Αναβλήθηκαν οι αγώνες του με Παναθηναϊκό και Λαύριο, ενώ χθες υπήρξε ενημέρωση ότι δεν θα γίνει ούτε αυτός κόντρα στην Λάρισα.

Ο επόμενος αγώνας δεν έχει προγραμματιστεί, αλλά θα είναι απέναντι στον Προμηθέα Πάτρας, πιθανότατα την 12η Δεκεμβρίου!

Οι υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων Ελλάδας και Βοσνίας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ, όπου συμμετέχουν οι διεθνείς Φλιώνης και Μιλόσεβιτς, ολοκληρώνονται στις 29 Νοεμβρίου, με το Σαββατοκύριακο 5-6 Δεκεμβρίου να είναι διαθέσιμο για να… φιλοξενήσει μερικούς αναβληθέντες αγώνες ή ακόμα και να μεταφερθεί εκεί ολόκληρη η 6η αγωνιστική.

Ναι μεν ο Άρης έχει χρόνο για δουλειά περισσότερη μπροστά του, αλλά η ομάδα δεν μπορεί να βρει σε καμία των περιπτώσεων ρυθμό στο παιχνίδι της.

Πηγή: Με τρία ματς από τις 26 Σεπτεμβρίου δεν μπορεί να υπάρχει ρυθμός… – PRESSARIS

Συμφωνώ 100%

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelaris

Το φετινο πρωταθλημα οπως κ ολες οι διοργανωσεις σε ολη την ευρωπη δυστυχως αγγιζουν τα ορια της αλλοιωσης. Δε ξερω πως μπορει να ολοκληρωθει φυσιολογικα με τοσα πολλα αναβληθεντα παιχνιδια

timemaster

Ρυθμός δε μπορεί να υπάρξει όμως μπορεί να υπάρξει μία μίνι προετοιμασία.
Για κάποιους παίχτες μάλιστα που έχουν εμφανές πρόβλημα βάρους και φυσικής κατάστασης μπορεί να βγει σε καλό.

vaggelaris

Τωρα οι παικτες θελουν ματς. Η προετοιμασια πλεον ειναι αχρηστη. Για αυτο κ βλεπουμε οι ομαδες να εχουν πολλα πανω κατω μεσ το παιχνιδι.

Sam Vincent

Γιατί οι υπόλοιποι (ανταγωνιστές) έχουν ρυθμό ; Όσο για εμάς, δεν ξέρω τι μας συμφέρει. Να παίζουμε όλοι με ρυθμό η μήπως να παίζουμε όλοι …ξεκούρδιστοι γιατί για να παίζεις μια στο τόσο την θέλει την εμπειρία του Aν η εμπειρία έδινε νίκες χτυπουσαμε και euroleague.

Sam Vincent

Εχουν .Ενα ματς περισσότερο . Δεν παίζουν και Τρίτη Πεμπτη Σάββατο …

Sam Vincent

Μια παροιμία μου έρχεται που λεν στο χωριό μου αλλά θα την γράψω μετά τις 00.00 γιατί είναι σοκιν.

spire

Ε δεν απαραίτητα και κακό αυτό. 5 Δεκ με Προμ , ας πούμε κάπου 80% χαμένο. Θα βρούμε ρυθμό εκεί και μετά θα πάμε για διπλό στο κρατικό. Όλα γκουντ

vaggelaris

Θα δουμε πως θα αντιδρασει η ομαδα τοτε γιατι θα παιξει 3 ματς μαζεμενα. 5, 9 κ 12 η 13. Για μια ομαδα που θα εχει να παιξει ενα μηνα δεν ειναι οτι καλυτερο. Κ βεβαια κ τα 3 ματς ειναι πολυ δυσκολα. Τουλαχιστο να κερδισουμε το ενα απο τα 3. Γιατι 0/3 ειναι κακο σεναριο αλλα δυστυχως αρκετα πιθανο…

experience

Δεν μπορεί να γίνει πρωτάθλημα έτσι παιδιά, η χρονιά κανονικά πρέπει να ακυρωθεί και να μη μετρήσει