Τη χειρότερη δυνατή στιγμή, οι “Κιτρινόμαυροι” είδαν τη FIBA να τους επιβάλει και δεύτερο ban, μέσα σε διάστημα λίγων ωρών.

Μετά το ban του Δημήτρη Πρίφτη, η Παγκόσμια Ομοσπονδία επέβαλε δεύτερο ban στους “Κιτρινόμαυρους”.

Πηγή: Νέο πρόβλημα για τον ΑΡΗ – Και δεύτερο ban από τη FIBA – AllAboutARIS.gr

ΕΕ τώρα, όσο καλοπροαιρετος και να θέλω να είμαι αυτό είναι τραγικό.

Έχεις απλήρωτες δόσεις μπάν και πας και ψάχνεις παίκτες;;;

Τι να πω…

24 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Babis cool

Ενδιαφέρον παιχνίδι αύριο ανάμεσα σε BanΑρη και BanΑεκ!!! Βέβαια αυτοί έχουν σπάσει όλα τα ρεκόρ αλλά κάνουμε κι εμείς φιλότιμες προσπάθειες!

kaptsik

Καθώς τα ban φέρνουν ανία κάπου εκεί… στην Banανία…

badgrandpa

Κατάντια…
Υποτίθεται ότι τα χρήματα για τον Μαρμπλ ήταν λίγα…

ΥΓ: η ΑΕΚ ότι και να λέμε τα Μπαν τα σβήνει σε δευτερόλεπτα

badgrandpa

Ελπίζω να γίνει ειδικό φροντιστήριο στον τσεβεζ, να είναι λίγο προσεκτικός με τα φάουλ, να μην ορμάει από την αρχή σαν τραγι σε οίστρο, λίγοι είμαστε κάτω από το καλάθι

Dimitraris

Μετα από τα sold out που σημειώσαμε και τις χορηγίες που έχουν ανακοινωθεί πίστευα ότι πλέον μπήκε η ομάδα σε μια σειρά, αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι και φέτος είμαστε βαρέλι δίχως πάτο. μακαρι κάτι να αλλάξει μέχρι το τέλος της χρονιάς

Ε αφού κατά το 2024 θα έχουμε εξοφλήσει τις υποχρεώσεις προς τρίτους κ όχι “σε ένα δεκαήμερο”(ring a bell?),παλι καλά.
Γιατί “εμείς μιλάμε με dones” μιας και “έχουμε το know how”(ring another bell?)
Στην προσεχή συνέντευξη τύπου.
Τι διαμαρτυρεσαι;
Κι αν δεν είσαι με μας ,είσαι εναντίον μας🥸

Last edited 1 year ago by καπετάν Κανένας
xav

μη ξεχνατε οτι για να μπορεσουν να παρουν παιχτη επρεπε να πληρωσουν και αρκετα χρηματα για να παρουν την ασφαλιστικη ενημεροτητα. προφανως περιμενουν τα χρηματα απο το στοιχημα για να ξεμπερδεψουν και με τις υπολοιπες απο τις αμεσες υποχρεωσεις. Π.χ περα απο το πριφτη μεγαλο μερος των χρηματων θα πανε και στο ντραγκισεβιτς. Ειμαστε σε καλο δρομο οικονομικα, αλλα κανεις δεν ειπε οτι ξεμπερδεψαμε. Ενω και ο αμερικανος που πηραμε ειναι πιο πανερι απο τα πανερια, τα χρηματα ειναι πολυ λιγα.

xav

Μα ποιος ο λογος να σε ενοχλουν τα μπαν αν δε θελεις να παρεις καποιον παιχτη?

xav

Μπα, απλα δε μπορουσαμε να κρυψουμε οτι ερχονται τα χρηματα απο το στοιχημα.

xav

Ο πριφτης εχει 6 χρονια που εφυγε, αν ηθελε να δημιουργησει προβλημα θα μπορουσε να το ειχε κανει 100 φορες μεχρι χθες. Το κανει τωρα που ξερει οτι η ομαδα μπορει να τακτοποιησει και αυτον. Οπως και να χει, ειναι αστειο να κραζονται αυτοι οι ανθρωποι οταν αυτο που εχουν καταφερει τη τελευταια διετια, με τεραστιες προσωπικες θυσιες ειναι ενα μικρο θαυμα. Οταν ακομα και στο κομματι των χορηγιων που ηταν μεγαλος βραχνας βλεπουμε οτι γινονται καλα βηματα. Προσωπικα θα εδειχνα περισσοτερο εμπιστοσυνη.

