχνεται σε κινες και τουρκιες; θα πουλησει ακριβα ο μαγκας. Ναιτ, για παραγοντες μπορω να γραφω χαρακτηρισμους; τζαχουδανη θεεεεεε!!!!!

Stauros_stk

Λειπει ο teo να μας πει κανενα info για τους νεότερους στοχους! Για δωσε τα φωτα σου

tomsou

fyi, η ομάδα του Keith Benson είναι η Guizhou, που τερματισε 6η και παιζει με μειονεκτημα εδρας στα playoff με την 3η (είχε μια νίκη μολις παραπάνω στην κανονική διάρκεια) Anhui.
Το σκορ είναι 1-0 υπέρ της Anhui (109-85) και τα 2 επομενα ματς είναι 30/8 και 1/9.
Στο G1 ο Benson δεν προλαβε να δηλωθει και ήταν εκτός…

Toby B

Έχασε και το δεύτερο παιχνίδι η ομάδα του Benson με 131-111. Ακόμα δεν πήγε θα χαιρετήσει. Η Ανχούι είναι η ομάδα στην οποία παίζει ο Χάρις που πήρε η ΑΕΚ. Φαίνεται να περνάει εύκολα. Αν συμφωνήσει ο παίκτης μπορεί να είναι Θεσσαλονίκη με το που γυρίσει η ομάδα από Πράβετς.

gerorge

Βεβαια το να αποκλειστει νωρις σημαινει οτι θα παρει λιγοτερα και αρα ισως ψαχτει για κατι καλυτερο οικονομικα ανεξαρτητως ποιοτητας πρωταθληματος

Toby B

Αρχές Σεπτεμβρίου δύσκολα να πάρει πολλά λεφτά πάντως. Οι ομάδες κάνουν πλέον τελικές πινελιές. Αν θέλει να πάει κάπου για 3ος σέντερ τότε τι να πω.

gerorge

Μιλαω για Ιαπωνια Λιβανο Ιραν κτλ που μπορουν να του δωσουν καλα ποσα,αλλα ενδεχομενως να προτιμησει εμας λογω Ευρωπης και επειδη μπορει να ειμαστε εισιτηριο για κατι καλυτερο μελλοντικα.Ομως αν παρει λιγα απο το περασμα του απο την Κινα μπορει να διαλεξει το αμεσο κερδος και παλι

Toby B

Κοίτα θεωρώ πως τα λεφτά που θα πάρει στην Κίνα θα είναι καλά αλλά επειδή μιλάμε ούτως ή άλλως για λίγα παιχνίδια, δεν νομίζω πως ο αποκλεισμός θα επηρεάσει την απόφαση του.

xristos.bc

Τελικά πόσοι θα πληρωθούν από αυτήν την ΕΡΤ πια!!;;ή μήπως δεν είναι μόνο η ΕΡΤ;τελικά ποιο θα είναι το μπάτζετ;ποιος βάζει λεφτά;εάν δε βάζει κανένας τότε πως έρχονται οι παίκτες;με υποσχετικές;;το 99 πως πληρώνεται αν πληρώνεται;;αυτές τις απορίες ποιος θα μας τις λύσει;;μήπως θα πρέπει να σταματήσει η κοροϊδία,διότι θα αρχίσουμε να αναπτύσσουμε μαντικές ικανότητες με αυτούς!!

Toby B

Πάντως η πλευρά Λάσκαρη φαίνεται να έχει αναφέρει πως υπάρχει καταρχήν συμφωνία με την Turkish σαν κύριο χορηγό της ομάδας (δεν ξέρω αν είναι για όνομα ή απλά φανέλα ή και τα δύο). 2 χρόνια 2.2εκ ευρώ. Αν ισχύει θα του βγάλουμε το καπέλο, χωρίς φυσικά να ξεχνάμε τα αρκετά αρνητικά που έχουν συμβεί.

