Ο Μαρμπλ δεν έχει πλέον το δικαίωμα να διεκδικήσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον ΑΡΗ και στον Ντέβιν Μαρμπλ συνεχίζεται, με την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ να πετυχαίνει την πρώτη της νίκη στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, το πρωτοβάθμιο δικαιοδοτικό όργανο του ΕΣΑΚΕ έκανε δεκτή την καταγγελία του ΑΡΗ για την αίτηση διακοπής συμβολαίου που κατέθεσε κατά του Αμερικανού, «ρίχνοντας» το μπαλάκι της ευθύνης για το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών στον παίκτη.

Πρόκειται για μία σημαντική απόφαση, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει η πλευρά των «κίτρινων», εφόσον αυτή του παίκτη πάει στα ευρωπαϊκά δικαστήρια ή στη FIBA, ενώ αυτομάτως στερεί από τον Μαρμπλ τη δυνατότητα να διεκδικήσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

https://www.allaboutaris.com/mpasket/89233/me-euthyni-tou-marmpl-i-lysi-symvolaiou

 

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kaptsik

Επειδή είχε γίνει θέμα από αρκετούς φίλους εδώ μέσα ότι ο Μαρμπλ έφυγε με τρόπο τέτοιο που η διοίκηση θα πρέπει να πληρώσει όλο του το συμβόλαιο, θα πρέπει να πούμε κάτι και τώρα.
Ισως η διοίκηση τελικά να ήξερε τι έκανε και πώς να το χειριστεί το θέμα του Μαρμπλ. Λέω ίσως καθώς η απόφαση του ΕΣΑΚΕ δίνει ένα όπλο διαπραγμάτευσης για τη συνέχεια του δικαστικού αγώνα. Ίσως η διοίκηση απλώς να πάτησε στο ότι ο Μαρμπλ βρήκε άλλη ομάδα (πράγμα που δεν το ήξερε ότι θα συμβεί όταν ο Μαρμπλ έφευγε)
Αν τελικά την κερδίσει ο Άρης την υπόθεση θα προκειται για μία περίπτωση όπου κάποιοι από εμάς βιάστηκαν να προσδώσουν στη διοίκηση ανεπάρκεια.

stepap

Όπως τότε που έφυγε είχα πει για ερασιτεχνισμό της διοίκησης για την μη κατοχειρωση του προστίμου, τώρα που φαίνεται να διορθώνει το λάθος της θα πω ένα μεγάλο μπράβο που γλύτωσε πολλά εκατομμύρια προς το παρόν.

stp

Αν έβγαινε η απόφαση με ευθύνη της ΚΑΕ θα είχε 70 σχόλια. Πρέπει όλοι μας να κάνουμε την αυτοκριτική μας και να αφήσουμε την κάθε διοίκηση να κάνει την δουλειά της χωρίς γκρίνιες και μιζέρια.

dorian gray

Μια 100% ευχάριστη είδηση.
Οι σύλλογοι δεν πρέπει να είναι φέουδα των μισθοφόρων Αμερικανών παικτών.