Την πρόσληψη του έμπειρου τεχνικού Θόδωρου Αστεριάδη ανακοίνωσε ο Α.Σ ΑΡΗΣ. Όπως ενημερώνει ο Ερασιτέχνης ο Έλληνας τεχνικός θα προπονεί το Εφηβικό και Παιδικό τμήμα της ομάδας αλλά θα έχει και την επίβλεψη των ακαδημιών γενικότερα.

Πέρα από το ρόλο του στις Ακαδημίες, ο Αστεριάδης θα αποτελέσει και μέλος του τεχνικού τιμ της ανδρικής ομάδας του ΑΡΗ.

Πηγή: Μπάσκετ: Ο Θόδωρος Αστεριάδης προπονητής των τμημάτων υποδομής του ΑΡΗ

20 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ruben2501

Να παίρναμε κάποιον που έχει ένα αξιοσημείωτο έργο στα αναπτυξιακά, να παραβλέψουμε την οπαδικη του προτίμηση. Το λιγότερο περίεργη επιλογή που χωρίς λόγο μας φορτώνει με εσωτερικά προβλήματα και γκρίνια.

Jim Patras

Μήπως παίζει ρόλο ότι είναι ομοσπονδιακός..Γέφυρες επικοινωνίας με την Ε.Ο.Κ. κ.τ.λ.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι τα παιδικοεφηβικά τούτη τη χρονική περίοδο είναι σε limit down 10ετίας,δεν υπάρχει αξιόλογο υλικό..Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από το εφηβικό που τελείωσε με 0-3 απέναντι σε αδύναμες ομάδες(βλ.μετέπειτα πορεία συμπολίτη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα).

Ποιος ηταν ρε παίδες αυτός που λέει ότι έπαιζε στον Παοκ μεσα 80;Καθόλου δεν τον θυμάμαι.Ετρωγε πάγκο;

Ρολίστας ήταν.Όχι μέσα του ΄80,τότε ήταν 13χρ.Ουσιαστικά τη 10ετία του΄90 έπαιξε μόνο καθώς σταμάτησε νέος.

H πηγή του άρθρου λέει, Τζιμ:
“Σε συλλογικό επίπεδο, αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ από το 1989 έως το 1992”.
ας διορθώσω λοιπόν,το μέσα του 80 σε 1989.

Bilias6

Εγω βλεπω οτι τους εχουν παρει χαμπαρι ολοι οτι εχουν κανει τον Αρη επαγγελμα. Εχω δει αρθρο στο κιτρινο ραδιο εναντιον τους απο ανθρωπο που δεν το περιμενα.
Εχεις δικιο στο οτι θα επρεπε να ηταν πιο πιεστικοι, αλλα βλεπεις εκλαψε ο αρβανιτης οτι τον πολεμανε και μαλλον δεν θελουν να του δωσουν πατημα. Παντως μπριζαρουν τον κοσμο εξυπνα, ανεβαζοντας αρθρα για μεταγραφες αλλων ομαδων.

Bilias6

Καλα οτι εγραψα θετικο σχολιο για δημοσιογραφους του Αρη με ξεπερναει αλλα ειλικρινα δεν βλεπω οτι τους στηριζουν. Αρθρα του τυπου- χαθηκε ο παικτης, πηγε στην λαρισα- αυτο δειχνει.
Αυτοι που θελουν να τους στηριξουν δεν τολμουν να γραψουν. Δεν τους παιρνει.

Τον μαρκαρα σε αγώνα πρωταθλήματος παιδικού. Πέπει να μου έβαλε γύρω στους 40 πόντους

Απο μικρός φαινοταν#not

starstar2301

Λίγα λόγια για τον συνεπίθετο ε.
Και που λέτε το νέο αυτό το διάβασα στο basketplus.gr και έγραφε «Ο Αστεριάδης προπονητής των τμημάτων υποδομής του Άρη» και πάω στην γυναίκα μου και της λέω: «με προσέλαβαν προπονητή στον Άρη»

Dr Nimbelugen

Μπα οχι δεν…

vaggelaris

Από πλευράς κ μόνο σημειολογίας είναι τραγική επιλογή. Είναι σα να παίρνει ο Ολυμπιακός παίκτη του ΠΑΟ. Βέβαια παίζει κ να μπουχτισαν οι αρειανοι προπονητές από την όλη κατάντια του συλλόγου κ να μη θέλουν να ασχοληθούν.

Sam Vincent

Δεν μ ενοχλεί καθόλου η θητεία του στους δίπλα . Μ ενοχλεί αν βάλαμε σε αυτήν την ευαίσθητη θέση κάποιον χωρίς να το αξίζει και χωρίς να χει δείξει κάτι καλό. …