Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΚΑΕ κατέβαλε τις πρώτες δόσεις στους παίκτες με τους οποίους έχει συμφωνήσει, κάτι απαραίτητο για να μην υπάρξει πρόβλημα με το σχετικό φάκελο. Η αγωνία οφείλεται στο γεγονός ότι οι υποθέσεις του Μάικλ Τζένκινς και του Βασίλη Καββαδά παραμένουν ανοιχτές και ο χρόνος μόνο σύμμαχος του ΑΡΗ δεν είναι.

Με τον Αμερικανό γκαρντ δεν υπάρχει σημείο επαφής και όλα δείχνουν ότι η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θα αποταθεί στη ΦΙΜΠΑ για να λύσει την υπόθεση. Για να γίνει αυτό και τυπικά, πρέπει να υπογράψει ο Καββαδάς (ώστε να απομείνει μόνο μία υπόθεση για να λύσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία). Ο Έλληνας σέντερ πήρε κάποια χρήματα πριν από λίγες μέρες, όχι αρκετά, όμως, ώστε να βάλει την υπογραφή του.

Πηγή: Οι πληρωμές και οι ανοιχτές υποθέσεις | AllAboutARIS.com

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sam Vincent

Επεισόδιο 4522

Rick: Εάν το αεροπλάνο απογειωθεί και δεν είσαι μαζί του, θα το μετανιώσεις. Ίσως όχι σήμερα, ίσως όχι αύριο, αλλά σύντομα. Και για την υπόλοιπη ζωή σου.

Ilsa: Αλλά τι θα γίνει μ’ εμάς;

Rick: Θα έχουμε πάντα το Παρίσι. Δεν το είχαμε. Το είχαμε χάσει μέχρι που ήρθες στην Καζαμπλάνκα. Το ξαναβρήκαμε χθες το βράδυ. Όταν είπα ότι δεν θα σ’ αφήσω ποτέ.

Ilsa: Και δεν θα μ’ αφήσεις.

Rick: Αλλά έχω μια δουλειά που πρέπει να κάνω. Και εκεί που πηγαίνω, δεν μπορείς να ακολουθήσεις. Σ’ αυτό που πρέπει να κάνω, δεν μπορείς να είσαι μέρος. Ίλσα, δεν είμαι καλός στις ευγένειες. Αλλά δεν θέλει πολύ για να καταλάβεις πως τα προβλήματα τριών μικρών ανθρώπων δεν ισοδυναμούν ούτε με ένα λόφο φασόλια σ’ αυτόν τον τρελό κόσμο. Κάποτε θα το καταλάβεις αυτό. Στο να σε κοιτάζω, μικρή.

Corto Malteze

Μπορεί πάλι να είναι και η αρχή μιας υπέροχης φιλίας. Να τους κοιτάζει δακρυσμένος ο Γουίλ και να λέει – Θα έχουμε πάντα την Θεσσαλονίκη…