ΚΑΕ Άρης: «Αίτημα μας είναι η συνέχιση του αγώνα με το κόσμο, γιατί είναι άδικη η διακοπή!» | PRESSARIS.

Ο Πρόεδρος τελικά δεν έκανε ευθεία επίθεση κατά της ΕΟΚ , απλά ανέλυσε τη δικιά μας οπτική και το τι ζητάμε από τον Αθλητικό Δικαστή.

Σε ερωτήσεις πάντως , είπε  κάποια ενδιαφέροντα πράγματα:

 “Εγώ εξέφρασα μια άποψη για το τι γίνεται στο ελληνικό μπάσκετ. Κάλεσα την ΕΟΚ, το βλέπουν και οι ίδιοι και περιμένω πράξεις”.

Για το αν είχε αντίδραση από την ΕΟΚ είπε: “Αντίδραση δεν υπήρξε, υπήρξαν κάποια πράγματα που τα είδαμε σε αθηναϊκά σάιτ που και άτοπα ήταν και ψεύτικα”.

Σε ερώτηση για την κλήση του από τον αθλητικό εισαγγελέα είπε: “Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάω στον αθλητικό εισαγγελέα για τον Άρη. Είναι και μια ευκαιρία για να ζητήσουμε και άρση τηλεφωνικού απορρήτου για να δούμε αν και με ποιον ή ποιους μίλησαν οι διαιτητές”.

Επίσης ο Γρόλλιος είπε και τι ακριβώς ζητάμε:

«εμείς θέλουμε να συνεχιστεί το παιχνίδι από εκεί που τελείωσε, 42» πριν το τέλος, όπως ήταν το γήπεδο, γεμάτο, γιατί δεν συνέτρεχε λόγος διακοπής»

«Υπεύθυνος είναι ο κομισάριος και όχι οι διαιτητές για τη διακοπή βάσει των κανονισμών της FIBA. Θα υποστηρίξουμε την ένστασή μας και με υπόμνημα και με φυσική παρουσία. Ο επόμενος αγώνας της ομάδας, το προσεχές Σάββατο, με τον Απόλλωνα Πατρών, θα γίνει με κόσμο γιατί δεν υπάρχει χρόνος να επιβληθεί η ποινή. Καλώ όλο τον κόσμο να είναι παρών, να κάνουν νέο σολντ άουτ στο γήπεδο με τον ίδιο υποδειγματικό τρόπο για να στείλουμε το κατάλληλο μήνυμα και και θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να δείχνουμε ότι είμαστε κατά της βίας. Ήταν μια άδικη απόφαση και τρανή απόδειξη αποτελεί και η στάση της αντίπαλης ομάδας, που ουδόλως διαμαρτυρήθηκε και δεν είχε άποψη για να μη συνεχιστεί το παιχνίδι».

Αν το επόμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα γίνει με κόσμο , τότε πρέπει να το γεμίσουμε το γήπεδο!!!!

17 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
xaris

όταν σε υποστηρίζει μέχρι και ο ”εχθρός” σου , σημαίνει ότι έχεις δίκιο :

Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ με ανακοίνωση τους ζητούν ο αγώνας με τον Αρη να συνεχιστεί από το σημείο που υπήρξε η διακοπή :

”Η απόφαση των διαιτητών να διακοπεί οριστικά το σαββατιάτικο “ντέρμπι” με τον συμπολίτη είναι γελοία και απαράδεκτη. Ειδικά όταν σε αντίστοιχα παιχνίδια των αιωνίων της Αθήνας γίνονται αίσχη και σπάνια οι διαιτητές τολμούν να διακόψουν τον αγώνα ”

experience

Το θέμα είναι τι θα γίνει

biologion

Καλά έπραξε η διοίκηση και μιλησε, αλλά αν το δουμε καθαρά μου φαίνεται πως δεν υπάρχει περιπτωση δικαιωσης. Να θυμησω τι είχε γίνει και στο ποδόσφαιρο οπου η αρχική δικαίωση άλλαξε τελικά με πολιτικη παρέμβαση! Κρίμα πάντως γιατί παει πόλυ πίσω η χρονία.

