Ο Νίκος Λάσκαρης υπογράμμισε στο περιθώριο της κλήρωσης πως ο Άρης συνεχίζει το πλάνο του, αυξάνοντας το μπάτζετ και μειώνοντας τα χρέη του.

Για το αποτέλεσμα της κλήρωσης και το ότι ο Άρης υποδέχεται την 3η, 5η και 7η αγωνιστική διαδοχικά ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ σχολίασε: “Αυτό έχει και υπέρ και κατά. Το καλό είναι ότι τώρα τουλάχιστον ξέρουμε πως πρέπει να ετοιμαστεί η ομάδα και πότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για δύο δυνατά παιχνίδια ανά βδομάδα. Όχι ότι είναι λιγότερο δύσκολο με τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά είναι διαφορετικό να παίζεις με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό”.

Για τον Άρη της νέας χρονιάς είπε: “Εμείς συνεχίζουμε το πλάνο μας αργά και σταθερά. Αυξάνουμε το μπάτζετ μας κάθε χρόνο, μειώνουμε τα χρέη μας, κάνουμε την ΚΑΕ πιο ανταγωνιστική και αυτό που μένει είναι να δούμε στην πράξη αυτό το σύνολο που έχει ετοιμαστεί πως θα είναι στον αγωνιστικό χωρό”.

Για το τι θα θεωρήσει επιτυχία στο τέλος της χρονιάς δήλωσε: “Να έχουμε παίξει ωραίο και θεαματικό μπάσκετ, με όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας».

https://www.pressaris.gr/%CE%BC%CF%80%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%84/%CE%BB%CE%AC%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B7%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CF%87%CE%AF%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%AC%CE%BD%CE%BF-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%85/

24 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
GeorgeG

Σωστά το έθεσε. Αργά και σταθερά. Δεν θέλουμε πυροτεχνήματα.

ortiz

Διαφωνει ο Κostaris ομως με αυτο που ο Λασκαρης θεωρει επιτυχια

starstar2301

Δεν νομίζω να διαφωνήσει, το αφεντικό λέει “…να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας”…

experience

Τι, αργά και σταθερά; Να παίξουμε καλό μπασκετ; Άσε ρε μίζερε Λάσκαρη, στον Άρη βρίσκεσαι, σύνελθε επιτέλους

Night Audit

experience

Ε ναι

KavatzAris

O Βοss τα λέει και τα πράττει εμείς οφειλουμε να στηρίζουμε να ακολουθούμε και να επισημαίνουμε προβλήματα και δυσλειτουργίες αν υπάρχουν. Φυσικα πλεον δεν θελω να ακουω για καβουρια στις τσεπες και αλλα τετοια χλωμά γιατι ολα βαινουν βαση προγραμματος και ειμαι σιγουρος οτι Λασκαρης και Πριφτης θα το πάνε γράμμα γραμμα το πλανο

kaptsik

Μου αρέσει ή λογική του αργά και σταθερά. Δείχνει ότι υπάρχει προοπτική. Δείχνει διάθεση να προστατεύσει την επένδυση του. Προσωπικά μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Πέραν του οικονομικού είναι κι άλλα στοιχεία που με ικανοποιούν. Το ότι φτιάχνει καλό ονομα ως εργοδότης σε θέμα παροχών και εμπιστοσύνης προς τους παίκτες. Καλοπληρωτης (δεν έχει ακουστεί τίποτα για καθυστερήσεις πληρωμών). Επίσης οι μάνατζερ βλέπουν κάποιον ικανό να δώσει λεφτά αλλά όχι ανόητο για να τα πετάει δεξιά κι αριστερά. Για παράδειγμα στον Μακνιλ έβαλε ταβάνι τα 200, αλλά για τον Τζενκινς δεν τα τσιγκουνευτηκε. Αυτή τη φήμη δεν την κερδίσεις από τη μία μερα στην άλλη. Την κερδίζεις σε βάθος χρόνου. Μάνατζερ και παίκτες βλέπουν πως ανταποκρίνεται σε διάφορες προκλήσεις. Μέσα από τις πράξεις σου χτίζεται ή καλή ή κακή σου φήμη. Ή καλή φήμη θα γίνει ένα πολύτιμο κλειδί στα χέρια της διοίκησης που στο μέλλον θα τη βοηθά να αντιμετωπίζει δυσκολότερα προβλήματα με μεγαλύτερη άνεση!

