Ο Ερασιτέχνης Άρης έχει ήδη αρχίσει να στέλνει “προσκλητήρια” σε «επιφανείς» Αρειανούς, πρώην παράγοντες και πρώην χρηματοδότες, προκειμένου να συναντηθούν όλοι μαζί και να βρουν μια λύση για την επόμενη μέρα της ΚΑΕ.

Κατά πάσα πιθανότητα την προσεχή Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση αυτή, από την οποία θα προκύψει ένα αποτέλεσμα.

Source: Ο Ερασιτέχνης κινητοποιείται για τη συνάντηση με τους

17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Subaris

Κολλητικο ειναι το λασκαρικο?Ολοι κινητοποιουνται αλλα τιποτα δεν κινειται.Βρε αν δεν νιωσει πραγματικο φοβο το μηρυκαστικο,δεν προκειται να κουνηθει απο την θεση του.Οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε αυτο,τοσο πιο γρηγορα θα ησυχασουμε.Βεβαια το λεει καποιος απο την ασφαλεια του πληκτρολογιου του αλλα πρεπει να δρασουν τα νιατα κ να κανουν στην ακρη τα γεροντια!Εχουμε κ ενα παιδι να μεγαλωσουμε!

Ian 73

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κ όλα τα ίδια μένουν
Κ μένα τα χεράκια σου (λασκαρακο)
Με λύνουν και με δενουν

Yannis

Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι είμαστε στο παρά πέντε. Και άμα δεν ενωθούν όλοι οι παράγοντες και ευεργέτες τώρα, τότε αξίζουμε την β εθνική. Άμα δεν ενωθούν τώρα, τότε ποτε;

simon says

Το είπες μόνος σου!! Στη β εθνική ή σε άλλο ΑΦΜ!!! Τόσο μπορούν, τόσο σκέφτονται και κάνουν…

simon says

Night δεν προεξοφλω κάτι, ούτε χαρακτήριζω… αλλά σκέφτομαι… ΑΕΚ σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ άλλαξε χέρια με τον ίδιο τρόπο, ο ΑΡΗΣ στο ποδόσφαιρο τα ίδια. Ο μόνος που δεν το έκανε είναι ο ΠΑΟΚ που έχει τον Σαββίδη να τα σπρώχνει ασύστολα!!! είμαι λάτρης της στατιστικής!! Δείχνει πολλά…

gallisfun

Λύσεις σαν τις χαζομάρες “β’ εθνική ή άλλο ΑΦΜ” αποτελούν αφενός λύσεις που δεν υπάρχουν πλέον με τον νέο αθλητικό νόμο (συνέβαιναν σε άλλη εποχή) και αφετέρου λύσεις που τεχνικά καταρτισμένοι άνθρωποι δεν πρέπει να προτείνουν, γιατί θα υποδεικνύει άγνοια.

Jose

Καταρχας και αφενος και αφετερου λες το ιδιο πραγμα. Δευτερον τι εννοεις με το δεν υπαρχουν; Ο Φαρος πως εγινε Λαρισα; Ακομα και με το νεο νομο στη Β εθνικη θα φυγουν τα μισα χρεη, αν και ακομα δεν εχω καταλαβει πως μια πτωχευμενη εταιρεια σε εκκαθαριση θα συνεχιζει να χρωσταει, ελπιζω να ανεβει φετος ο Ηρακλης να δουμε πως θα εξελιχθει το θεμα γι αυτον. Τελος πρεπει να ειμαστε ρεαλιστες. Το μπασκετ σαν αθλημα στην Ευρωπη δεν προσελκυει ανθρωπους που θα ηταν διατεθειμενοι να πεταξουν 5 εκατομμυρια για χρεη και να βαλουν εστω αλλο 1 εκ για μπατζετ. Λυσεις του τυπου θα βαζουμε απο 50χιλ ο καθενας για να μαζεψουμε κανα μισο εκ ειναι μονο προσωρινες. Απαραιτητες για να φυγει το παρασιτο ο γεμιστανας αλλα προσωρινες!

Kostaris

Περιμενε…δεν πετανε λες 5εκ(ενταξει υπερβολη της υπερβολης το ποσο αλλα το προσπερναμε) στα χρεη…δλδ ο “επενδυτης” τζαμπα θα παρει τον Αρη;Αν οι “σωτηρες” μπουν μπροστα κ καθαρισουν τα χρεη, αυτοι δεν θα ζητησουν λεφτα(αυτα π εβαλαν για να ξεχρεωσουν) για να τον δωσουν;
Παλι στον ιδιο παρανομαστη δεν καταληγουμε;
Ειτε 3-4εκ στα χρεη, ειτε 3-4 για αγορα, λεφτα θα δωσει…
Εκτος κι αν θες να πεις, οτι η λυση ειναι restart…

Jose

Εγω λεω οτι τα 5 εκ ειναι συντηριτικος υπολογισμος. Παντως το νοημα ειναι οτι το ελληνικο μπασκετ δε σηκωνει επενδυση 4-5 εκ ουτε στον Αρη ουτε πουθενα, ειτε ειναι για αγορα ειτε για αποπληρωμη χρεων. Εξαλλου η ολη συζητηση που γινεται κανει προφανες οτι χρημα δεν υπαρχει. Τα κερδη που θα εχει καποιος στην Ελλαδα απο κια τετοια επενδυση ειναι πολυ λιγοτερα και δε μιλαω για αμεσα κερδη αλλα ακομα και για εμμεσα!

simon says

Νιώθω πως βρισκόμαστε μεταξύ 2 επιλογών. 1. Να γίνουμε η Μεγκα Λεκς της Ελλάδας ή 2. Να γίνουμε ποδοσφαιρικος ΑΡΗΣ. Αντέ να δούμε που θα σταματήσει ο κατήφορος…

simon says

“ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ” Σκέψου με κάποιο διεστραμμένο τρόπο μαζεύουμε τον νέο Οκαρο, τον νέο Βεζενκοφ και γενικότερα ότι καλύτερο έχει υπάρξει στην ομάδα σε νέο μοντέλο!! Χτυπάμε το δίπολο, το καλοκαίρι ξεπουλάει (να βγάλει κέρδος ο επενδυτής!!) και την επόμενη χρονιά με κακές επιλογές 7-8οι!! Μένει το πάλε και ο Καπαζογλου όρθιοι??

Jose

Η επιτυχια ειναι πολυ δυσκολο πραγμα και χρειαζεται συνδυασμο πολλων παραγοντων. Μια ομαδα που θα βγαζει ομως ταλεντα και θα ξεπουλαει τους καλυτερους καθε χρονια σιγουρα δε θα ειναι επιτυχημενη για τους φιλαθλους!

simon says

Και σίγουρα δεν θα είναι ΑΡΗΣ!! Οχι αυτός που ονειρευομαστε, αλλά ούτε και αυτός που δυνητικά θα μπορούσε να είναι… Επιπέδου EUROLEAGUE!!