Ο Άρης με δύο πρόσωπα κέρδισε στην παράταση την ΙΒΒ (73-68)

Διαιτητές: Μπήτης, Πουρσανίδης, Συμεωνίδης

Τα δεκάλεπτα: 22-12, 36-38, 46-56, 63-63 (κ.α.), 73-68.

ΑΡΗΣ (Αγγέλου): Τζόουνς 14 (1), Κάιζερ, Βεργίνης, Μποχωρίδης 8, Φλιώνης 2, Μπελ 17 (4), Νταλό 9 (1), Χρηστίδης 3, Σλαφτσάκης 2, ΜακΓκι 5, Χάρις 2, Αγγέλου 11 (3).

ΙΒΒ (Γιαβούζ): Γκοντούρ 2, Γκιαγκμούρ 15 (3), Κούλιγκ 16 (2), Τσεβίκ, Καβακλίογλου 3, Τεκίν 14, Τουναλί 4, Καρλί, Μπουγιουκμπαϊράκ 2, Μπάμπιτς 9 (2), Τόμπσον 3.

 

45 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Night Audit

Να και τα στατιστικά ( με κάθε επιφύλαξη , μιας και τα έκανα από το live του allaboutaris. Λάβετε υπόψη τα ποσοστά μόνο , γιατί ριμπάουντ ,ασίστ κτλ δεν τα ανέφεραν συνέχεια , οπότε δεν είναι ενδεικτικά )
comment image

Night Audit

17/31 βολές…

U_nick

Θα το χτισουμε το πεταλο φετος…

Sam Vincent

Στον άσσο ποιούς χρησιμοποίησε και περίπου πόσα λεπτά τον καθέναν ?

Night Audit

Στο fb του allaboutaris έκαναν κάνα 20 λεπτό live του αγώνα. Μπες και δες αν θες

timemaster

54% σε βολές και 54% όμως και στα τρίποντα.
Μακάρι οι Μπελ και Αγγέλου να συνεχίσουν να βάζουν τρίποντα. Η ευστοχία τους θα είναι καθοριστική για το ξεκλείδωμα της αντίπαλης άμυνας.

Εικόνα από μέσα δεν έχουμε;

Night Audit

Ε σκοτάδια θα έχει…έφυγαν όλοι πια…

Λοιπόν,θα κάνω τον ινσαιντερ σας,μέχρι να πάρει το λόγο ο Sub που είδε πιο πολυ ματς από μένα-περιμενα πολύ να κόψω εισιτήριο γιατί είχε απίστευτη ουρά λόγω του ΑΜΚΑ….
Ο Μπέλ τα μπουμπουνουσε στην αρχή κ το πρώτο 10λεπτο ήταν πολύ καλό.Το δεύτερο μια καταστροφή,με τραγικά λάθη και το τρίτο μια βαρεμάρα…Στο τέταρτο έγινε η και καλά ανατροπή που οδήγησε στην παράταση.Ο γιος Αγγέλου όντως παίζει με πολύ όρεξη κ φαίνεται να το έχει.Καιζερ έμεινε στο 0 αλλά συγκριτικά έπαιξε και λιγότερο από τον Χάρις π.χ. ,πού σκοραρε το μοναδικό του καλάθι στην παράταση!Για μένα αυτός είναι ερωτηματικό αφού έχει μπασκετοφατσα αλλά στη ρακέτα δε μπαινει καν..Έχασε κιλά πάντως κ φάνηκε!
Από κει και πέρα ο μέγας λαθερ Μποχωριδης δεν έπαιξε καθόλου στον άσο (μόνο οι Βεργινης-Φλιωνης-Νταλο),ενώ συνυπήρξε στην πεντάδα με Λάκι στο 4.Φαγαμε πολλά τρίποντα,που δείχνει πως ειδικά η περιφέρεια θέλει πολλή δουλειά.Αλλα κ στους ψηλούς ένας δικός τους άχαρος(!)μας έβαλε στα καλάθια..