tomsou

αυτό είπε και εχθές ο Βλαχόπουλος, αλλά με πολλές επιφυλάξεις (ακουμε τα ίδια από τον Απριλη κλπ)…

Toby B

Πολλά τα λεφτά, χίλιες φορές μακάρι αλλά πόσο πιθανό είναι?

kaptsik

Μπήκα να δω τα περσινά στατιστικά του παίκτη και στην Σιουξ Φολς είδα ότι ήταν συμπαίκτες με το Στέφαν Γιάνκοβιτς. Το τεσσάρι που εξετάζαμε πέρσι για αντικαταστάτη του Οκάρο.
Εκεί ο Γιάνκοβιτς έπαιξε 22 παιχνίδια με 16,7 λεπτά/ματς (ο Μπένσον 31,4)
Δίποντα Γιάνκοβιτς: 44% Μπένσον:60,5%
Τρίποντα Γιάνκοβιτς: 22,4% Μπένσον: δεν έχει νόημα – πολύ λίγες προσπάθειες
Βολές Γιάνκοβιτς: 73,5% Μπένσον: 77,1%
Ριμπάουντ Γιάνκοβιτς: 4,2 Μπένσον:10,5
Ασίστ: Γιάνκοβιτς: 1 Μπένσον:0,7
Κλεψίματα Γιάνκοβιτς: 0,5 Μπένσον:0,6
Κοψίματα Γιάνκοβιτς: 0,9 Μπένσον:2,2
Λάθη Γιάνκοβιτς: 1 Μπένσον:1,6
Φυσικά μια σύγκριση ανάμεσα σε 2 διαφορετικούς παίκτες που παίζουν σε διαφορετικές θέσεις και ο ένας είναι βασικό κι ο άλλος αναπληρωματικός δεν οδηγεί σε συμπεράσματα της προκοπής.
Ωστόσο ο Μπένσον έχει καλύτερη επίδοση στις βολές.
Εντύπωση μου προκαλεί η χαμηλή επίδοση του Γιάνκοβιτς στα τρίποντα.

J.Massey

κριμα που δεν τον πηραμε αυτον τον παικτη και φετος πηγε στον ερυθρο αστερα με μολις 150χιλ!!!!

ChrisSiak

Πολυ καλος ο Γιανκοβιτς.

Εγώ έχω πάθει πλάκα με τον Κλαρκ της Αγγλίας ο οποίος είναι ελεύθερος. Από που ξεπετάχτηκε αυτός;

J.Massey

υπεγραψε στην ισπανια σε μια ομαδα που ανεβηκε φετος αλλα μου διαφευγει το ονoμα της

ChrisSiak

Αυτά είναι διαμάντια που βρίσκεις μέσα σε κάρβουνο. Τύπου Στακ, Γουίλκινσον, Τακερ. Η αλήθεια είναι ότι καιρο έχουμε να πετύχουμε κάτι τέτοιο.

ChrisSiak

Ο Γουαιτ είχε κάνει δυο χρονιές καλή πορεία στην Ιταλία. Ο Κάμινγκς ήρθε από κολλέγιο. Εννοώ να τον ειχαμε πάρει από Ευρωπαϊκή ομάδα. Όταν λέω διαμαντι εννοώ να μας έβγαινε ο Τζακσον ή ο Σκοτ αν καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου.

ChrisSiak

Είχα την εντύπωση πως τον Μαικ τον είχαμε πάρει από κάποιο πρωτάθλημα τύπου Ισραήλ από μικρή ομάδα κλπ. My bad. Όντως συμφωνώ με το τελευταίο. Είμαστε παράσημο. Απλά ποτε δε μπορέσαμε να τους κρατήσουμε. Να τους κάνουμε σημαίες.

xav

o τακερ εκανε παππαδες στο ισραηλ, σηκωσε πρωταθλημα κοντρα σε μια καλη μακαμπι(τελικο ευρολιγκα), γενικα οπου ειχε παιξει πριν απο μας ηταν σουπερ…