ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

 

Επιστροφή λοιπόν στα παιχνίδια μετά από 10+ μέρες κι αυτό που άλλαξε είναι πως ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι η δεύτερη καλύτερη ομάδα της Ευρώπης για φέτος.

Μπορεί να εμφανιστεί κουρασμένος , ίσως και ψυχικά , αλλά σίγουρα δε θα είναι αδιάφορος.

Στα τελευταία 8 παιχνίδια μας εκεί για τα πλέι οφ , αυτή τη χιλιετία , έχουμε :

-30

-45

-33

-23

-32

-12

-24

-14

Δεν μας πάει το ΣΕΦ , δεν μας πάει…

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

Όπως είπε κι ο Σίμτσακ , μετά το εντός έδρας παιχνίδι

“Σε μικρές λεπτομέρειες, όπως όταν είναι η μπάλα στο παρκέ, να βουτάμε πρώτοι να την πιάσουμε. Τα ριμπάουντ, η θέληση και να βγαίνουμε κερδισμένοι στις περισσότερες επαφές… Τώρα η τακτική είναι και θέμα ημέρας. Θέμα μυαλού… Πιστεύω σε αυτό τα έχουμε πάει καλά ως τώρα και στο πρώτο παιχνίδι παρ’ όλο που χάσαμε πολλούς πόντους. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι η θέληση”

Στο δεύτερο παιχνίδι , δεν τα παρατήσαμε ακόμα κι όταν ξέφυγε ο Ολυμπιακός κι αυτό θέλω να κάνουμε και στο τρίτο παιχνίδι , γιατί στο πρώτο , με το που άνοιξε η διαφορά , το παρατήσαμε.

Δεν το αξίζει ούτε η προσπάθεια των παικτών , ούτε εμείς.

 

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Άρης

Ολυμπιακός

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Άρης

Ολυμπιακός

SHOTCHART

 

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΊΑ

0-14

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

ΠΕΜ 25-05-2017
19:00 COSMOTESPORT 4HD LIVE

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Αν το είχε πάρει ο ολυμπιακός την Κυριακή τότε είχα μια ελπίδα ότι θα έκανε χαβαλέ με μας, τώρα πιστέυω ότι θα παίξει σοβαρά που σημαίνει ότι ματς θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα

spire

Δε νομίζω οτί με οποιοδήποτε αποτέλεσμα στο Φ4 θα υπήρχε πιθανότητα διπλού, ούτως ή άλλως. Το ματς θα πάει εύκολα ή πολύ εύκολα στον Ολυμπιακό.

experience

Ε ναι, μάλλον έτσι είναι

Sam Vincent

Να μην πάθω αεκ του προχτεσινού αγώνα… Να επαναλάβει ο Αντωνάκης το ματς στο παλέ. Να εμφανιστούν όλοι στο γήπεδο και να μην υπάρχουν απόντες (από άποψη απόδοσης). Έτσι ν αποκτήσουμε καλή ψυχολογία για την τρίτη θέση .Όχι πως θα γίνει κάτι αλλά αφού θα τα παίξουμε τα ματς ,να πάμε καλά και να μείνει μια καλή γεύση το καλοκαίρι.