Σε διάστημα δέκα ημερών, ο Λευτέρης Αρβνίτης προχώρησε σε τρεις διαδοχικές συναντήσεις, προκειμένου να φέρει στην ΚΑΕ συμφωνίες που θα μπορούσαν να δώσουν οικονομικές “ανάσες” στην ομάδα. Η πρώτη συνάντηση έγινε μ’ εκπροσώπους της Turkish Airlines στην Ελλάδα, στους οποίους ο Αρβανίτης ανέλυσε ένα πλάνο με συγκεκριμένες δυνατότητες συνεργασίας της αεροπορικής εταιρείας με την ΚΑΕ ΑΡΗΣ (χορηγία σε φανέλα, σορτσάκι, γήπεδο, ονοματοδοσία κλπ.) το οποίο άρεσε ιδιαίτερα. Η δεύτερη χρονικά συνάντηση, έγινε με τον επιφανή Αρειανό επιχειρηματία Βαγγέλη Βουτσά, ο οποίος επένδυσε στο γυναικείο ποδοσφαιρικό τμήμα και είναι γνωστός για την αγάπη του για τον Σύλλογο. Ο κ. Βουτσάς, εξαιρετικός επιχειρηματίας στον χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής και των ειδών διατροφής, άκουσε με προσχή τον Αρβανίτη και τις δυνατότητες συνεργασίας που του παρέθεσε και συμφώνησαν να τα ξαναπούν άμεσα.

Η τρίτη και πιο πρόσφατη, έγινε την περασμένη Τετάρτη επί Αθηναϊκού εδάφους. Ο Αρβανίτης επισκέφθηκε τα γραφεία της EPSILONET A.E. εταιρείας με δυναμική παρουσία στην βιομηχανία παραγωγής λογισμικού γι τον ιδιωτικό τομέα, εισηγημένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με 350 και πλέον εργαζόμενους, με προϊόντα που τα εμπιστεύονται περισσότεροι από 25.000 πελάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ βρέθηκε στην έδρα της εταιρείας στην Λεωφόρο Συγγρού, αναλύοντας το χορηγικό πλάνο της ΚΑΕ ΑΡΗΣ στους ανθρώπους της και περιμένοντας τις αποφάσεις τους.

https://www.allaboutaris.com/mpasket/98804/oi-epafes-arvaniti-gia-xorigies

35 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nikolas

Το πρωί που διάβασα το άρθρο κι εγώ στο site είχε και την παράγραφο για την επαφή με την EPSILONET. Τώρα που έκανα κλικ στο άρθρο για να το διαβάσω η παράγραφος αυτή λείπει. Τι παίχτηκε και το έβγαλαν;

ChrisSiak

Ιδιοκτητης της έψιλον ΝΕΤ είναι ο Γιάννης Μίχος δήμαρχος Αριστοτελη Χαλκιδικής.
Να υποθέσω λόγω του γεγονότος ότι πολιτεύεται δε θέλει να βγαίνουν πράγματα ή φήμες παραέξω;

Μια απλή υπόθεση κάνω.

tomsou

εχει παραιτηθεί εδω και 2 χρονια. Νομιζω εταιρικοί είναι οι λόγοι, που δεν ηθελαν να φανει απο τωρα κατι..

NAOS 80-0

Σοβαρός επιχειρηματίας ο κ. Μίχος. Αν και είχε σοβαρό και σαφές πλάνο για την ανάπτυξη του τόπου του, λίγο μετά την εκλογή του παραιτήθηκε, όταν κατάλαβε τι παίζεται, αλλά και πως παίζεται το παιχνίδι της πολιτικής στην Ελλάδα. Δεν τίθεται επομένως τέτοιο θέμα φίλε μου.

Nikolas

Ειλικρινά εξέφρασα την απορία μου, για ποιο λόγο να λείπει η παράγραφος από το αρχικό κείμενο. Δεν εξέφρασα άποψη, απλά ρώτησα. Γιατί έχω πάρει 4 dislikes? Αν θέλει κάποιος από αυτούς τους 4 ας σχολιάσει παρακαλώ.

