Επιτέλους!!!!

Η θεά τύχη ( ή ο πάγος ) μας χαμογέλασε και πέσαμε με Πανιώνιο εντός!!!

Μεγαλύτερες πιθανότητες για να δούμε τελικό δεν θα μπορούσαμε να έχουμε!

Το παιχνίδι θα γίνει στις 21/12!

12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sotiris

Επιτέλους!!!! Εκτός από τεράστιο οικονομικό κέρδος από το σίγουρο sold-out είναι και τεράστια ευκαιρία για τον κόσμο να δεί ένα τελικό μετά από πάρα πολλά χρόνια. Μακάρι όλα να πάνε καλά και να διεκδικήσουμε με την καινούργια φουρνιά των παικτών μας την συνέχιση των τίτλων του αυτοκράτορα!!!

vayio

Συμφωνω απολυτα… Επιτελους!!! Μακαρι να πανε ολα καλα και να παιξουμε τελικο! Δε με ενδιαφερει αν θα το παρουμε, γιατι σιγουρα οι πιθανοτητες θα ειναι εναντιον μας, με ενδιαφερει που θα δω την ομαδα μας σε εναν ακομα τελικο, εστω και μετα απο αρκετα χρονια. Αυτος ειναι ο ΑΡΗΣ, η μεγαλυτερη μπασκετικη ομαδα της Ελλαδας και απο τις μεγαλυτερες της Ευρωπης… ομαδα που γαλουχηθηκε μεσα απο τιτλους και τελικους! Και θα παιξω και παλι τελικο! Και θα διεκδικησω και παλι τιτλο! Αυτος ειναι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΗΣ! … και εχω δικαιωμα και παλι στο ονειρο… στο ονειρο που με εκανε μεγαλο!

Υ.Σ. Κατι μου λεει, τελικος στο κρατικο της Πυλαιας! Ε ρε γλεντια… και να φωναζουν οι συμπολιτες οτι δεν το δινουν. Χαμος θα γινει….
Ας περασουμε με το καλο ομως πρωτα….

experience

Τα διαρκείας ισχύουν στο κύπελλο;

skoraris

πολύ με φοβίιζει πως το 90% των ΑΡΕΙΑΝΩΝ δεν είδε μια κλήρωση ημιτελικού… Είδε κλήρωση τελικού
ΑΡΗΣ-παοσφπ… Πότε θα μάθουμε να κραταμε χαμηλά την μπάλα;;; ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ και να παιξουμε τελικο… ΜΑΚΑΡΙ… Αλλά απέναντι μας εχουμε ομαδα με 6 ξένους και ίσως κανει και καμια προσθηκη μεχρι τις 21/12…..

experience

Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι αλλά και να περάσουμε το να το πάρουμε απέναντι σε Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό μου φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Όπως και να χει πέρα από τα παρασκήνια είναι πολύ καλύτερες ομάδες από μας που έχουμε πολύ δουλειά ακόμα. Μακάρι να φτάσουμε πάλι σε εποχές που τους κοντράραμε στα ίσια.

Οτι πρέπει θα είναι ένας τελικός φέτος για αυτή την ομάδα!
Το καλύτερο σενάριο για την προώθηση του πλάνου που υπάρχει.
Είναι δύσκολο το ματς με τον Πανιώνιο αλλά εφικτή η πρόκριση.
Είναι χειρότερη ομάδα απο πέρσυ που τους κοντράραμε μέχρι τέλους στα πλέι οφ και κρατήσαν και σφαιρόπουλο
(καλό αυτό 🙂 )
Μέχρι τέλη Δεκεμβρίου η ομάδα θα έχει καμιά 10αριά παιχνιδία, θα έχει δουλέψει αρκετά.
Σίγουρα θα είμαστε αλύτεροι.
Το πρώτο crash test σε δύο εβδομάδες στο παλε να τους δούμε απο κοντά…

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ!!

GOUNAS1914

θα συμφωνησω με οσους λενε οτι εχουμε και εναν ημιτελικο. σε περιπου 2 μηνες το ματς αρα θα εχουμε δρομο μπροστα μας μεχρι τοτε. ελπιζω να εχουν μπει ολοι σε κανονικο ρυθμο. δεν το εχω ψαξει. ειναι μονο η διπλα παιχνιδια?

vayio

ΜΟΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ.

GOUNAS1914

φιλε το σκεφτομαι.. εξαρταται απο την αδεια που θα παρω…