Υ.Γ. μάκαρι να βγω ψεύτης, αλλά είναι πιθανο να γεμίσει το γηπεδο με Απόλλωνα;;

SAKLEFORD

μπραβο κ στον αντιπαλο συνδεσμο…και τι ανεκδιήγητος αυτος ο μπασκετμπολίστας ο Μαυροειδής, με αυτό που ειπε χτες στην Αθλητικη Κυριακη…Πρεπει να είναι ο μονος καλαθοσφαιριστης που δεν του αρεσει αυτή η ατμοσφαιρα…με τα χαρτακια κι εβγαλε λιγο κατωτερότητα εναντι του Αρη…ΚΙ ότι στη κηφισια λεει δεν ανεχονται ουτε να βριζουνε , βγαζουνε εξω τον οπαδο που βριζει..ναι απτο αυτι κι εξω ..τι ειπε ο ανθρωπος για οσους ακουσαν….τι λεει ο ανθρωπος, ένα f!@# s&*t και στο nba ακούγεται..

GOUNAS1914

κατ αρχην εφοσον το ματς γινει με κοσμο με απολλων πρεπει να εχει 5 και 10 ευρω εισητηριο.

επειδη τον ακουσα το μεσημερι μου εκανε εντυπωση οτι ενας λογος τον οποιο θα πουμε στον αθλητικο δικαστη ειναι οτι επρεπε να φυγει ο κοσμος με τετοιο τροπο ωστε να μην υπαρξει κατι απροοπτο λογω τον διαφορων εκδηλωσεων που υπηρχαν στην πολη.

εγω αν ειμουν αθλητικος δικαστης θα τον ρωτουσα. η εκκενωση εγινε 7 και μιση περιπου. αν ο αγωνας δεν ειχε διακοπες θα τελειωνε 7. δεν θα υπηρχαν τοτε εκδηλωσεις?

το λεω αυτο γιατι κατι δεν μου κολαει…

νομιζω οτι το πιο σωστο ειναι να στηριχτουμε στο βιντεο του αγωνα και στα οσα ανυπαρκτα γραφτικαν στο φυλλο αγωνα.

για μ’ενα δεν εχουμε και πολλες ελπιδες.

πρωτη φορα ειναι που θα ειμαστε η ιφιγενεια? στο κεφαλι μας ολα γινονται.

αλλωστε αν μας αθωωσουν θα ειναι δεδικασμενο. το θελουν? οχι.

μακαρι και γω να βγω ψευτης αλλα εδω στο ελλαδισταν δεν περιμενω και πολλα

μου εκανε εκπληξη και εντυπωση η ανακοινωση των συνδεσμων του συμπολιτη δεν το περιμενα ειναι η αληθεια.

τα μασησε για εοκ σημερα ο αρβανιτης η μου φανηκε?

GOUNAS1914

η αληθεια ειναι οτι στην κηφισια ηταν εκκλησια σε σχεση με το παιχνιδι με τον ιλισιακο που το μπινελικι επεφτε συννεφο

nikos

Ελλάδα ζούμε τίποτα δεν είναι απίθανο αλλά δύσκολα θα δικαιωθούμε…Άρση τηλεφωνικού απορρήτου ΧΘΕΣ! Πρέπει να το ζητήσουμε όπως και δήποτε..Θα δούμε/ακούσουμε ωραία πραγματάκια..

Άμα τύχει και γίνει το ματς ξανά λόγω ψυχολογίας θα το πάρουμε σίγουρα.Αλλά άμα γίνει πρέπει να αλλάξουν διαιτητές που είναι παράνομο ενώ σε αντίθετη περίπτωση κάποιος εκ των στημένων διατητών θα φύγει με πατερίτσες από το γήπεδο..Ένας ακόμη λόγος που δύσκολα θα γίνει ο αγώνας..