Night Audit

Εμ , αν δεν βγάζουμε και εκτυπώνουμε το εισιτήριο μας από πριν , τέτοια παθαίνουμε…Αθάνατε Έλληνα ( γενικό το σχόλιο , προχωρήστε παρακάτω )

badgrandpa

Ναι , το 14 !!! Ο τσεκος!!

BadLuckLuke

… Αγγέλου 11 ??????

aka Θεούλης

με 3 τρίποντα

badgrandpa

Ο κόσμος λίγος.. Η ομάδα κακη αλλά πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι από το περσινό τσίρκο. Ο Λάκης μεγάλος λαθερ, δεν είναι τεσσάρι! Ο σλαφτσακης ΔΕΝ είναι τεσσάρι! Αν επαιζα με χάρις και σλαφτσακη κάτω από το καλάθι θα έβαζα τουλάχιστον ψηλά γκαρντ ( νταλο μποχω λακη πχ ). Ο μαγκι χαλι μαύρο. Μια κίνηση έχει… είχε τόσο χάλια τοποθετήσεις που όταν την έκανε ήταν κάτω από το στεφάνι!! Αν ειμουν χάρις- μαγκι θα βαρουσα βολές με στιλ κουτάλα!!! Υπέρτατη ξεφτίλα!!!! Θα χάσουμε πολλά παιχνίδια από τις βολές

Τον κόσμο δεν τον λες και λίγο για καθημερινή,με την έκθεση δίπλα,το ξενέρωμα με τις ουρές έξω και την βροχή που σίγουρα θα έδιωξε πολλούς..Ναι,είναι του Έλληνα να πηγαίνει τελευταία στιγμή, αλλά ρε παιδιά,δεν πήγαινε ο νους ότι θα γίνει κάτι τέτοιο..!Σε φιλικό πας,έλεος!!..Είχε άτομα που περίμεναν 40 λεπτά κ μπήκαν στο ημίχρονο!!!!Πάντως κάποια στιγμή η 8-9 γέμισαν.

Night Audit

Πρώτο παιχνίδι ήταν για όλους; Κάθε χρόνο τα τελευταία 3 που απαιτείται το ΑΜΚΑ τα ίδια ακούω. Κάθε χρόνο , κάθε παιχνίδι , διαφορετικοί έρχονται και δεν μπορούν να καταλάβουν πως παίρνει χρόνο να βγάλει το εισιτήριο πια; Δεν μπορεί να φταίει για όλα η ΚΑΕ. Φταίμε λίγο κι εμείς. Το ίδιο διάβαζα και για τον ΠΑΟ στην μπάλα , έκαναν ουρές…κι εκεί πρώτη φορά όλοι στο γήπεδο…

Night Audit

Δε νομίζεις πως η κριτική είναι λίγο υπερβολική μετά από ένα παιχνίδι;

vaggelaris

Εγώ αυτό που είδα είναι αρκετή διάθεση για πίεση κ σε σχέση με άλλα χρόνια ψάχνουμε με πάσες το σουτ. Φαίνεται ότι εκμεταλευομαστε καλύτερα τον μπελ. Ο Αγγέλου φοβερή διαθεση, μπορεί να είναι κ η έκπληξη της χρονιάς. Στον τομέα των ρημπαουντ θεωρώ ότι δεν θα έχουμε προβλημα. Ο νταλο μου έκανε φοβερή εντύπωση σούπερ εργαλείο. Ο Τζόουνς είναι ο πιο ποιοτικός μας παίκτης κ το έδειξε σε κάποια σημεία του ματς. Για Μάγκι να μην είμαστε άδικοι έχασε 10 μέρες λόγω τραυματισμού και είναι παίκτης που θέλει έναν καλό οργανωτή για να του πασάρει σωστά. Τον έχουμε?. Πιο πολύ προβληματιστηκα με χάρις ειδικά στον τομέα επίθεση γιατί άμυνα το παλεύει. Το επιθετικό κομμάτι είναι θέμα γενικως αλλά δυστυχώς μεγαλύτερο δείχνει αυτό των βολών. Έχουμε 10 μέρες μπροστά μας για να είμαστε έτοιμοι οπότε υπομονή.
Υ.Γ ξέρουμε αν τα παιχνίδια με δυναμό θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη?

