πηγή :pressaris. gr

Οι κίτρινοι έχουν χάσει 11 από τα 19 φετινά επίσημα παιχνίδια τους. Στις επτά από τις 11 ήττες έχουν καταρρεύσει στη τρίτη περίοδο των αγώνων, δίχως να μπορέσουν να αλλάξουν την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί.  Άλλες τρεις φορές έχουν χάσει το τρίτο δεκάλεπτο, αλλά δεν τους στοίχισε: Με τη Ναντέρ (8-17), με την Αβελίνο (14-17) και με τη Ζιέλονα Γκόρα (19-18) την περασμένη Τρίτη.

«Στοχεύσαμε να αντεπιτεθούμε στο τρίτο δεκάλεπτο, γιατί ξέρουμε ότι είναι το χειρότερο δεκάλεπτο του Άρη, που ήταν και κουρασμένος», είπε χθες ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Το πλάνο της Κύμης λειτούργησε, δυστυχώς, για τον Άρη…

Μαύρη τρύπα το γ’ δεκάλεπτο

Κόροιβος – Άρης 26-11 (71-55)

ΠΑΟΚ – Άρης 23-8 (63-57)

Προμηθέας – Άρης 24-6 (70-40)

Κύμη – Άρης 31-16 (94-69)

Νίμπουρκ – Άρης 25-13 (99-70)

Άρης – Τέλεκομ Μπον 14-24 (69-75)

Μπεσίκτας – Άρης 20-14 (83-61)

Μας πήρε  χαμπάρι και ο Μανωλόπουλος!

 

13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Σέρνονται πού σέρνονται,πάνε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και κάααααθονται,που έλεγε κι ο Φωτόπουλος.Επίσης θα το προσέξατε που δεν έγινε καν προπόνηση πριν το ματς,έ;Χαλαρά ο Γιαννάκης….
Μας φάγαν τα λεωφορεία.Αφού κι ο ώμος του Μπένσον κάτι μου λέει οτι πιάστηκε στο δρομολόγιο Θεσ/νικη-Χαλκίδα με τις εκδρομές των κτελ…

Jose

Και τι θες να κουραζεται ο φροντιστης βαλε βγαλε τις τσαντες στα αεροπλανα!

Sam Vincent

Τι δεν θα έδινα για μια θέση στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Να ακούσω τι λέει ο δράκος και τι κάνουν εκείνη την ώρα οι παίκτες.

Subaris

Δρακος: Νανι νανι το μωρακι… Παι τες:ουγκρρρρρρρρ… φσιου, ουγκρρρρρρ…. φσιου…..

Sam Vincent

Πέρα από την πλάκα ,είναι γεγονός πως μέσα στο γήπεδο ,την τρίτη περίοδο ,κοιμόμαστε. Αυτό επαναλαμβάνεται σχεδόν σε κάθε αγώνα και είμαι βέβαιος πλεον πως υπάρχει μια αιτία. Ψάχνοντας λοιπόν γι αυτήν μοιραία θα πρέπει να δούμε το τι συμβαίνει λίγο πριν ,στα αποδυτήρια , και την λογική στο ροτεισον του συγκεκριμένα λεπτά . Κατά τ άλλα ,είναι οι ίδιοι παίκτες που στα υπόλοιπα τρια δεκάλεπτα είναι σαφώς καλύτεροι. Αν δεν ισχύουν όσα λεω θα πρέπει να ψάξουμε για άλλα ,αόρατα και μεταφυσικά φαινόμενα. Είμαι βέβαιος Sub ,πως κάτι θα έπεσε στην αντίληψη σου . Night ,υπάρχει -ουν παίκτης -ες ή και συνδυασμός αυτών που ο κόουτς ξεκινά στο 3ο??? Μήπως παίκτης που συνήθως απουσιάζει από την πεντάδα ?

Subaris

Μια εξηγηση ειναι οτι οι αλλοι μπαινουν χαλαρα στο πρωτο ημι,κ οχι εμεις στο 3ο,γνωριζοντας οτι στο φουλ το δικο μας αρκει τι χαλαρο δικο τους χωρις να ξοδευουν δυναμεις κ στο 2ρο δινουν γκαζι κ καθαριζουν τον αγωνα. Εμεις απλα ειμαστε ηδη κομματια απο το πρωτο μισο κ στη συνεχεια απλα παραδινουμε ψυχη κ σωμα.

Ody

Αν κρίνω από την εικόνα στα τάιμ-ουτ, όπου ο Γιαννάκης με γουρλωμένα μάτια λέει κάτι ακαταλαβίστικα, ένας κάνει ότι ακούει για ξεκάρφωμα και οι υπόλοιποι πετάνε αετό, στο ημίχρονο θα πιάνει ο καθένας το κινητό του και θα τσεκάρει το instagram.

Sam Vincent

Δλδ στην αρχή του αγώνα λύνεται η γλώσσα του δράκου ,τα μάτια δεν είναι γουρλωμένα και οι παίκτες παίζουν με το …κομπολόι τους?

Ody

Είναι να μην ανέβουν οι σφιγμοί.

Sam Vincent

Είναι μια εξήγηση !!!

alan tomidy

Όταν αυτό το φαινόμενο συνεχίζεται να επαναλαμβάνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και δεν αλλάζει, τότε υπάρχει σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα! Μας έχουν μάθει οι αντίπαλοι και μας χτυπάνε εκεί που πονάμε και εμείς συνεχίζουμε να μπαίνουμε στα δεύτερα ημίχρονα χαλαροί και σαν να μην συμβαίνει τίποτα! Καμία βελτίωση! Ασόβαροι σε όλα τα επίπεδα! Διοικητικά και αγωνιστικά! Κρίμα ρε αυτοκράτορα! Πραγματικά κρίμα!

Subaris

Οπως λεω κ στον sam, το φουλ το δικο μας ειναι το χαλαρο των αλλων. Κραταν δυναμεις στο πρωτο κ το σκορ κοντα κ στο δευτερο μπαινουν κ καθαριζουν το ματς. Εγω μονο ετσι μπορω να το εξηγησω.

Σίγουρα ισχύει αυτό,ναι.Από την άλλη,για το τί συμβαίνει στα αποδυτήρια πάει κάπου το μυαλό μου(θα σου στείλω μνμ,χαχαχα!!!)=Το να τους αλλάζει τον αδόξαστο ο Βασιλόπουλος εκεί μέσα,δεν είναι πιθανό;;
Επίσης επιμένω στο οτι δεν γυμνάζονται σωστά οι παίκτες μας.Ποιό παιδί πρόσεξε κι έγραψε πόσο χάλια ήταν το ζέσταμα πριν το ματς στη Κύμη,εγώ επισήμανα την απουσία προπόνησης πρωτύτερα και όσο για το λεωφορείο ,παίζει κι αυτό τον (μεγάλο) ρόλο του.Είναι ψόφια τα καμάρια μας και μόλις καθήσουν λίγο,τους βγαίνει η κούραση.Πώς να ξαναβάλουν μπρός μετά;(λείπει και το χρηματικό κίνητρο για να τους ανάψει…).Ο stepap κι ο Παντελής λίγω ιδιότητας ίσως μπορούν να πούν δυο λόγια…