Για το μέλλον του είπε:

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω σκεφτεί κάτι ακόμα είναι πολύ νωρίς μόλις χθες παίξαμε το τελευταίο παιχνίδι. Για μένα το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να βρει τον δρόμο της και να ξεκαθαρίσει τι δυνατότητες έχει και τι θέλει να κάνει και από εκεί και πέρα εδώ θα είμαι για να μιλήσουμε.

Πηγή: Μποχωρίδης: «Όνειρο μου να φτάσω ψηλά με τον Άρη, ανοιχτό το να παραμείνω» | Yellow Radio

14 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
BadLuckLuke

1. Ρίξε λίγο τις απαιτήσεις σου
2. Προπονησου στις βολές

vaggelaris

Όντως Ελλάδα δεν έχει πολλές επιλογές. Εκτός αν κινηθεί καμία ΑΕΚ.

Kotsos

Στο παρελθόν πάντως επέλεξε τα λεφτά σε κρίσιμη για την εξέλιξη του ηλικία.
Τώρα δεν αλλάζουν σημαντικά τα χαρακτηριστικά του.
Δεν με καίει η παραμονή του γιατί θεωρώ οτι δεν θα πέσει σε χαμηλό ποσό.
Έχει βγάλει μέσους όρους για all around guard και σε συνδυασμό με το βιογραφικό του μπορεί να διεκδικήσει λεφτα που για μας θα είναι υπερβαση. Η αλήθεια για την χρονιάπου έκανε είναι μακριά απο αυτό.
Θα είναι λάθος μας να κάνουμε υπερβαση για Λε-Μπο, όπως ήταν λάθος η υπέρβαση με Αθηναίου.
Δεν λέω όχι στην παραμονή του, αλλά με μικρό συμβόλαιο και με την προυπόθεση οτι δεν θα μέινουν Αθηναίου και Μπελ.

experience

Τον Μποχωρίδη πάντα τον θεωρούσα έναν μέτριο παίκτη ή μάλλον για να το πω αλλιώς όχι τόσο καλό όσο λένε οι υπόλοιποι. Ούτε σε μας έβγαλε μάτια, στον παο ήταν σαν να μην υπήρχε και έχασε πολύτιμα χρόνια, για μένα μόνο με μικρό συμβόλαιο να μείνει και όχι σαν παίκτης που θα στηριχτούμε πάνω του. Επειδή δε νομίζω να το δεχτεί μάλλον θα φύγει. Έχει πολλούς θαυμαστές πάντως

Mits-77

Ο Λευτερης είναι ο καλύτερος παίκτης που έχουμε, και ο πιο εξελίξιμος. Με την Ρόδο που δεν έπαιξε και τίποτα το ιδιαίτερο θα έκανε σχεδόν triple double αν ήταν λίγο πιο εύστοχος ο Bell από το τρίποντο. Είχε 12π/10ρ/6α. Πρέπει να δουλέψει στον χειρισμό της μπάλας και την δεξιά διείσδυση και να αποφασίσει επιτέλους τι θέση θέλει να παίξει στα guard. Είναι και αρειανός, πρέπει με κάθε κόστος να μείνει στην ομαδα… Εδώ κάναμε συμβόλαιο 170.000 στον Καββαδα ο Λευτέρης μια κατοστάρα σίγουρα πρέπει να την πάρει.

Υ.Γ. Οι βολές ψυχολογικό είναι θυμάμαι στην πρώτη του χρονιά στην Α1 όταν ήταν 18 χρονών είχε κοντά 90%
Υ.Γ.2. Και επειδή είμαι περίεργος τώρα το τσέκαρα στο σαιτ της Εσάκε, είχε 20/23 βολές 86,96 %

Στις βολές σουτάρει σα να σκοπεύει,ίσια.

kaptsik

Πρέπει να επενδύσουμε στο Μποχωρίδη. Είναι ο καλύτερος από τους Έλληνες της ομάδας και παίζει σε πολλές θέσεις, πράγμα που τον κάνει να κουμπώνει σε διάφορα σχήματα. Βεζένκοφ δεν είναι, αλλά καλύτερα γιατί δε θα είμαστε άξιοι να κρατήσουμε ένα Βεζένκοφ στην ομάδα ούτε φέτος ούτε το προσεχές διάστημα. Μακάρι Φλιώνης, Χρηστίδης κα να έχουν την εξέλιξή του, ώστε και χρήσιμοι να είναι στην ομάδα και η ομάδα να μπορεί να τους κρατήσει.

