ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ

Ο Ολυμπιακός είναι μέσα στις 4 καλύτερες ομάδες τις Ευρώπης κι αυτό τα λέει όλα.

Στην Ελλάδα είναι πρώτος σε ότι αμυντική κατηγορία υπάρχει και δεύτερος στα άλλα.

Για να είμαι δίκαιος βέβαια κι εμείς είμαστε 3οι στην αμυντική αποτελεσματικότητα και στο ποσοστό του αντιπάλου , οπότε , κάτι είναι κι αυτό;

Το πρόβλημα , όμως , φέτος με τις μεγάλες ομάδες δεν είναι η άμυνα μας , είναι η επίθεση μας. Με τον Ολυμπιακό είχαμε 63 και 55 πόντους στα δυο παιχνίδια μας φέτος και – δυστυχώς – δεν περιμένω να αλλάξει κάτι στα πλέι οφ.

Ο Ολυμπιακός θα τα δει σαν δυο πολύ καλά παιχνίδια προετοιμασίας για το φάιναλ φορ , οπότε δεν περιμένω να είναι και πολύ χαλαροί.

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ

 

Ο Λοτζέσκι δε θα παίξει τουλάχιστον στα δυο πρώτα παιχνίδια , αλλά όταν μιλάμε για το ροστερ του Ολυμπιακού , μια τέτοια απώλεια μοιάζει μικρή.

Ο Σπανούλης περνάει – σε ποσοστό – τη χειρότερη του χρονιά στο Ελληνικό ΠΡωτάθλημα , με 42,3% στα δίποντα και 21,1% στα τρίποντα και τα δυο ιστορικά του χαμηλά.

ΟΜΑΔΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Άρης

Ολυμπιακός

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

Άρης

Ολυμπιακός

SHOTCHART

 

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΊΑ

0-13

ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

ΤΕΤ 10-05-2017
19:00 COSMOTESPORT 4HD LIVE

13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Το Σάββατο θα μυήσω τον βαφτιστήρα μου στον ναό. Είδα στον ύπνο μου τον Σπανούλη με τον Πρίντεζη να προσκυνούν …

dorian gray

Ωραίος!!!

kaptsik

Δεν πιστεύω να σε ξυπνήσει κανείς πάνω στο καλύτερο!

Subaris

Βαφτισμα του πυρος δηλαδη!!Παλι νονος δηλαδη!!Ευγε ρε φιλε!!!

experience

Για να είμαστε ρεαλιστές δε νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να κοντράρουμε σοβαρά τον ολυμπιακό στη σειρά. Είναι ομάδα επιπέδου φαιναλ 4. Νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα (προς το εύκολα εκτιμώ) θα πάρει τα παιχνίδια στην έδρα του, η καλύτερή μας ελπίδα είναι να κλέψουμε κανένα στο παλέ. Για να μη λέμε μετά ότι να και με τον ολυμπιακό χάσαμε και αποτυχία και τέτοια.

dorian gray

Με Χρηστίδη back up στο 5 δε φοβάμαι τίποτα!!!

Dr Nimbelugen

Απαίτηση να παλαίψουμε κάθε παιχνίδι όσο το δυνατόν περισσότερο και σε κάθε λήξη να υπάρχει τουλάχιστον το αίσθημα της ικανοποίησης και της πείνας.Ταχυδακτυλουργικά δεν μπορούν να γίνουν ούτε και δραματικές αλλαγές και τρυκ λόγω και του μικρού βάθους του ρόστερ.Ελπίζω να μπορέσουμε να κερδίσουμε πιθανά έστω ένα παιχνίδι στην έδρα μας.Για τον μικρό τελικό,θα θεωρήσω πως οι απαιτήσεις είναι ανάλογες,απλώς εκεί θα ήταν όμορφο ένα μπρέηκ αν και πάλι απόλυτη επιτυχία θα ήταν η προστασία της έδρας.

Jim Patras

Κατ΄εμέ δεν είναι ανάλογες οι απαίτησεις για τον μικρό τελικό..Εκεί οφείλουμε να πάρουμε ρεβάνς για την αρνητική κατάληξη της σεζόν..

Kostaris

Jim, συμφωνώ για τη ρεβάνς, αλλά για μένα η σεζόν έχει τελειώσει…είτε κερδίσουμε είτε χάσουμε τη σειρά του μικρού τελικού(δεδομένου ότι δεν έχει αντίκρυσμα), δεν αλλάζει κάτι για μενα, ούτε αποτυχία ούτε επιτυχία θα ναι…το πρόσημο έχει ήδη μπεί…
Αυτό π έπρεπε να κάνουμε το κάναμε, μπήκαμε στην 4αδα….
Η χρονιά, μετρώντας Ελλάδα κ Ευρώπη, έχει αρνητικό πρόσημο…μία απογοήτευση ήταν όλη η σεζόν…να φύγει κ να μην ξανάρθει!
Πιστεύω κ ευχομαι από την επόμενη σεζον, να ξεκινήσουν οι τίτλοι!

I hate mornings

Αν κερδίσουμε έναν αγώνα ενάντια στον Οσφπ και περάσουμε την ΑΕΚ, νομίζω ότι θα είμαι ευχαριστημένος από τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα.

Στο κύπελλο πήγαμε τελικό, αλλά δεν το πήραμε, οπότε τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα.

Στο BCL περίμενα κάτι περισσότερο.

Συμπέρασμα: μάλλον είναι μια χρονιά ανάμεικτων συναισθημάτων.

Subaris

Ας εβαζε τον χρηστιδη 12αδα τουλαχιστον στο εντος εδρας παιχνιδι που θα εχει κ τον κοσμο να τον ενθαρρυνει.Τελος παντων,θα ηθελα μια νικη στο παλαι τουλαχιστον, για να λεμε οτι δεν πηγαμε αμαχητί.Φοβαμαι τον διασυρμο εκει κατω,καθως ο ΟΣΦΠ θα θελει να δειξει τα δοντια του στην ευρωπη πριν το φαιναλ φορ,οποτε θα ηθελα να παω με ψημενους σε τετοια παιχνιδια παιχτες κ οχι των 1-2 λεπτων σε 1-2 παιχνιδια.Με λιγα λογια θα προτιμουσα νοοτροπια μαχητικου Αρη κ οχι παραδομενου.

Sam Vincent

Εγώ πάλι δεν βλέπω να πρόκειται να σκιστεί κανείς πριν το final four .Αν τους το επιτρέψουμε προβλέπω Σπαν Πρι να μην ιδρώνουν και Τολιόπουλο Γιανγκ Αγραβάνη Γουότερς και Ιωάννη να βγάζουν τα ματς. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να διασυρθούμε. Το χάσμα είναι πολύ μεγάλο δυστυχώς και θα είμαι ευχαριστημένος εάν παρουσιαστούμε σοβαροί σε όλα τα ματς , βάλουμε τον Σκοτ στο ροτεισον ,πάρει μερικά καλά λεπτά ο μικρός ,και αποκτήσουμε κάποια σταθερότητα στο παιχνίδι μας .Αν επαληθεύει και το όνειρο (που μου το διέκοψαν άδοξα)και τους πάρουμε ένα τότε θα μιλάμε για σούπερ ημιτελικό από μέρους μας.

Subaris

Αν βγει το ονειρο,θα ερθω να μου πεις κ το φλιτζανι!!!