Την …ΠΛΑΦΟΝΙΕΡΑ την παλεύουμε!!Ένα και κάτι λεπτά πριν το τέλος οι Τούρκοι είχαν κολλησει στους59 πόντους.Κι εμεις βέβαια κάπου εκεί ειμασταν…

Night Audit

Λογικά όλα αυτά έχουν , αλλά δεν ξέρω αν θα είναι από Ελληνικό κανάλι ή όχι. Το εντός πιστεύω μια ΕΡΤ3 θα το δείξει σίγουρα. Για το εκτός δεν ξέρω

Subaris

Αυτό που με αγχωνει είναι πάλι η περιφερειακή άμυνα.Οπως κ πέρσι βαρουσαν μόνοι τους.Πολλα λάθη,παιδικά λάθη,λάθη για να γελάς όχι να θυμώνεις.Στην ρακέτα βλέπω να έχουμε θέμα.Βολές.Τα ποσοστα των 3ποντων ειναι καλυτερα.Αυτο τα λεει ολα.Απο παιχτες.Ο Βεργίνης εκτός τοπου-χρονου,Μαγκί θα κλαίμε όλοι μαζί!Τζόουνς,Νταλο,Μπέλ,αγγέλου διασωθέντες.Ο μποχω τα ίδια.Αν είναι η μέρα του θα σε σώσει,αν όχι θα σπας τηλεοράσεις.Οι υπόλοιποι απλά πέρασαν κ δεν ακούμπησαν.Θελω να πιστεύω πως τα πράγματα σήμερα ήταν μονο αναγνωριστικά κ πως δεν το πήραμε στα πολύ σοβαρά το ματς.Εχει μια ταχύτητα πάνω πάντως από το περσινό χάλι όπως κ να το κάνουμε κ πιστεύω θα δούμε κ πολύ καλυτερα πράγματα.

Night Audit

Οι δυο πρώτοι που λες βέβαια ήταν 15 μέρες εκτός.

Subaris

Το θεώρησα αυτονόητο να το αναφέρω.Για τον Μάγκι αστειευτηκα περισσότερο παρά το εννοούσα.Αν κ θα μου επιτρέψεις να έχω λιγάκι τις αμφιβολίες μου για τον παίχτη.

Night Audit

Σου επιτρέπω αφού το ζητάς ?

Subaris

???

Sam Vincent

Η άμυνα του Χάρις στο 4 ,πως ήταν παιδιά?

Έκανε 5 φάουλ.Ειναι πολύ ιδιαίτερη περίπτωση κ θα φανεί στα προσεχώς παιχνίδια τι τρέχει.. Δείχνει προσήλωση στο παιχνίδι της ομάδας,το βλέπεις πως προσπαθεί..Στην άμυνα ειδικά που λες, φώναζε στους συμπαίκτες του για κενά, αλληλοκαλυψεις,τον ένοιαζε δηλαδή! Αλλά μοιάζει αργός να αμυνθεί σε πιο γρήγορο μπάσκετ όπως αυτό που έπαιζαν οι Τούρκοι.Εξακολουθω να πιστεύω πως έχει θέμα φυσικής κατάστασης σαν εμένα(!)παρόλο που έχασε 2-3 κιλά από την…εποχή του οικογενειακού διπλού.Παραπανω δεν λέω,γιατί τον έχει πουλεν ο Night?