Toby B

Πάντως αυτό το άρθρο υπήρχε και στην Άρης Είσαι του Σαββάτου. Μακάρι να κάτσει κάτι από αυτά και να ε ουμε άμεσα εξελίξεις.

tomsou

το οτι συναντηθηκε τωρα ο Αρβανίτης με την turkish, ενω συζηταμε για αυτή 4-5 μήνες και υποτίθεται ήταν στις ιδιαίτερες επαφές του ιδιου Λάσκαρη, δεν είναι λίγο παράξενο;

Κι εσύ πες τα(τα είπες μάλλον!)…

NAOS 80-0

Μακάρι να ευοδοθεί το σενάριο συνεργασίας με την Turkish Airlines. Προσωπικά δεν μ’ ενοχλεί ακόμη και Aris Turkish Airlines να ονομασθεί η ομάδα μας.

gerorge

Turkish Airlines?Αυτοι θα του ειπαν του Αρβανιτη “Μιλησαμε ηδη με το αφεντικο σου και σε 3 βδομαδες θα εχετε τεραστια χορηγια απο εμας”.

Πέστα…

Night Audit

Μόλις ενημέρωσε ο Πετρατος πως πληρώθηκε .
Με νέες υποσχέσεις φυσικά , περιμένουμε την ΕΡΤ είπε

gerorge

Να δω τι θα πρωτοβολεψουμε με τα εσοδα απο Ερτ.Παικτες που περιμενουν για να κλεισουν,παικτες που περιμενουν να τους καταβληθουν τα περσινα ωστε να γινει ενας συμβιβασμος,παικτες που περιμενουν τα δεδουλευμενα τους πριν 6-7 χρονια για να μην προσφυγουν για το 99.ουτε το τηλεπτικα του ΠΑΟ να περιμεναμε να κλεισουμε

Subaris

Ερχεται κ η τεραστοχορηγια σε 3 βδομαδες αδελφε gerorge…

Subaris

Και καπου διαβασα σε αντιπροσφορα ιδιωτικου καναλιου για σημερα, ετσι δεν ειναι?

Night Audit

Για εμάς ; Αφού η κλήρωση θα είναι στην ΕΡΤ , υποθέτω είναι τελειωμένο

Subaris

Δεν θυμαμαι που αλλα ειμαι σιγουρος πως διαβασα πως σημερα θα εκανε αντιπροσφορα ενα ιδιωτικο καναλι.Να κανω τοσο λαθος ή να καταλαβα λαθος?Αν καποιος εχει διαβασει καπου κατι τετοιο ας φωτισει λιγακι.

Kostaris

Sub, δεν ξέρω αν υπάρχει κάπου γραμμένο, αλλά Γκάλη π άκουσα σμρ, έλεγε ότι έχει σίγουρα τα 300+ καθαρά απο ΕΡΤ κ συζητάει με άλλο κανάλι μήπως πάρει κ περισσότερα, κ μέχρι το τέλος της εβδομάδος θα χει κλείσει οριστικά…

Subaris

Τουλαχιστον δεν αρχιζω κ τρελενομαι αφου ακουγεται κατι παρομοιο!!

Subaris

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!!!! Απορω πραγματικα με την υπομονη τους..

Night Audit

Αν σκεφτείς πως η εναλλακτική είναι -99%- διάλυση και καθόλου λεφτά , εσύ τι θα έκανες ;

Subaris

Εσυ μια επιταγη ακαλυπτη θα περιμενεις τις υποσχεσεις κ μετα τις 9 ημερες που εχεις δικαιωμα να σφραγισεις ή θα την σφραγισεις μπας κ τον τρομαξεις?Φυσικα δεν ειναι ακριβως ετσι αλλα καταλαβαινεις το σκεπτικο μου.

