Η ανταπόκριση των φιλάθλων της ομάδας στο κάλεσμα της ΚΑΕ για την αγορά εισιτηρίου στήριξης ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική. Το “Nick Galis Hall”… γέμισε, κάτι που σημαίνει ότι πουλήθηκαν τουλάχιστον 5.200 εισιτήρια στήριξης. Μάλιστα, η ανταπόκριση είναι τόσο μεγάλη, που όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει και… δεύτερο sold out!

Ο κόσμος του ΑΡΗ για ακόμα μία φορά στέκεται στο πλευρό της “ναυαρχίδας” του συλλόγου, στηρίζοντάς την σε μία χρονιά που λόγω κορωνοϊού δεν μπορεί να είναι διά ζώσης στο πλευρό της. Και έπεται συνέχεια!

Πηγή: Και εγένετο… sold out στο “Nick Galis Hall” | AllAboutARIS.com

24 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Ε μα οχι ,τι ν’τούτοι ρε, ξεφτιλισατε τον ΑΡΗ,γιατί έτσι κι όχι γιουβέτσι;
Είπα να μιρλιασω πρώτος εγώ,κάνοντας ΚΑΙ το πρώτο σχόλιο αντί του Βαγγελαρη!😁

Ε ξενερωσα τωρα. Με επιασες στον υπνο…😀

Δεν θα το ξανακάνω.Δατς ε προμις🤞

Ian 73

Μπράβο στον κόσμο.Οι καιροί είναι δύσκολοι και από οικονομικής πλευράς, η ομάδα κάθε άλλο παρά ελκυστική είναι,παρόλα αυτά κάναμε σολντ άουτ.Μπραβο στον κόσμο.

GOUNAS1914

Ο κοσμος μπορει να κανει οχι μονο 1 αλλα πολλα sold out. Το ποσο 5 η 10 ευρω δεν ειναι μεγαλο. Αλλα το θεμα ειναι λογω covid δεν μπορει να γινει προωθηση με σωστο marketing. Μονο καποιες υπενθυμισεις που βγαινουν. Η φανελαρα εκεινη της Γανδης οποιος μπορει να την παρει. Βλεπουμε την ομαδα να βολοδερνει εκει που ειναι και πιανετε η ψυχη μας. Η ομαδα αυτη που μας κρατησε στα δυσκολα στην μπαλα. Εγω οποτε μπαινει ο μισθος παιρνω το εισητηριο μου. Ο κοσμος παντα θα στηριζει στα δυσκολα.

vaggelaris

Μακαρι να γινουν κ αλλα. Να μαζευτουν τα απαραιτητα χρηματα για να φυγουν επιτελους αυτα τα γ..μπαν. Αυτος πρεπει να ειναι ο μεγαλος στοχος της ΚΑΕ γιατι αλλιως το ξερουμε οτι δε μπορει να προχωρησει η ομαδα. Πιστευω κ ελπιζω οτι κουτσα στραβα η φετινη χρονια θα φυγει ανωδυνα. Πρεπει να κοιτας κ το μετα ομως. Μονο με την επιβιωση δε δινεις οραμα

Nick the Greek

Η ομάδα δίχως επενδυτή ή δίχως ομάδα επενδυτών δεν θα προχωρήσει. Τα τελευταία χρόνια αναρωτιέμαι αν πραγματικα δεν μπορουμε να βρουμε επενδυτή ή σε ορισμένους συμφέρει να εινα σε αυτή την κατάσταση ο Άρης για να κάνουν το κομμάτι τους.

Τον καιρό που είχαμε πιάσει πάτο με τον Λάσκαρη,κάποια παιδιά από Χαλκιδική είχαν γράψει εδώ στο ΒΑ ,πως ετοιμάζεται σύμπραξη Αρειανών και μάλιστα βοηθά κι ο Γκάλης.
Αν ακούνε τα παιδιά αυτά,έχουν καμία νεώτερη πληροφορία;(ρωτάω εγώ ο υπεραισιοδοξος…..🌞💞🌼🌈💐🌺🌸🏵️🌻🐝🐝🍬🍧🎠🏖️🎈🎈🎈🎶🎵🎶🎺

Sotiris

Δυστυχώς δεν πρόκειται να ησυχάσουμε εύκολα φέτος.
Όλα τα αποτελέσματα σήμερα ήρθαν
ανάποδα και πολύ άσχημα για εμάς.
Θέλουμε 1-2 μεγάλες νίκες σίγουρα.