Θα έχει πρόβλημα με ελαφρύτερα ή με βαρύτερα τεσσάρια ? Θα έχει μεγαλύτερο πρόβλημα με Μαργαρίτη και Τσαιρέλη ή με Σάκοτα , Χρυσικόπουλο ?

Νομίζω με ελαφρύτερα,Σαμ.Το παράξενο ομως με την περίπτωση του είναι ότι ενώ έχει τη σωματοδομή να παίξει πιο συμβατικά ως ψηλός-να πάρει κάποιες προσπάθειες κοντά στο καλάθι,με πλάτη,π.χ.-αυτος επιθετικά κινείται μόνο γύρω απ’το τρίποντο…Έτσι ήταν πάντα το παιχνίδι του;Επειδή γραφόταν ότι παίζει (και)τριαρι ,δεν ξερω…Θελω να πιστεύω αυτό που είπε ο Sub,πως τα πράγματα είναι ακόμα στο αναγνωριστικό επίπεδο.Η αυτο που ειπε ο Αγγελου για την ελλειψη συγκεντρωσης.Αν ομως συνεχίσει να μην απειλεί επιθετικά παρά μόνο απ’την περιφέρεια και να χάνει κ τις βολές,ενώ στην άμυνα θα τον κουράζουν παίκτες πιο γρήγοροι,τότε θα έχουμε πρόβλημα.

Πλέον τα 4ρια κινούνται περισσότερο μακριά από το καλάθι . Σπάνια παίζουν με πλάτη . Το ζήτημα είναι με τους μικρομεσαίους να βάζει περισσότερα απ ότι τρώει . Δεν έχω καλή εικόνα για τον παίκτη και γι αυτό ρωτώ λεπτομέρειες . Συμφωνώ με το συμπέρασμα σου . Υπάρχει αδυναμία επιθετικά στο τέσσερα και τον άσσο . Ας ελπίσουμε πως θα την ματσάρουμε με άμυνα ριμπάουντς και υπεροχή στις άλλες τρεις θέσεις.

Έχουμε δεί 65 αγωνιστικα λεπτά απ’την ομάδα.Στο παλε.Δεν ξερω την εικονα στα αλλα φιλικα.Εννοειται πως κ θα περιμένουμε.Για τα τεσσαρια κ την πλάτη τους,το ξέρω!Ενδεικτικα το ειπα.Γιατι η κορμάρα του Ραμόν,αδικιεται σε τέτοια αχρησια!Και δεν είναι απλά μακριά απ’το καλάθι Σαμ-δεν επιχειρεί καν σουτ από τα 3-5 μέτρα.Μονο τρίποντα!Εχθές είχε πολύ μεγάλο χρόνο συμμετοχής,νομίζω τα περισσότερα λεπτά απ’όλους κ σκόραρε ένα καλάθι από καραμπολα.Προς το τέλος.
Ιδωμεν..Τον πιστεύω πάντως πως το έχει.

Jim Patras

Πέρα από ελ.βολές,οργάνωση,σε μια κομβικής σημασίας θέση(4)είμαστε γυμνοί..

Vamos_G1

Για τις βολές (Χάρις/Μαγκί) κ την οργάνωση (ξένος pg) τα λέγαμε από την αρχή Jim. Τώρα οι επιλογές έγιναν.

Dr Nimbelugen

Το ματς το είδα αποσπασματικά από στιγμιότυπα,λόγω εργασίας.Εμένα μου αρκεί αυτό που γράφουν κάποιοι φίλοι εδώ και θα είμαι ικανοποιημένος για φέτος.Μια ταχύτητα σε διάθεση, ενέργεια,θέληση,ομαδικότητα επάνω από πέρσι.Προσπάθεια και βήμα-βήμα.Το μεγάλο στοίχημα η οικονομική εξυγίανση το ξαναγράφω.