Night Audit

Καταλαβαίνω τι λες

tomsou

θα επαιρνα ολο το ποσο απο την ΑΕΚ ή τον ΠΑΟΚ και θα εκανα προσφυγη…

Sam Vincent

Σσσσσσσσσσσ μην λες τέτοια πράγματα ,πιπέρι στο στόμα .Άκου εκεί πχ ένα χαζό εικοσάχρονο να σε διαλύσει για να κάνει πλάκα με τους φίλους του ….

tomsou

Υποτίθεται ότι το budget φετος θα ήταν όσο τα έσοδα. Τώρα φαίνεται ότι πληρώνουμε και τα περσινα με διαρκείας, τηλεοπτικά, την προκαταβολη του BCL.. Έτσι κανουμε ολοι τον μεγαλομετοχο..

AlphaMi

Δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εξαργυρωσουν εμπορικα το τεράστιο κεφάλαιο που λέγεται Παναγιώτης Γιαννάκης!!!
Θα μου πεις,σε μια χρονιά εδιωξαν απο κοντα τους τον Γκαλη,στον Γιαννάκη θα κολλούσαν;
Οι άνθρωποι ειναι για γέλια…

Night Audit

Συγγνώμη κιόλας , αλλά ο Γκάλης και κυρίως ο κύκλος του , δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Χρόνια τώρα το ίδιο τροπάριο έχουμε.
Ο Γκάλης αν ήθελε να είναι κοντά στην ομάδα θα ήταν. Μια κουβέντα του θα έφτανε να προκαλέσει τόσες αντιδράσεις , που και να μην τον ήθελε κάποιος δε θα μπορούσε να κάνει αλλιώς.

tomsou

ισχυει, έχει ευθύνες και ο Γκάλης, κυριως λόγω ιδιοσυγκρασίας του. Το θέμα όμως είναι πιο σύνθετο. Στην πραγματικότητα ποτέ δεν υπήρξαν οι δικλείδες ασφαλείας που θα εξασφάλιζαν τα στοιχειώδη:
α. θα ήταν σοβαρή εμπλοκή, με προοπτική και κυριώς οικονομική υποστήριξη
β. δε θα γινόταν το όνομα του Γκαλη αντικείμενο εκμετάλλευσης, χωρίς να έχει ουσιαστικό λόγο ο ίδιος

Sam Vincent

Ο Αρβανίτης πήρε τους δρόμους με μια βαλίτσα για την ανεύρεση χορηγιών.. Η ερώτηση τώρα : Ο Αρβανίτης ψάχνει τους χορηγούς . Ο Γιαννάκης απόλυτο αφεντικό αγωνιστικά . Η υπόλοιπη διοίκηση φτιάχνει μόνο άθλια βιντεάκια . ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΌΛΟΙΠΗ ΔΙΟΊΚΗΣΗ? ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΧΡΉΣΙΜΗ? ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΕΗ ΔΗΜΙΟΎΡΓΗΣΕ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ,ΤΑ ΠΡΩΤΑ Ή ΤΑ ΔΕΎΤΕΡΑ? Υ.Γ. Την ίδια ώρα ,σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ο Ν.Λ. είναι ένας επιχειρηματίας που γι αυτόν τα 65 εκ. είναι ψίχουλα και με φίλους – συμπαίκτες ετοιμάζει επένδυση ενός δις ευρώ.

Subaris

Για μας ειναι βρε το 1 δις.

Sam Vincent

Ούτε στην MONOPOLY.

Night Audit

Η διοίκηση δε φτιάχνει τα βίντεο. Ο/η φουκαρας ο απλήρωτος εδώ και μήνες υπάλληλος προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί, όπως μπορεί , με τα λίγα που ξέρει.
Δε νομίζω πως χρειάζεται να κάνουμε παραπάνω κριτική για αυτό.

Sam Vincent

Την κριτική για το βίντεο πράγματι την εξαντλήσαμε. Φυσικά και δεν φταίει ο απλήρωτος υπάλληλος . Αν ήμουν εγώ για πρόμο θα έβαζα το βίντεο στον Θωμαίδη που μιλούσε για το σίλικον. Φταίει αυτός που έδωσε να γίνει το βίντεο από έναν άσχετο που μάλιστα του χρωστάει κιόλας και μετά το ενέκρινε ή δεν το είδε καν.

Night Audit

Αυτός