Οι Γερμανοί έχουν ήδη έρθει σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του Άρη και παραχώρησαν και δεύτερο διάζωμα, ενώ είναι πολύ πιθανό να δοθεί κι άλλος χώρος αναλόγως της οριστικής προσέλευσης.

Οι οπαδοί του Άρη θα τοποθετηθούν στα διαζώματα 218 και 219, τα οποία βρίσκονται διαγώνια δεξιά πίσω από την γραμματεία και τους πάγκους, όπως μπορεί να δει κανείς στη φωτογραφία του PRESSARIS.

Πηγή: Κιτρίνισε το Βερολίνο, παραχώρησε και δεύτερο διάζωμα η Άλμπα! | PRESSARIS

Πως είναι στα Γερμανικά το ” Ξυπνήστε!!” ;

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
experience

Aufwachen, μακάρι να ξυπνήσουν αλλά τέτοια κατάρρευση δεν έχω ξαναδει. Θα το ξαναπώ και ας με κράξουν όλοι, οι συγκεκριμένες εμφανίσεις δεν είναι θέμα ενίσχυσης ούτε κούρασης, η ομάδα παίζει στο 20% και όλοι βγάζουν τον χειρότερό τους εαυτό και αυτό είναι θέμα προπονητή εκτός αν έγινε κάτι και δεν το ξέρουμε.

giannisaris81

Φιλε το προβλημα ειναι πολυσυνθετο και μαλλον δεν εχουμε και ολα τα δεδομενα…σιγουρα ειναι ΚΑΙ θεμα ενισχυσης ΚΑΙ κουρασης και αλλων παραμετρων αυτη η εικονα των 2-3 αγωνων.
Η ομαδα χρειαζεται ενισχυση λογω λαθους σχεδιασμου εδω και μηνες φσινετσι αυτο δεν υπαρχει κατι να συζητησουμε επ’αυτου.
Αυτο το ξεραμε το θεμα ειναι να δουμε και τα υπολοιπα προβληματα που δειχνουμε να εχουμε τελευταια…σημερα ειναι η μερα του Κοουτς πρεπει να μας δειξει την αξια του!Επισης συμφωνω με Arisaloskanis οι ψηλοι ειναι βασικη αιτια της καταρευσης!
Παμε ρε ομαδα…παιξτε για το κοσμο που υα ειναι εκει σημερα!!Δωστε χαρα σε αυτα τα 500 ατομα και σε μας!

Arisaloskanis

δεν ξέρω τι έγινε αλλά φαίνεται να έχει σχέση με τους δύο ψηλούς χάγκινς κοέν. εκεί βλέπω μεγάλη αλλαγή. τους άλλους τους είχαμε συνηθίσει έτσι, γουάιτ πολλά άκυρα φάουλ-ασταθείς, μακ νιλ ατομιστής-εγωιστής, γουότερς πρόβλημα συγκέντρωσης κτλ με τα καλά τους κ τα κακά τους αλλά έτσι είναι. την αμπαλιά του χάγκινς κ τον κοέν τόσο υποτονικό κ βαριεστημένο άντε να τα είχαμε δει άλλη μια φορά σε μεμονωμένες φάσεις. που είναι ο χάγκινς που έσπαγε τα καλάθια κ η μπασκετοσύνη του κοέν? όσο για τους έλληνες αυτοί είναι που πρέπει στην δεδομένη στιγμή να σώσουν την κατάσταση κ να μην περιμένουν επιθετικά τους αμερικανούς αλλά να πάρουν πάνω τους το θέμα. αυτό εξαρτάται κ από τους ίδιους κ την μαγκιά τους αλλά κ από τον πρίφτη. θεωρώ οτι στον αγώνα με το μιλάνο κράτησε πάρα πολύ ώρα μέσα τον χάγκινς κ αναρωτιόμουν γιατί δεν έβαζε πιο μπροστά τον σίμτσακ. επίσης δεν μου αρέσει να βλέπω όλη την ώρα τον μακνιλ να παίζει μόνος του χωρίς να αλλάζει ούτε μια πάσα.