dorian gray

Σήμερα οι έτεροι παίζουν με την ίδια ομάδα με δωρεάν είσοδο κι εμείς είχαμε πάνω από 1000 εισιτήρια.
Και με απίστευτες ουρές για έκδοση εισιτηρίων, κόσμος που περίμενε, έφυγε, κλπ.
Είναι θετικό που κερδίσαμε.
Καλημέρα σε όλους.

sykies39

Βεργίνης Μαγκί πέρα των βολών δεν μπορούν να κριθούν.Φλιωνης Χρηστιδης μηδέν βελτίωση.Αγγελου μεγάλη έκπληξη.Εχει βέβαια το κίνητρο ότι δεν πήρε μεταγραφή εξαιτίας του πατέρα του.Καιζερ χρησιμοποιήθηκε λίγο δεν έδειξε τίποτα.Σλαφτσακης είχε όρεξη έτρεξε αρκετά.

stepap

Όπως παραδέχτηκε και ο κόουτς Αγγέλου, ο παίκτης-γιος του ήταν εκείνος που μαζί με τον Διαμαντή Σλαφτσάκη και τον Δημήτρη Φλιώνη κατάφεραν να αλλάξουν την εικόνα του αγώνα.
Το γράφω αυτό για να υπερασπιστώ το πουλέν μου, που μου το κακολογησες. ???

stepap

Night λες να δικαιωθω που σου έλεγα ότι θα είναι ένα από τα βαρόμετρα η Ευστοχία των Μπελ και Αγγέλου στα τρίποντα;
Πιστεύω ότι αν είναι εύστοχοι αυτοί οι 2 θα κερδίσουν και αρκετό χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια.

Night Audit

Στο ξαναλέω αν φτάσει να παίζει ο Αγγέλου πολλά λεπτά, δε μας βλέπω καλά. Ομάδα με 6 Αμερικανούς και να βρίσκουμε σουτ από αυτόν δεν μου κάθεται. Ας δούμε βέβαια και τα πρώτα επίσημα, πως πάει το rotation, τα ποσοστά και αυτά και μιλάμε μετά

stepap

6 Αμερικανούς μεν αλλά οι τρεις μόνο έχουν καλούτσικο σουτ. Οπότε δεν θα είναι παράξενο να παίζει λίγο παραπάνω ο Αγγέλου για να μας δίνει σκορ

vaggelaris

Από αυτούς μόνο τον μπελ νομίζω μπορείς να τον πεις σουτέρ. Όλοι οι άλλοι έχουν άλλα κομμάτια που θα βοηθήσουν αλλά όχι το σουτ σαν κύριο στοιχείο.

stepap

Τον Χάρις τον βλέπω να έχει σαν κύριο στοιχείο στην επίθεση το τρίποντο οπότε θα πω ότι και τα δικά του ποσοστά θα είναι βαρόμετρο για την ομάδα μας.

stepap

Μιας και αφαιρέθηκαν διαφορά σχόλια για ψηλούς και κοντούς, εγώ θα πω ότι το ερώτημα φέτος δεν θα είναι οι βολές, ούτε τα τρίποντα.
Το μεγάλο στοίχημα είναι αν θα μπορέσουμε να βγάζουμε ασίστ στους σέντερ μας γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να βάζουν ούτε 10 πόντους και οι 3 μαζί. Οπότε λόγω έλλειψης επιθετικού ταλέντου σε Μάκγκι και Κάιζερ και παραστάσεων – εμπειρίας σε Χρηστιδη θα πρέπει όλη η ομάδα να βγάζει αυτοματισμού που να τους φέρνουν σε θέση βολής κάτω από το καλάθι.

vaggelaris

Για να βάλω φυτίλι στις συζητησεις σήμερα ΠΑΟΚ ibb 90-63. Τα συμπεράσματα δικά σας…

Night Audit

κι έλεγα ποιος θα το πει , ποιος θα το πει

vaggelaris

Εντάξει το αναφέρω για να ελαφρυνω κ λίγο το κλίμα??