Εκείνο που ενδιαφέρει είναι η επόμενη μέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Basketplus.gr ο Αχιλλέας Ρουσιαμάνης, δηλωμένος φίλος του Άρη, θα δραστηριοποιηθεί διοικητικά στην αγαπημένη του ομάδα.

Άγνωστο παραμένει όμως αν θα το κάνει υπό την τωρινή διοίκηση Λάσκαρη, με την οποία έχει καλές σχέσεις, ων αρκετές φορές στα “επίσημα” μαζί τους, ή αν θα μπει σε ομάδα παραγόντων που θέλουν να ασχοληθούν αν υπάρξει αλλαγή ιδιοκτησίας ή μάνατζμεντ.

Εκεί υπάρχει θολό τοπίο, αφού υπάρχουν – σύμφωνα με… φήμες (…) – αρκετοί “πόλοι” για την “επόμενη μέρα” της ΚΑΕ Άρης. Εμπλέκονται μάνατζερ, χειρούργοι, έμποροι, παραγωγοί κρασιών, προμηθευτές γεωργικών λιπασμάτων, και αρκετοί άλλοι, ενώ ο Λευτέρης Αρβανίτης δεν έχει πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ μίας ή άλλης “πλευράς”. Η διοίκηση Λάσκαρη προσπαθεί να βρει πόρους για την ομάδα (το θέμα Ντούβιερ είναι πραγματικά άξιο αναφοράς, αλλά καλύτερα ας περιμένουμε μήπως και έρθει ο παίκτης), μένοντας μακριά απ’ αυτά τα σενάρια, ενώ η ομάδα παίζει αύριο δύσκολο ματς στο Ρέθυμνο.

Ο Ρουσιαμάνης είχε εμπλακεί και στο παρελθόν σε “σενάριο” για την ΚΑΕ Άρης, όμως το είχε διαψεύσει. Όπως φαίνεται όμως η εμπλοκή και πάλι θα αποτελέσει σύντομα σημείο αναφοράς και θα επιβεβαιωθεί ή όχι οσονούπω…

Source: BasketPlus.gr | Τα πάντα για το μπάσκετ! – Μετακομίζει στο Παλέ, αργά ή γρήγορα!

Αυτό είναι μια σαλάτα με όλες τις φήμες για τα διοικητικά μας και σως τον Αρβανίτη…

Κάποιους από αυτούς τους ξέρω , δεν ξέρω αν είναι οι 5 φίλοι του Αρβανίτη με το 500ρικο ή κάτι καινούριο.

Αν κάποιος ξέρεις κάτι παραπάνω , ας το πει , μιας που το θέμα βγήκε ήδη…

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Φήμη 25469687 για πιθανό ενδιαφέρον ιδιοκτήτη για την ΚΑΕ

GeorgeG

Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι χθες μεταβίβασε και το πακέτο μετοχών που κατείχε στην ΚΑΕ Τρίκαλα.

alan tomidy

Φήμες, φήμες, φήμες….! Και στο τέλος δεν κουνιέται φύλλο στα διοικητικά-οικονομικά! Κουράστηκα πραγματικά με τόσες φήμες και έχω μπερδευτεί! Εύχομαι σύντομα η ομάδα να βγει από αυτή την περιπέτεια, γιατί όσο κρατάει αυτή η αβεβαιότητα βαδίζουμε σε πάρα πολύ επικίνδυνα μονοπάτια και οι συνέπειες θα είναι ακόμα πιο άσχημες!

Kostaris16

Parole parole parole

keoma

Υπαρχουν εξωγηινοι.?? Υπαρχουν επενδυτες..?? Που ειναι οι χορηγοι..?? Η αληθεια βρισκεται εκει εξω…

Subaris

Ζουν αναμεσα μας!