vaggelaris

Καλα τιποτα δε τελειωσε ακομη μαθηματικα. Ποσο μαλλον σε ενα πρωταθλημα με τοσες απροσμενες νικες κ χωρις εδρες. Εχει δρομο ακομη. Θεωρω παντως οτι ο Αρης θα μεινει εκτος Α1 του χρονου μονο για οικονομικους λογους. Ακομη κ τελευταιοι να ειμαστε αγωνιστικα μια wild card θα τη δωσουν. Το θεμα ειναι επιτελους η ομαδα να μπει σε μια σειρα. Ειναι κριμα ακομη κ σε τετοια αθλια κατασταση να δειχνουμε τετοια δυναμικη κ να μη μπορουμε να ανασανουμε. Ο κοσμος μπορει την ομαδα να τη κρατησει ζωντανη. Αλλα επιτελους ας αναλαβουν την ευθυνη τους κ οι “παραγοντες” του Αρη. Δε μπορει ο κοσμος μονος του. Δεν εχει σημασια η καρεκλα. Ας ενωθουν επιτελους…

GOUNAS1914

Κατσε να δουμε αν θα πεσει τελικα καποιος

Hunter

Απόψε απολαύσαμε την “κλάση” του παίχτη Μποχωρίδη… 16 δευτερόλεπτα για το τέλος, με το σκορ ισόπαλο και τον ΠΑΟ στην επίθεση. Μπάλα κατεβάζει ο Λευτεράκης και… του κλέβουν τη μπάλα στο κέντρο (ούτε καν) και βάζουν το καλάθι της νίκης οι Πατρινοί. Πόσο Άρη θύμισε αυτός ο Παναθηναϊκός. Όχι, προτιμώ Σταμάτη σίγουρα

vaggelaris

Δεν εχασε μονο απο μποχωριδη ο παο. 9-0 σερι εκανε ο προμηθεας. Κερδισε με τον ιδιο τροπο οπως κ με λαυριο. Ο παναθηναικος το εχουμε ξαναπει δεν εχει το ροστερ αλλων ετων. Για αυτο κ αν τον πετυχει μια αποφασισμενη ομαδα μπορει να τον κερδισει. Μη ξεχναμε πως εχασε κ απο το λαυριο. Αυτο το πραγμα δεν ειναι παναθηναικος γιαυτο κ το πρωταθλημα φετος μονο σιγουρο δε το χει….

spire

Δεν είναι άσος το παιδί. Είναι 2άρι.
Και ο Νέντοβιτς που παίρνει μισό εκατομμύριο έκανε τα ίδια. Δε λέει κάτι.
Μακάρι να το πάρει ο Προμηθέας φέτος.

Ian 73

Δεν θεωρώ ότι ο Μποχωριδης είναι παίκτης υψηλής κλάσης και λογικό είναι ο Παναθηναϊκός να είναι μια θνητή ομάδα αν στηρίζεται σε παίκτες σαν αυτόν.

Αν πάντως στο φετινό πρωτάθλημα είχαμε την ομάδα του Πριφτη με Μακ Νηλ και Οκαρο Γουαιτ, θα είμασταν σοβαροί διεκδικητές του τίτλου. Μια ομάδα με μπάτζετ ροστερ γύρω στις 800χιλ αν θυμάμαι καλά.

Jim Patras

Σφαίρα του extra..

ston planiti Ari

2 κύριες σκεψεις μετα το σουκου:1. Κρίμα πραγματικά που με τα χρηματα του φετινού μπάτζετ δεν καταφέραμε να έχουμε μία αξιόμαχη ομάδα σε ένα τετοιο πρωτάθλημα. Είναι αποτυχία που βαραίνει διοίκηση, προπονητή και παίκτες. Σπουδαίες νίκες Λάρισας κ προμηθέα που θα θελαμε να χουμε κανει κ εμεις.Οξύμωρο το γεγονός οτι είναι οι 2 από τις 4 που κερδίσαμε. 2. Ευτυχώς που υπάρχει και ο Χαρίλαος για να πτωχεύσει στο τέλος αυτός κ όχι εμείς.

