Ολύμπια Λιουμπλιάνας η τέταρτη του Nick Galis Cup

Η Ολίμπια Λιουμπλιάνα προστέθηκε στις ομάδες που θα δώσουν το «παρών» στο 2ο Nick Galis Cup, μετά τις Καρσίγιακα και Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Ήδη ήταν γνωστή η συμμετοχή της Καρσίγιακα και της Λοκομοτίβ Κούμπαν του Γιώργου Μπαρτζώκα και πλέον η… τετράδα έκλεισε με την πιο γνωστή ομάδα της Σλοβενίας, την Ολίμπια Λιουμπλιάνα. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 26 και 27  Σεπτεμβρίου στο Nick Galis Hall.

Για να δούμε  και τα εισιτήρια

21 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ryan Stack

Πέρυσι ήταν αδικαιολόγητα άδειο το Παλαί,ακόμη και στον τελικό.Φέτος πρέπει να αλλάξει αυτό,ακόμη και αν οι αντίπαλοι δεν είναι τόσο εμπορικοί

The_Emperor_Is_Dead

Περυσι που χρειαζόμασταν χρήματα,τα εισιτήρια είχαν για την εποχή υψηλές τιμές!Φέτος που δεν τα χρειαζόμαστε ελέω Λάσκαρη,5 ευρώ γενική είσοδος θα ναι μια χαρά!Αλλιώς πώς να πάει ο κόσμος!Όλοι σκέφτονται τα ευρώ που θα φύγουν!

The_Emperor_Is_Dead

Σίγουρα θα μπορούσαμε ποιό εμπορικό όνομα απ την Ολύμπια Λουμπλιάνας!Τόσες Γερμανικές,Γαλλικες,Ισπανικες,Ιταλικές ομάδες υπάρχουν,δεν μπορούσαμε να βρούμε μία;Εστω την Λαμποράλ,την Μπάγερν,την Σασαρι,Βαλένθια,Μπάμπεργκ,την Πρωταθλήτρια Γαλλίας…κακή επιλογή η Ολύμπια!

The_Emperor_Is_Dead

Φαντάζομαι εσένα σου άρεσε όταν άκουσες “το καρέ συμμετοχών κλείνει με την Ολύμπια Λουμπλιάνας”,ε;

The_Emperor_Is_Dead

Φαντάζομαι και ο Γκάνγκστερ,κάνοντας βουτιές στο πευκοχώρι,θα τρελάθηκε απ την χαρά του όταν άκουσε ότι η Λουμπλιάνα θα είναι η 4η ομάδα!!!Καλύτερα να φερναμε το Ρέθυμνο!Είναι ντροπή για τον Νick να έρχονται τέτοιες ομάδες για το Νick Galis Cup!Θα καλούσε ποτέ η ΤΣΣΚΑ για το Γκομέλσκι Cup,ομάδα αντίστοιχου επιπέδου της Ολύμπιας;Δε νομίζω…

vayio

Στο Eagle’s Palace στην Ουρανουπολη κανει τις βουτιες του ο Nick… Σιγα μην τις εκανε στο Πευκοχωρι…

skoraris

μαλλον κατι σου φεύγει. και βουτιές και ταβλάκι και ποτάκι στην καψόχωρα ο τιτάνας! 🙂

Jim Patras

Νight Audit,αν θεωρείς γκρίνια το παραπάνω σχόλιο του ”the emperor is dead”,τότε έπρεπε να δεις το απόγευμα τον ΄΄κόσμο των σπόρ΄΄ στην ΕΤ3 &τα όσα είπε ο Πάρης Κάλημεριδης..

vayio

Ενταξει τωρα… δε μπορουμε να ξερουμε με ποιες ομαδες ηρθαν σε επαφη οι διοργανωτες και ποιες ηταν οι υποχρεωσεις της καθεμιας.
Περα απο την τιμη στον μεγαλο Nick, ειναι ευκαιρια να παρουμε μια καλη αγωνιστικη γευση απο την ομαδα, χωρις αγχος και με σπορακι στην κερκιδα.

Υ.Σ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ
(καιρο εχουμε να τον ακουσουμε… οι παλαιοτεροι γνωριζουν)

GOUNAS1914

ειναι 3 δυνατες ομαδες εμπορικες μπορει να μην ειναι αλλα δυνατες σιγουρα.. οι 2 παιζουν euroleague…
η διοικηση εμαθε απο τα περσινα που δεν της βγηκε και φετος σιγουρα θα εχει αλλη πολιτικη… για μ’ενα μεγαλο βαρος πρεπει να πεσει στο marketing…
το ξαναγραφω ΠΡΕΠΕΙ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΤΙΚ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΤΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ… το λιγοτερο…
για το τι θα σκεφτουν για να φερουν κοσμο ας το σκεφτουν…
emperor μηπως να τα βαλουν και δωρεαν?
τα διαρκειας διαβασα βγαινουν απο 1 Σεπτεμβρη.. μαλλον θελουν να γυρισει ο κοσμος απο τα μπανια? τι να πω?

The_Emperor_Is_Dead

Η δική μου τσέπη φίλε GOUNAS1914,για τέτοια παιχνίδια,μέχρι 5 ευρώ σηκώνει!!Θέλω να πάρω διαρκείας,σίγουρα θα είναι ξεχωριστά για Eurocup,δεν θα δουλεύω για να πληρώνω τα εισιτήρια διαρκείας,αν και φαντάζομαι,στην ίδια θέση με μένα είναι πολλοί άλλοι,κρίνοντας απ την περυσινη τους απουσία απ το τουρνουα! Γι αυτό είπα 5 ευρώ γενική σε όλα τα μάτς,γιατί δεν θέλουμε να βγάλουμε κέρδος όπως πέρυσι,αλλά να τιμήσουμε τον Νick!

GOUNAS1914

δεκτον

skoraris

Ρε παιδιά υπάρχει και ένα ευρώ μπάσκετ στη μέση. Όλα αυτά παίζουν το ρόλο τους

asteris_

Άσχετο: Έφυγε από την ΑΕΚ ο Δίπλαρος. Θα άξιζε λέτε;

gerorge

Εμένα δεν με ενθουσιάζει προσωπικά σαν παίκτης. Πολύ χύμα φαίνεται και ψάχνει περισσότερο την διείσδυση από την πάσα. Το μόνο που του αναγνωρίζω ειναι ο τσαμπουκας. Θυμίζει αρκετά Σταμάτη στον τροπο παιχνιδιού αλλά με λιγότερο ταλεντο

gerorge

για τον διπλαρο μιλούσα αλλά για κάποιο λίγο δεν γράφτηκε ως απάντηση στο παραπάνω σχολιο

Jim Patras

Eγώ τον είδα 1η φορά στο Πανελλήνιο πρωταθλ.εφήβων πριν 2χρόνια στην Πάτρα όπου έλαβε μέρος αν &ήταν 2χρόνια μικρότερος από τους υπόλοιπους..Έχει αρκετά καλά στοιχεία,ταχύτητα,έκρηξη,πάθος.Πλέον έχει γίνει &δημιουργικός στο παιχνίδι του..