Προβλέπω επίσης πάνω από 4χιλ κόσμο με Απόλλωνα με πολλά πανό προς πάσα κατεύθυνση…

Κατατοπιστικό και το άρθρο Καρύδα..(αν αληθεύουν αυτά βέβαια, έπρεπε να τα χαμε καταγγείλει πριν την έναρξη του ματς, η κηφισιά θυμάμαι μέχρι πριν λίγες μέρες την λέγαμε αγαπημέμη ομάδα του βασιλακόπουλου..)

nikos

ξερουμε στο περιπου ποτε θα εκδικαστει η υποθεση; μακαρι να ειναι πριν το ματς με απολλων..

The_Emperor_Is_Dead

Oι διαιτητές αποδείχτηκαν “λίγοι” για το ματς αυτό.Γιατί πάντα σε ένα ντέρμπι υπάρχουν και οι ιδιαίτερες συνθήκες,μάγκας είναι ο διαιτητής που ξέρει να τις διαχειριστεί,να τελειώσει το παιχνίδι παρόλα τα προβληματάκια και τις μικροανωμαλίες που θα προκύψουν στο ματς και στο τέλος θα πάρει τα συγχαρητήρια όλων για το έργο του και όχι για τα σφυρίγματα του!Αλήθεια,όλοι οι διαιτητές,πόσες ευκαιρίες έχουν να σφυρίξουν τέτοια μάτς και να τα βγάλουν εις πέρας;Πόσες ευκαιρίες θα τους δωθούν στην καριέρα τους να σφυρίξουν τέτοια παιχνίδια σε τέτοια ατμόσφαιρα!Μάγκας δεν είναι αυτό που θα τους στείλει όλους σπίτι κάνοντας επίδειξη δύναμης που του δίνει ο νόμος του μπάσκετ,αλλά αυτός που θα αφουγκραστεί το πνεύμα των νόμων και θα το τελειώσει όπως πρέπει,εντός των τεσσάρων γραμμών!Κύριε αναστόπουλε,αποδειχτήκατε λίγος,κύριε “παρκαδόρε” ακόμη πιο λίγος που έστειλες τριάδα χωρίς @@@,υπόδουλους του “δεινόσαυρου”!Και εσύ αρβανίτη,την επόμενη φορά,τώρα που έχεις καεί στο χυλό και φυσάς το γιαούρτι εις διπλούν,μετά και τον τελικό κυπέλλου,να κάνεις μεγαλύτερη επίδειξη δύναμης που απορρέει απ τον κόσμο που έχεις στην κερκίδα και να δείξεις σε όσου κλείνονται στο καμαράκι και υπογράφουν άψυχες κόλες Α4,ότι δεν είναι οι πρωταγωνιστές του αθλήματος,ούτε πιο πάνω απ το μπάσκετ!

vayio

Χαμηλων τονων και κλασικη συνεντευξη αδικημενης ομαδας! Σιγουρα καμμια σχεση με το “δε θα σας περασει” και ο,τι οι περισσοτεροι περιμεναμε. Προφανως με μια πιο ηπια σταση θεωρει η ΚΑΕ οτι δε πρεπει να προκαλεσει ευθεως και να μη τορπιλισει τις οποιες λιγοστες ελπιδες για δικαιωση. Παντως σε μια αρνητικη εξελιξη, θεωρω οτι η ευθεια ρηξη και το να πει πλεον ο προεδρος τα πραγματα με ονοματα και χωρις αναισθητικο, ειναι η μονη επιλογη. Ετσι και αλλιως η αγωνιστικη και οικονομικη καταστροφη θα εχει ηδη συντελεστει. Και το επαναλαμβανω και σημερα: Αυτο που συμβαινει, αλλοιωνει την προσπαθεια της ομαδας να γραφει την ιστορια της!
Υ.Σ. Θεωρω απιθανη τη συνεχιση του αγωνα με θεατες. Μαλλον η συνεχιση του χωρις κοσμο, ειναι πιο ρεαλιστικος στοχος στην δυσκολη περιπτωση δικαιωσης.

nikos

συμφωνω αλλα διαφωνω με το υγ….δεν ειναι ρεαλιστικος στοχος πιστευω…

vayio

Εννοω πιο ‘ρεαλιστικος’ στοχος, απο το τελειως απιθανο που εθεσε η ΚΑΕ, για συνεχιση του αγωνα με κοσμο! Εννοειται πως και αυτο ειναι πολυ δυσκολο…