GeorgeG

Έτσι είναι, εκτός από μεταγραφές, και ειδικά αεροδρομίου, υπάρχει η τακτοποίηση του χρέους, ο καλλωπισμός του γηπέδου, οι ανταμοιβή των στελεχών.
Νομίζω ότι όλα θα έρθουν στην ώρα τους.
Δηλαδή παίρνοντας έναν τίτλο φέτος θα αλλάξει το αν θα είναι επιτυχημένος ή όχι ο Λάσκαρης.

GeorgeG

Και χτίζουμε και για το μέλλον!
Πήραμε τον Τάταρη από Απόλλωνα Πατρών.

kaptsik

Άσχετο, αλλά επειδή με απασχολεί το ότι έχουμε 2 μονάχα τεσσαρια πρώτης γραμμής, ο Ταταρης θα μπορούσε να δώσει βοήθειες ως 3ο τεσσαρι; Είναι νωρίς ακόμη; Θα προτιμηθεί ο Χρηστιδης ως 3η επιλογή;

ortiz

Ποσα να ειχαμε?
μια χαρα ειμαστε στο 4 νομιζω,δλδ στο 2 και στο 3 ποσους εχουμε?
Στη τελικη αν εκαναν ολοι ροστερ με το σκεπτικο τι θα γινει αν τραυματιστει καποιος τοτε θα επρεπε να ειχαμε 20 συμβολαια για καθε ομαδα (4 σε καθε θεση,2 βασικοι,ενας συμπληρωματικος κι ενας αν τυχον συμβει τραυματισμος)

kaptsik

Αν μπορούσε ο Μαρμπλ ή ο Μουρτος να δώσουν βοήθειες ή κάποιος από τους σέντερ της ομάδας τότε οκ. Έχω την εντύπωση ότι ή μόνη θέση στην οποία δε μπορούμε να πάρουμε βοήθειες από αλλού είναι η 4. Μακάρι να κάνω λάθος…

Lindodil

Ναι στο 4 εχουμε Σανι και Τσαιρελη και σε ωρα αναγκης Σιμτσακ και Χρηστιδη που δεν ειναι και οι καλυτερες επιλογες. Αν τραυαμτιστει ενας απο τους δυο πρωτους ειναι δυσκολα τα πραγματα.

ortiz

μ αυτη τη λογικη κι αν τραυματιστει ο καμμινγκς θα μεινεις με ξανθο-φλιωνη,αν ο τζενκινς με ζαρα-μουρτο,αν ο μαρμπ με μουρτο….τι να γινει?τι προτεινετε δεν εχω καταλαβει αφου 12 χωρανε στο φυλλο αγωνα,να παρουμε αλλους 3-4 να ειναι στην εξεδρα σε περιπτωση που τραυματιστει καποιος?
Εχεις μια θεση κενη για τυχον προσθηκη αν δημιουργηθει προβλημα τραυματισμου και παραλληλα μπορεις και να κανεις και αλλαγη για οσο καιρο ειναι ο αλλος τραυματισμενος

kaptsik

Στον άσο έχεις ξανθό,φλιωνη και βοήθεια από Τζενκινς. Στο 2 έχεις βοηθεία από ζάρα και Μαρμπλ. Στο 3 από Μουρτο (περσυ ήταν βασικός), Σανικιτζε ή παίζεις με 3 γκαρντ. Στο 5 Καββαδας,Σιμτσακ Χρηστιδης και αν τραυματιστούν όλοι Τσαιρελης. Αν μπορούσε ο Χρηστιδης να καλύπτει σαν 3ο τεσσαρι, καλώς.Αν μπορούσε να εξελιχθεί σε 4 πάλι καλως. Αν όχι, στην πρώτη ιωση ή ενόχληση του Σανι ή του Τσάι θα πρεπει ο αντικαταστάτης να παίζει 40 λεπτά ή να κατεβάζουμε σχήμα με 4 γκαρντ ή οποία άλλη αλχημεία κατσει… Νομίζω ή απάντησή του lindodil με κάλυψε