O_Betatzis

Τις τελευταίες δύο καταστροφικές χρονιές την παρτίδα την έσωσαν ο κόσμος, οι προπονητές και οι Έλληνες παίκτες. Πέρισυ ήταν ο Ξανθόπουλος, ο Καββαδάς ο Γιάνκοβιτς, ο Σίμτσακ φέτος ο Τσαιρέλης, ο Μποχωρίδης ο Φλιώνης, ο Αθηναίου,ο Μούρτος κλπ. Αν για δεύτερη συνεχή χρονιά διαλύσουμε τον Ελληνικό κορμό, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Δεν είμαι προπονητής, άλλοι ξέρουν καλύτερα αν πρέπει να μείνουν όλοι ή κάποιοι. Νιώθω όμως ότι κάποιοι πρέπει να μείνουν.
Και κάτι ακόμα: Επειδή ο Άρης δεν είναι ούτε Κύμη ούτε Προμηθέας χρειάζεται να έχει ο φίλαθλος ένα δέσιμο με παίκτες για να είναι και η ομάδα αγαπησιάρικη. Το δέσιμο απαιτεί κάποιο χρόνο και συνέχεια.

vaggelaris

Εννοείται χρειάζεται ελληνικός κορμός. Κ φέτος υπήρχε. Το πρόβλημα μας είναι ότι πρέπει να βρούμε τους κατάλληλους ξένους που να δώσουν το κάτι παραπάνω. Κ για αυτό δε χρειάζεται να χουμε εκατομμύρια. Ανθρώπους με καλό μάτι χρειαζόμαστε…

kaptsik

Προσυπογράφω κάθε επιχείρημα. Να φανταστείς, αν είχαμε την οικονομική άνεση θα ήθελα να κρατήσουμε και τον Αθηναίου. Προσθέτω ακόμα ένα επιχείρημα: Αλλιώς είναι να έχεις γνωστές τις ανάγκες της ομάδας σου και να έχεις ένα καλοκαίρι ολόκληρο για να την συμπληρώσεις με 2 μόνο παίκτες κι αλλιώς να δοκιμάζεις να φέρεις 6 νέους ξένους που δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί. Επίσης το δέσιμο του κόσμου πραγματοποιείται σε ένα βαθμό και με τους ξένους. Ο Μπελ, ο Ντουβιέ κ.α. αντιμετωπίζονται με συμπάθεια από τον κόσμο.
Ας ελπίσουμε η οικονομική μας κατάσταση να επιτρέψει το κράτημα του ελληνικού κορμού καθώς και κάποιων από τους ξένους.

Jerel Mcneal

Πρέπει να μεινει ο μποχωριδης στήν ομαδα.. Και μενα δεν με τρελανε φετος αλλα δεν είναι λογικη να διαλύουμε καθε χρόνο τον ελληνικο μας κορμο ειδικότερα οταν προκειται για ενα παιδι που εχει περιθώρια βελτίωσης..ας μην ξεχναμε οτι πηρε μονος του το ματς μιση παραμονή μεσα στον Πανιώνιο..ισως η συνεχεια του να ηταν λιγο άχαρη αλλα λογική για εναν μπασκετμπολίστα που απο αγωνιστικη απραξία να πήγαινει σε μια ομαδα οπως ο Άρης και να καλείται να γινει ο ηγέτης της..με συνεχή δουλεια και βελτίωση μπορεί να βοηθησει σε πολυ μεγαλο βαθμό τα επόμενα χρόνια

dorian gray

Ο Lef Bo είναι καλός παίκτης, όχι τέλειος, αλλά καλός.
Είναι, νομίζω, 23 χρονών, άρα εξελίξιμος.
Το αν μπορούμε να τον πληρώσουμε αυτό που κοστίζει αυτή τη στιγμή στην μπασκετική αγορά είναι επίσης μια παράμετρος που δεν πρέπει να αγνοηθεί…