Ο Γκάλης, ο επενδυτής και ο όρος της ενεργοποίησης!.

Συνεργάτες του Νίκου που τυγχάνει να έχουν σχέση με την Αρειανή οικογένεια με την συμβουλή του κορυφαίου αθλητή όλων των εποχών ξεκίνησαν κάποιες συζητήσεις με διευθυντικά στελέχη του εν λόγω επιχειρηματία αφού είδαν την μεγάλη ευκαιρία να ξαναγίνει η Αυτοκρατορία. Ενδιαφέρον υπήρξε αλλά η υπόθεση κόλλησε στα χρέη του παρελθόντος αφού ο επιχειρηματίας ξεκαθάρισε ότι θέλει να αναλάβει την ΚΑΕ λευκή και χωρίς χρέη!

«Να τα πληρώσουν αυτοί που τα έκαναν !! Εγώ θέλω να πάρω την ΚΑΕ χωρίς χρέη και η επένδυση μου να πάει στην ομάδα και όχι στην αποπληρωμή χρεών!» ήταν η τελική του απόφαση και έτσι σταμάτησε έτσι αυτή η προσπάθεια!!! Σημειωτέον ότι εφόσον αυτή η ιστορία είχε θετική κατάληξη θα ενεργοποιείτο και ο Γκάλης σε ρόλο συμβούλου του επενδυτή. Αυτό άλλωστε επιθυμούσε ο εν λόγω επενδυτής αλλά και θα εξέλειπε και ο λόγος της αδρανοποίησης του ΝΙΚ!

Ο Γκάλης που είναι κοντά στην ΚΑΕ και την βοηθάει “σιωπηλά” σε αρκετά θέματα έχει θέση σαν όρο για να ασχοληθεί ενεργά με το κιτρινόμαυρο μπάσκετ την ύπαρξη ΕΠΕΝΔΥΤΗ ικανού να βάλει τον Άρη ξανά στον δρόμο των επιτυχιών και να τον ξανακάνει διεκδικητή κάθε χρόνο τίτλων στην Ελλάδα και ανταγωνιστικό στην Ευρώπη!

Ο Χρήστος Σαμαράς μας πληροφορεί για τον Γκάλη και η προσπάθεια – αποτυχημένη προς το παρόν – να έρθει επενδυτής!

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
GOUNAS1914

το να θελει οποιοσδηποτε επιειρηματιας να ασχοληθει με τον συλλογο ειναι καλο. και σιγουρα δεν θα θελει να χρεωθει τα παλια χρεη των κομπολογαδων..

εδω ομως υπαρχει ενα αλλα..

συμφωνα με το ρεπορταζ ο Γκαλης θα επανελθει μονο με την προοπτικη η ομαδα να εχει τις βασεις ωστε να ξανα χτυπαει το πρωταθλημα η γενικοτερα να κανει πρωταθλητισμο.

στην Ελλαδα για να χτυπησεις πρωταθλημα θελεις καποιος να βαζει λεφτα για την τρελλα του. να χανει χρημα καθε χρονο. οπως κανουν οι κατω.. καθε χρονο μεσα μπαινουν για να πρωταγωνιστουν στην ευρωλιγκα και να σηκωνουν κουπες..

υπαρχει για τον ΑΡΗ τετοιος? οχι δεν υπαρχει… ποιος θα βαλει μίνιμουμ 8-10 εκ. για να φτιαξει μια ανταγωνιστικη ομαδα αναλογα των δυο της Αθηνας?

αρα για μ’ενα ολο αυτο ειναι μια μπαρουφα..

αν ο ΑΡΗΣ μπει στο 99 εχει 3 εκ. ρυθμισμενα χρεη για 5 χρονια.. οποιος δεν ειναι σε θεση να καλυπτει αυτο το ποσο και να κανει μια ανταγωνιστικη ομαδα το μονο που θελει ειναι δημοσιοτητα…

skoraris

Συμφωνώ 99%… Μόνο στο τελευταίο έχω μια ένστασή. Ο υποτιθεμενος λεφτας δε φανερωθηκε αρα δεν επεδιωκε τη δημοσιότητα. Εκτός και αν εννοείτε τον αρθρογράφο