Ο Άρης ζήτησε 1.500 εισιτήρια, η ΕΟΚ έδωσε 50 προσκλήσεις! Οριστικά χωρίς φιλάθλους ο τελικός! | PRESSARIS.

Η ΕΟΚ αποφάσισε, γράφοντας εκεί που δεν πιάνει μελάνη τον Άρη και (λιγότερο) τον Παναθηναϊκό. Οι κίτρινοι ζήτησαν 1.500 εισιτήρια επισήμως στην σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του τελικού και τελικά θα πάρουν μόλις 50 προσκλήσεις!

 

Δεινόσαυροι! Μυαλό κουκούτσι…

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vayio

Πραγματι, μας εχους γραμμενους, να μην πω που…. Να χαρουν τον πρασινο τελικο τους. Γιατι δεν οριζουν καθε χρονο απο την αρχη Παο-Οσφπ να τελειωνουμε, αφου πρεπει ενας απο τους 2 να το παρει? Καλη τυχη στα παιδια που θα ταξιδεψουν, ελπιζουν να μπορεσουν να βρουν τα εισητηρια τους!

και δεν κάνουν το ματς σε καμια γηπεδάρα στην Ισπανία – Γερμανία – Λιθουανία…
Εμπορικά σίγουρα θα είναι καλύτερα και για τις δύο ΚΑΕ. Απο την στιγμή που δεν παίρνουν εισητήρια θα μπορούσαν να πιέσουν ώστε να γίνει το ματς σε πραγματικά υγιείς συνθήκες για μπάσκετ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ!!

skoraris

Μόνο στην Ελλάδα αυτά… Είναι πολύ λυπηρό… Έχω δεί Μίλαν Γιουβεντους, Αγγλικό πρωτάθλημα, ΝΒΑ και ειλικρινά δε ζήλεψα ούτε τις γηπεδάρες , ούτε τους παικταράδες τόσο, όσο τις συνθήκες! Ανακατεμένοι με τα κασκόλ τους ΟΛΟΙ εντός και εκτός γηπέδου και να μην τρέχει τίποτα… Πόσο δύσκολο είναι βρε ΑΧΡΗΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ που διοικείτε- κυβερνάτε τη χώρα και τον αθλητισμο;;; Πόσο;;;

savas

συμφωνω με ολα τα παιδια πανω στανταρντ, κι επαυξανω λεγοτας λοπον οτι ο επομενος τελικος πρεπει αν γινει στη νησο του Αλκατραζ…ειστε τοσο χαζοι νεοελληνες που χαρη σε σας οι ξενοι κοροιδευουν τον ελληνικο λαο, και για τις αποφασεις σας, απο τη πολιτικη ,μεχρι τον αθλητισμο…αρνουμαστε να δεχτουμε οτι 1991 ημασταν πιο πολιτισμενοι απτο ετος 2014 σαν οπαδοι, απλα γιατι..με τετοιες συμπεριφορες, δημιουργειτε εσεις τα επιεισοδια, γιατι ως γνωστον, ο,,τι στη ζωη απαγορευουμε, αυξανουμε την αξια του…κι οτι συναισθημα καταπιεζεται γινεται πιο υσχυρο…