ChrisSiak

Ian εγώ θα σε πάω αλλιώς. Αν είχαμε μπατζετ όσο το φετινό(γύρω στα 400Κ νομίζω;) και ήταν στημένο διαφορετικά-πιο ορθολογιστικά ίσως, δε θα ήμασταν στην θέση που είμαι στα τώρα. Που έχουμε κανει κάποιες καλές νίκες φέτος αλλά είμαστε γέροι και στηριζόμαστε σε εμπειρία αντί για αθλητικοτητα.

vaggelaris

Το μεγαλυτερο αγκαθι κ το εχουμε αναλυσει εκατομμυρια φορες ειναι τα μπαν. Οταν εχεις συγκεκριμενες επιλογες παικτων δυο, τρεις να μη σου κατσουν τελειωσες. Αρα δεν ειναι μονο το υψους του μπατζετ αλλα κ η ελευθερια κινησεων. Οι αλλες ομαδες κανουν παρελαση ξενων καθε τρεις κ λιγο κ εμεις παρακαλαμε κ προσευχομαστε σε καθε κ αγωνα κ προπονηση μη γινει καμια στραβη κ χασουμε κανεναν παικτη…

Ian 73

Το ότι πληρώνουμε υπεραξίες αφού δεν έχουμε ελευθερία επιλογών και ότι το μπάτζετ εφτασε στις 500 χιλ γι’αυτό τον λόγο, το έχουμε ήδη πει. Αυτό που είχα στο νου μου όταν έγραφα το σχόλιο είναι ότι αν Επιτέλους ρυθμίσουμε τα μπαν ,δεν είναι τρομερά δύσκολο να φτιάξουμε ανταγωνιστική ομαδα με ένα λογικό μπάτζετ.

ston planiti Ari

Ρεαλιστικά με μπαν θα πορευτούμε κ του χρόνου.Το ζητημα ειναι τί θέλουμε? Θέλουμε όλοι μείωση των χρεών άρα ενα μπατζετ με όριο τα 300 του χρόνου? Προσωπικά το θελω με μεγαλυτερο χρονο συμμετοχης των μικρών εφοσον απαλασσομαστε κ απο βαριδια συμβολαια (Ντραγκι κλπ).Υπάρχει όμως έστω κ ενας στη Διοικηση που δουλευει γι αυτό από τώρα κ οργανώνει τη νέα χρονιά? Χωρίς πλάνο όταν χρωστάς δεν πας πουθενά σε καμία επιχείρηση.

vaggelaris

Η διοικηση πρεπει να εχει νουμερο ενα στοχο να φυγουν τα μπαν. Για τον απλουστατο λογο οτι δε θα υπαρχουν λυσεις στο τελος. Ποιους θα παρουμε? Γιατι ομαδα με μικρο μπατζετ μπορεις να κανεις οκ. Αλλα με τι? Παικτες απο Α2 κ ρολιστες ελληνες? Πρεπει να υπαρχει κ ομαδα για να πληρωνεις τα χρεη. Αλληλενδετα ειναι αυτα. Για αυτο κ πρεπει απο τωρα να σκεφτεται ωστε με το τελος του πρωταθληματος να ειμαστε καθαροι απο μπαν. Κ θα βαλουμε πλατη ολοι μας

ston planiti Ari

Πώς θα πληρώσει το φετινό μπατζετ κ θα καθαρισει κ απο μπαν φετος δν το καταλαβαινω…Μακάρι η αισιοδοξη σου οπτικη για λυση μπαν να βγει. Εγω μιλησα για τη ρεαλιστική οπτική σε μια χρονιά οικονομικά καταστροφική. Και φυσικά κ θα υπάρχει ομάδα όπως υπάρχει κ φετος. Δεν πιστευω να τρελάθηκες με το θεαμά μας κ τους ξένους μας τη χρονιά αυτή. Για να δούμε μακρυά κάποιο φως πρεπει να μειώνουμε τα χρεη μας. Όλα δικά μας δεν γίνονται.

vaggelaris

Πιο κυνικος ρεαλιστης απο μενα δε νομιζω να υπαρχει. Το γνωριζω οτι ειναι πολυ δυσκολο να φυγει το μπαν. Αλλα νομιζω το καταλαβαινουν κ στη διοικηση οτι πρεπει να ειναι πρωταρχικος στοχος. Σε μια λιγκα που εχει 6 ξενους και οι ισορροπιες ειναι ευθραστες δε μπορεις να φτιαξεις ομαδα με τις δικες μας συνθηκες. Εκτος αν θες να κρατησεις παλι ντραγκισεβιτς, σουλερ κ τσαλμερς. Η νομιζεις οτι ο κουζελογλου με τετοια χρονια θα μεινει? Βεβαια ας τελειωσει με το καλο η χρονια πρωτα γιατι το φετινο πρωταθλημα κρυβει πολλες εκπληξεις. Κ η παραμονη δε κλειδωσε ακομη….