ortiz

Αν πας με βασικους ξανθο φλιωνη και βοηθειες απο το τζενκινς στον ασο θα ναι πιο μεγαλο προβλημα απο το να παιξει πανω απο 30λεπτα ενα τεσσαρι (40 δε θα παιξει κανεις…καποιος απο χρηστιδη η σιμ θα παιξει 4 για λιγο)
Το ιδιο προβλημα θα χεις αν λειψουν ο Μαρμπλ η ο Τζενκινς.
Eκεινο που θελω να πω ειναι οτι οι ενστασεις σας μπορει να ειναι μεν βασιμες αλλα δε γινεται αλλιως.
Ο καθε προπονητης φτιαχντοντας το ροστερ παιρνει ρισκα.Καμμια ομαδα πουθενα στο κοσμο δεν ειναι υπερπληρης
(πχ η μακαμπη εριξε τοσα λεφτα φετος κι εχει μεινει στον ασο με τον οχαγιον,η φενερ αν δεις πρωτοκλασσατους ψηλους εχει 3 ολους κι ολους,η ρεαλ με τη φυγη τσατσο στο νβα εχει μια καποια ελειψη στον ασο,παντου κατι θα λειπει….)

Lindodil

Ναι, απλα στο 4 ουσιαστικα εχεις μονο δυο παικτες. Αν τραυματιστει ο ενας δεν εχεις αλλαγη. Στο δυο στην χειροτερη παιζουν Ζαρας και Μουρτος, στο 3 Μουρτος και Σανικιτζε αλλα και Ζαρας. Στον ασσο κατεβαινει και ο Τζενκινς για λιγα λεπτα και σε ωρα αναγκης και ο Μουρτος. Στο τεσσερα λεμε ειναι πιο δυσκολα γιατι κανενας αλλος δεν μπορει ουσιαστικα να καλυψει την θεση μενοντας με εναν παικτη που θα πρεπει να βγαλει 40΄ . Οποτε σε αυτη τη περιπτωση εναποθετουμε τις ελπιδες μας στον Χριστιδη να αρπαξει την ευκαιρια απο τα μαλλια και να κανει εμφανισαρες και να πανιγυριζουμε ολοι στις κερκιδες εκστασιασμενοι! Ή φερνεις τον εκτο ξενο που λεγαμε.

kaptsik

Σίγουρα μπορείς να βρεις ελλείψεις και στην πιο υπερπλήρη ομάδα. Το να τις υπογραμμίζεις δε σημαίνει ότι μέμφεσαι τη διοίκηση ή τον προπονητή. Απλώς εδώ κάνουμε κουβέντα για το μπάσκετ του Άρη και αν παρατηρούμε κάποιες αδυναμίες δεν είναι κατά ανάγκη από κακή προαίρεση. Προσωπικά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τον Πρίφτη και τη διοίκηση. Αλλά αν έχω να παρατηρήσω μια έλλειψη της ομάδας τότε αυτή είναι η “λειψανδρία” στο 4. Δε σου κρύβω ότι όταν έγραφα τον προβληματισμό μου το έκανα με την ελπίδα να εμφανιστούν κάποια παιδιά εδώ μέσα για να με διαψεύσουν λέγοντας πχ ότι ο Χρηστίδης εχει κάποια ιδιαίτερα χαρίσματα για να εξελιχθεί σε ένα σπουδαίο τεσσάρι ή ότι ο Χρηστίδης προπονείται για 4άρι κ.α.

gerorge

Τον χρηστιδη τον προοριζουν για τεσσαρι.Περα απο την πλακα ισχυει αυτο λογω του καλου του σουτ και της σχετικης ευελιξιας του.Δεν ξερω αν ειναι απο τωρα ετοιμος για 4αρι παντως μελλοντικα προς εκει οδευει

kaptsik

Οπότε λόγω των λίγων (αριθμητικά) λύσεων στη θέση 4 θα έρθει η ώρα που θέλοντας και μη ο Χρηστίδης θα πάρει χρόνο στο 4. Όπως πέρυσι ο Φλιώνης στον άσο. Καλό είναι αυτό εφόσον θα μπορεί να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις ανάγκες της θέσης για 5-6 λεπτά.

O Xρηστίδης τελικά δεν πάει φέτος μαχητές;

Δεν ξέρω. Πάντως απόψε στο φιλικό με την Πάτρα το 2ο τεσσάρι μας ήταν ο Σίμτσακ, αν αυτό λέει κάτι.

GeorgeG

Πάει κατευθείαν στους Μαχητές, δεν θα μείνει στον Άρη. Είπαμε επένδυση στο μέλλον.