xav

Δε μιλαμε για διαχειρηση, εχουν μπει πολλα χρηματα στην ομαδα.

timemaster

νομίζω πως αυτό που εννοεί ο night audit με ένα παράδειγμα.
Εφόσον εγώ ξέρω πως χρωστάω στους υπαλληλους μου ένα πόσό εδώ και χρόνια και τους έχω στο περίμενε επειδή δεν έχω πραγματικά λεφτά. Αυτοί με εμπειστεύονται και κάνουν υπομονή. Όμως μία μέρα με βλέπουν στα ξαφνικά να αγοράζω δεύτερο αμάξι, που στην πραγματικότητα δε το έχω και ανάγκη (η ομάδα έπιασε τον στόχο της βλέπε σωτηρία), όπου με τα λεφτά αυτά θα μπορούσα να τους εξοφλήσω κάποιες δώσεις. Ε, λογικό είναι να με αρχήσουν ξανά τις πιέσεις για τα λεφτά τους.
Ας πληρωναν πρώτα τις δώσεις τους και μετά αν έπαιρναν τα λεφτά από το στοίχημα ή από κάπου αλλού ας έφερναν παίχτη.
Σε αυτό δε φταίει ο Πρίφτης και ο κάθε παίχτης αλλά η διοίκηση που φαίνεται σαν να τους κοροϊδεύει. Και στην πραγματικότητα κανείς δεν τους κυνηγά μιας και μιλάμε για χρέη 5ετίας που έχουν γίνει πάμπολες φορές διακανονισμοί και κουρέματα.

xav

ρε παιδες αυτα τα 6 χρονια που εχουν περασει απο τοτε που ο πριφτης εφυγε απο την ομαδα, η ομαδα εχει αλλαξει ενα σωρο αυτοκινητα.

timemaster

ναι και όχι.
Αν προσέξεις έχουμε μία μάχη κάθε Καλοκαίρι ώστε να βγάλουμε τα μπαν γιατί τότε είναι που οι παίχτες μπορούν να ασκήσουν πίεση. Συνήθως η πίεση τότε είναι από τους σχετικά αδιάλακτους παίχτες.
Το Χειμώνα όμως τις προηγούμενες σεζόν δεν κάναμε αλλαγές στο ρόστερ ή είχαμε το διαπραγματευτικό χαρτί πως άμα δεν τις κάνουμε η ομάδα πέφτει και τότε είναι που δε θα δουν λεφτά. Από την άλλη τις κάναμε λίγο πιο υποχθόνια. Δίναμε μερικές δώσεις και μαζί πέρναμε τον παίχτη με δώσεις. Τώρα κάναμε κάτι χοντρό. Λέγεται ότι πληρώσαμε ένα μεγάλο ποσό στην εφορία για να φέρουμε τον παίχτη.
Οπότε όλο το θέμα είναι η λάθος διαχήρηση. Άλλο το να έχεις ένα σαράβαλο που δε θα βγάλει το δρομολόγιο και άλλο να έχεις ένα καλό (για τα δεδομένα μας) αμάξι και αγοράζεις ένα δεύτερο. Και φέτος ουσιαστικά αυτή είναι η τέταρτη προσθήκη στο ρόστερ

nikos3118

Εγώ απλά θα ήθελα κάποια στιγμή, εσύ ή οποιοσδήποτε άλλος, να μας πει ποιες είναι αυτές οι προσωπικές θυσίες. Με στοιχεία και ονοματεπώνυμα. Όσο δε γίνεται αυτό, θα μου επιτρέψεις να τα θεωρώ μεγαλοστομίες και τίποτα παραπάνω. Όσο για το ότι έχουν πετύχει κάποιο θαύμα, ότι σου είπε ο Night. Σε νοήμονες απευθύνεσαι φίλε μου, με πολύ σεβασμό στο λέω.

xav

αν ξερεις μαθηματικα και παρακολουθεις το ρεπορταζ της ομαδας, δε χρειαζεται να ξερεις κατι αλλο.

nikos3118

Α οκ, νόμιζα ότι μιλάμε σοβαρά. Να σαι καλά